• Latest
ΘΥΡΙΔΑ ΘΥΡΙΔΕΣ

Ριφιφί στο Ψυχικό: Εμπλοκή τρίτων εξετάζουν οι αρχές

30 Μαρτίου 2021
Παιδιά εντόπισαν νεκρό 70χρονο χωρίς τα ρούχα του στην άκρη του δρόμου

ΔΕΥΑΒ: Διακοπή υδροδότησης στο Πυλωρί

23 Ιουνίου 2026
Μιχάλης Παπαδόπουλος: Επαναλειτουργία της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Κοζάνης!

Μιχάλης Παπαδόπουλος: Ουσιαστική ανακούφιση σε χιλιάδες δανειολήπτες με τη νέα νομοθετική ρύθμιση

23 Ιουνίου 2026
Σιάτιστα: Ενοικιάζεται στούντιο γκαρσονιέρα-

Σιάτιστα: Ενοικιάζεται στούντιο γκαρσονιέρα-

23 Ιουνίου 2026
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στη Σιάτιστα στο κέντρο

Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στη Σιάτιστα στο κέντρο

23 Ιουνίου 2026

Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, την Δευτέρα 29 Ιουνίου 2026

23 Ιουνίου 2026
Δήμος Κοζάνης: «Το βιβλίο είναι μόνο η αρχή…» 

Δήμος Κοζάνης: «Το βιβλίο είναι μόνο η αρχή…» 

23 Ιουνίου 2026
ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

«Χριστοπούλεια 2026» – «Το όνομά μου είναι γυναίκα»

23 Ιουνίου 2026
Δήμος Βοΐου: Προπώληση εισιτηρίων Fiesta Voio για τους Δημότες του Δήμου Βοΐου σε προνομιακή τιμή

Δήμος Βοΐου: Προπώληση εισιτηρίων Fiesta Voio για τους Δημότες του Δήμου Βοΐου σε προνομιακή τιμή

23 Ιουνίου 2026
Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στο Δήμο Βοΐου την Πέμπτη 25.06.2026

23 Ιουνίου 2026
Ημέρα χωρίς πλαστική σακούλα στα Γρεβενά

Ημέρα χωρίς πλαστική σακούλα στα Γρεβενά

23 Ιουνίου 2026
Προσοχή στις απάτες τύπου Caller ID spoofing: Από πλαστές τηλεφωνικές κλήσεις μέχρι deepfake φωνές και βίντεο χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι

Κοζάνη: 43χρονος αλλοδαπός απατεώνας, μέλος εγκληματικής οργάνωσης στα δίχτυα της αστυνομίας

23 Ιουνίου 2026
Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Κωνσταντίνου Βύζα με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στη Δυτική Μακεδονία

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Κωνσταντίνου Βύζα με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στη Δυτική Μακεδονία

23 Ιουνίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τρίτη, 23 Ιουνίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Ριφιφί στο Ψυχικό: Εμπλοκή τρίτων εξετάζουν οι αρχές

sierafm by sierafm
30 Μαρτίου 2021
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΘΥΡΙΔΑ ΘΥΡΙΔΕΣ
0
SHARES
4
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Τι ανέφερε στον 12ο τακτικό ανακριτή τόσο η Τέτα Καμπουρέλη όσο και ο σύζυγός της, ο οποίος κατηγορείται στην υπόθεσης ριφιφί θυρίδων σε υποκατάστημα τράπεζας στο Ψυχικό.

Την εμπλοκή και άλλων προσώπων στην κλοπή των τεσσάρων θυρίδων στο υποκατάστημα τραπέζης στο Ψυχικού φαίνεται πως ερευνούν οι αρχές. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις ερωτήσεις που έθεσε ο 12ος τακτικός ανακριτής τόσο στον 58χρονο κατηγορούμενο κατά την απολογία του, όσο και στη σύζυγό του Τέτα Καμπουρέλη, η οποία κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης.

Συγκεκριμένα, ο 58χρονος κλήθηκε να αναφερθεί σε δύο πρόσωπα, έναν αλλοδαπό καθώς και το πρόσωπο που -κατά τον κατηγορούμενη- έχει επενδύσει στο ινστιτούτο αισθητικής της συζύγου του. Για τον πρώτο, ο 58χρονος υποστήριξε πως πρόκειται για εργαζόμενο στην επιχείρηση της γυναίκας του, με τον οποίο κινούνταν με το ίδιο όχημα. Αναφορικά με τον επενδυτή, ο ίδιος απολογούμενος στον ανακριτή υποστήριξε ότι πρόκειται για υπαρκτό πρόσωπο: “Είναι επιχειρηματίας οποίος είχε βάλει χρήματα στην εταιρεία του κομμωτηρίου. Δεν θυμάμαι αν είχα ενημερώσει τη σύζυγό μου για το ότι τον είχα θέσει νόμιμου εκπροσώπου της εταιρείας”.

Ερωτήσεις για το επίμαχο πρόσωπο δέχθηκε και η Τέτα Καμπουρέλη, η οποία οπως προκύπτει από την κατάθεσή της, είχε δώσει διαφορετικές απαντήσεις στην αστυνομία ως προς το καθεστώς ιδιοκτησίας της επιχείρησης. “Στο κομμωτήριο που έχω το αφεντικό είναι ο S.G. Ο σύζυγος μου δεν έχει καμία σχέση και ο γιος μου δεν είναι αφεντικό αλλά εργάζεται στο κομμωτήριο. Στην αρχική μου κατάθεση όσα ανέφερα σχετικά με το κομμωτήριο ήταν λάθος διότι δε γνωρίζω καθόλου τα φορολογικά της εταιρείας. Τηλεφώνησα στο γιο μου και με ενημέρωσε σχετικά με την ιδιοκτησία του καταστήματος” φέρεται να εξήγησε. Τέλος, στο μικροσκόπιο των αρχών φαίνεται πως έχει μπει και ακόμη μια γυναίκα , η οποία συνομιλούσε με τον κατηγορούμενο κατά την ώρα της σύλληψής του. Σύμφωνα πάντως με την Τέτα Καμπουρέλη, πρόκειται για ενδυματολόγο, με την οποία συνεργάζεται ο 58χρονος σε παραστάσεις του.

Το σενάριο της ΕΡΤ

Ο κατηγορούμενος πάντως, επικαλέστηκε συμφωνία που είχε κάνει με την ΕΡΤ για να δικαιολογήσει τις συχνές επισκέψεις του στο υποκατάστημα. Απολογούμενος υποστήριξε ότι ήταν πληρεξούσιος στη θυρίδα του γιου του, ενώ ταυτόχρονα διατηρούσε και δική του θυρίδα σε άλλη τράπεζα, γιατί αποθήκευε έργα της δουλειά του ως θεατρικός παραγωγός.”Γράφω ένα σήριαλ για την ΕΡΤ και μου είχε ζητηθεί από τον Ιούλιο του 2020 να τους γράψω 40- 45 επεισόδια. Τα κείμενα που γράφω, τα αποθηκεύω στην θυρίδα (…). Κατά τη διάρκεια συγγραφής των κειμένων, έπρεπε να μεταβαίνω στην τράπεζα για να ελέγχω τα κείμενα που είχα ήδη γράψει, να αποθηκεύω κείμενα και ούτω καθεξής” ανέφερε και συμπλήρωσε: “Εκτός από τις ημερομηνίες που με ρωτήσατε είχα πάει στην θυρίδα την τελευταία εργάσιμη μέρα του μηνός Οκτωβρίου αλλά η τράπεζα ήταν κλειστή λόγω κορονοϊού. Στις 22/10/2020 ξανά πήγα στην τράπεζα παρότι είχα ήδη πάει και την προηγούμενη μέρα, διότι ήθελα να εναποθέσω κι άλλα πράγματα και διότι είχα ξεχάσει να πάρω από την θυρίδα και ένα ρολόι” είπε χαρακτηριστικά.

Αλλά και η σύζυγός του υπερασπίστηκε στην κατάθεσή της τον 58χρονο, λέγοντας ότι εκείνος μετέφερε συχνά τον υπολογιστή μαζί του λόγω κορονοϊού, καθώς οι παραστάσεις του ανεβαίνουν online streaming και πρέπει να ελέγχει την διαδικασία, ενώ έλεγε και τα e-mails. Αναφορικά με τις παθούσες, η Τέτα Καμπουρέλη φαίνεται να κατέθεσε ότι γνωρίζει μόνο μία εκ των τεσσάρων μισθωτριών των θυρίδων, η οποία υπήρξε πριν από 3-4 χρόνια πελάτισσα στο κομμωτήριο, αλλά ο κατηγορούμενος δεν την γνώρισε, γιατί “δε κάνει δημόσιες σχέσεις με πελάτισσες”.

Πηγή: News247.gr

Tags: ΘΥΡΙΔΕΣ
Previous Post

Lockdown: Οι ημερομηνίες – κλειδιά για το άνοιγμα και οι διαφωνίες

Next Post

Μεζέ νυχτερίδας, κάμπια γιαχνί και πτερύγιο καρχαρία “σερβίρουν” φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Next Post

Μεζέ νυχτερίδας, κάμπια γιαχνί και πτερύγιο καρχαρία "σερβίρουν" φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • ΔΕΥΑΒ: Διακοπή υδροδότησης στο Πυλωρί
  • Μιχάλης Παπαδόπουλος: Ουσιαστική ανακούφιση σε χιλιάδες δανειολήπτες με τη νέα νομοθετική ρύθμιση
  • Σιάτιστα: Ενοικιάζεται στούντιο γκαρσονιέρα-
  • Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στη Σιάτιστα στο κέντρο
  • Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, την Δευτέρα 29 Ιουνίου 2026

Πρόσφατα σχόλια

  1. Self Care για Εσένα και το Κατοικίδιό σου - SieraFM στο Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
  2. Το Σπίτι, το Σώμα και οι Στιγμές Ξεκούρασης - SieraFM στο Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων
  3. Η Εμπειρία Διακοπών που Συνεχίζεται στο Σπίτι - SieraFM στο Παρουσίαση των Βιβλίων του Δημήτρη Χριστόπουλο, “Ταξίδι στο Κράτος” και “Χρόνια Δοκιμασίας”
  4. Νεότερες πληροφορίες για την 59χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε ακάλυπτο οικοδομής στην Πτολεμαΐδα - SieraFM στο Σοκ στην Πτολεμαΐδα: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα σε ακάλυπτο οικοδομής
  5. Γεωργιος Κεραμαρης Τζεινας στο Bόιο: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωριτών «Η Πρόοδος» και 18 κατοίκων για τα παγκάκια στην πλατεία Ροδοχωρίου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr