Η 34η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας, σε δύο λεπτά και σαράντα πέντε δευτερόλεπτα ! (video)
Τροχαίο ατύχημα στο Βατερό. Βίντεο
Νέος ειδικός συνεργάτης στο Δήμο Βοΐου ο Δημήτρης Τσίμπλινας
ΕΠΣ Κοζάνης: Μοιράζονται την κορυφή Σιάτιστα και Εορδαϊκός
Μία ακόμη μεγάλη επιτυχία για τον Δήμο Κοζάνης – Μετά την πλατεία Αλώνια, το Πράσινο Ταμείο εντάσσει και την ανάπλαση του Λόγιου Πάρκου
Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
ΣΥΡΙΖΑ
Δήμος Βοΐου: Ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την αξιοποίηση της Τεχνητής Λίμνης Σισανίου – Το έργο περνά στη φάση εκπόνησης μελετών
Κατάταξη ιδιωτών στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας
Ημερίδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, με θέμα «Προστασία των Ζώων και Ευζωία: Πρόληψη, Ευθύνη και Συνεργασία
Συμπτύξεις τμημάτων: Σε βάρος της δημόσιας εκπαίδευσης  η ακολουθούμενη πολιτική του Υπουργείου Παιδείας
ερατυρα

Σοκ στη Λάρισα: Τρένο παρέσυρε και διαμέλισε 19χρονο

Ένας 19χρονος, όπως αποκαλύπτεται, ήταν ο νεκρός στις γραμμές του τρένου στην οδό Κάρλας τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Ο άτυχος νεαρός παρασύρθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα από την αμαξοστοιχία «2577» που εκτελούσε το τελευταίο δρομολόγιο από Βόλο για Λάρισα.

Το διαμελισμένο πτώμα παρέλαβε πλήρωμα του ΕΚΑΒ. Eπί τόπου έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με πέντε άνδρες και βοήθησαν στον απεγκλωβισμό του, ενώ διακόπηκε για λίγη ώρα και η συγκοινωνία στην περιοχή, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ο 19χρονος φαίνεται να περίμενε το τρένο και όταν περνούσε μπροστά του, να πήδηξε στις γραμμές.

Τον άτυχο 19χρονο αναγνώρισαν χθες οικείοι του, στο πλαίσιο της έρευνας της Αστυνομίας για την εξακρίβωση των στοιχείων του.

Έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες, κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό συμβάν, διενεργούν οι τοπικές αστυνομικές αρχές.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *