Δήμος Βοΐου: Έναρξη λειτουργιάς των Παιδικών Σταθμών και των ΚΔΑΠ
Δεντροφύτευση στο Δημοτικό Σχολείο Καλονερίου – Μικροκάστρου. Φωτογραφίες
Προβολές ταινιών και θεατρικά έργα από το καλλιτεχνικό σχολείο την Πέμπτη 15 Μαΐου 7:30 μ.μ στο ΔΗΠΕΘΕ
Σιάτιστα: Κλαδεύτηκε ο πλάτανος στην Πλατεία χώρας. Φωτογραφίες
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην Έκθεση DEFEA 2025- Παρουσία με κύρος και δυναμική εξωστρέφεια στον τομέα της άμυνας και ασφάλειας
Startup Europe Week Kozani | «Ανάπτυξη Τοπικού Οικοσυστήματος Νεοφυών Επιχειρήσεων σε μια Περιφέρεια Δίκαιης Μετάβασης», Δευτέρα 12 Μαΐου 2025
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκπαιδευτική δράση «Σαφάρι στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης»
Στάθης Κωνσταντινίδης: Η δημιουργία 2 Ωνάσειων Σχολείων στην περιοχή μας αποτελεί μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη
Επιτυχής Διοργάνωση των Δράσεων «Επαναχρησιμοποίηση και Ανακύκλωση στην Πράξη» της ΔΙΑΔΥΜΑ σε Μελίτη και Αιανή – Επόμενες Στάσεις: Καρπερό, Μεσοποταμία και Λιβαδερό
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκπαιδευτική δράση «Σαφάρι στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης»
ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Παράδειγμα ανθρωπιάς: Μητροπολίτης μοιράζει την σοδειά του σε φτωχούς

Ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας, Αλέξανδρος καλλιεργεί λαχανικά και φρούτα και έπειτα τα μοιράζει σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

 
Παράδειγμα ανθρωπιάς: Μητροπολίτης μοιράζει την σοδειά του σε φτωχούς | in.gr

Φωτεινό παράδειγμα ανθρωπιάς αποτελεί ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας, Αλέξανδρος, ο οποίος καλλιεργεί λαχανικά και φρούτα και έπειτα τα μοιράζει σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Κάθε χρόνο ο Μητροπολίτης Αλέξανδρος σπεύδει στον κάμπου του Λεωνιδίου για να βοηθήσει κατά την συγκομιδή της πατάτας αλλά και για να συνδράμει και στις υπόλοιπες αγροτικές εργασίες.

«Τα δίνουμε πρώτα στα φιλανθρωπικά ιδρύματα. Έχω τρία γηροκομεία εδώ στην Τρίπολη, έχω ένα παιδικό σταθμό  με 200 παιδάκια, έχω ένα ίδρυμα τυφλών γυναικών αλλά προπάντων έχω το πρόγραμμα «Το Καλάθι του Πτωχού Αδερφού» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Αλέξανδρος.

«Με βλέπετε πάνω στο τρακτέρ δεν το κάνω έτσι απλά ή για να επιδείξω κάτι αλλά εργάζομαι αποκλειστικά για να καλλιεργήσω την γη, για να επιβιώσουμε» συνέχισε. Καλλιεργεί καθημερινά και με αγάπη προς αυτήν για να βοηθήσει όλους όσοι το έχουν ανάγκη.

Δεν δίστασε να προσκαλέσει όλους όσοι τον βλέπουν να στραφούν προς την γη και τη χαρά της δημιουργίας που εκείνη προσφέρει.

Πηγή:in.gr

 

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *