Σιάτιστα: Η παρέλαση της 4ης Νοεμβρίου για την απελευθέρωση. Βίντεο
ΑΙΜΟΔΟΣΊΑ
γιατρος
χρημα
Από την Τρίτη 1/4 το θερινό ωράριο για το μειωμένο τιμολόγιο ρεύματος
ΚΚΕ
Π. Κουκουλόπουλος: «Τρεις δεσμεύσεις για τη Δυτική Μακεδονία στις 100 πρώτες μέρες διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ»
Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας  και Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης  (Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ΤΝ)
Όλγα Μαρκογιαννάκη: «Η Δυτική Μακεδονία αξίζει μια μετάβαση με ρεαλισμό, ανάπτυξη και προοπτική για τους πολίτες, όχι κενές εξαγγελίες»
Οι πρωταγωνιστές στο φως της μνήμης: Λαμπρή επετειακή εκδήλωση στη Σιάτιστα για τα 114 χρόνια από την Απελευθέρωσης Βίντεο και φωτογραφίες
Γαλατινή: Τουρνουά ποδοσφαίρου 5χ5
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL Paris 2026

Ο 16χρονος Μιχάλης Βοριαζίδης στη Σλάβια Πράγας

Ένα όνειρο ζει από χθες  ένα  μεγάλο μας ταλέντο, ο Μιχάλης Βοριαζίδης.

Ο μόλις 16χρονος ταλαντούχος μας μέσος (01-10-2004), θα βρεθεί την επόμενη εβδομάδα στην Πράγα, για να συμμετάσχει της προετοιμασίας της φετινής πρωταθλήτριας Τσεχίας, της πασίγνωστης Σλάβια Πράγας.

Η πρόσκληση έφτασε στα γραφεία της ομάδας μας και φυσικά όλη η οικογένεια της ΑΕΠ Κοζάνης, δέχθηκε με περίσσεια περηφάνεια αυτή την μεγάλη τιμή.

Ο Μιχάλης που πρόσφατα τελείωσε την Β Λυκείου, θα αναχωρήσει την επόμενη Τρίτη για την τσέχικη πρωτεύουσα, θα ενταχθεί στις τάξεις της Β’ Ομάδας της για τρίτη συνεχόμενη χρoνιά, πρωταθλήτρια Τσεχίας και θα συμμετάσχει στην προετοιμασία.

Υπεύθυνοι της Σλαβιας, παρακολουθούν εδώ και καιρό τον αμυντικό μας μέσο και φυσικά μετά και από την θετική εισήγηση του Τσέχου τεχνικού μας ROMAN NADVORNIK, ο οποίος χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης στο ποδόσφαιρο της χώρας του, δόθηκε το πράσινο φως.

Ο Μιχάλης, άρπαξε την τεράστια ευκαιρία που του δόθηκε στη φετινή δύσκολη περίοδο, αγωνίστηκε βασικός και διακρίθηκε ιδιαίτερα σε πολλούς αγώνες του πρωταθλήματος και η ανταμοιβή ήρθε πολύ νωρίτερα απ’ότι μπορούσε να φανταστεί κανείς.

Για να ξεκινήσει και η δικαίωση για το δρόμο που έχει διαλέξει το Σωματείο μας.

Τόπο στα νιάτα, ευκαιρίες σε παιδιά της παραμελημένης περιοχής μας και βοήθειες και υποστήριξη στο δρόμο των ονείρων τους.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *