Δήμος Βοΐου: Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τρίτη ημέρα των εκδηλώσεων «ΠΕΛΕΚΟΝ 2026» στη Σιάτιστα – Τιμήθηκε ο Παύλος Γερουλάνος ως απόγονος της οικογένειας Μανούση
Αρτηριακή Αγγειοπλαστική και Ενδοπρόθεση. Γράφει ο  Γ. Ζιμπιλίδης
Όλες οι αλλαγές σε επίδομα παιδιού, επίδομα ενοικίου, ελάχιστο εγγυημένο και ανεργίας
Chios και Kythira Pass 2026: Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις για voucher διακοπών έως 300 ευρώ
πονος
απατη
Άγιο Όρος: Δόκιμος μοναχός δέχτηκε επίθεση στο Αντιπροσωπείο της Μονής Εσφιγμένου
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και ΔΕΔΔΗΕ: Αποφοίτηση για τον πρώτο κύκλο του προγράμματος «Σύγχρονα Ηλεκτρικά Δίκτυα Διανομής»
Βέττα Καλλιόπη
ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Κυκλοφόρησε το 1ο τεύχος του εφηβικού εντύπου “Παιδιά” στην Πρίζα
Δήμος Κοζάνης: Ξεκινούν τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024 οι εγγραφές σε Ωδείο, Πανδώρα, Εικαστικό και Φωτογραφικό Εργαστήρι

Σοκ: 21 μαθητές αυτοκτόνησαν από λάθος βαθμολογία στις… εξετάσεις

Είκοσι ένα μαθητές αυτοκτόνησαν στην Ινδία την περασμένη εβδομάδα μετά την ανακοίνωση της βαθμολογίας τους στις εξετάσεις από το Συμβούλιο Ενδιάμεσης Εκπαίδευσης (BIE), όπου, σύμφωνα με το δημοσίευμα των Khaleejtimes, παρουσιάστηκε τεχνικό πρόβλημα στον τρόπο αξιολόγησής τους.

Σχεδόν 1 εκατομμύριο μαθητές πήραν μέρος στις εξετάσεις που έγιναν μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαρτίου και σχεδόν 350.000 απέτυχαν.

Μία μαθήτρια, η Sirisha, που απέτυχε στο μάθημα της βιολογίας αυτοπυρπολήθηκε στο σπίτι της στην περιοχή Narayanpet το Σάββατο όταν οι γονείς της έφυγαν για τη δουλειά, ενώ ένα αγόρι που επίσης απέτυχε έπεσε μπροστά σε τρένο.

Την Πέμπτη ο κυβερνητικός αξιωματούχος διέταξε την επαναξιολόγηση και βαθμολόγηση εκ νέου των μαθητών που απέτυχαν, συμβουλεύοντάς τους παράλληλα να μην βλάψουν τον εαυτό τους σημειώνοντας πως μια αποτυχία σ’ ένα τεστ δεν σημαίνει και το τέλος της ζωής.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν οι γονείς, αυτό που οδήγησε τους μαθητές στην αυτοκτονία ήταν ένα λάθος από πλευράς της εταιρίας που παρείχε το λογισμικό για την επεξεργασία των αποτελεσμάτων των γραπτών.

Ήδη αυτή τη στιγμή 12 Κέντρα βρίσκονται στη διαδικασία επαναξιολόγησης των φύλλων απαντήσεων των μαθητών που απέτυχαν με το καθένα από αυτά να διαχειρίζεται έως και 120.000 γραπτά.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια