• Latest
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους

Παλαιό Φάληρο: Τα σπασμένα δόντια της 3χρονης, οι κηλίδες αίματος και τα ψέματα της 32χρονης Αλγερινής σε αστυνομία και Λιμενικό

4 Αυγούστου 2025
Κύπελλο ΕΠΣ Κοζάνης: Σημαντική πρόκριση για τον Μακεδονικό Σιάτιστας μέσα στο Βελβεντό! Ευχαριστήριο

Ο Μακεδονικός Σιάτιστας συγχαίρει τον Αλιάκμονα Βοΐου

6 Μαΐου 2026
παιδι

Κοριτσάκι 20 μηνών πνίγηκε τρώγοντας τσουρέκι!

6 Μαΐου 2026
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Μετέφερε νεκρό άνδρα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του!

6 Μαΐου 2026
Aναστάτωση και περιπολικά το βραδάκι της Τρίτης στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης-Γυναίκα φέρεται να χτύπησε την ηλικιωμένη μητέρα της σε χωριό της περιοχής

Aναστάτωση και περιπολικά το βραδάκι της Τρίτης στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης-Γυναίκα φέρεται να χτύπησε την ηλικιωμένη μητέρα της σε χωριό της περιοχής

6 Μαΐου 2026
απατη ηλικιωμενοι

Νέα απάτη στη Μηλιά Κοζάνης-Πώς πήραν 5.000 ευρώ από ηλικιωμένη και έγιναν “καπνός”!

6 Μαΐου 2026
Χόρτα καθαρισμός

Νέα ΚΥΑ για την πυροπροστασία: Αυστηρές υποχρεώσεις καθαρισμού οικοπέδων και πρόστιμα – Ο ρόλος των Δήμων

6 Μαΐου 2026
ΔΕΗ: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου «ταξίδεψαν» με την ενέργεια της ΔΕΗ

ΔΕΗ: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου «ταξίδεψαν» με την ενέργεια της ΔΕΗ

6 Μαΐου 2026
Δήμος Κοζάνης: Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης στην 22η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης – Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Δήμος Κοζάνης: Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης στην 22η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης – Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων

6 Μαΐου 2026
Τα δρομολόγια του Καραβιού «ΟΛΥΜΠΙΑ»  για το διάστημα 9-11 Αυγούστου 2024

Τα δρομολόγια του Καραβιού «ΟΛΥΜΠΙΑ»  για το διάστημα 7-10 Μαΐου 2026

6 Μαΐου 2026
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή

Συνελήφθη 21χρονος που παρίστανε υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ, και παρέλαβε το χρηματικό ποσό των 1.400 ευρώ  από 77χρονη, στην πόλη της Καστοριάς

6 Μαΐου 2026
Εκδήλωση : «Τεχνικά Επαγγέλματα, Μηχανικοί & Νέες Αγορές στη Δυτική Μακεδονία – Δικτύωση, Δεξιότητες & Ευκαιρίες στην Εποχή της Μετάβασης»

Εκδήλωση : «Τεχνικά Επαγγέλματα, Μηχανικοί & Νέες Αγορές στη Δυτική Μακεδονία – Δικτύωση, Δεξιότητες & Ευκαιρίες στην Εποχή της Μετάβασης»

6 Μαΐου 2026
Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ενέργεια & Βιώσιμη Ανάπτυξη, στο Αμύνταιο

Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ενεργειακή Μετάβαση και το Μέλλον της Εκπαίδευσης από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

6 Μαΐου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Πέμπτη, 7 Μαΐου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Παλαιό Φάληρο: Τα σπασμένα δόντια της 3χρονης, οι κηλίδες αίματος και τα ψέματα της 32χρονης Αλγερινής σε αστυνομία και Λιμενικό

sierafm by sierafm
4 Αυγούστου 2025
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους
0
SHARES
33
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Κρίσιμα ερωτήματα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το τρίχρονο κοριτσάκι που εντοπίστηκε νεκρό στην παραλία Έδεμ του Παλαιού Φαλήρου οδηγήθηκε στο θάνατο, παραμένουν αναπάντητα, τη στιγμή που η μητέρα του κατηγορείται για τη δολοφονία του.

Με την 32χρονη Αλγερινή να απολογείται την προσεχή Τετάρτη, τα κενά και οι αντιφάσεις στους ισχυρισμούς της, φέρεται να έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Η κατηγορούμενη φέρεται να έχει δώσει διαφορετικές εκδοχές σε αστυνομικούς και λιμενικούς για το πώς το κοριτσάκι της κατέληξε νεκρό.

Στην αστυνομία είπε ότι το παιδί χτύπησε στο μπάνιο, ισχυρίστηκε ότι φοβήθηκε να πάει στο νοσοκομείο επειδή δεν είχε χαρτιά και υποστήριξε ότι πήγε στην παραλία γιατί της το ζήτησαν τα δύο άλλα παιδιά της. Για το κοριτσάκι ανέφερε ότι το έχασε στην θάλασσα.

Τι είπε η 32χρονη μητέρα στους λιμενικούς

Αντίθετα στους λιμενικούς είπε, σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA:

«Το παιδί έπεσε στο μπάνιο, είχε κτυπήματα στο κεφάλι, το τύλιξα και το έβγαλα από εκεί γιατί ήθελαν να μπουν και τα άλλα παιδιά. Είδα ότι είχε χτυπήματα. Κατάλαβα ότι δεν ζούσε. Ήμουν τρομαγμένη γιατί δεν ήθελα να πάω στο νοσοκομείο γιατί ήξερα ότι θα με κατηγορούσαν. Τότε αποφάσισα να πάμε σε αυτήν την παραλία που είχαμε ξαναπάει».

Στην συνέχεια υποστήριξε ότι μπήκε στη θάλασσα με το παιδί ήδη νεκρό κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από την ιατροδικαστική εξέταση.

Και συνέχισε: «Μπήκα στη θάλασσα κρατώντας το μωρό που δεν ήταν ζωντανό. Περπάτησα όσο πατούσα και το άφησα εκεί. Ύστερα γύρισα, ντύθηκα, είπα στα αδέλφια του ότι δώσαμε την αδελφή τους σε μία φίλη μου και φύγαμε».

Πλέον, κρίσιμο είναι το τι θα υποστηρίξει η 32χρονη στην απολογία της ενώπιον του 24ου ανακριτή.

«Έχω αναλάβει την υπεράσπιση της Αλγερινής γυναίκας που φέρεται να έχει τελέσει το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ δόλου του τρίχρονου κοριτσιού, όπως κατηγορείται. Αύριο θα λάβουμε αντίγραφα της δικογραφίας, οπότε και θα έχουμε πολύ περισσότερες πληροφορίες. Πρόκειται σίγουρα για μια σύνθετη υπόθεση και φυσικά τραγική», ανέφερε η δικηγόρος της 32χρονης, Εβίτας Βαρελά.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», αποκάλυψε νέα στοιχεία για την υπόθεση του Παλαιού Φαλήρου.

Από την έρευνα της αστυνομίας και του Λιμενικού, το παιδί διαπιστώνεται ότι στην πτώση στην μπανιέρα – κάτι το οποίο ανέφερε η μητέρα στις Αρχές – είχε σπάσει τα δύο μπροστινά της δόντια. Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώνεται και από την ιατροδικαστική έκθεση.

Σε αυτό το σπάσιμο των δοντιών αποδίδεται και η αιμορραγία που είχε το παιδί καθώς εντοπίστηκαν δύο κηλίδες αίματος στο διαμέρισμα της γυναίκας. Η μια κηλίδα βρέθηκε σε ένα κέρμα στην κουζίνα του σπιτιού και η άλλη σε μία ντουλάπα που υπήρχε κοντά στο μπάνιο.

Το σπίτι στο οποίο διεξήχθη η έρευνα της αστυνομίας ήταν ακατάστατο ωστόσο οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τις κηλίδες αίματος.

Οι κακώσεις στο μέτωπο του παιδιού δεν ήταν χαίνουσες πληγές, και αυτό προέρχεται από την αιμορραγία. Το ερώτημα είναι εάν τα χτυπήματα στα δόντια της 3χρονης προέρχονται από την πτώση στην μπανιέρα – είχε χτυπήματα στο πλαϊνό μέρος του κεφαλιού και στα δόντια – ή από διαδοχικά χτυπήματα.

Οι ιατροδικαστές με βάση τις περιγραφές της μητέρας ότι το παιδί δεν μπορούσε να φάει, ότι είχε εμέτους, αλλά και την κατάσταση που εντόπισαν οι ιατροδικαστές, ότι δηλαδή είχε ασκητικό υγρό μέσα στους πνεύμονες έδειχνε ότι οτ παιδί χρειαζόταν επειγόντως ιατρική βοήθεια καθώς δεν ήταν καθόλου καλά στην υγεία του.

Η κατάσταση της υγείας του ήταν διαρκώς επιδεινούμενη από το μεταβολικό νόσημα στο ήπαρ από το οποίο έπασχε. Το παιδί είχε 1-2 μέρες ζωής όπως προκύπτει.

Μάλιστα παρά το γεγονός ότι ανέφερε ότι δεν πήγε το παιδί στο νοσοκομείο γιατί δεν είχε νομιμοποιητικά έγγραφα, βρέθηκαν στην κατοχή της έγγραφα νοσοκομείου και από γιατρούς, και φαίνεται πως πήγαινε συχνά σε νοσοκομεία.

Ακόμη ένα αξιοσημείωτο στοιχείο αφορά στο ότι όταν οι αστυνομικοί μιλούσαν με την μητέρα στη ΓΑΔΑ, η κοπέλα μιλούσε άπταιστα ελληνικά και εκείνη και τα παιδιά της. όταν πήγε στο Λιμενικό όπου άλλαξε και την κατάθεση της δήλωνε ότι δεν μπορούσε να μιλήσει και χρειαζόταν διερμηνέα.

Οι δύο υπηρεσίες συνεννοήθηκαν προκειμένου να σταματήσει να κοροϊδεύει τις αρχές ότι δεν γνωρίζει ελληνικά.

Σε σοκ η γειτονιά της 32χρονης

Στα Κάτω Πατήσια, στη γειτονιά που ζούσε η 32χρονη με τα δύο παιδιά της, όλοι είναι συγκλονισμένοι από τη δολοφονία του μικρού κοριτσιού και τα στόματα έχουν ήδη αρχίσει να ανοίγουν.

Οι γείτονες της 32χρονης, όπως καταγγέλλουν στο MEGA, άκουγαν συχνά το τελευταίο διάστημα, φασαρία και κλάματα παιδιών από το χώρο που διέμεναν. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες είχαν κινητοποιηθεί ειδοποιώντας τις αρχές.»

«Αυτή έμενε στο δώμα επάνω, είχε τρία παιδάκια και πριν από 20 ημέρες, είχε έρθει η αστυνομία, χτύπαγε τα κουδούνια τέσσερις η ώρα, για ποιο λόγο δεν ξέρουμε, κάποια φασαρία θα είχε γίνει επάνω…Κρίμα το κοριτσάκι» , δήλωσε ένοικος της πολυκατοικίας όπου διέμενε η 32χρονη.

Οι γείτονες μάλιστα λένε ότι είχαν δει την γυναίκα με έναν ηλικιωμένο άνδρα ο οποίος την βοηθούσε.

Το εάν αυτό, γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και μπορεί να φωτίσει περαιτέρω την υπόθεση, μένει να φανεί το επόμενο διάστημα.

ΠΗΓΗ

Tags: ΘΑΛΑΣΣΑΠΑΙΔΙ
Previous Post

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΑΤΥΡΑ ΣΤΗΝ ΑΙ-ΡΑΤΥΡΑ’: 2 διαλέξεις στην Εράτυρα Κοζάνης στις 7/8/2025 που ζευγαρώνουν την την Τεχνητή Νοημοσύνη και την παράδοση

Next Post

Βροχές καταιγίδες και χαλάζι σε πολλές περιοχές της χώρας – Ανεβαίνει ο υδράργυρος

Next Post
καιρός

Βροχές καταιγίδες και χαλάζι σε πολλές περιοχές της χώρας – Ανεβαίνει ο υδράργυρος

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Ο Μακεδονικός Σιάτιστας συγχαίρει τον Αλιάκμονα Βοΐου
  • Κοριτσάκι 20 μηνών πνίγηκε τρώγοντας τσουρέκι!
  • Μετέφερε νεκρό άνδρα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του!
  • Aναστάτωση και περιπολικά το βραδάκι της Τρίτης στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης-Γυναίκα φέρεται να χτύπησε την ηλικιωμένη μητέρα της σε χωριό της περιοχής
  • Νέα απάτη στη Μηλιά Κοζάνης-Πώς πήραν 5.000 ευρώ από ηλικιωμένη και έγιναν “καπνός”!

Πρόσφατα σχόλια

  1. Νεότερες πληροφορίες για την 59χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε ακάλυπτο οικοδομής στην Πτολεμαΐδα - SieraFM στο Σοκ στην Πτολεμαΐδα: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα σε ακάλυπτο οικοδομής
  2. Γεωργιος Κεραμαρης Τζεινας στο Bόιο: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωριτών «Η Πρόοδος» και 18 κατοίκων για τα παγκάκια στην πλατεία Ροδοχωρίου
  3. Εκδήλωση για τη Μάχη της Οσνίτσανης - GreekHumans στο Δήμος Βοΐου: Η Εκδήλωση για τον εορτασμό της Μάχης της Οσνίτσανης στη Δαμασκηνιά. Φωτογραφίες
  4. Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο - TsotiliNews στο Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο
  5. Λόζιος κι ανακατωσια στο Σιάτιστα: Έκλεψαν λόζιο, ( φουρφούρια) για τις κλαδαριές αλλά τους έγραψε η κάμερα. Βίντεο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr