• Latest
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗΣ

Σοκάρει ο φίλος του Άλκη Καμπανού: Ήρθαν οι 12 και σκότωσαν τον κολλητό μου, καρέ – καρέ η δολοφονική επίθεση

26 Ιανουαρίου 2023
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής

Π. Κουκουλόπουλος: «Το ενεργειακό κόστος, αφόρητο βάρος για την κοινωνία και ανταγωνιστικό μειονέκτημα για την οικονομία»

2 Ιουλίου 2025
Αυτοψίες για τη μελέτη αποκατάστασης της γέφυρας Σερβίων

Αυτοψίες για τη μελέτη αποκατάστασης της γέφυρας Σερβίων

2 Ιουλίου 2025
Κοζάνη: Νέα επίθεση αρκούδας σε κυψέλες και μελίσσια- Τα στοιχεία του ΕΛΓΑ για τις ζημιές

Κοζάνη: Νέα επίθεση αρκούδας σε κυψέλες και μελίσσια- Τα στοιχεία του ΕΛΓΑ για τις ζημιές

2 Ιουλίου 2025
Βόιο: Συναγερμός για πυρκαγιά μεταξύ Σισανίου και Πελεκάνου

Βόιο: Συναγερμός για πυρκαγιά μεταξύ Σισανίου και Πελεκάνου

2 Ιουλίου 2025
ΔΕΥΑΒ

ΔΕΥΑΒ: Αρρυθμία και προσωρινή διακοπή στην υδροδότηση της Σιάτιστας λόγω βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης.

2 Ιουλίου 2025
Δήμος Βοΐου: Ενημερωτικά σημειώματα από τη Δημοτική Αστυνομία για την έναρξη εφαρμογής του Κ.Ο.Κ. στο κέντρο της Σιάτιστας

ΕΛ.ΑΣ. για ΚΟΚ: Μηδενική ανοχή στη μη χρήση κράνους – Εντατικοί έλεγχοι σε όλη τη χώρα

2 Ιουλίου 2025
νοσοκομειο

Πέθανε η 18χρονη που είχε καταρρεύσει σε γυμναστήριο

2 Ιουλίου 2025
Στο σημείο «μηδέν» οι έρευνες για τον εντοπισμό του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου, καθηγητή ψυχολογίας στη Καστοριά

Βασίλης Καλογήρου: Παραδόθηκε στις Αρχές η ιατροδικαστική έκθεση – Η ανάρτηση της μητέρας του για την αποχώρηση από την Εισαγγελία

2 Ιουλίου 2025
ΟΠΕΚΕΠΕ

ΟΠΕΚΕΠΕ: «Μόνο καμιά… γεμιστήρα μπορεί να πάρει από μένα» – Οι νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι και η έρευνα για πλαστές διαθήκες

2 Ιουλίου 2025
ΑΥΠΝΙΑ

Ύπνος: Γιατρός συμβουλεύει όσους υποφέρουν από αϋπνία να πίνουν 1 φυσικό ρόφημα 30 λεπτά πριν κοιμηθούν

2 Ιουλίου 2025
Δικαστήριο δικη

Σε ποινή φυλάκισης τριών ετών καταδικάστηκε ένας γιατρός για τον θάνατο 13χρονης σε νοσοκομείο της Λάρισας το 2019

2 Ιουλίου 2025
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Κοζάνης, 38χρονος  για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

«Δεν του έδιναν λεφτά και τους έσφαξε» – Είχε ψυχιατρικά προβλήματα ο 37χρονος που μαχαίρωσε την οικογένεια του

2 Ιουλίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τετάρτη, 2 Ιουλίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Σοκάρει ο φίλος του Άλκη Καμπανού: Ήρθαν οι 12 και σκότωσαν τον κολλητό μου, καρέ – καρέ η δολοφονική επίθεση

sierafm by sierafm
26 Ιανουαρίου 2023
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗΣ
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Συγκλόνισε με την κατάθεση του στο δικαστήριο ο φίλος του Άλκη Καμπανού ο οποίο ήταν και ο μοναδικός μάρτυρας τα ξημερώματα που δέχτηκε την δολοφονική επίθεση.

Στο βήμα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, κατέθεσε ο κολλητός του Άλκη Καμπανού, ο οποίος ήταν ο μόνος που έμεινε μαζί του μέχρι το τέλος, κατά την διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης που δέχτηκαν, την 1η Φεβρουαρίου του 2022, στην περιοχή της Χαριλάου όπως μεταφέρει το thesstoday.

Προσπαθώντας να ρίξει «φως» σε όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του Άλκη, ο Α.Β. , ψύχραιμος, εξήγησε πως συναντήθηκαν όλοι μαζί (η παρέα, πέντε άτομα) περίπου στις 20:00 το απόγευμα, και ήταν στο πάρκο του Άρη, καθώς είχαν κανονίσει να πιουν καφέ.

«Πήγαμε στην Χαριλάου, μετά από τον σύνδεσμο του Άρη να πιούμε έναν καφέ για λιγότερο από μισή ώρα, και μετά πήγαμε ξανά στο πάρκο, κι εκεί κάτσαμε αρκετά. Στη συνέχεια πήγαμε στα σκαλιά και καθίσαμε, δηλαδή στο σημείο της δολοφονίας. Πήραμε ενεργειακό ποτό, και ήρθαν αυτοί οι δώδεκα και έγινε ότι έγινε. Δεν είμαι οργανωμένος οπαδός, ούτε εγώ, ούτε τα παιδιά, απλά ήρθαν αυτοί οι δώδεκα και σκότωσαν τον κολλητό μου».

Όπως λέει ο ίδιος, δεν συνηθίζαν να βγαίνουν σε μαγαζιά και προτιμούσαν να βρίσκουν μέρη ώστε να κάθονται. Την συγκεκριμένη μέρα, επέλεξαν το συγκεκριμένο σημείο (στα σκαλιά) γιατί όπως κατέθεσε, έκοβε ο αέρας, και είχε κρύο. «Ήμασταν περίπου 40 λεπτά εκεί. Μιλούσαμε για παιχνίδια στους υπολογιστές αλλά και για την σχολή».

Η περιγραφή της δολοφονικής επίθεσης

Στη συνέχεια, ξεκίνησε να περιγραφεί τα όσα θυμόταν ο ίδιος από εκείνη την νύχτα, που όπως είπε δεν περίμενε σε καμία περίπτωση να κινδυνεύσει σε τέτοιο βαθμό. «Ήταν άγνωστο και πολύ ακραίο για εμένα. Δεν περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο, την νύχτα που απλά βγήκαμε για έναν καφέ.

«Τι ομάδα είστε;»

Καθόμασταν στα σκαλιά, πρώτα αντιλήφθηκα να έρχονται τέσσερα άτομα από την οδό Πλαστήρα, και ένας από αυτούς μας ρώτησε «τι ομάδα είστε;». Ο συγκεκριμένος, φορούσε half face, δηλαδή μέχρι την μύτη. Ήταν ψηλός, γεροδεμένος και ξανθός. Είναι το μοναδικό άτομο που μπορώ να πω, ότι τον αναγνωρίζω, έως ένα ποσοστό. Ήταν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, fullface, φαινόντουσαν μόνο τα μάτια τους. Όλοι ήταν μαυροφορεμένοι για να μην φαίνονται μέσα στο σκοτάδι. Αυτό έγινε ξεκάθαρα επίτηδες. Ήταν σίγουρα οργανωμένο.

«Όταν είδα το δρεπάνι, κοκκάλωσα»

Είδα ότι ένας κρατούσε ένα ξύλινο κοντάρι, και σίγουρα και οι υπόλοιποι κρατούσαν κάτι στα χέρια τους, δεν μπορούσα να αναγνωρίσω τι είναι. Όταν μας ρώτησαν για την ομάδα, εγώ απάντησα Άρης. Δεν κατάλαβα τον λόγο που είχαν έρθει, περπατούσαν, δεν ήρθαν γρήγορα, ήταν ήρεμοι και ψυχροί. Έπειτα, αντιλήφθηκαν πως ήρθαν ακόμη 5-6 άτομα από την δεξιά πλευρά, από την οδό Γαζή.

Εκείνη την στιγμή το μόνο που είδα ήταν το δρεπάνι και κοκκάλωσα. Ήταν το πρώτο πράγμα που ξεχώρισα. Αυτό που έκανα εγώ αρχικά, ήταν να αμυνθώ, οπότε σήκωσα το κράνος μου όσο ερχόταν κατά πανω μου όλοι μαζί.

«Χτυπούσαν τον Άλκη πάνω από δέκα άτομα και φώναζε βοήθεια»

Φαινόντουσαν οι προθέσεις τους. Σήκωσα το κράνος, και χτύπησα έναν στο κεφάλι. Αυτός έκανε δύο βήματα πίσω και με κάρφωσε με το μαχαίρι. Δεν ήμασταν ένας προς έναν. Σε εμένα ήρθαν τέσσερα άτομα, κάποιοι με κρατούσαν για να με χτυπήσουν οι υπόλοιποι. Δεν ξέρω ποιος με μαχαίρωσε, είχα αρκετές μαχαιριές. Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα, με χτύπησαν και με το ξύλο και με το δρεπάνι.

Με κρατούσαν πίσω, άκουσα τον Άλκη να φωνάζει βοήθεια, ήταν πεσμένος δίπλα από τα σκαλιά. Όταν άκουσα την φωνή του προσπαθούσα να τον βρω. Ήταν πάρα πολλά άτομα από επάνω του και τον χτυπούσαν, φώναζε συνεχώς βοήθεια. Ήταν σίγουρα πάνω από 10 άτομα από πάνω του εκείνη την στιγμή. Προσπάθησα να τον σώσω αλλά με κράτησαν στην γωνία (στα σκαλιά) και με χτυπούσαν».

«Προσπάθησα να μην πέσω κάτω, γιατί θεώρησα ότι θα με σκοτώσουν»

Στη συνέχεια, όπως περιγράφει ο φίλος του Άλκη, ένα από τα άτομα που χτυπούσε τον 19χρονο, κατευθύνθηκε προς τον ίδιο και τον χτύπησε με ένα ξύλο στο κεφάλι. «Σε αυτό το σημείο, προσπάθησα να μην λιποθυμήσω, γιατί πίστευα ότι αν πέσω κάτω, θα με σκοτώσουν. Το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι είναι να με χτυπάνε στο κεφάλι και μετά να φεύγουν τρέχοντας από την οδό Πλαστήρα. Εγώ προσπαθούσα να σταματήσω το αίμα, δεν πρόλαβα να τους δω».

«Προσπάθησα να βοηθήσω τον Άλκη αλλά άδικα»

Με σταθερή φωνή, συνέχισε, πως κατέβηκε τα σκαλιά και πήγε να σηκώσει τον Άλκη. Πλέον, είχαν μείνει οι δυο τους, γιατί οι φίλοι τους πρόλαβαν να φύγουν. «Ο Άλκης σηκώθηκε, έκανε τέσσερα βήματα και μετά κάτσαμε στο παρτέρι. Προσπαθούσα να τον βοηθήσω αλλά άδικα. Πήρα τηλέφωνο τον πατέρα μου και του είπα όσα έγιναν, και μετά από λίγα λεπτά, ήρθε η αστυνομία».

Πηγή: dikaiologitika.gr

Tags: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗΣ
Previous Post

Εκλογές 2023: Αυτός είναι ο νέος εκλογικός χάρτης – Το ΦΕΚ με την κατανομή των εδρών

Next Post

ΔΕΥΑΚ: Υπογράφηκε σύμβαση υλοποίησης έργου για το εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης  Κοντοβουνίου, Σταυρωτής, Αμυγδαλιάς, Πύργου & Ανατολής του Δήμου Κοζάνης.

Next Post
ΔΕΥΑΚ

ΔΕΥΑΚ: Υπογράφηκε σύμβαση υλοποίησης έργου για το εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης  Κοντοβουνίου, Σταυρωτής, Αμυγδαλιάς, Πύργου & Ανατολής του Δήμου Κοζάνης.

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)

Πρόσφατα άρθρα

  • Π. Κουκουλόπουλος: «Το ενεργειακό κόστος, αφόρητο βάρος για την κοινωνία και ανταγωνιστικό μειονέκτημα για την οικονομία»
  • Αυτοψίες για τη μελέτη αποκατάστασης της γέφυρας Σερβίων
  • Κοζάνη: Νέα επίθεση αρκούδας σε κυψέλες και μελίσσια- Τα στοιχεία του ΕΛΓΑ για τις ζημιές
  • Βόιο: Συναγερμός για πυρκαγιά μεταξύ Σισανίου και Πελεκάνου
  • ΔΕΥΑΒ: Αρρυθμία και προσωρινή διακοπή στην υδροδότηση της Σιάτιστας λόγω βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης.

Πρόσφατα σχόλια

  1. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει μόνο ποδόσφαιρο: Η ποδηλασία κατακτά τους φιλάθλους - SieraFM στο 3ος ο Δημήτρης Σελέτης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου στο Καρπενήσι. Βίντεο
  2. Χαρά στο Δήμος Γρεβενών: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2025» -Το πρόγραμμα της 1ης περιόδου
  3. Σάκης στο Συνεδρίαση με ερώτηση για το κόστος συνδέσεων αερίου στη Γαλατινή. Βίντεο
  4. Βασιλω στο Προσλήψεις 3 ατόμων στο ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας
  5. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ στο Ο Δήμος Κοζάνης απαγορεύει ποδήλατα, πατίνια & μπάλες στην κεντρική πλατεία
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr