ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Αλιάκμονας ποταμός
σχολειο
Ένα ακόμα σημαντικό έργο ξεκινάει στον Δήμο Καστοριάς-Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή υδατοδεξαμενής στο Βίτσι
ΚΑΡΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑ POS καρτα
ΑΡΤΗΡΙΑΚΗ ΠΙΕΣΗ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Καλλιόπη Βέττα: Απαιτείται άμεση ενίσχυση του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας. Για πόσο ακόμα θα αδιαφορεί η κυβέρνηση
Δικαστήριο, δικη, μηνυση
γεωργικά φάρμακα
κλοπη
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Ο διαχειριστής της πολυκατοικίας είχε αρπάξει περίπου… 60.000 ευρώ

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών, κάθεται από χθες πρώην διαχειριστής πολυκατοικίας της Πάτρας ο οποίος κατηγορείται για υπεξαίρεση ποσού πάνω από 50.000 ευρώ

Οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας έχουν στραφεί ενάντια στον πρώην διαχειριστή και επίσης ιδιοκτήτη ο οποίος είχε αναλάβει την διαχείριση από το 2001 έως και το 2011.

Ολα ξεκίνησαν όταν εκπρόσωπος συνεργείου καθαριότητας ζήτησε να πληρωθεί ποσό άνω των 1500 ευρώ για υπηρεσίες που προσέφερε επί μήνες και του οφειλόταν. Τότε οι ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας ανακάλυψαν πως στο ταμείο υπήρχε έλλειμμα που έφθανε σχεδόν τις 60.000 ευρώ.

Η υπόθεση έφθασε στα αστικά δικαστήρια όπου ο πρώην διαχειριστής αποδέχθηκε την ευθύνη του αλλά για υπεξαίρεση 40.000 ευρώ. Οι ιδιοκτήτες δέσμευσαν το διαμέρισμα με προσημείωση, αλλά η υπόθεση δικάζεται και στην ποινική δικαιοσύνη.

Η υπεράσπιση του πρώην διαχειριστή ισχυρίστηκε πως ο κατηγορούμενος λόγω ηλικίας έχει υποστεί άνοια, ενώ οι κατήγοροί του έλεγαν πως χαίρει άκρας υγείας. Ο Εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του, η έδρα όμως ζήτησε πραγματογνωμοσύνη.

Το ποσό που υπεξαιρέθηκε είναι τόσο μεγάλο, καθώς στο ταμείο της πολυκατοικίας έπρεπε να μπαίνουν και έσοδα από ένα διαμέρισμα που νοικιάζεται.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nako