ΔΕΗ ΡΕΥΜΑ ΠΥΛΩΝΕΣ
Δήμος Σερβίων: Κούλουμα στη λίμνη μας
Ζευκλής: Γεμίσαμε με ευχές τα αερόστατα και τα στειλαμε ψηλά. Βίντεο
ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ «ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ» ΜΟΣ
μουσικο σχολειο σιατιστας
ευχαριστήριο
Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας, πέταξε αερόστατο στον Πεντάλοφο. Βίντεο
ΔΕΗ
ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ αιμοδοσια
αστυνομια
Σιάτιστα: Πέταξαν τους Χαρταετούς. Βίντεο

Σοκαριστική υπόθεση κακοποίησης μέσω ίντερνετ – Άγνωστος έβαλε 12χρονη να χαρακωθεί 19 φορές

Μια συγκλονιστική υπόθεση με θύμα ένα 12χρονο κορίτσι το οποίο έπεσε στα χέρια επιτήδειου που την οδήγησε σε ακραίες πράξεις, ήρθε στο φως της δημοσιότητας, έπειτα από καταγγελία των γονέων του κοριτσιού στο Ινστιτούτο Καταναλωτών (ΙΝΚΑ) Δωδεκανήσου.

Όπως έκανε γνωστό, μιλώντας στη «Δημοκρατική», ο πρόεδρος του ΙΝΚΑ, Γιώργος Ευγενικός, ενημερώθηκε από τους σοκαρισμένους γονείς του 12χρονου κοριτσιού, ότι μέσω της εφαρμογής chat «discord», άγνωστος επεισε το κορίτσι να του στείλει γυμνές φωτογραφίες και να χαρακώσει τα χέρια της 19 φορές με ξυράφι κρύβοντας επιμελώς τις πληγές ώστε να μην γίνει αντιληπτό τίποτα. Το πλέον σοκαριστικό, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, είναι πως οι γονείς ανακάλυψαν τι συμβαίνει λίγο πριν το κορίτσι πάρει υπνωτικά χάπια για να αυτοκτονήσει, όπως την προέτρεπε ο δράστης μέσω του chat.

Το 12χρονο κορίτσι, κρατά ερμητικά κλειστό το στόμα του, και παρακολουθείται από ψυχολόγο, καθώς βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Αρνείται να αποκαλύψει οτιδήποτε έχει σχέση με τον άγνωστο και τις δοκιμασίες στις οποίες την υπέβαλε όλο αυτό το διάστημα.

Η καταγγελία έγινε από την μητέρα του παιδιού στο ΙΝΚΑ πριν από μερικές ημέρες, η οποία παρατηρώντας αλλαγή στην συμπεριφορά του παιδιού της, αποφάσισε να δει τι συμβαίνει. Τότε ανακάλυψε έντρομη την εφαρμογή την οποία χρησιμοποιούσε το κορίτσι και ήρθε στην επιφάνεια η κακοποίηση που υφίστατο. Όπως ανακάλυψε η μητέρα, μέσα από τις συνομιλίες στην εφαρμογή, το παιδί εκβιάζεται ήδη ένα χρόνο, από 11 ετών, από χρήστη του οποίου τα στοιχεία είναι κρυφά και έγραφε στην αγγλική γλώσσα. Η επιρροή του δράστη είναι τόσο ισχυρή πάνω το παιδί, το οποίο δεν θέλει να αναφερθεί καθόλου στην υπόθεση και ζει μέσα στο φόβο.

Όπως έκανε γνωστό, την ερχόμενη εβδομάδα οι γονείς του κοριτσιού συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο του ΙΝΚΑ, Λουκά Λαουδίκο, θα επισκεφθούν τον εισαγγελέα προκειμένου να τον ενημερώσουν για την σοκαριστική αυτή υπόθεση.

Πηγή: www.dimokratiki.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *