Στην Κοζάνη το Σάββατο ο Δ. Μαρκόπουλος – Σειρά επαφών με τους παραγωγικούς φορείς
Δήμος Γρεβενών: Η μουσική ένωσε ανθρώπους και καρδιές στη συναυλία «Χίλιες Διαδρομές – Μέσα από ένα τραγούδι»
Δήμος Καστοριάς: Πρώτος στη Δυτική Μακεδονία με έξι εγκεκριμένα έργα αγροτικής οδοποιίας συνολικού προϋπολογισμού 2.855.000 ευρώ
Λάζαρος Γκερεχτές: Συντήρηση της Ελαιογραφίας της Αποκαθήλωσης του Χριστού στο Ναό Αγίου Γεωργίου Εράτυρας
Ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης τμήματος του Περιφερειακού δρόμου Βλάστης του Δήμου Εορδαίας. Βίντεο
Κούπες,  Acoustic Live – «Οι Ρίζες μας Αλλιώς…»
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε η Ανοικτή συνάντηση του Δικτύου Γυναικών Επιχειρηματιών του Επιμελητηρίου Κοζάνης
αστυνομια, συλληψη
Βέττα Καλλιόπη
ΕΠΑΛ Σιάτιστας: Ευχαριστήριο σε γιατρούς του Κέντρου Υγείας Σιάτιστας
Κέντρο Υγείας Τσοτυλίου: Οι επισκέπτες γιατροί για τον Αύγουστο
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Σοκ στη Λάρισα: Τρένο παρέσυρε και διαμέλισε 19χρονο

Ένας 19χρονος, όπως αποκαλύπτεται, ήταν ο νεκρός στις γραμμές του τρένου στην οδό Κάρλας τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Ο άτυχος νεαρός παρασύρθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα από την αμαξοστοιχία «2577» που εκτελούσε το τελευταίο δρομολόγιο από Βόλο για Λάρισα.

Το διαμελισμένο πτώμα παρέλαβε πλήρωμα του ΕΚΑΒ. Eπί τόπου έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με πέντε άνδρες και βοήθησαν στον απεγκλωβισμό του, ενώ διακόπηκε για λίγη ώρα και η συγκοινωνία στην περιοχή, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ο 19χρονος φαίνεται να περίμενε το τρένο και όταν περνούσε μπροστά του, να πήδηξε στις γραμμές.

Τον άτυχο 19χρονο αναγνώρισαν χθες οικείοι του, στο πλαίσιο της έρευνας της Αστυνομίας για την εξακρίβωση των στοιχείων του.

Έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες, κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό συμβάν, διενεργούν οι τοπικές αστυνομικές αρχές.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *