Σήμερα, Πέμπτη 13 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη, συνάντηση εργασίας με τον Διοικητή της Ειδικής Υπηρεσίας Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΕΥΔΑΜ), Πελοπίδα Καλλίρη.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών & Προγραμματισμού, Κωνσταντίνος Τσανούσας και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης & Απασχόλησης, Στέλιος Φουλιράς και στελέχη της ΕΥΔΑΜ.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος Καστοριάς αναφέρθηκε στις νέες ευκαιρίες που αναδεικνύονται για την περιοχή, καθώς επίσης και στα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία. «Υπάρχει πολύ καλό πλαίσιο συνεργασίας και αναμένουμε θετικά αποτελέσματα. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι η Καστοριά, αποκτά νέες προοπτικές ανάπτυξης», ανέφερε ο κ. Κορεντσίδης.
Από την πλευρά του, ο Διοικητής της ΕΥΔΑΜ, υπογράμμισε: «Είναι σημαντικό ότι ένας Δήμος όπως η Καστοριά, με έναν ιδιαίτερα δυναμικό Δήμαρχο, θα ωφεληθεί από τα αναπτυξιακά προγράμματα».
Το Πρόγραμμα «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση 2021–2027» στοχεύει στη δημιουργία ενός βιώσιμου επιχειρηματικού και κοινωνικού περιβάλλοντος στη Δυτική Μακεδονία, που θα συνδυάζει την καινοτομία, τη συνεργασία και την ευημερία.
Η συνάντηση επιβεβαίωσε τη βούληση των δύο πλευρών για στενή συνεργασία, με στόχο την ενίσχυση και την περαιτέρω ανάπτυξη του Δήμου Καστοριάς.



























