• Latest
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από την Καστοριά: «Ιδρύουμε στην Καστοριά Σχολή Αστυφυλάκων, η οποία θα στεγαστεί στο παλαιό Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας»

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από την Καστοριά: «Ιδρύουμε στην Καστοριά Σχολή Αστυφυλάκων, η οποία θα στεγαστεί στο παλαιό Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας»

5 Ιουλίου 2024
Νεάπολη: «Μνήμες Απελευθέρωσης – Γεώργιος Δεδούσης»: Τιμή στους Ήρωες του Α΄ Βαλκανικού Πολέμου

Νεάπολη: «Μνήμες Απελευθέρωσης – Γεώργιος Δεδούσης»: Τιμή στους Ήρωες του Α΄ Βαλκανικού Πολέμου

7 Νοεμβρίου 2026
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΕΛΗ

Τέλη κυκλοφορίας 2027: Η ώρα της πληρωμής – Πώς θα βρείτε και θα εκτυπώσετε το ειδοποιητήριο

7 Νοεμβρίου 2026
ΔΑΝΕΙΑ, ΧΡΗΜΑ, ΦΟΡΟ

«Κλείδωσαν» οι αυξήσεις στις εισφορές των επαγγελματιών

7 Νοεμβρίου 2026
Έναρξη προετοιμασίας για την ομάδα της ΚΟΖΑΝΗΣ και Αγιασμός την Πέμπτη 8 Αυγούστου

Το ΦΣ Κοζάνη δημιουργεί νέο τμήμα Κ18 – Καλεί νεαρούς ποδοσφαιριστές για δοκιμές

7 Νοεμβρίου 2026
Π. Κουκουλόπουλος από τις Βρυξέλλες: Δεν υπάρχει ισχυρή Ευρώπη χωρίς τους πολίτες της

Π. Κουκουλόπουλος: Ιδού οι προτάσεις μας, διορθώστε τώρα το Νομοσχέδιο για τα μέτρα ΔΕΘ

7 Νοεμβρίου 2026
ΠΑΙΔΙ, ΒΡΕΦΟΣ, μωρο,

Νεογνό πέθανε λίγες ώρες μετά την γέννηση του στο σπίτι

7 Νοεμβρίου 2026
Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση το ζευγάρι που έπαθε δηλητηρίαση από μανιτάρια στην Έδεσσα

Επτά περιστατικά δηλητηρίασης από κατανάλωση άγριων μανιταριών μέσα σε μια βδομάδα

7 Νοεμβρίου 2026
10 χιλιόμετρα ουρά αυτοκινήτων. Απίστευτες εικόνες στα Διόδια Πολυμύλου. Βίντεο

Ξεκίνησαν να γράφουν οι κάμερες των διοδίων – Ποιοι οδηγοί θα λάβουν ραβασάκια και θα πληρώσουν έως 10.000 ευρώ!

7 Νοεμβρίου 2026
ΟΙΝΟέμβριος: Κρασί και καντάδες μίας άλλης εποχής στη Σιάτιστα

ΟΙΝΟέμβριος: Κρασί και καντάδες μίας άλλης εποχής στη Σιάτιστα

7 Νοεμβρίου 2026
Σεεν, ΣΕΕΕΝ σωματείο εργαζομένων στην ενεργεια

Το ΣΕΕΝ για την ανατίναξη 2 εκσκαφέων στο Ορυχείο Καρδιάς

6 Νοεμβρίου 2026
Καύσιμα: Έρχονται αυξήσεις στην τιμή της βενζίνης- Πόσο θα κοστίσει φέτος το πετρέλαιο θέρμανσης

Καστοριά: Έκλεψαν περισσότερα από 100 λίτρα πετρελαίου από γεωργικό μηχάνημα στην Κολοκυνθού

6 Νοεμβρίου 2026
κλοπη

Μπαράζ διαρρήξεων στους Αμπελόκηπους Καστοριάς – Στο στόχαστρο δύο σπίτια και μία επιχείρηση

6 Νοεμβρίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Κυριακή, 8 Νοεμβρίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από την Καστοριά: «Ιδρύουμε στην Καστοριά Σχολή Αστυφυλάκων, η οποία θα στεγαστεί στο παλαιό Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας»

sierafm by sierafm
5 Ιουλίου 2024
in ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από την Καστοριά: «Ιδρύουμε στην Καστοριά Σχολή Αστυφυλάκων, η οποία θα στεγαστεί στο παλαιό Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας»
0
SHARES
87
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Την ίδρυση Σχολής Αστυφυλάκων στην πόλη της Καστοριάς και συγκεκριμένα στον χώρο του παλαιού Εκθεσιακού Κέντρου Γούνας, ανακοίνωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην πόλη, σήμερα, Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2024.

Η παρουσία του κ. Υπουργού στην περιοχή εντάσσεται σε μια σειρά πρωτοβουλιών του Πρωθυπουργού που αποσκοπούν στην ενίσχυση της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής της πόλης. Όπως είπε, «Είμαι εδώ για να τρέξουμε μαζί με τους συνεργάτες μου και τις τοπικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας και του Δήμου, να τρέξουμε όλοι μαζί με τους κοινωνικούς φορείς την αναδιοργάνωση, τον εκσυγχρονισμό και την προσαρμογή του κτιρίου, αυτού του σπουδαίου κτιρίου, αυτής της σπουδαίας εγκατάστασης στις ανάγκες μιας Σχολής Αστυφυλάκων, η οποία είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει και αυτή με τη σειρά της στο μέτρο που είναι εφικτό στην προσπάθεια για να ανατάξουμε την περιοχή.»

Σημείωσε δε ότι «τα κίνητρα τα οποία η Κυβέρνηση έχει δρομολογήσει με αφορμή την απολιγνιτοποίηση θα αποδώσουν καρπούς» αφού «μια σειρά από επενδύσεις είναι έτοιμες να προχωρήσουν», εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι «ανοίγει μια νέα εποχή… μετά από μια τεράστια περίοδο…, όπου κυρίως η πηγή του πλούτου ήταν ο λιγνίτης και για την περιοχή της Καστοριάς η γούνα…».

Επιπλέον, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παρουσία της ΑΝΚΟ, «την πιο φημισμένη, την πιο διάσημη, αναπτυξιακή εταιρεία σε όλη τη χώρα», όπως είπε, και κατέληξε καλώντας τους συναρμόδιους Φορείς «να τρέξουμε όλοι μαζί, ώστε πολύ γρήγορα να μετατρέψουμε αυτό το κόσμημα που είναι εγκαταλελειμμένο στις παρυφές της πόλης σε μια ζωντανή δραστηριότητα που θα έχει φωνές παιδιών, που θα έχει χαρά, θα έχει δημιουργία και θα υπάρχει συμμετοχή στην πόλη.»

Στην κατεύθυνση αυτή, ο κ. Υπουργός σημείωσε ότι «υπάρχει η δεδηλωμένη θέληση του Πρωθυπουργού, των τοπικών παραγόντων και όλων μας, να αγωνιστούμε όλοι μαζί, έτσι ώστε κατά το συντομότερο δυνατό να λειτουργήσει η Σχολή, να δώσει ζωή στην πόλη, να ενισχύσει την οικονομία της, την ανάπτυξή της, τον πολιτισμό της και η πόλη να χαρεί σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει μια νέα δραστηριότητα, μια νέα μονάδα που θα δώσει προστιθέμενη αξία στην κοινωνία και στους πολίτες.

Εύχομαι λοιπόν, σήμερα, να είναι η ευκαιρία, η αρχή αυτής της τόσο σπουδαίας πρωτοβουλίας και πολύ σύντομα να ξαναγυρίσουμε για τα εγκαίνια της Σχολής», κατέληξε χαρακτηριστικά.

Προηγήθηκε διευρυμένη σύσκεψη του Μ. Χρυσοχοΐδη με τους επικεφαλής Αξιωματικούς υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας, με τους οποίους συζητήθηκαν διεξοδικά τα θέματα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, αλλά και της ενδοοικογενειακής βίας, της παραβατικότητας ανηλίκων και της τροχονομικής αστυνόμευσης. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάγκη αυξημένης αστυνομικής παρουσίας για την καλύτερη διαχείριση περιστατικών που επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητα των πολιτών.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Καστοριά, ο κ. Υπουργός συναντήθηκε με την Βουλευτή Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Αντωνίου, εκπροσώπους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, τον Δήμαρχο και αντιδημάρχους του Δήμου Καστοριάς, τους Προέδρους του Επιμελητηρίου και του Δικηγορικού Συλλόγου Καστοριάς, καθώς και τον Γενικό Διευθυντή της ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε.

Tags: ΚΑΣΤΟΡΙΑΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ
Previous Post

Π. Κουκουλόπουλος: «Ρεαλιστική και δοκιμασμένη η στοχευμένη μείωση έμμεσης φορολογίας»

Next Post

“Μαζί για την Κοζάνη”: «6 μήνες τώρα διορθώνουμε τα λάθη και τις παραλείψεις τους και αυτοί συνεχίζουν να μας κουνάνε το δάχτυλο με θράσος!»

Next Post
Ο Γιάννης Κοκκαλιάρης, νέος δήμαρχος Κοζάνης

“Μαζί για την Κοζάνη”: «6 μήνες τώρα διορθώνουμε τα λάθη και τις παραλείψεις τους και αυτοί συνεχίζουν να μας κουνάνε το δάχτυλο με θράσος!»

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Νεάπολη: «Μνήμες Απελευθέρωσης – Γεώργιος Δεδούσης»: Τιμή στους Ήρωες του Α΄ Βαλκανικού Πολέμου
  • Τέλη κυκλοφορίας 2027: Η ώρα της πληρωμής – Πώς θα βρείτε και θα εκτυπώσετε το ειδοποιητήριο
  • «Κλείδωσαν» οι αυξήσεις στις εισφορές των επαγγελματιών
  • Το ΦΣ Κοζάνη δημιουργεί νέο τμήμα Κ18 – Καλεί νεαρούς ποδοσφαιριστές για δοκιμές
  • Π. Κουκουλόπουλος: Ιδού οι προτάσεις μας, διορθώστε τώρα το Νομοσχέδιο για τα μέτρα ΔΕΘ

Πρόσφατα σχόλια

  1. R-G στο Η Σιάτιστα γιορτάζει τον Πολιούχο Άγιο Δημήτριο. Ο Εσπερινός και η περιφορά της Εικόνας. Βίντεο και φωτογραφίες
  2. Xris στο Fiesta Voio 2026: Στα 95.000 – 98.000 ευρώ το κόστος για τον Δήμο Βοΐου – Τι ειπώθηκε στη συνεδρίαση λογοδοσίας.  Βίντεο
  3. LYROGIANNIMARINA στο ΔΥΠΑ -Πρόγραμμα 55+: Ανοιχτές 8.000 θέσεις -Τι πρέπει να κάνουν οι άνεργοι
  4. Βασίλης Στρέμπας στο Με καταγωγή από την Εράτυρα ο 62χρονος που έχασε τη ζωή του στη Ρόδο εξαιτίας της κακοκαιρίας
  5. Κωνσταντίνος Καραγιάννης στο Η 34η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας, σε δύο λεπτά και σαράντα πέντε δευτερόλεπτα ! (video)
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr