• Latest
ΠΑΠΑΣ

Παραιτήθηκε ο συνήγορος του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό: «Μου απέκρυψε στοιχεία» -Ο σάλος με Παπαδάκη-Σκορδά

25 Ιανουαρίου 2022
πιεση

Αρτηριακή πίεση: 6 τροφές που τη ρίχνουν αποτελεσματικά, σύμφωνα με ειδικούς

7 Ιουνίου 2025
ΠΟΝΟΣ ΚΑΡΔΙΑ

Το σύμπτωμα στο στήθος που μοιάζει με δυσπεψία αλλά προειδοποιεί για καρδιακή νόσο

7 Ιουνίου 2025
νοσοκομειο

Τραγικός θάνατος για 19χρονη: Έκανε challenge με σπρέι καθαρισμού για πληκτρολόγιο και έλεγε «θα γίνω διάσημη»

7 Ιουνίου 2025
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Πώς αξιολόγησαν οι πολίτες τους δήμους: Ποιοι είναι οι χειρότεροι – Οι τρεις υπηρεσίες που πήραν καλό βαθμό

7 Ιουνίου 2025
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή

Παρακολουθούσε 21χρονη από το διπλανό διαμέρισμα και αυτοϊκανοποιούταν – Συνελήφθη 44χρονος

7 Ιουνίου 2025
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, διασωληνωμένος

Με πολυοργανική ανεπάρκεια η 62χρονη μετά τη λάθος μετάγγιση στο Τζάνειο – Άφαντος ο βοηθός νοσηλευτή

7 Ιουνίου 2025
πυροσβεστικη φωτια

Νεαροί έβαλαν φωτιά σε σχολείο – «Το κάψαμε επιτέλους»

7 Ιουνίου 2025
νοσοκομειο

Νέα καταγγελία για λάθος μετάγγιση αίματος σε ασθενή

7 Ιουνίου 2025
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Φλώρινα: Δύο συλλήψεις για κλοπή σιδήρων από κατάστημα αξίας 4.500 ευρώ

6 Ιουνίου 2025
εξετασεις, σχολειο

Επεισόδιο σε εξεταστικό κέντρο για τις Πανελλήνιες – Συνελήφθη διευθύντρια

6 Ιουνίου 2025
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Καταγγελία: Ρολόι με λάθος ώρα «μηδένισε» μαθητή στις Πανελλήνιες

6 Ιουνίου 2025
βαπτιση

Viral βίντεο με νονά που άρπαξαν τα μαλλιά της φωτιά από λαμπάδες – Κράτησε την ψυχραιμία της με το μωρό στην αγκαλιά

6 Ιουνίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Σάββατο, 7 Ιουνίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Παραιτήθηκε ο συνήγορος του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό: «Μου απέκρυψε στοιχεία» -Ο σάλος με Παπαδάκη-Σκορδά

sierafm by sierafm
25 Ιανουαρίου 2022
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΠΑΠΑΣ
0
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Την παραίτησή του από την υπεράσπιση του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης υπέβαλε ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την παρέμβασή του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 και τον έντονο διαξιφισμό με τον Γιώργο Παπαδάκη, που έγινε έξαλλος, αλλά και τον άγριο καβγά με τη Φαίη Σκορδά, ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος δήλωσε ότι δεν θα υπερασπιστεί πλέον τον ιερέα που βαρύνεται με την κατηγορία του βιασμού ανήλικης.

Μάλιστα, μετά την ένταση που επικράτησε με τον Γιώργο Παπαδάκη, ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μίλησε στο «Πρωινό», επίσης του ΑΝΤ1, τα έβαλε και με τη Φαίη Σκορδά.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω, ο μέχρι πρότινος πελάτης του τού απέκρυψε στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας και τα οποία -όπως χαρακτηριστικά υπογραμμίζει- έρχονται σε αντίθεση με τα πιστεύω του.

«Ώς ποινικολόγος επί σειρά ετών και ιδίως δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, πολλών ποινικών υποθέσεων, έχοντας υπ’ όψιν μου τις νέες σοβαρές καταγγελίες και τα νεότερα σοβαρά στοιχεία που προέκυψαν από το μεσημέρι της 24ης Ιανουαρίου για την υπόθεση του εντολέως μου Ιερέα που κατηγορείται για βιασμό (άρθρο 336 Π.Κ.), γενετήσιες πράξεις με ανήλικο 14- 15 κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου συμπληρώνοντας τα 14-15 έτη κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφία ανηλίκων (προμήθεια, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Επειδή τα ως νέα στοιχεία που είδαν το φώς της δημοσιότητας στις 24-01-2022 έρχονται σε αντίθεση με τα πιστεύω μου, τα χρηστά ήθη και την υπερασπιστική μου νομική κατεύθυνση δηλώνω ευθαρσώς πως παραιτούμαι από την υπόθεση και αρνούμαι την εντολή που έλαβα από τον ίδιο τον κατηγορούμενο στις 21-01-2022, τονίζοντας την αλήθεια που με διέπει ως συνήγορος καθώς είχα την διαβεβαίωση από τον ίδιο τον Ιερέα πως δεν υφίσταται καμία ερωτική συνεύρεση με την ανήλικη 14χρονη, αποκρύφτηκαν στοιχεία σε εμένα τον συνήγορό του, από τον κατηγορούμενο και τους οικείους του και προ εκπλήξεώς μου δημοσιοποιήθηκαν νέες καταγγελίες εναντίον του. Το γεγονός αυτό με οδήγησε στο σημείο να παραιτηθώ από πληρεξούσιος δικηγόρος του».

Ο καβγάς με τη Φαίη Σκορδά

Mετά την ένταση που επικράτησε με τον Γιώργο Παπαδάκη, ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος του ιερέα που κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη στα Κάτω Πατήσια, μίλησε στο «Πρωινό» και τα έβαλε και με τη Φαίη Σκορδά.

Ο πρωτοφανής καβγάς ξεκίνησε όταν η Φαίη Σκορδά είπε στον δικηγόρο: «Καταλαβαίνετε ότι κάποιες υποθέσεις είναι πάρα πολύ σοβαρές, ειδικά όταν πρόκειται για θέματα σεξουαλικής παρενόχλησης, πόσω μάλλον βιασμού, και πόσω μάλλον όταν προέρχονται από ανήλικα παιδιά. Σε αυτές τις υποθέσεις, ό,τι κι αν αποφασίσει το δικαστήριο, χρειάζεται να έχουμε μια ευαισθησία, χαμηλούς τόνους… Ακόμα κι όταν υπερασπίζεστε τον πελάτη σας, κρατήστε χαμηλούς τόνους, έστω και ως προς σεβασμό, έστω και μία τοις χιλίοις, ένα κοριτσάκι να έχει βιαστεί».

«Σας εξηγώ ότι δεν υπάρχει υλικό από τη δικογραφία που να δικαιολογεί ότι ο ιερέας έχει βιάσει την ανήλικη. Μη δικάζουμε στον τηλεοπτικό αέρα. Θα αποφασίσει ο κύριος ανακριτής και το δικαστήριο. Οφείλω να βγάλω τη θέση του ιερέα», απάντησε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

«Εσείς προσπαθείτε να δημιουργήσετε έναν ντόρο γύρω από το όνομά σας από τις δηλώσεις σας στην εκπομπή της Χρηστίδου μέχρι το σόου που κάνατε στον κ. Παπαδάκη, μέχρι αυτά που λέτε τώρα…», απάντησε από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά.

«Ο κ. Παπαδάκης έκανε σόου ο ίδιος και έχω προσβληθεί και θα του κάνω και αγωγή», είπε με τη σειρά του ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Τότε, η παρουσιάστρια αναρωτήθηκε: «Και η Σίσσυ τι έκανε που βγήκατε και κάνατε μία τέτοια δήλωση από το πρωί ως το βράδυ ότι είναι μόδα οι βιασμοί; Τι κάνετε τώρα; Έτσι κάνετε καριέρα;».

«Να σας πω, κυρία Σκορδά, θέλετε να σας θυμίσω πώς έχετε κάνει εσείς καριέρα; Επειδή μου πετάτε το μπαλάκι. Μη με προσβάλλετε. Να μη σας θυμίσω μία εκπομπή που έχετε κάνει στο Μακεδονία Tv με τον Αγαμέμνονα, ο οποίος κινείται εναντίον σας! Σας παρακαλώ πολύ», της είπε ο δικηγόρος.

«Με πάρα πολλή δουλειά», απάντησε με ψυχραιμία η Φαίη Σκορδά.

Στη συνέχεια, στην επικοινωνία παρενέβη ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες της εκπομπής, με την τηλεφωνική επικοινωνία να διακόπτεται απότομα.
«Να μη σας θυμίσω μια εκπομπή που έχετε κάνει στο Μακεδονία TV…», είπε ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος στη Φαίη Σκορδά:

Πηγή: iefimerida.gr

Tags: ΒΙΑΣΜΟΣΠΑΠΑΣ
Previous Post

Αντίθετη η Περιφερειακή Αρχή στην άναρχη τοποθέτηση Φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων και Αιολικών πάρκων – Σύσκεψη του Περιφερειάρχη και της Αντιπεριφερειάρχη Ευφροσύνης Ντιό με τον Δήμαρχο Βοΐου Χρήστο Ζευκλή και τους Προέδρους κοινοτήτων 

Next Post

Ετήσιο Μνημόσυνο Εκτελεσθέντων του 1944 στα Νταμάρια Παναγιάς Κοζάνης 

Next Post
μνημοσυνο εθνικη αντισταση

Ετήσιο Μνημόσυνο Εκτελεσθέντων του 1944 στα Νταμάρια Παναγιάς Κοζάνης 

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)

Πρόσφατα άρθρα

  • Αρτηριακή πίεση: 6 τροφές που τη ρίχνουν αποτελεσματικά, σύμφωνα με ειδικούς
  • Το σύμπτωμα στο στήθος που μοιάζει με δυσπεψία αλλά προειδοποιεί για καρδιακή νόσο
  • Τραγικός θάνατος για 19χρονη: Έκανε challenge με σπρέι καθαρισμού για πληκτρολόγιο και έλεγε «θα γίνω διάσημη»
  • Πώς αξιολόγησαν οι πολίτες τους δήμους: Ποιοι είναι οι χειρότεροι – Οι τρεις υπηρεσίες που πήραν καλό βαθμό
  • Παρακολουθούσε 21χρονη από το διπλανό διαμέρισμα και αυτοϊκανοποιούταν – Συνελήφθη 44χρονος

Πρόσφατα σχόλια

  1. Χαρά στο Δήμος Γρεβενών: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2025» -Το πρόγραμμα της 1ης περιόδου
  2. Σάκης στο Συνεδρίαση με ερώτηση για το κόστος συνδέσεων αερίου στη Γαλατινή. Βίντεο
  3. Βασιλω στο Προσλήψεις 3 ατόμων στο ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας
  4. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ στο Ο Δήμος Κοζάνης απαγορεύει ποδήλατα, πατίνια & μπάλες στην κεντρική πλατεία
  5. Νικοςασπραδακης ετών 80 στο Μπαράζ Ανόδου: Ο Εορδαϊκός ξανά στη Γ’ Εθνική
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr