• Latest

Ο Δήμος Κοζάνης υποστηρίζει το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) συμμετέχοντας στην Παγκόσμια Ήμερα Ευχής

28 Απριλίου 2021
Πανμακεδονικό Συλλαλητήριο για την απολιγνιτοποίηση. Η Δυτική Μακεδονία έστειλε το μήνυμα

Πανμακεδονικό Συλλαλητήριο για την απολιγνιτοποίηση. Η Δυτική Μακεδονία έστειλε το μήνυμα

9 Ιουλίου 2026
κλοπη

Πτολεμαΐδα: Έκλεβαν αυτοκίνητα και έκαναν αγορές με κάρτες των ιδιοκτητών

9 Ιουλίου 2026
Στάθης Κωνσταντινίδης: Η δημιουργία 2 Ωνάσειων Σχολείων στην περιοχή μας αποτελεί μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη

Στάθης Κωνσταντινίδης: Η νομοθέτηση της Οριζόντιας Ρήτρας Δίκαιης Μετάβασης προάγγελος θετικών παρεμβάσεων για την περιοχή. (βίντεο)

9 Ιουλίου 2026
Αιχμηρή συνέντευξη του Προέδρου του Σπάρτακου στο radiome.gr

Γιάννης Φασίδης: Ντράπηκε και η ντροπή

9 Ιουλίου 2026
Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»

Η τοποθέτηση του Περιφερειάρχη για το χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας. Βίντεο

9 Ιουλίου 2026
Η Κοζάνη αποχαιρέτησε τη Βάγια Νέστορα – Το «αντίο» του αδελφού της Γ. Κοντού

Η Κοζάνη αποχαιρέτησε τη Βάγια Νέστορα – Το «αντίο» του αδελφού της Γ. Κοντού

9 Ιουλίου 2026
Πέμπτη 9 Οκτωβρίου, διακοπή υδροδότησης και αρρυθμίες σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κοζάνης

ΔΕΥΑΚ: Παρασκευή 10 Ιουλίου, αρρυθμία στην υδροδότηση της Τ.Κ. Μηλιάς

9 Ιουλίου 2026
Δήμος Κοζάνης: Η τελετή έναρξης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Wakeboard 2026 την Τρίτη 14 Ιουλίου

Δήμος Κοζάνης: Η τελετή έναρξης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Wakeboard 2026 την Τρίτη 14 Ιουλίου

9 Ιουλίου 2026
Δήμος Καστοριάς: «Φεστιβάλ Αυλής 2026» – Πρόγραμμα

Το «Φεστιβάλ Αυλής 2026» του Δήμου Καστοριάς υποδέχεται τους TSARKA BALKANA

9 Ιουλίου 2026
Βέττα Καλλιόπη

Καλλιόπη Βέττα : Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας: Μια παραχώρηση που αφήνει το δημόσιο συμφέρον απροστάτευτο

9 Ιουλίου 2026
Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή 12-07-2026

9 Ιουλίου 2026
Δήμος Κοζάνης: «Τα σπίτια των βιβλίων» γέμισαν ιδέες, δράση και περιβαλλοντικά μηνύματα στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης: «Τα σπίτια των βιβλίων» γέμισαν ιδέες, δράση και περιβαλλοντικά μηνύματα στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης

9 Ιουλίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Δήμος Κοζάνης υποστηρίζει το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) συμμετέχοντας στην Παγκόσμια Ήμερα Ευχής

sierafm by sierafm
28 Απριλίου 2021
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
0
SHARES
10
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Λάβετε κι εσείς μέρος στον ετήσιο φιλανθρωπικό περίπατο που ξεκίνησε την Τρίτη 27 Απριλίου με στόχο την εκπλήρωση ευχών 25 παιδιών ! 

Κάθε ήρωας έχει μια Οδύσσεια, αλλά και μια ευχή: την Ιθάκη του. Φέτος το Make-A-Wish (Κάνε- Μια – Ευχή Ελλάδος) συμπληρώνει 25 χρόνια από την ίδρυσή του στην Ελλάδα. 25 χρόνια αφιερωμένα στην εκπλήρωση ευχών παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες. Ο οργανισμός, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής και τα 25α του γενέθλια στην Ελλάδα, ξεκινά μία σειρά από εορταστικές εκδηλώσεις έχοντας ως αφετηρία φέτος τον φιλανθρωπικό διαδικτυακό περίπατο Walk for Wishes. Το Walk for Wishes 2021 μας καλεί να «ενώσουμε» διαδικτυακά όλοι μαζί τα βήματά μας μέσα από έναν εικονικό περίπατο σε όλη την Ελλάδα, ώστε να στηρίξουμε ακόμα περισσότερους ήρωες να φτάσουν στην Ιθάκη τους!

Η 29η Απριλίου – Παγκόσμια Ημέρα Ευχής – είναι ημερομηνία ορόσημο για το Make-A-Wish παγκοσμίως, ως η επέτειος του εορτασμού της εκπλήρωσης της πρώτης ευχής παιδιού. Είναι η ημερομηνία που γιορτάζεται σε 50 χώρες σε όλον τον κόσμο με ιδιαίτερο έως και φαντασμαγορικό – σε κάποιες περιπτώσεις τρόπο. Κάθε χρόνο σε διάφορες πόλεις του κόσμου, διεξάγονται περίπατοι και φωταγωγούνται κτίρια και μνημεία σε μπλε αποχρώσεις, προς τιμήν του Chris που ήταν το πρώτο παιδί ευχής.

Ο οργανισμός κάλεσε το Δήμο μας να διαδώσει το όραμά και το έργο του, γιορτάζοντας αυτή τη σημαντική ημέρα, με τη φωταγώγηση του καμπαναριού της πόλης στα χρώματα του Make-A-Wish, το βράδυ της M.Πέμπτης 29 Απριλίου. Παράλληλα, καλούμε όλους τους συμπολίτες μας που έχουν τη δυνατότητα, να συμμετάσχουν με μία online δωρεά στο donate.makeawish.gr και να ενισχύσουν την προσπάθεια του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος να εκπληρώσει 25 ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες, δίνοντας έτσι δύναμη στα παιδιά αυτά να πιστέψουν στο όνειρό τους να γίνουν καλά.

 

Από τις 27 Απριλίου μέχρι και τις 28 Μαϊου, μπορούμε όλοι να επισκεφτούμε το donate.makeawish.gr και να κάνουμε τη δωρεά μας. Για κάθε ιδιωτική δωρεά που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Walk for Wishes 2021 για την εκπλήρωση των 25 ευχών, γνωστή εταιρεία καλλυντικών, θα δωρίσει το ίδιο ακριβώς ποσό στο Make-A-Wish (Κάνε- Μια – Ευχή Ελλάδος). Την ίδια στιγμή οι δωρητές θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν σε ΟΛΗ την Ελλάδα, μέσα από έναν εικονικό χάρτη, ξεκινώντας τη διαδρομή τους από την Αλεξανδρούπολη και καταλήγοντας στην πολυπόθητη Ιθάκη!

 

Όπως γνωρίζετε, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)  εκπληρώνει ευχές παιδιών 3-18 με πολύ σοβαρές ασθένειες, δίνοντάς τους δύναμη να συνεχίσουν τον δύσκολο αγώνα τους και να παλέψουν για τη ζωή τους.

 

 

Η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) δήλωσε: «Οι Δήμοι είναι κοντά μας για κάθε ευχή όταν τους το ζητάμε. Και μας αγγίζει ιδιαίτερα όταν βλέπουμε την ανταπόκριση τους και σε άλλες συλλογικές μας προσπάθειες. Μας βοηθούν να διαδώσουμε το όραμα μας και δεν υπάρχει κάτι πιο συγκινητικό από αυτό.»

 

Η Ελπίδα Κουϊμτζίδου, αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Κοζάνης δήλωσε: «Όλοι μαζί δίνουμε δύναμη στις ευχές των παιδιών. Γιατί δεν είναι απλά μία ευχή. Είναι πολλά παραπάνω. Ελάτε να βοηθήσουμε ΟΛΟΙ μαζί τους ήρωες του Make-A-Wish Ελλάδος να φτάσουν στην Ιθάκη τους!»

Tags: ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Previous Post

Στρατιωτική θητεία: Από τον επόμενο μήνα οι αλλαγές-Ποιοι κάνουν 12μηνο, ποιοι 9μηνο

Next Post

Με SMS 6 στο 13033 θα πηγαίνουμε σε εστιατόρια και καφετέριες

Next Post
sms, 13033, κινητο

Με SMS 6 στο 13033 θα πηγαίνουμε σε εστιατόρια και καφετέριες

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Πανμακεδονικό Συλλαλητήριο για την απολιγνιτοποίηση. Η Δυτική Μακεδονία έστειλε το μήνυμα
  • Πτολεμαΐδα: Έκλεβαν αυτοκίνητα και έκαναν αγορές με κάρτες των ιδιοκτητών
  • Στάθης Κωνσταντινίδης: Η νομοθέτηση της Οριζόντιας Ρήτρας Δίκαιης Μετάβασης προάγγελος θετικών παρεμβάσεων για την περιοχή. (βίντεο)
  • Γιάννης Φασίδης: Ντράπηκε και η ντροπή
  • Η τοποθέτηση του Περιφερειάρχη για το χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας. Βίντεο

Πρόσφατα σχόλια

  1. Το Μυστικό μιας Ποιοτικής Καθημερινότητας - SieraFM στο Αγχος και καθημερινότητα -Οι 12 αλλαγές που πρέπει να κάνετε στον τρόπο ζωής σας για να το μειώσετε
  2. Οι Καλύτερες Επενδύσεις Ξεκινούν από τις Σωστές Αποφάσεις - SieraFM στο Επένδυση στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Κοζάνη?
  3. Τι Αυξάνει Πραγματικά την Αξία ενός Σπιτιού; - SieraFM στο Μια παράσταση «Θεάτρου Forum» για το έμφυλο χάσμα στη φροντίδα!
  4. Self Care για Εσένα και το Κατοικίδιό σου - SieraFM στο Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
  5. Το Σπίτι, το Σώμα και οι Στιγμές Ξεκούρασης - SieraFM στο Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr