• Latest
ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Π. Κουκουλόπουλος στο ΣΚΑΪ: «Ο κ. Μητσοτάκης προτιμά το βολικό ΣΥΡΙΖΑ στην Αξιωματική Αντιπολίτευση»

14 Μαρτίου 2024
Στάθης Κωνσταντινίδης: Η δημιουργία 2 Ωνάσειων Σχολείων στην περιοχή μας αποτελεί μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη

Στάθης Κωνσταντινίδης: Η νομοθέτηση της Οριζόντιας Ρήτρας Δίκαιης Μετάβασης προάγγελος θετικών παρεμβάσεων για την περιοχή. (βίντεο)

9 Ιουλίου 2026
Αιχμηρή συνέντευξη του Προέδρου του Σπάρτακου στο radiome.gr

Γιάννης Φασίδης: Ντράπηκε και η ντροπή

9 Ιουλίου 2026
Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»

Η τοποθέτηση του Περιφερειάρχη για το χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας. Βίντεο

9 Ιουλίου 2026
Η Κοζάνη αποχαιρέτησε τη Βάγια Νέστορα – Το «αντίο» του αδελφού της Γ. Κοντού

Η Κοζάνη αποχαιρέτησε τη Βάγια Νέστορα – Το «αντίο» του αδελφού της Γ. Κοντού

9 Ιουλίου 2026
Πέμπτη 9 Οκτωβρίου, διακοπή υδροδότησης και αρρυθμίες σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κοζάνης

ΔΕΥΑΚ: Παρασκευή 10 Ιουλίου, αρρυθμία στην υδροδότηση της Τ.Κ. Μηλιάς

9 Ιουλίου 2026
Δήμος Κοζάνης: Η τελετή έναρξης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Wakeboard 2026 την Τρίτη 14 Ιουλίου

Δήμος Κοζάνης: Η τελετή έναρξης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Wakeboard 2026 την Τρίτη 14 Ιουλίου

9 Ιουλίου 2026
Δήμος Καστοριάς: «Φεστιβάλ Αυλής 2026» – Πρόγραμμα

Το «Φεστιβάλ Αυλής 2026» του Δήμου Καστοριάς υποδέχεται τους TSARKA BALKANA

9 Ιουλίου 2026
Βέττα Καλλιόπη

Καλλιόπη Βέττα : Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας: Μια παραχώρηση που αφήνει το δημόσιο συμφέρον απροστάτευτο

9 Ιουλίου 2026
Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή 12-07-2026

9 Ιουλίου 2026
Δήμος Κοζάνης: «Τα σπίτια των βιβλίων» γέμισαν ιδέες, δράση και περιβαλλοντικά μηνύματα στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης: «Τα σπίτια των βιβλίων» γέμισαν ιδέες, δράση και περιβαλλοντικά μηνύματα στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης

9 Ιουλίου 2026
Δήμος Βοΐου: Ετήσιος χορός – Γ’ ΕΠΑΛ Σιάτιστας και ΓΕΛ Νεάπολης

Δήμος Βοΐου: Ετήσιος χορός – Γ’ ΕΠΑΛ Σιάτιστας και ΓΕΛ Νεάπολης

9 Ιουλίου 2026
Το 4ο Θερινό Σχολείο Υδρογόνου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Δυτική Μακεδονία

Το 4ο Θερινό Σχολείο Υδρογόνου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Δυτική Μακεδονία

9 Ιουλίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Πέμπτη, 9 Ιουλίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Π. Κουκουλόπουλος στο ΣΚΑΪ: «Ο κ. Μητσοτάκης προτιμά το βολικό ΣΥΡΙΖΑ στην Αξιωματική Αντιπολίτευση»

sierafm by sierafm
14 Μαρτίου 2024
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
0
SHARES
18
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

«Η ελληνική οικονομία απομακρύνεται από το “ελληνικό θαύμα” και αυτή είναι η είδηση των ημερών» τόνισε ο Βουλευτής Κοζάνης και Υπεύθυνος ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Πάρις Κουκουλόπουλος, συμμετέχοντας το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο,

Ειδικότερα, υπογράμμισε ότι «η ανάπτυξη, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ελληνιστικής Στατιστικής Αρχής, έπεσε στο 2%, από το 2,4 % για το οποίο διαβεβαίωνε η Κυβέρνηση. Δεν είναι απλώς η πτώση κατά 0,4%, αλλά το ουσιώδες στοιχείο ότι στο κεντρικό ζητούμενο της ελληνικής οικονομίας, που είναι οι επενδύσεις παγίου κεφαλαίου, από 15,5% διαμορφώθηκαν στο 4,6%. Αυτό συζητούσαμε ξανά πριν χρόνια, το 2012, όταν είχε προκύψει η ανάγκη για επενδύσεις 200 δις σε ένα βάθος χρόνου, επενδύσεις με καλές θέσεις εργασίας, προκειμένου να μην φθάσουμε ξανά στα πρόθυρα χρεοκοπίας. Από τότε η Χώρα αδυνατεί να πιάσει αυτόν τον στόχο. Πρόκειται για ένα κατεξοχήν πολιτικό θέμα. Εμείς, με υπευθυνότητα, δεν διολισθαίνουμε σε κανένα διαγκωνισμό παροχών, εφιστώντας σταθερά την προσοχή στο ορόσημο του 2032 για το ελληνικό χρέος. Σε αντίθεση, δηλαδή, με τον κ. Κασσελάκη που προχθές μοίρασε κάποια …δισεκατομμύρια».

Στα ερωτήματα για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, σημείωσε πως «ο κ. Μητσοτάκης έχει εκδηλώσει την επιθυμία του, επιλέγοντας για “αντίπαλο” το βολικό ΣΥΡΙΖΑ. Μέρες τώρα βλέπουμε να επιχειρείται η αναβίωση μιας τεχνητής πόλωσης απ’ τα παλιά, το ζούμε καθημερινά και στη Βουλή. Πρόκειται για τη λεγόμενη “ετερογονία των σκοπών”. Ο κ. Μητσοτάκης θέλει να έχει “το κεφάλι του ήσυχο” με το ΣΥΡΙΖΑ στην Αξιωματική Αντιπολίτευση. Ο κ. Κασσελάκης ασθμαίνοντας επιδιώκει την επιβίωσή του».

Ο Π. Κουκουλόπουλος εκτίμησε με σιγουριά ότι «το ΠΑΣΟΚ θα είναι το 2ο κόμμα στις ευρωεκλογές», υπενθυμίζοντας μάλιστα πως «στις ευρωεκλογές του 2014 το ΠΑΣΟΚ πήγε κόντρα σε όλα τα προγνωστικά». «Η Παράταξή μας κάθε μέρα γίνεται καλύτερη, με σκληρή προσπάθεια. Δίνουμε ενωμένοι τη μάχη. Την επόμενη ημέρα των εκλογών, από τη 2η θέση, το ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει το βάρος των πρωτοβουλιών για να οικοδομήσουμε την εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης. Έχουμε επαρκή χρόνο για να πιέσουμε τον κ. Μητσοτάκη στο χώρο του κέντρου, απέναντι στο κακέκτυπο τριγωνοποίησης που επιδιώκει», περιέγραψε.

Αντικρούοντας την κριτική για τη στάση του ΠΑΣΟΚ στο θέμα των μη κρατικών πανεπιστημίων, αντέταξε αναλυτικά πως «δίνουμε ένα διαρκή αγώνα για να αναδείξουμε την πραγματική πλευρά των γεγονότων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Καθημερινή”, το 1ο πανεπιστήμιο με το νέο νόμο θα είναι Ιατρική Σχολή που θα ιδρύσουν στο Ελληνικό ένα κυπριακό πανεπιστήμιο και ένα fund. Ακόμα και στην υποθετική περίπτωση που αυτή λειτουργήσει σε καλό επίπεδο, το εύλογο ερώτημα που ανακύπτει είναι κατά πόσο, άραγε, χρειαζόμαστε 8η Ιατρική στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή έχουμε 7 Ιατρικές Σχολές και 28.000 γιατρούς στο εξωτερικό. Γι’ αυτό, λοιπόν, χρειάζεται να κάνουμε έναν ουσιαστικό διάλογο και, όταν εμείς μιλάμε για σκανδιναβικό μοντέλο, το νούμερο ένα σημείο που προτείναμε, είναι πως μια Ανεξάρτητη Αρχή πρέπει να έχει καθοριστικό λόγο στη χωροταξία και στο θεματικό πεδίο».

Περαιτέρω, ο Βουλευτής ανέδειξε τον αντιπολιτευτικό ρόλο που με θεσμική υπευθυνότητα ήδη διαδραματίζει το ΠΑΣΟΚ σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, εστιάζοντας στην Τροπολογία του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, που ψηφίζεται σήμερα σε Νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης και αφορά το ηλεκτρικό ρεύμα για τους αγρότες. Με αφορμή, λοιπόν, την Τροπολογία, επισήμανε πως «στο πεδίο της ενέργειας, συγκρούονται από τη μια η δική μας πρόταση για Ενεργειακή Δημοκρατία και από την άλλη οι ολιπωλιακές πρακτικές της Ν.Δ., για τις οποίες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει εγκαλέσει την Ελλάδα. Έχουμε κορυφαία αντίθεση με την επιλογή της Κυβέρνησης, η οποία από το 2022 έκλεισε τον ηλεκτρικό χώρο μόνο για πέντε ισχυρούς. Ο κ. Μητσοτάκης αρνείται να δώσει ηλεκτρικό χώρο στους αγρότες. Είναι πρωτοφανές και έρχεται σε αντίθεση με την ευρωπαϊκή σύγκλιση της Χώρας, να μην έχουν ηλεκτρικό χώρο οι παραγωγοί, οι μικρομεσαίοι, οι ενεργειακές κοινότητες και η Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Tags: ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
Previous Post

Πειθαρχική δίωξη κατά δημοσίου υπαλλήλου για πλαστό πτυχίο

Next Post

Προβιοτικά: Οι top 13 τροφές για καλύτερη υγεία του εντέρου

Next Post
ΦΑΓΗΤΟ

Προβιοτικά: Οι top 13 τροφές για καλύτερη υγεία του εντέρου

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Στάθης Κωνσταντινίδης: Η νομοθέτηση της Οριζόντιας Ρήτρας Δίκαιης Μετάβασης προάγγελος θετικών παρεμβάσεων για την περιοχή. (βίντεο)
  • Γιάννης Φασίδης: Ντράπηκε και η ντροπή
  • Η τοποθέτηση του Περιφερειάρχη για το χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας. Βίντεο
  • Η Κοζάνη αποχαιρέτησε τη Βάγια Νέστορα – Το «αντίο» του αδελφού της Γ. Κοντού
  • ΔΕΥΑΚ: Παρασκευή 10 Ιουλίου, αρρυθμία στην υδροδότηση της Τ.Κ. Μηλιάς

Πρόσφατα σχόλια

  1. Το Μυστικό μιας Ποιοτικής Καθημερινότητας - SieraFM στο Αγχος και καθημερινότητα -Οι 12 αλλαγές που πρέπει να κάνετε στον τρόπο ζωής σας για να το μειώσετε
  2. Οι Καλύτερες Επενδύσεις Ξεκινούν από τις Σωστές Αποφάσεις - SieraFM στο Επένδυση στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Κοζάνη?
  3. Τι Αυξάνει Πραγματικά την Αξία ενός Σπιτιού; - SieraFM στο Μια παράσταση «Θεάτρου Forum» για το έμφυλο χάσμα στη φροντίδα!
  4. Self Care για Εσένα και το Κατοικίδιό σου - SieraFM στο Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
  5. Το Σπίτι, το Σώμα και οι Στιγμές Ξεκούρασης - SieraFM στο Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr