Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου ξεκίνησε εχθές, Παρασκευή, το 1ο Φεστιβάλ «Ανάσα του Δάσους» – Summer Edition, το οποίο φιλοξενείται στο μαγευτικό Δασάκι της Μεσοποταμίας στην Καστοριά. Η πρώτη ημέρα της διοργάνωσης χάρισε μοναδικές στιγμές στους παρευρισκόμενους, αποδεικνύοντας ότι ο νέος αυτός θεσμός ήρθε για να μείνει και να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής.
Η μουσική αυλαία άνοιξε στις 22:00 ακριβώς με το ανατρεπτικό συγκρότημα Κούπες, οι οποίοι ξεσήκωσαν το κοινό από τα πρώτα κιόλας λεπτά με τον εκρηκτικό τους ήχο. Γύρω στις 23:30, τη σκηνή ανέλαβε ο σπουδαίος Νίκος Ζιώγαλας μαζί με το 4μελές σχήμα του, ταξιδεύοντας τους παρευρισκόμενους με τις τεράστιες επιτυχίες του. Από το «Σαν σταρ του σινεμά» και το «Πάρε με απόψε», μέχρι το «Μόνη ξανά δε θα σ’ αφήσω», το κοινό δεν σταμάτησε να τραγουδά. Το πρόγραμμά του περιλάμβανε επίσης αγαπημένα κομμάτια από τους αδελφούς Κατσιμίχα έως και τον Βασίλη Καζούλη, ενώ η μαγική βραδιά έκλεισε ιδανικά με την παραδοσιακή «Βασιλική».
Κορυφώνεται απόψε το φεστιβάλ
Το Φεστιβάλ συνεχίζεται δυναμικά και σήμερα, Σάββατο, με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που αναμένεται να κρατήσει το ενδιαφέρον αμείωτο. Ο εμβληματικός Βασίλης Καζούλης θα ανέβει στη σκηνή στις 22:00 ακριβώς για να χαρίσει τις δικές του μοναδικές μελωδίες, ενώ αμέσως μετά τη σκυτάλη θα πάρει ο εξίσου αγαπημένος και κορυφαίος δημιουργός, Δημήτρης Ζερβουδάκης.
Οι δύο καλλιτέχνες υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη αγαπημένα έντεχνα και ροκ ακούσματα, νοσταλγικές μελωδίες και αμείωτο κέφι μέσα στην καρδιά του δάσους.
Χρήσιμες Πληροφορίες:
- Ώρα έναρξης: 22:00 (Βασίλης Καζούλης)
- Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ (διαθέσιμα απευθείας στην είσοδο)
-
Τοποθεσία: Δασάκι Μεσοποταμίας, Καστοριά
Σας περιμένουμε όλους στον υπέροχο χώρο στο Δασάκι Μεσοποταμίας για μια ακόμη μαγευτική βραδιά, γεμάτη μουσικές και δυνατά συναισθήματα!


































