• Latest

Σιάτιστα: 14οι Ευθύμιοι Πανελλήνιοι Ιππικοί Αγώνες

3 Οκτωβρίου 2024
Το Γυμνάσιο Εράτυρας ανοίγει πάλι τα φτερά του στην Ευρώπη μέσα από το πρόγραμμα Erasmus+

Το Γυμνάσιο Εράτυρας ανοίγει πάλι τα φτερά του στην Ευρώπη μέσα από το πρόγραμμα Erasmus+

24 Ιουλίου 2026
Δήμος Εορδαίας: Η επιχειρηματική επανεκκίνηση στην καρδιά του λιγνίτη – Η ΕΥΔΑΜ επιταχύνει τη Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση

Δήμος Εορδαίας: Η επιχειρηματική επανεκκίνηση στην καρδιά του λιγνίτη – Η ΕΥΔΑΜ επιταχύνει τη Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση

24 Ιουλίου 2026
Η Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης και Κέντρων Υγείας για την επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης και Κέντρων Υγείας για την επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη

24 Ιουλίου 2026
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»

Καλλιόπη Βέττα: Οι ΄΄μάγοι με τα δώρα΄΄ σε μία ακόμη προεκλογική, παραπλανητική και καθυστερημένη κυβερνητική περιοδεία

24 Ιουλίου 2026
Δήμος Βοΐου: Πολιτιστικό  Καλοκαίρι- 4ο Αντάμωμα Καλλιστρατινών στο Καλλιστράτι

Δήμος Βοΐου: Πολιτιστικό  Καλοκαίρι- 4ο Αντάμωμα Καλλιστρατινών στο Καλλιστράτι

24 Ιουλίου 2026
Φορτηγατζής «πείραζε» τον ταχογράφο με το πάτημα ενός κουμπιού

Φορτηγατζής «πείραζε» τον ταχογράφο με το πάτημα ενός κουμπιού

24 Ιουλίου 2026
Π. Κουκουλόπουλος: «Τρεις δεσμεύσεις για τη Δυτική Μακεδονία στις 100 πρώτες μέρες διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ»

Νέα Ερώτηση Κουκουλόπουλου σε Παπαθανάση: Δώστε στοιχεία στη Βουλή για την απελπιστικά χαμηλή απορρόφηση του ΠΔΑΜ και τις πληρωμές σε συμβούλους και εξ Αθηνών καταρτίσεις

24 Ιουλίου 2026
ΠΑΣΟΚ: Επίσκεψη του Υποψήφιου Προέδρου Μιχάλη Κατρίνη στον Νομό Κοζάνης

Η Νομαρχιακής Επιτροπής Κοζάνης ΠΑΣΟΚ για την επίσκεψη του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη

24 Ιουλίου 2026
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, διασωληνωμένος

Χαροπαλεύει από λεπτοσπείρωση!

24 Ιουλίου 2026
Γαλατινή: 24η Πανελλήνιας  Λαμπαδηδρομίας

Γαλατινή: 24η Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας

24 Ιουλίου 2026
Δήμος Βοΐου: Πολιτιστικό καλοκαίρι – Θερινό Σχολείο Εράτυρας, Τρίτη 28 Ιουλίου εως Τετάρτη  19 Αυγούστου

Δήμος Βοΐου: Πολιτιστικό καλοκαίρι – Θερινό Σχολείο Εράτυρας, Τρίτη 28 Ιουλίου εως Τετάρτη  19 Αυγούστου

24 Ιουλίου 2026
51χρονος έσφαξε τον ανιψιό του

Νεκρή με τραύματα από μαχαίρι εντοπίστηκε νεαρή γυναίκα

24 Ιουλίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 24 Ιουλίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Σιάτιστα: 14οι Ευθύμιοι Πανελλήνιοι Ιππικοί Αγώνες

sierafm by sierafm
3 Οκτωβρίου 2024
in ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ, ΣΙΑΤΙΣΤΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
0
SHARES
163
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Η Σιάτιστα είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους 14ους Ευθύμιους Πανελλήνιους Ιππικούς Αγώνες.

Πάντοτε στα πλαίσια του «Ευ Αγωνίζεσθαι», ο Ιππικός Αθλητικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Σιάτιστας ο «Άγιος Μόδεστος» προσκαλεί όλους τους αθλητές Ιππασίας απανταχού της επικράτειας, τους φίλους του αλόγου, καθώς και όλο τον κόσμο που επιθυμεί να παρακολουθήσει αυτό το αγωνιστικό θέαμα να μας τιμήσει με την συμμετοχή ή την παρουσία του το Σάββατο 5 & την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024.

Το πρόγραμμα θα έχει ως εξής: το Σάββατο 5/10 το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου μας θα είναι έτοιμοι (από τις 16:00 έως τις 19:00) να υποδεχθούν τους Ιππείς, οι οποίοι θα φθάσουν με τα άλογά τους από κάθε γωνιά της Ελλάδας στην Σιάτιστα.

Το ίδιο βράδυ και ώρα 21:00 θα ακολουθήσει λαϊκοδημοτική βραδιά στο Ξενοδοχείο «Αρχοντικό», όπου ιππείς και μη θα διασκεδάσουν με την ορχήστρα «Παύλος Μελάς».

Στις 9:00 το πρωί της επομένης (Κυριακή 6/10), οι ιππείς, καθώς και ο κόσμος που επιθυμεί να παρακολουθήσει την αγωνιστική αναμέτρηση, θα αρχίσουν να προσέρχονται στον χώρο της πίστας, ώστε στις 11:00 π.μ. να είναι όλα έτοιμα για την έναρξη της Αγωνιστικής διαδικασίας.

Για την καλύτερη δυνατή διεξαγωγή καθώς και για την αποφυγή οποιουδήποτε ατυχήματος ή δυσλειτουργίας των αγώνων, παρακαλούνται οι συμμετέχοντες για τη πιστή τήρηση των ακολούθων κανονισμών:

1) Δικαίωμα συμμετοχής στους ιππικούς αγώνες έχουν τα ελληνικά άλογα, τα άλογα εισαγωγής και καλπασμού. Τα ημίαιμα θα αγωνιστούν, εάν συμπληρωθεί η κούρσα 3+ αλόγων στην κατηγορία τους ειδάλλως θα αγωνιστούν στην κατηγορία εισαγωγής.

2) Για την σωστή διεξαγωγή των αγώνων τα άλογα τα οποία θα αγωνιστούν θα πρέπει να έχουν δηλωθεί μέχρι και την προηγούμενη ημέρα (05/10/2024) και ώρα 19:00 μ.μ. στα τηλέφωνα: 6942841127 (Παναγιώτα Σφενδώνη), 6949171788 (Νικόλαος Λαδάς), 6988579117 (Σωτήριος Αγκάς), 6955190818 (Βασίλειος Πορπόρης), 6987118803 (Ειρήνη Μποσταντζή), 6978286485 (Ζωή Μποσταντζή).

3) Υποχρεωτική η χρήση του κράνους κατά τη διάρκεια των αγώνων.

4) Υποχρεωτική η χρήση σέλας και χαλιναριού ή χάκαμον.

5) Ο αναβάτης κατά την είσοδό του θα πρέπει να προσκομίσει στην γραμματεία μια υπεύθυνη δήλωση η οποία θα είναι επικυρωμένη από κάποιο δημόσιο φορέα (ΚΕΠ), (gov). Όσοι συμμετέχοντες δεν έχουν την προαναφερθείσα αίτηση θα μπορούν να την συμπληρώσουν επί τόπου στην γραμματεία των αγώνων. (Κατά προτίμηση η αίτηση να είναι ηλεκτρονική ή ήδη συμπληρωμένη για να μην αποτελεί τροχοπέδη στην διεξαγωγή των αγώνων).

6) Οι αναβάτες κάτω των 18 ετών θα πρέπει να προσκομίσουν κι αυτοί υπεύθυνη δήλωση όπου ο γονέας-κηδεμόνας θα τους επιτρέπει την συμμετοχή τους στους αγώνες.

7) Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση βοηθημάτων ( ίγκλες, μάρτινγκαλ, βαρίδια, πάτους, διπλά πέταλα και άλλες επιπρόσθετες κατασκευές στα πέταλα και παρωπίδες ). Θα υπάρξει αυστηρός έλεγχος στην γραμμή εκκίνησης από τα μέλη του συλλόγου. Όποιος αναβάτης δεν επιθυμεί τον έλεγχο δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες.

8 ) Κατά την διάρκεια των αγώνων ο αναβάτης θα πρέπει να φοράει το μπλουζάκι που θα του δοθεί στη γραμματεία.

9) Οι αναβάτες για τα πρώτα 30 μέτρα εφόσον δοθεί η εκκίνηση έχουν δικαίωμα οπιουδήποτε βηματισμού. Πέραν της απόστασης αυτής τα άλογα θα πρέπει να πλαγιοτροχιάζουν.

10) ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ‘’ΧΑΛΑΕΙ’’ ΤΟ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ Ο ΙΠΠΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕ ΤΗΡΗΘΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ( 1 )ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ.

11) Οποιοσδήποτε συμμετέχων προκαλέσει φασαρία και γενικότερα δημιουργήσει πρόβλημα στην όλη εκδήλωση αποκλείεται για ( 2 ) δύο αγωνιστικές και από οποιαδήποτε δραστηριότητα του συλλόγου ( η ποινή αφορά τον αναβάτη και όχι το άλογο).

12) Ο σύλλογος δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη σε περίπτωση ελέγχου από κλιμάκιο του κράτους για τα microchip γι’ αυτό καλό θα ήταν τα άλογα να είναι τσιπαρισμένα αλλά και εμβολιασμένα για την αποφυγή μετάδοσης διαφόρων ασθενειών. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΎΝΗ.

13) Από τις κούρσες των ημιτελικών θα προκριθούν οι αναβάτες αναλόγως των συμμετοχών.

14) Η συμμετοχή στους αγώνες είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, έκαστος μπορεί να επικοινωνήσει με τα μέλη του Δ.Σ. στα τηλέφωνα που παρατίθενται παραπάνω.

 

Ιατρική κάλυψη των ίππων: Ιωάννης Κουζιώνης

Πεταλωτής: Αναστάσιος Ντιός

 

Καλή επιτυχία σε όλους του διαγωνιζομένους καλώς να ορίσετε στην πόλη μας!

 

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Ιππικού Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Σιάτιστας ο «Άγιος Μόδεστος»

Tags: ΙΠΠΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Previous Post

Έρχεται η κακοκαιρία Cassandra από Παρασκευή -Ποιες περιοχές θα επηρεάσει

Next Post

Σιάτιστα: 14οι Ευθύμιοι Πανελλήνιοι Ιππικοί Αγώνες 5 & 6 Οκτωβρίου

Next Post
Σιάτιστα: 14οι Ευθύμιοι Πανελλήνιοι Ιππικοί Αγώνες 5 & 6 Οκτωβρίου

Σιάτιστα: 14οι Ευθύμιοι Πανελλήνιοι Ιππικοί Αγώνες 5 & 6 Οκτωβρίου

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Το Γυμνάσιο Εράτυρας ανοίγει πάλι τα φτερά του στην Ευρώπη μέσα από το πρόγραμμα Erasmus+
  • Δήμος Εορδαίας: Η επιχειρηματική επανεκκίνηση στην καρδιά του λιγνίτη – Η ΕΥΔΑΜ επιταχύνει τη Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση
  • Η Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης και Κέντρων Υγείας για την επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη
  • Καλλιόπη Βέττα: Οι ΄΄μάγοι με τα δώρα΄΄ σε μία ακόμη προεκλογική, παραπλανητική και καθυστερημένη κυβερνητική περιοδεία
  • Δήμος Βοΐου: Πολιτιστικό  Καλοκαίρι- 4ο Αντάμωμα Καλλιστρατινών στο Καλλιστράτι

Πρόσφατα σχόλια

  1. Το Μυστικό μιας Ποιοτικής Καθημερινότητας - SieraFM στο Αγχος και καθημερινότητα -Οι 12 αλλαγές που πρέπει να κάνετε στον τρόπο ζωής σας για να το μειώσετε
  2. Οι Καλύτερες Επενδύσεις Ξεκινούν από τις Σωστές Αποφάσεις - SieraFM στο Επένδυση στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Κοζάνη?
  3. Τι Αυξάνει Πραγματικά την Αξία ενός Σπιτιού; - SieraFM στο Μια παράσταση «Θεάτρου Forum» για το έμφυλο χάσμα στη φροντίδα!
  4. Self Care για Εσένα και το Κατοικίδιό σου - SieraFM στο Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
  5. Το Σπίτι, το Σώμα και οι Στιγμές Ξεκούρασης - SieraFM στο Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr