διακοπή νερού
Κουκουλόπουλος
κάλπη εκλογές
Τοπική κοινότητα Τρικόρφου: Γιατί δεν προχωράει το έργο Χρυσαυγή- Τρικόρφου;
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΣΙΑΤΙΣΤΑ
κουζινα
Τι είναι το Affter Affiliate και πώς λειτουργεί
ΑΠΑΤΗ
Φλώρινα: Μπήκε στο σπίτι και άρπαξε τα χρυσαφικά
ασθενοφορο
Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ., Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας
ΑΡΣΙΣ

Πώς θα καταλάβετε ότι ο σύντροφός σας δεν σας θέλει ερωτικά;

Το ερωτικό κομμάτι είναι κομβικής σημασίας για μια σχέση. Τι συμβαίνει όταν αυτό γίνεται ανύπαρκτο;

Το σεξ  και το ερωτικό κομμάτι είναι ένα από τα βασικότερα συστατικά που συνιστούν μία υγιή και λειτουργική σχέση με προοπτικές. Όταν όμως ένα από αυτά τα συστατικά παύει να γίνεται στην πράξη τότε τα προβλήματα και οι γκρίνιες αρχίζουν. Υπάρχουν ορισμένα στοιχεία όμως που σου δείχνουν ότι ο σύντροφός σου δεν ενδιαφέρεται το ίδιο πια.

Αναβλητικότητα

Έχει μία τάση να μη δείχνει ότι θέλει άμεσα να κάνετε σεξ. Αυτό εκφράζεται μέσω μίας σιωπηλής αναβλητικότητας συνήθως. Κατά τη διάρκεια αυτής απλά δεν κάνει καν συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα. Βασικά δεν κάνει καν κίνηση, ή δεν παίρνει καμία πρωτοβουλία για να σου δείξει ότι θέλει.

Αφού δεν παίρνει πρωτοβουλία αναρωτιέσαι αν περιμένει από εσένα. Εσύ κάνεις την ανάλογη κίνηση, όμως τελικά εκείνος δε θέλει. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είναι σεβαστό το γεγονός ότι ένας από τους δύο δε θέλει. Μπορείς ωστόσο να του ανοίξεις μία συζήτηση πάνω στο θέμα αυτό να τον ρωτήσεις τι συμβαίνει.

Αυτοικανοποιείται μόνος του

Προφανώς και το να περνάει καλά με τον εαυτό του δεν είναι κάτι το κακό. Το θέμα ξεκινά όταν προτιμά να αυτοικανοποιηθεί σε μόνιμη βάση και να μη σκέφτεται καν ότι υπάρχει και η δυνατότητα του σεξ. Αυτό δείχνει προφανώς ότι είναι σε ένα στάδιο που δεν του βγαίνει να κάνει κάτι μαζί σου.

Πρέπει φυσικά να είναι σεβαστό. Αν νιώθεις ότι θέλεις να κάνεις σεξ, πες του το. Αν σου πει ότι δε θέλει και ότι δεν του βγαίνει γενικά, ξέρεις ότι πρέπει να χωρίσετε. Γιατί μόνο έτσι θα είστε και οι δύο καλύτερα και θα περνάτε όπως θέλετε την καθημερινότητά σας.

Βαρετό

Δε βλέπει το σεξ μαζί σου ως μία ιδιαίτερη εμπειρία. Δε φαίνεται να τον ενθουσιάζει τόσο. Προφανώς έχει αλλάξει στάση απέναντί σου και δε νιώθει τα ίδια. Το ζήτημα είναι εσύ να αποδεχτείς αυτήν την κατάσταση και να τη διαχειριστείς με υπομονή και σεβασμό στην αυτοδιάθεση του.

Λέει ότι βαριέται είτε γιατί όντως βαριέται είτε όμως και γιατί δε θέλει να σου πει ότι δεν του βγαίνει. Το σεξ σε μία υγιή σχέση δε θεωρείται βαρετό παρά μόνο όταν υπάρχει κούραση και πίεση. Όταν αυτό το συναίσθημα της βαρεμάρας παρατείνεται για εβδομάδες ή και μήνες, τότε πρέπει να κάνετε μία συζήτηση η οποία θα αφορά το αν θα συνεχίσετε να είστε μαζί ή όχι.

Πηγή:vita.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nako