• Latest
πετρελαιο θερμανσης

Πότε θα γίνει η πληρωμή για το επίδομα θέρμανσης – Η αίτηση στο taxisnet

11 Δεκεμβρίου 2019
Δήμος Βοΐου: Πρόσκληση συμμετοχής Α΄ Εμποροπανήγυρης Τσοτυλίου

Δήμος Βοΐου: Πρόσκληση συμμετοχής Α΄ Εμποροπανήγυρης Τσοτυλίου

5 Ιουνίου 2026
Γρεβενά: Εορταστικό Πρόγραμμα Εμπορικών Καταστημάτων Πάσχα 2025

Υπέρ της προστασίας του Βενέτικου ποταμού ο Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών

5 Ιουνίου 2026
Ενημερωτική Εκδήλωση για την Οσφυαλγία στη Σιάτιστα-«Πότε χρειάζεται ο Νευροχειρουργός;», από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας

Ενημερωτική Εκδήλωση για την Οσφυαλγία στη Σιάτιστα-«Πότε χρειάζεται ο Νευροχειρουργός;», από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας

5 Ιουνίου 2026
Πέμπτη 8-8, διακοπή υδροδότησης στο κάτω τμήμα της Τ.Κ.  Πετρανών, 10.00 με 13.00, λόγω εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2026

5 Ιουνίου 2026
Τροχαίο ατύχημα στη Εγνατία Οδό, εντός τούνελ, στο ύψος των Γρεβενών

Η Εγνατία Οδός γίνεται… κινηματογραφικό πλατό!

5 Ιουνίου 2026
ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ

Αρειος Πάγος: Απόφαση-«ανάσα» για χιλιάδες δανειολήπτες

5 Ιουνίου 2026
ασθενοφορο

21χρονος έστειλε αστυνομικό στο νοσοκομείο με κουτουλιά

5 Ιουνίου 2026
Καλαμίτσι Γρεβενών: Γενική Συνέλευση ενάντια στην εγκατάσταση κοντέινερ με μπαταρίες για ΑΠΕ

Αδειοδοτήθηκε σταθμός αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας στην Άρδασσα με ισχύ 18 MW

5 Ιουνίου 2026
κατασκηνωση

Κατασκηνώσεις e-ΕΦΚΑ: Στέλνονται τα voucher σε δικαιούχους

5 Ιουνίου 2026
χρημα

Ενιαίο Μητρώο Παροχών: Στο μικροσκόπιο όσοι λαμβάνουν διπλά επιδόματα

5 Ιουνίου 2026
Σωκράτης Μάλαμας – Ιουλία Καραπατάκη στη Νεάπολη Κοζάνης: Ξεκίνησε η προπώληση!

Σωκράτης Μάλαμας – Ιουλία Καραπατάκη στη Νεάπολη Κοζάνης: Ξεκίνησε η προπώληση!

5 Ιουνίου 2026
Με τον Βασίλη Μαντζώλα συνεχίζει ο Μακεδονικός Σιάτιστας

Με τον Βασίλη Μαντζώλα συνεχίζει ο Μακεδονικός Σιάτιστας

4 Ιουνίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 5 Ιουνίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Πότε θα γίνει η πληρωμή για το επίδομα θέρμανσης – Η αίτηση στο taxisnet

sierafm by sierafm
11 Δεκεμβρίου 2019
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
πετρελαιο θερμανσης
6
SHARES
7
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Επίδομα θέρμανσης 2019 – 2020: Η αίτηση στο taxisnet – Ποτε θα γίνει η πληρωμή

Μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2019 έχουν οι καταναλωτές προκειμένου να υποβάλουν αίτηση στην πλατφόρμα του TAXISnet στο gsis.gr για το επίδομα θέρμανσης προκειμένου να εισπράξουν μέχρι το τέλος του χρόνου το προβλεπόμενο ποσό.

Όσοι φορολογούμενοι υποβάλουν αίτηση για το επίδομα θέρμανσης έως τις 20 Δεκεμβρίου, άσχετα με το εάν έχουν ήδη προχωρήσει ή όχι στην αγορά καυσίμου, αλλά υπό την προϋπόθεση ότι πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια, θα δουν έως τις 31 Δεκεμβρίου τα χρήματα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Όσοι υποβάλουν αίτηση, πάρουν τα χρήματα, αλλά δεν αγοράσουν τελικά πετρέλαιο θέρμανσης, θα κληθούν στη συνέχεια να επιστρέψουν το επίδομα.

Μετά τις 15 Ιανουαρίου 2020 η ΑΑΔΕ θα προχωρήσει σε διασταύρωση των αγορών πετρελαίου θέρμανσης για κάθε δικαιούχο και σε περίπτωση που δεν βρεθούν υποβληθείσες αγορές πετρελαίου θέρμανσης (που να πραγματοποιήθηκαν στο χρονικό διάστημα μεταξύ 15/10/2019-31/12/2019) υπολογισθείσας αξίας ίσης ή μεγαλύτερης από το διπλάσιο του ποσού επιδόματος που έχει ληφθεί, τότε θα ζητηθεί η επιστροφή μέρος του επιδόματος.

Σε περίπτωση που η υπολογισθείσα αξία αγορών πετρελαίου θέρμανσης υπολείπεται από το διπλάσιο του ποσού επιδόματος, τότε θα ζητηθεί η επιστροφή της διαφοράς μεταξύ του αρχικού ποσού που καταβλήθηκε και του ήμισυ (1/2) της υπολογισθείσας αξίας των αγορών που βρέθηκαν καταχωρημένες. Αν δεν έχει υποβληθεί καμία αγορά, τότε τα νοικοκυριά θα επιστρέψουν όλο το ποσό του επιδόματος που τους καταβλήθηκε.

Τα νοικοκυριά που πληρούν τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου να υποβάλουν την αίτησή τους, προκειμένου να δουν το ποσό του επιδόματος στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019.

Το επίδομα ξεκινάει από τα 64 ευρώ και φθάνει στα 350 ευρώ, ανάλογα με τη σύνθεση του νοικοκυριού και τον τόπο της μόνιμης κατοικίας. Είναι αφορολόγητο, δεν αποτελεί εισόδημα και δεν υπόκειται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου. Επίσης δεν κατάσχεται στα χέρια του Δημοσίου ή οποιουδήποτε τρίτου, δεν υπόκειται σε κανενός είδους παρακράτηση και δεν συμψηφίζεται με τυχόν οφειλές του δικαιούχου βεβαιωμένες στη Φορολογική Διοίκηση.

Στο επίδομα της περιόδου 2019-2020 συμμετέχουν οι αγορές που πραγματοποιήθηκαν από 15 Οκτωβρίου 2019 έως και 31 Δεκεμβρίου.

Για να το λάβουν τα νοικοκυριά θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν την αίτηση στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Taxisnet στο gsis.gr και το aade.gr

Στην αίτηση αναγράφονται κατά περίπτωση τα ακόλουθα στοιχεία:

– ο αριθμός Φορολογικού Μητρώου του αιτούντος – υπόχρεου φορολογικής δήλωσης,

– το ονοματεπώνυμό του,

– ο αριθμός των εξαρτώμενων τέκνων του,

– ο αριθμός τραπεζικού λογαριασμού (IBAN) στον οποίο επιθυμεί να πιστωθεί το ποσό και το ονοματεπώνυμο του πρώτου δικαιούχου,

– ο αριθμός παροχής ηλεκτρικού ρεύματος του ακινήτου κύριας κατοικίας,

– η ταχυδρομική διεύθυνση που αντιστοιχεί στη συγκεκριμένη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος,

– αν η κατοικία είναι ιδιόκτητη, ενοικιαζόμενη ή δωρεάν παραχωρούμενη καθώς και ο Α.Φ.Μ. του εκμισθωτή ή του δωρεάν παραχωρούντος,

– τα τετραγωνικά μέτρα κύριων χώρων της κύριας κατοικίας κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης,

– η ένδειξη αν πρόκειται για πολυκατοικία,

– τα στοιχεία επικοινωνίας του (διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός κινητού ή και σταθερού τηλεφώνου).

Παράλληλα οι διαχειριστές ή οι εκπρόσωποι των πολυκατοικιών ή οι εταιρίες διαχείρισης πολυκατοικιών, δηλώνουν στην εφαρμογή τα ακόλουθα στοιχεία:

– τον αριθμό φορολογικού μητρώου του διαχειριστή ή του προσώπου που εκπροσωπεί την πολυκατοικία ή της εταιρίας διαχείρισης της πολυκατοικίας,

– τον Α.Φ.Μ. της πολυκατοικίας, εφόσον υπάρχει,

– τον αριθμό της κοινόχρηστης παροχής ηλεκτρικού ρεύματος ή μιας παροχής ηλεκτρικού ρεύματος που εκπροσωπεί την πολυκατοικία,

– τα χιλιοστά συμμετοχής των διαμερισμάτων στις δαπάνες θέρμανσης,

– το ονοματεπώνυμο των φυσικών προσώπων που διαμένουν στα διαμερίσματα τα οποία δεν χρησιμοποιούνται ως επαγγελματική στέγη.

Οι κάτοικοι των ορεινών περιοχών έχουν από φέτος προσαύξηση 20% στην επιδότηση για να μπορέσουν να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες για πετρέλαιο θέρμανσης, η τιμή διάθεσης του οποίου ξεκινά από 0,98 ευρώ το λίτρο.

Με το νέο σύστημα χορήγησης το επίδομα αυξάνεται κατά 10% για κάθε προστατευόμενο τέκνο, ενώ παρέχεται η δυνατότητα στα νοικοκυριά με την αγορά ακόμη και μικρότερων ποσοτήτων πετρελαίου θέρμανσης να λάβουν το συνολικό ποσό της επιδότησης. Είναι η πρώτη φορά που το επίδομα δίνεται με αυτή τη μορφή και σύμφωνα με το οικονομικό επιτελείο αυτή η «καινοτομία» οδηγεί σε αύξηση του ποσού της επιδότησης κατά 50%.

Για παράδειγμα, ένα νοικοκυριό στη «Δ’ ζώνη», για να λάβει στη διάρκεια της περσινής σαιζόν τη μέγιστη επιδότηση των 64 ευρώ έπρεπε να αγοράσει 400 λίτρα πετρέλαιο θέρμανσης εσωτερικής καύσης, αξίας περίπου 400 ευρώ.

Φέτος το ίδιο νοικοκυριό θα πάρει το ίδιο επίδομα, δηλαδή 64 ευρώ, αρκεί να αγοράσει πετρέλαιο αξίας τουλάχιστον 128 ευρώ, δηλαδή το διπλάσιο ποσό του επιδόματος. Τα 128 ευρώ αντιστοιχούν σε πετρέλαιο 125 λίτρων περίπου, γεγονός που σημαίνει ότι οι καταναλωτές θα λάβουν το ίδιο ποσό της επιδότησης μολονότι αγόρασαν μικρότερες ποσότητες πετρελαίου.

Ερωτησεις και απαντήσεις από την ΑΑΔΕ

Επίδομα Πετρελαίου Θέρμανσης 2019-2020

 

Με ποιους κωδικούς εισερχόμαστε στην Εφαρμογή Δικαιούχων του Επιδόματος Ε Πετρελαίου Θέρμανσης;
Α α. Οι πιστοποιημένοι χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών συνδέονται χρησιμοποιώντας τους κωδικούς πρόσβασης στο TAXISnet.

β. Οι χρήστες που δε διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης TAXISnet, θα ταυτοποιούνται εναλλακτικά δίνοντας Α.Φ.Μ. και αριθμό ειδοποίησης κάποιας από τις Πράξεις Προσδιορισμού Φόρου Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων των τελευταίων πέντε (5) ετών.

Εάν δε θυμάστε τους κωδικούς πρόσβασης και τυχαίνει το όνομα χρήστη (username) να ταυτίζεται με τον Α.Φ.Μ. σας, τότε δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον εναλλακτικό τρόπο σύνδεσης. Γι’ αυτό θα πρέπει να ανακτήσετε τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω των σχετικών διαδικασιών.

Πόσες αιτήσεις μπορώ να υποβάλλω για το Επίδομα Θέρμανσης της περιόδου 2019-2020;

Μπορείτε να υποβάλλετε όσες αιτήσεις θέλετε μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2019 όπου λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων, όμως μόνο η τελευταία υποβληθείσα αίτησή σας θα είναι σε ισχύ. Οι αιτήσεις θα πρέπει να αφορούν μόνο την κύρια κατοικία σας. ΠΡΟΣΟΧΗ! Κάθε νέα αίτηση ακυρώνει την προηγούμενη

Ποιες αγορές πετρελαίου θέρμανσης θα συμμετέχουν στο Επίδομα της περιόδου 2019-2020;

Οι αγορές που πραγματοποιήθηκαν από 15 Οκτωβρίου 2019 έως και 31 Δεκεμβρίου 2019.

O προμηθευτής πετρελαίου δεν μου έδωσε στοιχεία για να υποβάλω αίτηση χορήγησης επιδόματος. Πώς θα γίνει η διασταύρωση των στοιχείων;

Ο προμηθευτής πετρελαίου δεν δίνει σε εσάς στοιχεία για την υποβολή της αίτησής σας, αντιθέτως, εσείς δίνετε σε αυτόν τον Α.Φ.Μ. αγοραστή και τον αριθμό παροχής ρεύματος στα οποία θα εκδώσει το παραστατικό αγοράς πετρελαίου θέρμανσης. Μετά την έκδοση του παραστατικού, το κάθε μέλος ΔΙ.ΠΕ.ΘΕ. (πρατηριούχος) υποχρεούται να υποβάλλει ηλεκτρονικά στην Υπηρεσία το παραστατικό εντός 14 ημερών, στο οποίο αναγράφονται τα λίτρα αγοράς πετρελαίου θέρμανσης, ο Α.Φ.Μ. αγοραστή και ο αριθμός παροχής ρεύματος της οικίας.

Αυτά που πρέπει να προσέξετε είναι:
• Αν πρόκειται για μονοκατοικία: Την σωστή αναγραφή του Α.Φ.Μ. που αντιστοιχεί στους κωδικούς TAXISnet με τους οποίος θα υποβληθεί η αίτηση στην εφαρμογή του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης και την σωστή αναγραφή του αριθμού παροχής ρεύματος της μονοκατοικίας σας.
• Αν πρόκειται για πολυκατοικία: Την σωστή αναγραφή του Α.Φ.Μ. διαχειριστή/εκπροσώπου που αντιστοιχεί στους κωδικούς TAXISnet με τους οποίους θα δημιουργηθεί το προφίλ της πολυκατοικίας στην εφαρμογή του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης ή του Α.Φ.Μ. Πολυκατοικίας εφόσον έχει εκδοθεί τέτοιος και έχει δηλωθεί από το διαχειριστή στο σχετικό προφίλ και την σωστή αναγραφή του κοινόχρηστου αριθμού παροχής ρεύματος της πολυκατοικίας.

Τι πρέπει να κάνει ο διαχειριστής σε ότι αφορά στην εφαρμογή Διαχείρισης Ε Χιλιοστών Θέρμανσης μιας Πολυκατοικίας ;

Η Εφαρμογή Διαχείρισης Χιλιοστών Θέρμανσης Πολυκατοικίας απευθύνεται στους διαχειριστές των πολυκατοικιών και σε εκπροσώπους κτισμάτων όπου υπάρχουν περισσότερες από μία κατοικίες (ολιγοκατοικίες) και για τις οποίες υπάρχει κοινός καυστήρας.

Ο διαχειριστής/εκπρόσωπος εισάγει τα στοιχεία των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας/ολιγοκατοικίας, καθώς και τα χιλιοστά συμμετοχής κάθε ενός από αυτά στις δαπάνες θέρμανσης (χιλιοστά θέρμανσης). Αλλαγές στα παραπάνω στοιχεία μπορεί ο διαχειριστής να πραγματοποιήσει μόνο πριν ενεργοποιήσει τη δυνατότητα πληρωμής. Είναι υποχρεωτικό να δηλωθούν τα χιλιοστά συμμετοχής σε δαπάνες θέρμανσης για όλα τα διαμερίσματα μιας πολυκατοικίας για να δημιουργηθεί η συνολική εικόνα της (ανοικτά – κλειστά – τα οποία ανήκουν σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα).

Θα πρέπει να συμφωνήσετε σε μια κατανομή που θα ισχύει για όλο το χρόνο. Το σύνολο των χιλιοστών των διαμερισμάτων πρέπει να είναι 1.000, ώστε να μπορεί να ενεργοποιηθεί και η δυνατότητα πληρωμής. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα πληρωμής, όταν θα έχει υποβληθεί έστω και μία αίτηση δικαιούχου. Αυτό το διαπιστώνετε από την ένδειξη «Υπάρχει αίτηση» στα δεξιά των στοιχείων του διαμερίσματος. Αν πρόκειται για αλλαγή διαχειριστή ενδιάμεσα της περιόδου του επιδόματος θέρμανσης δείτε σχετική ερώτηση 10.
Στα παραστατικά των αγορών πετρελαίου θέρμανσης τα στοιχεία του Α.Φ.Μ. και του αριθμού κοινόχρηστης παροχής ρεύματος θα πρέπει να ταυτίζονται με αυτά τα οποία έχετε εισάγει στην Εφαρμογή Διαχείρισης Χιλιοστών Θέρμανσης. Σε περίπτωση που έχει εκδοθεί Α.Φ.Μ. για την πολυκατοικία και θέλετε τα παραστατικά αγοράς πετρελαίου θέρμανσης να εκδίδονται σε αυτόν τον Α.Φ.Μ., θα πρέπει να ορίσετε τον Α.Φ.Μ. αυτόν στα στοιχεία της πολυκατοικίας, επιλέγοντας το σχετικό δεσμό «Ορισμός Α.Φ.Μ.». Ο Α.Φ.Μ. πολυκατοικίας δεν μπορεί να αλλάξει στη συνέχεια, ούτε και να διαγραφεί. ΠΡΟΣΟΧΗ! Ακόμη και στην περίπτωση που έχει οριστεί Α.Φ.Μ. πολυκατοικίας, στις αιτήσεις των ενοίκων θα αναγράφεται ο Α.Φ.Μ. του διαχειριστή.

Είμαι διαχειριστής, πως μπορώ να αλλάξω τα στοιχεία που εμφανίζονται στην κατανομή ενοίκων στα πεδία Επώνυμο και Όνομα Ενοίκου;

Δεν μπορεί να γίνει αλλαγή στοιχείων. Τα ονόματα είναι ενδεικτικά. Σε περίπτωση που στο προφίλ της πολυκατοικίας εμφανίζεται το όνομα κάποιου πρώην ενοίκου, τότε αν ο νέος ένοικος επιθυμεί να υποβάλλει αίτηση για το επίδομα θέρμανσης, θα πρέπει ως διαχειριστής να τον ενημερώσετε με τον αριθμό του διαμερίσματος, ο οποίος εμφανίζεται στο προφίλ της πολυκατοικίας και τον οποίο θα επιλέξει για να υποβάλλει την αίτηση του (ας αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του προηγούμενου ενοίκου).

Δεν υπάρχει διαχειριστής στην πολυκατοικία ή δεν έχουμε κοινόχρηστο αριθμό παροχής ρεύματος (μετρητής) στην πολυκατοικία. Τι πρέπει να δηλωθεί;

Στην περίπτωση που δεν υπάρχει διαχειριστής στην πολυκατοικία, θα πρέπει συμφωνηθεί με όλους τους ενοίκους ποιος θα «παίξει» τον ρόλο του διαχειριστή ώστε να δημιουργήσει το προφίλ της πολυκατοικίας με τα διαμερίσματα στην εφαρμογή του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης.

Στην περίπτωση που δεν υπάρχει κοινόχρηστη παροχή ρεύματος στην πολυκατοικία, θα πρέπει να συμφωνηθεί με όλους τους ενοίκους ποιανού ο αριθμός παροχής ρεύματος (συνήθως του διαχειριστή/εκπροσώπου) θα «παίξει» τον ρόλο της κοινόχρηστης παροχής ώστε να δηλωθεί στο προφίλ της πολυκατοικίας στην εφαρμογή του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης.

Πηγή:dikaiologitika.gr

Tags: ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ
Previous Post

Γιατρός ασελγούσε κατά τη διάρκεια χειρουργείων -Ένοχος για 25 σεξουαλικά εγκλήματα

Next Post

 Το παραμύθι επιστρέφει στο σπίτι! Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, 18.00, στη Βιβλιοθήκη

Next Post
βιβλιοθήκη κοζάνης

 Το παραμύθι επιστρέφει στο σπίτι! Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, 18.00, στη Βιβλιοθήκη

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Δήμος Βοΐου: Πρόσκληση συμμετοχής Α΄ Εμποροπανήγυρης Τσοτυλίου
  • Υπέρ της προστασίας του Βενέτικου ποταμού ο Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών
  • Ενημερωτική Εκδήλωση για την Οσφυαλγία στη Σιάτιστα-«Πότε χρειάζεται ο Νευροχειρουργός;», από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας
  • Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2026
  • Η Εγνατία Οδός γίνεται… κινηματογραφικό πλατό!

Πρόσφατα σχόλια

  1. Self Care για Εσένα και το Κατοικίδιό σου - SieraFM στο Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
  2. Το Σπίτι, το Σώμα και οι Στιγμές Ξεκούρασης - SieraFM στο Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων
  3. Η Εμπειρία Διακοπών που Συνεχίζεται στο Σπίτι - SieraFM στο Παρουσίαση των Βιβλίων του Δημήτρη Χριστόπουλο, “Ταξίδι στο Κράτος” και “Χρόνια Δοκιμασίας”
  4. Νεότερες πληροφορίες για την 59χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε ακάλυπτο οικοδομής στην Πτολεμαΐδα - SieraFM στο Σοκ στην Πτολεμαΐδα: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα σε ακάλυπτο οικοδομής
  5. Γεωργιος Κεραμαρης Τζεινας στο Bόιο: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωριτών «Η Πρόοδος» και 18 κατοίκων για τα παγκάκια στην πλατεία Ροδοχωρίου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr