• Latest
ΘΥΡΙΔΑ ΘΥΡΙΔΕΣ

Ριφιφί στο Ψυχικό: Εμπλοκή τρίτων εξετάζουν οι αρχές

30 Μαρτίου 2021
Οι εκδηλώσεις του πανηγυρικού εορτασμού του «Γενέσιου του Τιμίου Προδρόμου Προφήτου και Βαπτιστού του Χριστού Αγίου Ιωάννου Βαζελώνος»

Το Σωματείο Αγίου Ιωάννου Βαζελώνος θα τιμήσει την μνήμη της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

13 Μαΐου 2025
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής

Π. Κουκουλόπουλος: «Πληγείσες καλλιέργειες της Δυτικής Μακεδονίας μένουν εκτός των αποζημιώσεων του Μέτρου 23»

13 Μαΐου 2025
Το Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Πενταλόφου – Δήμου Βοΐου στην εκδήλωση «Το δικό μου “μαμά” είναι αλλιώς» στα Ιωάννινα

Το Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Πενταλόφου – Δήμου Βοΐου στην εκδήλωση «Το δικό μου “μαμά” είναι αλλιώς» στα Ιωάννινα

13 Μαΐου 2025
Τέλος η ταλαιπωρία στη Γέφυρα Αξιού – Ποιο κομμάτι δίνεται σε κυκλοφορία

Φανάρια και μονοδρόμηση στη Γέφυρα Σερβίων ξανά!

13 Μαΐου 2025
Κοζάνη: Σταύρος Καλαφάτης: “Η καινοτομία αποτελεί κουλτούρα για την κυβέρνηση”

Κοζάνη: Σταύρος Καλαφάτης: “Η καινοτομία αποτελεί κουλτούρα για την κυβέρνηση”

13 Μαΐου 2025
Μιχάλης Παπαδόπουλος: Επαναλειτουργία της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Κοζάνης!

Μιχάλης Παπαδόπουλος: Επαναλειτουργία της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Κοζάνης!

13 Μαΐου 2025
Έξι παιδιά ζητάνε βοήθεια!

Έξι παιδιά ζητάνε βοήθεια!

13 Μαΐου 2025
Πολυτίμη Φαρμάκη

Δημοσίευση δεύτερου ενημερωτικού δελτίου (newsletter) της Αντιπεριφέρειας Τουρισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος

13 Μαΐου 2025
Τα θέματα των επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας στο επίκεντρο της συζήτησης του Περιφερειάρχη με το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας

Τα θέματα των επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας στο επίκεντρο της συζήτησης του Περιφερειάρχη με το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας

13 Μαΐου 2025
Κοζάνη: Νέο εξώδικο στην ΔΕΥΑΚ από την ΔΕΗ – Συμφωνία με βελτίωση των όρων για τις τηλεθερμάνσεις

Ολοκλήρωση της λειτουργίας της Τηλεθέρμανσης Κοζάνης για την Περίοδο 2024/2025

13 Μαΐου 2025
Κοζάνη: Ημερίδα με θέμα: «Ψηφιακή Γεωργία και Γεωργία Άνθρακα»

Κοζάνη: Ημερίδα με θέμα: «Ψηφιακή Γεωργία και Γεωργία Άνθρακα»

13 Μαΐου 2025
Δήμος Βοΐου: Έναρξη λειτουργιάς των Παιδικών Σταθμών και των ΚΔΑΠ

Έναρξη εγγραφών και επανεγγραφών νηπίων στους βρεφονηπιακούς του Δήμου Γρεβενών για το έτος 2025-26

13 Μαΐου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τετάρτη, 14 Μαΐου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Ριφιφί στο Ψυχικό: Εμπλοκή τρίτων εξετάζουν οι αρχές

sierafm by sierafm
30 Μαρτίου 2021
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΘΥΡΙΔΑ ΘΥΡΙΔΕΣ
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Τι ανέφερε στον 12ο τακτικό ανακριτή τόσο η Τέτα Καμπουρέλη όσο και ο σύζυγός της, ο οποίος κατηγορείται στην υπόθεσης ριφιφί θυρίδων σε υποκατάστημα τράπεζας στο Ψυχικό.

Την εμπλοκή και άλλων προσώπων στην κλοπή των τεσσάρων θυρίδων στο υποκατάστημα τραπέζης στο Ψυχικού φαίνεται πως ερευνούν οι αρχές. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις ερωτήσεις που έθεσε ο 12ος τακτικός ανακριτής τόσο στον 58χρονο κατηγορούμενο κατά την απολογία του, όσο και στη σύζυγό του Τέτα Καμπουρέλη, η οποία κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης.

Συγκεκριμένα, ο 58χρονος κλήθηκε να αναφερθεί σε δύο πρόσωπα, έναν αλλοδαπό καθώς και το πρόσωπο που -κατά τον κατηγορούμενη- έχει επενδύσει στο ινστιτούτο αισθητικής της συζύγου του. Για τον πρώτο, ο 58χρονος υποστήριξε πως πρόκειται για εργαζόμενο στην επιχείρηση της γυναίκας του, με τον οποίο κινούνταν με το ίδιο όχημα. Αναφορικά με τον επενδυτή, ο ίδιος απολογούμενος στον ανακριτή υποστήριξε ότι πρόκειται για υπαρκτό πρόσωπο: “Είναι επιχειρηματίας οποίος είχε βάλει χρήματα στην εταιρεία του κομμωτηρίου. Δεν θυμάμαι αν είχα ενημερώσει τη σύζυγό μου για το ότι τον είχα θέσει νόμιμου εκπροσώπου της εταιρείας”.

Ερωτήσεις για το επίμαχο πρόσωπο δέχθηκε και η Τέτα Καμπουρέλη, η οποία οπως προκύπτει από την κατάθεσή της, είχε δώσει διαφορετικές απαντήσεις στην αστυνομία ως προς το καθεστώς ιδιοκτησίας της επιχείρησης. “Στο κομμωτήριο που έχω το αφεντικό είναι ο S.G. Ο σύζυγος μου δεν έχει καμία σχέση και ο γιος μου δεν είναι αφεντικό αλλά εργάζεται στο κομμωτήριο. Στην αρχική μου κατάθεση όσα ανέφερα σχετικά με το κομμωτήριο ήταν λάθος διότι δε γνωρίζω καθόλου τα φορολογικά της εταιρείας. Τηλεφώνησα στο γιο μου και με ενημέρωσε σχετικά με την ιδιοκτησία του καταστήματος” φέρεται να εξήγησε. Τέλος, στο μικροσκόπιο των αρχών φαίνεται πως έχει μπει και ακόμη μια γυναίκα , η οποία συνομιλούσε με τον κατηγορούμενο κατά την ώρα της σύλληψής του. Σύμφωνα πάντως με την Τέτα Καμπουρέλη, πρόκειται για ενδυματολόγο, με την οποία συνεργάζεται ο 58χρονος σε παραστάσεις του.

Το σενάριο της ΕΡΤ

Ο κατηγορούμενος πάντως, επικαλέστηκε συμφωνία που είχε κάνει με την ΕΡΤ για να δικαιολογήσει τις συχνές επισκέψεις του στο υποκατάστημα. Απολογούμενος υποστήριξε ότι ήταν πληρεξούσιος στη θυρίδα του γιου του, ενώ ταυτόχρονα διατηρούσε και δική του θυρίδα σε άλλη τράπεζα, γιατί αποθήκευε έργα της δουλειά του ως θεατρικός παραγωγός.”Γράφω ένα σήριαλ για την ΕΡΤ και μου είχε ζητηθεί από τον Ιούλιο του 2020 να τους γράψω 40- 45 επεισόδια. Τα κείμενα που γράφω, τα αποθηκεύω στην θυρίδα (…). Κατά τη διάρκεια συγγραφής των κειμένων, έπρεπε να μεταβαίνω στην τράπεζα για να ελέγχω τα κείμενα που είχα ήδη γράψει, να αποθηκεύω κείμενα και ούτω καθεξής” ανέφερε και συμπλήρωσε: “Εκτός από τις ημερομηνίες που με ρωτήσατε είχα πάει στην θυρίδα την τελευταία εργάσιμη μέρα του μηνός Οκτωβρίου αλλά η τράπεζα ήταν κλειστή λόγω κορονοϊού. Στις 22/10/2020 ξανά πήγα στην τράπεζα παρότι είχα ήδη πάει και την προηγούμενη μέρα, διότι ήθελα να εναποθέσω κι άλλα πράγματα και διότι είχα ξεχάσει να πάρω από την θυρίδα και ένα ρολόι” είπε χαρακτηριστικά.

Αλλά και η σύζυγός του υπερασπίστηκε στην κατάθεσή της τον 58χρονο, λέγοντας ότι εκείνος μετέφερε συχνά τον υπολογιστή μαζί του λόγω κορονοϊού, καθώς οι παραστάσεις του ανεβαίνουν online streaming και πρέπει να ελέγχει την διαδικασία, ενώ έλεγε και τα e-mails. Αναφορικά με τις παθούσες, η Τέτα Καμπουρέλη φαίνεται να κατέθεσε ότι γνωρίζει μόνο μία εκ των τεσσάρων μισθωτριών των θυρίδων, η οποία υπήρξε πριν από 3-4 χρόνια πελάτισσα στο κομμωτήριο, αλλά ο κατηγορούμενος δεν την γνώρισε, γιατί “δε κάνει δημόσιες σχέσεις με πελάτισσες”.

Πηγή: News247.gr

Tags: ΘΥΡΙΔΕΣ
Previous Post

Lockdown: Οι ημερομηνίες – κλειδιά για το άνοιγμα και οι διαφωνίες

Next Post

Μεζέ νυχτερίδας, κάμπια γιαχνί και πτερύγιο καρχαρία “σερβίρουν” φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Next Post

Μεζέ νυχτερίδας, κάμπια γιαχνί και πτερύγιο καρχαρία "σερβίρουν" φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Το Σωματείο Αγίου Ιωάννου Βαζελώνος θα τιμήσει την μνήμη της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου
  • Π. Κουκουλόπουλος: «Πληγείσες καλλιέργειες της Δυτικής Μακεδονίας μένουν εκτός των αποζημιώσεων του Μέτρου 23»
  • Το Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Πενταλόφου – Δήμου Βοΐου στην εκδήλωση «Το δικό μου “μαμά” είναι αλλιώς» στα Ιωάννινα
  • Φανάρια και μονοδρόμηση στη Γέφυρα Σερβίων ξανά!
  • Κοζάνη: Σταύρος Καλαφάτης: “Η καινοτομία αποτελεί κουλτούρα για την κυβέρνηση”

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ελπίδα στο Πάτρα: «Δεν βρίσκω κάτι να έχω κάνει κακό στα παιδιά, έστω και αφορμή έστω» – Η συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου από τη φυλακή
  2. Σιάτιστα: Η ενορία Αγίου Δημητρίου υποδέχθηκε την εικόνα της Παναγίας Μικροκάστρου - Orizontes στο Σιάτιστα: Η Ενορία Αγίου Δημητρίου υποδέχθηκε την Εικόνα της Παναγίας Μικροκάστρου. Βίντεο
  3. sierafm στο Τι ισχύει με την αναρρωτική άδεια και το επίδομα ασθενείας, πώς πληρώνεται, ποιος το χορηγεί
  4. Μπάμπης στο Τι ισχύει με την αναρρωτική άδεια και το επίδομα ασθενείας, πώς πληρώνεται, ποιος το χορηγεί
  5. sierafm στο Τι ισχύει με την αναρρωτική άδεια και το επίδομα ασθενείας, πώς πληρώνεται, ποιος το χορηγεί
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr