Συνδυασμός «ΕΛΠΙΔΑ»: “Η Καστοριά σε αδιέξοδο : Αναζητώντας Όραμα και Στρατηγική Ανάπτυξης”
ΑΙΜΟΔΟΣΊΑ
Δημήτρης Διαμαντίδης, Γιώργος Πρίντεζης, Λάζαρος Παπαδόπουλος και Νίκος Χατζηβρέττας.  Η καρδιά του αθλητισμού χτύπησε δυνατά στην Καστοριά
απατη
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους
Παρσουσίαση Musical από το Καλλιτεχνικό Γυμνασίο με Λ.Τ. Κοζάνης
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
 Παρουσίαση του βιβλίου «Μετέωρος» του Ρίντβαλντ Δήμο στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Φως στον δρόμο προς Σιάτιστα – Ένα έργο που αλλάζει τα δεδομένα!
παιδι
ΔΙΑΔΥΜΑ: Η συμβολή των ευρωπαϊκών προγραμμάτων στην ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας και οι προκλήσεις για τους φορείς
ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ: Εκδήλωση με θέμα: «Επαναχρησιμοποίηση & Ανακύκλωση στην πράξη» στο Εμπόριο Εορδαίας

Σιάτιστα – Εγνατία: Ένας νεκρός και δέκα τραυματίες ύστερα από ανατροπή οχήματος που μετέφερε μετανάστες

Θανατηφόρα ανατροπή οχήματος που μετέφερε μετανάστες σημειώθηκε τα ξημερώματα σε περιοχή του Βοΐου Κοζάνης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, νεκρός είναι ένας αλλοδαπός, ενώ σε νοσοκομεία της Κοζάνης και των Γρεβενών διακομίστηκαν με τραύματα άλλα δέκα άτομα που επέβαιναν στο ίδιο όχημα. Τα πρώτα στοιχεία της έρευνας δείχνουν ότι επρόκειτο για παράνομη διακίνηση μεταναστών. Το εμφανώς υπερφορτωμένο όχημα κινούνταν στην Εγνατία Οδό, όταν, στα διόδια του Πολυμύλου ο οδηγός του αγνόησε σήμα αστυνομικών να σταματήσει για έλεγχο. Ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε, ενώ ακολουθήθηκε από περιπολικά.

Αφού ο οδηγός κινήθηκε προς τον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού με κατεύθυνση την Καστοριά, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να ξεφύγει από την πορεία του και να ανατραπεί. Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και ο οδηγός.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *