• Latest
περιφερεια δυτικης μακεδονιας

Παράταση της προθεσμίας υποβολής προτάσεων για 3 Προσκλήσεις ενίσχυσης του Τουρισμού στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

23 Απριλίου 2021
Εορδαία: 4 η Ιππική συνάντηση Βλάστης

Δήμος Κοζάνης: 3η Πανελλήνια Ιππική Συνάντηση Αιανής – Παρασκευή 31 Ιουλίου 2026

28 Ιουλίου 2026
Φίλοι της Παράδοσης: Ευχαριστήρια επιστολή

Ευχαριστήριο Κοινωνικού Συσσιτίου Δήμου Κοζάνης

28 Ιουλίου 2026
Παιδιά εντόπισαν νεκρό 70χρονο χωρίς τα ρούχα του στην άκρη του δρόμου

ΔΕΥΑΒ: Διακοπή νερού στη Νεάπολη

28 Ιουλίου 2026
Κέντρο Υγείας Σιάτιστας – Νέα παιδίατρος, δέκα χρόνια μετά

Κέντρο Υγείας Σιάτιστας – Νέα παιδίατρος, δέκα χρόνια μετά

28 Ιουλίου 2026

Η ΔΕΗ δίνει ενέργεια στο 46ο River Party powered by ΔΕΗ

28 Ιουλίου 2026
Π. Κουκουλόπουλος: «Η Αλλαγή φέρνει τη Βόρεια Ελλάδα σε ρόλο πρωταγωνιστή»

Π. Κουκουλόπουλος: Έναντι καλωσορίσματος στο νομό Κοζάνης του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και του κυβερνητικού κλιμακίου

28 Ιουλίου 2026
Πέμπτη 9 Οκτωβρίου, διακοπή υδροδότησης και αρρυθμίες σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κοζάνης

ΔΕΥΑΚ: Τρίτη 28 Ιουλίου,  διακοπή υδροδότησης στην περ. Αγίου Κωνσταντίνου

28 Ιουλίου 2026
Μικρόκαστρο: 930 ευρώ πρόστιμο για καύση υπολειμμάτων

Βροχή τα πρόστιμα για φωτιές σε Αμύνταιο, Βόιο και Γρεβενά

28 Ιουλίου 2026
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 07-08-2024

Κοζάνη: Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 29-07-2026

28 Ιουλίου 2026
Στάθης Κωνσταντινίδης: Η δημιουργία 2 Ωνάσειων Σχολείων στην περιοχή μας αποτελεί μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη

Στάθης Κωνσταντινίδης: Ιστορική η κάθε ευκαιρία για την Αναθεώρηση του Συντάγματος

28 Ιουλίου 2026
Οι Αιμοδότες της Σιάτιστας τίμησαν τον προστάτη τους Άγιο Παντελεήμονα.

Οι Αιμοδότες της Σιάτιστας τίμησαν τον προστάτη τους Άγιο Παντελεήμονα.

28 Ιουλίου 2026
Το Φιλανθρωπικό Σωματείο ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ πρόσφερε δωρεάν ιατρικό εξοπλισμό στο παιδιατρικό τμήμα του Κέντρου Υγείας Σιάτιστας

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ πρόσφερε δωρεάν ιατρικό εξοπλισμό στο παιδιατρικό τμήμα του Κέντρου Υγείας Σιάτιστας

28 Ιουλίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τρίτη, 28 Ιουλίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παράταση της προθεσμίας υποβολής προτάσεων για 3 Προσκλήσεις ενίσχυσης του Τουρισμού στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

sierafm by sierafm
23 Απριλίου 2021
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
περιφερεια δυτικης μακεδονιας
0
SHARES
4
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Παράταση της προθεσμίας υποβολής προτάσεων για 3 Προσκλήσεις ενίσχυσης του Τουρισμού  στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, συνολικού προϋπολογισμού 12,2 εκ. ευρώ, από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Νέα ημερομηνία λήξης υποβολής προτάσεων η 31-05-2021.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Κασαπίδης υπέγραψε την παράταση προθεσμίας υποβολής προτάσεων για 3 Προσκλήσεις, συνολικού προϋπολογισμού 12.170.000 ευρώ, που αφορούν στη χρηματοδότηση δράσεων ενίσχυσης του Τουρισμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας του ΕΣΠΑ 2014-2020. Νέα ημερομηνία λήξης υποβολής προτάσεων ορίστηκε η 31-05-2021.

Οι Προσκλήσεις που τροποποιούνται είναι οι εξής:

  1. Έργα ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας των τουριστικών προορισμών (υποδομές) στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, προϋπολογισμού 7 εκ. ευρώ και δικαιούχους την Περιφέρεια και τους Δήμους της Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και λοιπούς φορείς καθ’ αρμοδιότητα του Δημοσίου και ευρύτερου δημοσίου τομέα. Θα χρηματοδοτηθούν έργα που συνάδουν με τα προβλεπόμενα στο “Σχέδιο Ολοκληρωμένης Τουριστικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας” και θα αποσκοπούν στην ανάπτυξη της απαιτούμενης λειτουργικής ικανότητας, σε τουριστικούς πόρους και υποδομές που παραμένουν είτε ημιτελείς, είτε μη προσβάσιμοι στο σύνολο ή στην πλήρη κλίμακα τους ή σε μεγάλο τμήμα της περιόδου τουριστικού ενδιαφέροντος από το κοινό.
  2. Έργα ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας των τουριστικών προορισμών εντός των περιοχών της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης για την Αξιοποίηση των Λιμνών Δυτικής Μακεδονίας, συνολικού προϋπολογισμού 5 εκ. ευρώ και δικαιούχους την Περιφέρεια και τους Δήμους της Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και λοιπούς φορείς καθ’ αρμοδιότητα του Δημοσίου και ευρύτερου δημοσίου τομέα. Θα χρηματοδοτηθούν έργα εντός της Περιοχής Παρέμβασης της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) για την Αξιοποίηση των Λιμνών Δυτικής Μακεδονίας, τα οποία θα συνάδουν με τα προβλεπόμενα στο “Σχέδιο Ολοκληρωμένης Τουριστικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας” και θα αποσκοπούν στην ανάπτυξη της απαιτούμενης λειτουργικής ικανότητας, σε τουριστικούς πόρους και υποδομές που παραμένουν είτε ημιτελείς, είτε μη προσβάσιμοι στο σύνολο ή στην πλήρη κλίμακα τους ή σε μεγάλο τμήμα της περιόδου τουριστικού ενδιαφέροντος από το κοινό.
  3. Έργα ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας των τουριστικών προορισμών στην Περιοχή Παρέμβασης του ΕΣΒΑΑ Φλώρινας, συνολικού προϋπολογισμού 000 ευρώ και δικαιούχους τον Δήμο Φλώρινας, καθώς και λοιπούς φορείς καθ’ αρμοδιότητα που συμπεριλαμβάνονται στο ΕΣΒΑΑ Δήμου Φλώρινας. Θα χρηματοδοτηθούν έργα εντός της Περιοχής Παρέμβασης του ΒΑΑ Φλώρινας, τα οποία θα αποσκοπούν στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των τουριστικών προορισμών και της πολιτιστικής και τουριστικής ανάπτυξης, όπως αυτά ορίζονται στο ΒΑΑ Φλώρινας και επιπλέον θα συνάδουν με τα προβλεπόμενα στο “Σχέδιο Ολοκληρωμένης Τουριστικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας”.

Οι προτάσεις που θα επιλεγούν θα υλοποιηθούν με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και Εθνικών Πόρων, μέσω του Άξονα Προτεραιότητας 6 – «Διαφύλαξη και προστασία του περιβάλλοντος και προώθηση της αποδοτικότητας των πόρων» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας, του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πρόσκληση, καθώς και το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020, το Σύστημα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος, το θεσμικό πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων, τους Κανόνες Επιλεξιμότητας των δαπανών των Πράξεων κλπ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Ειδικής Υπηρεσίες Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020, στη διεύθυνση www.pepdym.gr.

 

Tags: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Previous Post

Γκουντιός: Ο Ελληνισμός στην Άγκυρα και ο παλαιοκομματισμός στην Αθήνα

Next Post

Διακοπές ρεύματος την Κυριακή 25 Απριλίου

Next Post
ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Διακοπές ρεύματος την Κυριακή 25 Απριλίου

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Δήμος Κοζάνης: 3η Πανελλήνια Ιππική Συνάντηση Αιανής – Παρασκευή 31 Ιουλίου 2026
  • Ευχαριστήριο Κοινωνικού Συσσιτίου Δήμου Κοζάνης
  • ΔΕΥΑΒ: Διακοπή νερού στη Νεάπολη
  • Κέντρο Υγείας Σιάτιστας – Νέα παιδίατρος, δέκα χρόνια μετά
  • Η ΔΕΗ δίνει ενέργεια στο 46ο River Party powered by ΔΕΗ

Πρόσφατα σχόλια

  1. sierafm στο Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στη Σιάτιστα στο κέντρο
  2. Σιμος Μιμής στο Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στη Σιάτιστα στο κέντρο
  3. Το Μυστικό μιας Ποιοτικής Καθημερινότητας - SieraFM στο Αγχος και καθημερινότητα -Οι 12 αλλαγές που πρέπει να κάνετε στον τρόπο ζωής σας για να το μειώσετε
  4. Οι Καλύτερες Επενδύσεις Ξεκινούν από τις Σωστές Αποφάσεις - SieraFM στο Επένδυση στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Κοζάνη?
  5. Τι Αυξάνει Πραγματικά την Αξία ενός Σπιτιού; - SieraFM στο Μια παράσταση «Θεάτρου Forum» για το έμφυλο χάσμα στη φροντίδα!
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr