• Latest
Ο Γρηγόρης Τζουμερκιώτης με το Λάζαρο Μαλούτα

Ο Γρηγόρης Τζουμερκιώτης με το Λάζαρο Μαλούτα

19 Ιουνίου 2023
Έφυγε από τη ζωή η Άρτεμις Μέγα

Έφυγε από τη ζωή η Άρτεμις Μέγα

26 Απριλίου 2026
ΑΥΠΝΙΑ

Αϋπνία: Μια κοινή συνήθεια μπορεί να επιδεινώσει – Μια ειδικός εξηγεί τι να κάνουμε

26 Απριλίου 2026
ΠΑΠΑΣ

Μεγάλος καυγάς μέσα σε εκκλησία: Στα χέρια πιάστηκαν ιερέας και εν αργία επίσκοπος

26 Απριλίου 2026
Οριστικά αποτελέσματα Κοινωνικού Τουρισμού 2025: Πού τα βλέπετε

Διακοπές με έως 12 ευρώ την ημέρα για 25.000 συνταξιούχους e-ΕΦΚΑ (πρώην ΟΑΕΕ)

26 Απριλίου 2026
υπολογιστης

Δεν παρέδωσε ποτέ το μηχάνημα που πούλησε σε 52χρονο μέσω διαδικτύου – Συνελήφθη στην Κόρινθο ο δράστης

26 Απριλίου 2026
ΚΑΦΕΣ

Η «χρυσή» δόση καφεΐνης: Πώς ο καφές μπορεί να επηρεάσει τον εγκέφαλο

26 Απριλίου 2026
Στο νοσοκομείο 12χρονη μετά από πτώση από ταράτσα

Νεκρός άνδρας μετά από ανατροπή τρακτέρ

26 Απριλίου 2026
Δικαστήριο δικη

Η δίκη της «δασκάλας με τα μήλα»: Η πρώτη εικονική δίκη με δικαστές παιδιά νηπιαγωγείου

26 Απριλίου 2026
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Ανήλικοι λήστευαν περίπτερα και βενζινάδικα – Συνελήφθησαν και οι γονείς τους

26 Απριλίου 2026
Οριστικά αποτελέσματα Κοινωνικού Τουρισμού 2025: Πού τα βλέπετε

ΔΥΠΑ: Παράταση αιτήσεων για 300.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού

26 Απριλίου 2026
καιρος

Σάκης Αρναούτογλου: Πού θα έχουμε βροχές και χιονοπτώσεις – Ο καιρός την Πρωτομαγιά

26 Απριλίου 2026
ΕΠΣ Κοζάνης: Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του Σαββατοκύριακου 21-22/12/2024

Β’ ΕΠΣ Κοζάνης – Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής – Η βαθμολογία

26 Απριλίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Δευτέρα, 27 Απριλίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Γρηγόρης Τζουμερκιώτης με το Λάζαρο Μαλούτα

sierafm by sierafm
19 Ιουνίου 2023
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
Ο Γρηγόρης Τζουμερκιώτης με το Λάζαρο Μαλούτα
0
SHARES
14
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα του Γρηγόρη Τζουμερκιώτη με το συνδυασμό μας.

Ο Γρηγόρης γεννήθηκε στην Κοζάνη.

Είναι Τεχνολόγος Γεωπόνος. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και μέτοχος των ΚΤΕΛ ΑΣΤΙΚΩΝ Α.Ε Κοζάνης.

Είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου και Φανού «Η Κόζιανη», καθώς και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κοζάνης.

Είναι Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού στο Δήμο Κοζάνης.

Η κοινωνική πολιτική υπήρξε για εμάς προτεραιότητα διαχρονικά. Εργαστήκαμε συστηματικά για την ενίσχυση των κοινωνικών υπηρεσιών, με την αξιοποίηση οριζόντιων προγραμμάτων αλλά και τη λειτουργία δομών όπως ο Ξενώνας Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών, επενδύσαμε σε δομές όπως το Συσσίτιο απόρων και η Δομή Βραχείας Φιλοξενίας Αστέγων Δημοτών, καινοτομήσαμε με το Σχέδιο Δράσης για την Ισότητα των Φύλων, με έργα προσβασιμότητας και υποστήριξης Ατόμων με Αναπηρία, με το Σχέδιο Δράσης για την κοινωνική ένταξη των Ρομά.

Σχεδιάζουμε περισσότερα για το μέλλον. Για ένα Δήμο ανθεκτικό, που θα αγκαλιάζει ισότιμα κάθε δημότη.

Θα τα καταφέρουμε ενώνοντας τις δυνάμεις μας.

Συνεχίζουμε μαζί!

‐————‐———————-

Στις προηγούμενες Δημοτικές Εκλογές, επέλεξα να ενώσω τις δυνάμεις μου με την δημοτική παράταξη «Κοζάνη Μπροστά», με επικεφαλής τον Ευάγγελο Σημανδράκο.

Έναν άνθρωπο δυναμικό, φιλόδοξο, με εμπειρία στα πολιτικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής μας, το όραμα του οποίου με ενέπνευσε να συμπορευτώ και να αγωνιστώ μαζί του.

Το εκλογικό σύστημα των τότε δημοτικών εκλογών, ευνοούσε και ίσως για πρώτη φορά στα ιστορικά χρονικά της τοπικής αυτοδιοίκησης, συμπράξεις και συνεργασίες μεταξύ των υποψηφίων δημοτικών παρατάξεων. Αυτήν την ευκαιρία αξιοποίησαν οι δημοτικές παρατάξεις «Ενότητα», η «Μετάβαση για το Δήμο Κοζάνης» και η «Κοζάνη Μπροστά».

Το πλαίσιο συνεργασίας που τέθηκε άφηνε εκτός, ανταγωνισμούς και στείρες μικροπολιτικές τακτικές και έθετε στο τραπέζι την ένωση των δυνάμεων σε μια ιδιαίτερα, λόγω απολιγνιτοποίησης, δύσκολη εποχή για το μέλλον ενός Δήμου, που βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο ανάπτυξης ενός νέου παραγωγικού και οικονομικού μοντέλου.

Στην θητεία αυτή βιώσαμε τις καταστροφικές συνέπειες του covid 19 και είδαμε να χάνονται ανθρώπινες ζωές, δικοί μας άνθρωποι, συγγενείς, φίλοι. Είδαμε τα εισοδήματα μας να μειώνονται, γιατί οι επιχειρήσεις δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν, είδαμε ένα δημόσιο τομέα να δοκιμάζεται και να φτάνει στα όρια των αντοχών του για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες που δημιουργήθηκαν.

Στην θητεία αυτή βιώσαμε τις συνέπειες της ενεργειακής κρίσης που προκάλεσε ο πόλεμος στην Ουκρανία και τη συνακόλουθη αύξηση των τιμών σε είδη πρώτης ανάγκης.

Στην θητεία αυτή, δείχνοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, ο Δήμαρχος Κοζάνης μου έδωσε την ευκαιρία να υπηρετήσω τους δημότες και τις δημότισσες της Κοζάνης λαμβάνοντας θέσεις ευθύνης στον ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα της κοινωνικής πολιτικής. Μια κοινωνική πολιτική που έπρεπε να βρει τα μέσα και τους πόρους, από τα πενιχρά που διαθέτει η τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού, για να στηρίξει το σύνολο της τοπικής κοινωνίας, η οποία δοκιμάστηκε και δοκιμάζεται από όλα τα παραπάνω.

Στην θητεία αυτή υπηρέτησα τον τόπο μου από τη θέση του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης, του Εντεταλμένου Συμβούλου σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και τέλος, μέσα από την αναβάθμιση του ρόλου της κοινωνικής πολιτικής στα δρώμενα του Δήμου και της δημιουργίας, για πρώτη φορά στα ιστορικά του Δήμου Κοζάνης, της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού.

Στην θητεία αυτή είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ στενά με τον Δήμαρχο Κοζάνης κ. Λάζαρο Μαλούτα τόσο στην αντιμετώπιση προβλημάτων και δυσκολιών που αντιμετώπισαν οι δημότες και οι δημότισσες, όσο και στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση κοινωνικών και εκπαιδευτικών δομών που ανακούφισαν όσες και όσους αντιμετώπιζαν μικρά ή και μεγαλύτερα προβλήματα.

Στην θητεία αυτή είχα την ευκαιρία να γνωρίσω καλύτερα τον Λάζαρο Μαλούτα και να συνειδητοποιήσω από πρώτο χέρι τις ευαισθησίες που τον διακρίνουν ως άνθρωπο, το ανοιχτό πνεύμα για νέες συνέργειες προς όφελος του τόπου, τις ανησυχίες του για ένα καλύτερο αύριο, το όραμα του για μια κοινωνία ισότητας και είδα από κοντά τον προσωπικό αγώνα που έδωσε, ώστε να καταστεί η Κοζάνη μια από τις 100 κλιματικά ουδέτερες πόλεις της Ευρώπης, μέχρι το 2030.

Στην θητεία που είναι μπροστά μας επιλέγω να συμπορευθώ με τον Λάζαρο Μαλούτα, για όλα τα παραπάνω και επιπλέον, διότι η τοπική μας αυτοδιοίκηση για να διαδραματίσει ισχυρό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα του τόπου, χρειάζεται ανθρώπους:

• με εμπειρία και γνώση,

• να είναι σε θέση να επηρεάσουν τις πολιτικές αποφάσεις σε κεντρικό επίπεδο,

• να έχουν όραμα και πείσμα να το διεκδικήσουν,

• να μπορούν να κάνουν αλλαγές και ανανεώσεις προσώπων, εμπλουτίζοντας το ανθρώπινο δυναμικό με το οποίο συνεργάζονται και

• με δυναμισμό να βγουν μπροστά σε όλα αυτά που έρχονται.

Στην θητεία που διανύουμε γίνονται πολλά και προετοιμάζονται ένα σωρό ακόμη, θα έχουμε το χρόνο να τα παρουσιάσουμε.

Στην θητεία που έρχεται θα γίνουν ακόμη περισσότερα, αρκεί να συνεργαστούμε, να συμμαχήσουμε και να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που έρχονται με «ενότητα».

Με εκτίμηση

Τζουμερκιώτης Γρηγόρης

Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας,

Παιδείας και Πολιτισμού

Δήμου Κοζάνης

 

 

 

 

 

Tags: ΕΚΛΟΓΕΣ
Previous Post

Σιάτιστα: Εργασίες ασφαλτόστρωσης την Τρίτη

Next Post

Έκλεψε άλογο, αλλά τον έπιασαν

Next Post
ΑΛΟΓΟ

Έκλεψε άλογο, αλλά τον έπιασαν

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Έφυγε από τη ζωή η Άρτεμις Μέγα
  • Αϋπνία: Μια κοινή συνήθεια μπορεί να επιδεινώσει – Μια ειδικός εξηγεί τι να κάνουμε
  • Μεγάλος καυγάς μέσα σε εκκλησία: Στα χέρια πιάστηκαν ιερέας και εν αργία επίσκοπος
  • Διακοπές με έως 12 ευρώ την ημέρα για 25.000 συνταξιούχους e-ΕΦΚΑ (πρώην ΟΑΕΕ)
  • Δεν παρέδωσε ποτέ το μηχάνημα που πούλησε σε 52χρονο μέσω διαδικτύου – Συνελήφθη στην Κόρινθο ο δράστης

Πρόσφατα σχόλια

  1. Νεότερες πληροφορίες για την 59χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε ακάλυπτο οικοδομής στην Πτολεμαΐδα - SieraFM στο Σοκ στην Πτολεμαΐδα: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα σε ακάλυπτο οικοδομής
  2. Γεωργιος Κεραμαρης Τζεινας στο Bόιο: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωριτών «Η Πρόοδος» και 18 κατοίκων για τα παγκάκια στην πλατεία Ροδοχωρίου
  3. Εκδήλωση για τη Μάχη της Οσνίτσανης - GreekHumans στο Δήμος Βοΐου: Η Εκδήλωση για τον εορτασμό της Μάχης της Οσνίτσανης στη Δαμασκηνιά. Φωτογραφίες
  4. Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο - TsotiliNews στο Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο
  5. Λόζιος κι ανακατωσια στο Σιάτιστα: Έκλεψαν λόζιο, ( φουρφούρια) για τις κλαδαριές αλλά τους έγραψε η κάμερα. Βίντεο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr