• Latest
Λαϊκή Συσπείρωση

Συνέχεια καταγγελιών της Λαϊκής Συσπείρωσης Βοΐου

19 Σεπτεμβρίου 2023
Στήθηκε το μεγάλο μπλόκο των αγροτών στα διόδια Σιάτιστας-Έκλεισαν την Εγνατία Οδό με 300 τρακτέρ-Ανοιχτός ο παλιός δρόμος Κοζάνης-Σιάτιστας – Βίντεο και φωτογραφίες

Άνοιξε η Εγνατία και στον κόμβο Σιάτιστας

24 Δεκεμβρίου 2025
Οι κλαδαριές της Σιάτιστας. Φωτορεπορτάζ

Οι κλαδαριές της Σιάτιστας. Φωτορεπορτάζ

24 Δεκεμβρίου 2025
Οι κλαδαριές της Σιάτιστας άναψαν και πάλι. Βίντεο

Οι κλαδαριές της Σιάτιστας άναψαν και πάλι. Βίντεο

24 Δεκεμβρίου 2025
Στήθηκε το μεγάλο μπλόκο των αγροτών στα διόδια Σιάτιστας-Έκλεισαν την Εγνατία Οδό με 300 τρακτέρ-Ανοιχτός ο παλιός δρόμος Κοζάνης-Σιάτιστας – Βίντεο και φωτογραφίες

Παραμένει κλειστή η Εγνατία στο ύψος της Σιάτιστας

23 Δεκεμβρίου 2025
Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο

Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο

23 Δεκεμβρίου 2025
ΡΟΝΑΣ

Ψηφίστηκε ο νόμος για ένταξη του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ Του κ. Ιωάννη Ρόνα

23 Δεκεμβρίου 2025
Δήμος Βοΐου: Αλλαγή της τηλεφωνικής γραμμής του ΚΕΠ Νεάπολης λόγω προσωρινής βλάβης

Δήμος Κοζάνης: Κλειστά τα ΚΕΠ το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2025

23 Δεκεμβρίου 2025
Δ.ΕΠ.Ε.ΠΟ.Κ. : Αλαζονεία, έπαρση και αποποίηση ευθυνών από τη Δημοτική Αρχή Κοκκαλιάρη

Τεχνικό Πρόγραμμα 2026: «Πάμε κι όπου βγει» από την Δημοτική Αρχή Κοκκαλιάρη

23 Δεκεμβρίου 2025
Στάθης Κωνσταντινίδης: Η δημιουργία 2 Ωνάσειων Σχολείων στην περιοχή μας αποτελεί μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη

Στάθης Κωνσταντινίδης: Ανακοινώθηκε και στη βουλή η ανέγερση φυλακών στο Βόιο (Βίντεο)

23 Δεκεμβρίου 2025
Ένα μοναδικό Stand Up Comedy στη «Μαγική Λιμνοπολιτεία» με τους Αλέξανδρο Χαριζάνη και Κώστα Κρύο!

Ένα μοναδικό Stand Up Comedy στη «Μαγική Λιμνοπολιτεία» με τους Αλέξανδρο Χαριζάνη και Κώστα Κρύο!

23 Δεκεμβρίου 2025
πονος μεση

Νεφρική ανεπάρκεια: Τα ήπια σημάδια που συχνά μπερδεύουμε με την κούραση της ηλικίας

23 Δεκεμβρίου 2025
Προσοχή στις απάτες τύπου Caller ID spoofing: Από πλαστές τηλεφωνικές κλήσεις μέχρι deepfake φωνές και βίντεο χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι

Δωρεάν φάρμακα για την παχυσαρκία: Ξεκίνησε η αποστολή SMS σε 30.000 δικαιούχους

23 Δεκεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνέχεια καταγγελιών της Λαϊκής Συσπείρωσης Βοΐου

sierafm by sierafm
19 Σεπτεμβρίου 2023
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
Λαϊκή Συσπείρωση
0
SHARES
202
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Όλες τις προηγούμενες μέρες γινόμαστε μάρτυρες συγκεκριμένων πρακτικών από την Παράταξη της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής, με επικεφαλής τον κ. Ζευκλή.

Πρακτικές που καμία σχέση δεν έχουν με το πολιτικό ήθος και την αξιοπρέπεια για τα οποία μίλησε και μιλάει. Αναφέρουμε χαρακτηριστικά:

  • Την προηγούμενη Παρασκευή, 15/9, μέρα κατά την οποία η Λαϊκή Συσπείρωση Βοΐου παρουσίαζε το ψηφοδέλτιο της μπροστά στις επερχόμενες εκλογές, ο κ. Ζευκλής επέβαλε πρόστιμο 200 € για παράνομη αφισοκόλληση, απόφαση η οποία στηρίχθηκε σε απόφαση της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου την Τετάρτη 13/9. Στη συγκεκριμένη απόφαση αναφέρεται ότι απαγορεύεται στις υποψήφιες Παρατάξεις στις Δημοτικές Εκλογές η αφισοκόλληση, από την Τετάρτη 13/9 έως και την Τρίτη 19/9, μέρα κατά την οποία θα πραγματοποιούνταν σύσκεψη των υποψηφίων παρατάξεων για να οριστούν χώροι προβολής. Πρακτικά, απαγόρευε στην Λαϊκή Συσπείρωση να γνωστοποιήσει την εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης! Μιλάμε ουσιαστικά για προσπάθεια φίμωσης του μοναδικού πολιτικού αντιπάλου της παράταξης του κ. Ζευκλή, με πρακτικές «αποφασίζω και διατάζω».
  • Σήμερα, Τρίτη 19/9, ενώ ο υποψήφιος Δήμαρχος της Λαϊκής Συσπείρωσης Μιχάλης Καραμπατζιάς έδινε συνέντευξη στη Δημόσια Ραδιοφωνία, της οποίας ακολουθούσε συνέντευξη του κ. Ζευκλή, «τυχαία» και «συμπτωματικά» η Δημοτική Αστυνομία επέδωσε το πρόστιμο στο σπίτι του. Μιλάμε για ξεκάθαρη προσπάθεια τρομοκράτησης του ίδιου του Υποψηφίου Δημάρχου και της Λαϊκής Συσπείρωσης συνολικά. Ενημερώνουμε προκαταβολικά ότι αυτή η προσπάθεια θα πέσει στο κενό.
  • Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης των υποψήφιων παρατάξεων για τον ορισμό χώρων προβολής, ο Αντιδήμαρχος κ. Μαγιάγκας, αφού ενημέρωσε ότι ως προεδρεύων της σύσκεψης «κάνει ότι θέλει», έδωσε 1 λεπτό στους εκπροσώπους της Λαϊκής Συσπείρωσης να εκφράσουν την προφανή αντίθεση τους στην επιβολή του προστίμου, συνολικά στους όρους προεκλογικού αγώνα που επιβάλει με το «έτσι θέλω» η Δημοτική Αρχή. Όταν, δε, οι εκπρόσωποι της Λαϊκής Συσπείρωσης εξέφρασαν τις θέσεις τους για την επιβολή του προστίμου, αποχώρησε λέγοντας ότι «τελείωσε η διαδικασία», αφού όπως μας είπε «εγώ αποφασίζω»!
  • Ο ίδιος αντιδήμαρχος, άσκησε βέτο στην διενέργεια προγραμματισμένης συζήτησης στον τηλεοπτικό σταθμό WEST με την παρουσία του Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου με τη Λαϊκή Συσπείρωση Θωμά Παπαγούσια. Ο τηλεοπτικός σταθμός επικοινώνησε με εμάς γνωστοποιώντας την ακύρωση της τηλεοπτικής εκπομπής αν δεν «στείλουμε άλλον υποψήφιο» όπως απαίτησε ο κ. Μαγίαγκας. Φαίνεται ότι ο κύριος Μαγιάγκας, εκτός από το να μας επιβάλει αν θα κάνουμε γνωστή την συγκέντρωσή μας ή όχι, εκτός από το να μας «επιβάλει» τι θα πούμε σε θεσμικές διαδικασίες τις οποίες μπορεί να διακόπτει όποτε θέλει, πιστεύει μάλλον ότι έχει το δικαίωμα, ως άλλος Λουδοβίκος 14ος, να μας επιβάλει και το ποίος υποψήφιος μας θα παρουσιάσει τις θέσεις του σταθμού μας σε τηλεοπτικό σταθμό! Προφανώς και επιλέγουμε να παρευρεθούμε στην συγκεκριμένη συζήτηση, καθώς δεν θα επιτρέψουμε στον κ. Μαγιάγκα και την παράταξη στην οποία ανήκει, να προχωρήσει στην γνωστή τακτική του: να «ρίξει την μπάλα στην εξέδρα», να αποπροσανατολίσει και να μην ακουστούν τα προβλήματα του τόπου μας για τα οποία ο ίδιος και η Παράταξή του έχει τεράστια ευθύνη.

Καλούμε τον κ. Ζευκλή και την Παράταξη του να μην επιμείνει σε πρακτικές, αυταρχικές συμπεριφορές και αντιλήψεις που θυμίζουν άλλες εποχές και δεν προσφέρουν τίποτα στην ουσιαστική συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μπροστά στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Επιπλέον, καλούμε τον κ. Ζευκλή σε άμεσο και ουσιαστικό Δημόσιο Διάλογο με ίσους όρους. Αν αρνηθεί, αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι ο προεκλογικός αγώνας του ίδιου και της Παράταξής του στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στις εντυπώσεις, ότι φοβάται την ουσιαστική αντιπαράθεση με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Δυστυχώς, όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνουν ότι ο αυταρχικός κατήφορος της Δημοτικής Αρχής «αποφασίζομεν και διατάζομεν» δεν έχει σταματημό. Απάντηση η ανάδειξη της Λαϊκής Συσπείρωσης σε πλειοψηφία στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Tags: ΒΟΙΟΕΚΛΟΓΕΣΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
Previous Post

Κοζάνη: Στο εφετείο η υπόθεση θανάτου 5χρονου από ροτβάιλερ – Αλλαγή της κατηγορίας ζητά η οικογένεια (βίντεο)

Next Post

Ο Γιώργος Αμανατίδης και η ¨Συμμαχία για την Ανάπτυξη¨ στους φορείς και τις υπηρεσίες των Γρενενών. Συναντήσεις και με τον επιχειρηματικό κόσμο

Next Post
Ο Γιώργος Αμανατίδης και η ¨Συμμαχία για την Ανάπτυξη¨ στους φορείς και τις υπηρεσίες των Γρενενών. Συναντήσεις και με τον επιχειρηματικό κόσμο

Ο Γιώργος Αμανατίδης και η ¨Συμμαχία για την Ανάπτυξη¨ στους φορείς και τις υπηρεσίες των Γρενενών. Συναντήσεις και με τον επιχειρηματικό κόσμο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Άνοιξε η Εγνατία και στον κόμβο Σιάτιστας
  • Οι κλαδαριές της Σιάτιστας. Φωτορεπορτάζ
  • Οι κλαδαριές της Σιάτιστας άναψαν και πάλι. Βίντεο
  • Παραμένει κλειστή η Εγνατία στο ύψος της Σιάτιστας
  • Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο

Πρόσφατα σχόλια

  1. Λόζιος κι ανακατωσια στο Σιάτιστα: Έκλεψαν λόζιο, ( φουρφούρια) για τις κλαδαριές αλλά τους έγραψε η κάμερα. Βίντεο
  2. Γιατί η online ψυχαγωγία έχει γίνει μια μικρή απόδραση για τους εργαζόμενους - SieraFM στο Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Ψυχαγωγίας στην Ελλάδα: Πέρα από τα Παραδοσιακά Όρια
  3. Αντώνης Φωτόπουλος στο Ηλεκτρονικό εξοπλισμό παρέδωσε στη Σχολή Πυροσβεστών Τσοτυλίου ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής. Βίντεο
  4. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  5. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Νέα casino για Έλληνες παίκτες

 

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr