• Latest
Λαϊκή Συσπείρωση

Συνέχεια καταγγελιών της Λαϊκής Συσπείρωσης Βοΐου

19 Σεπτεμβρίου 2023
Αιμοδοτικός Σύλλογος Σιάτιστας: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο δωρεάν Μαστολογικός έλεγχος

Αιμοδοτικός Σύλλογος Σιάτιστας: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο δωρεάν Μαστολογικός έλεγχος

19 Οκτωβρίου 2025
Επιστράτευση στο καφέ μπαρ Τι!! Το νέο ξεκαρδιστικό βίντεο για την 28η Οκτωβρίου

Επιστράτευση στο καφέ μπαρ Τι!! Το νέο ξεκαρδιστικό βίντεο για την 28η Οκτωβρίου

19 Οκτωβρίου 2025
ΕΠΣ Κοζάνης: Με τεσσάρα πέρασε ο Μακεδονικός Σιάτιστας από την Άρδασσα

Γ’ Εθνική: Νίκη για την Κοζάνη, ισοπαλία στην Πτολεμαΐδα

19 Οκτωβρίου 2025
ΕΠΣ Κοζάνης: Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του Σαββατοκύριακου 21-22/12/2024

ΕΠΣ Κοζάνης: Το απόλυτο έχουν τα Κοίλα και ο Αλιάκμων Βοΐου

19 Οκτωβρίου 2025
Ασταμάτητος ο Αλιάκμων Βοΐου – Τρίτη σερί νίκη και κορυφή στη Β’ Ερασιτεχνική!

Ασταμάτητος ο Αλιάκμων Βοΐου – Τρίτη σερί νίκη και κορυφή στη Β’ Ερασιτεχνική!

19 Οκτωβρίου 2025
Στην Χίο  ο Δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής

Στην Χίο ο Δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής

19 Οκτωβρίου 2025
Γέμισε κόσμο το ΒΙΟΠΑ Σιάτιστας στο πάρτι του Γυμναστικού

Γέμισε κόσμο το ΒΙΟΠΑ Σιάτιστας στο πάρτι του Γυμναστικού

19 Οκτωβρίου 2025
κτηνοτροφια προβατα

Νέα ευρηματική απάτη με τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Εικονικά «πάρε-δώσε» συγγενών και φίλων σε Σιάτιστα και Καστοριά

19 Οκτωβρίου 2025
Εσπερινός και Ακολουθία των Χαιρετισμών του Αγίου Δημητρίου την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Σιάτιστα: Yποδοχή του ιερού λειψάνου του Αγίου Δημητρίου τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου

19 Οκτωβρίου 2025
Ο Δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής στο Action24 για το κόστος θέρμανσης στην περιοχή. Βίντεο

Ο Δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής στο Action24 για το κόστος θέρμανσης στην περιοχή. Βίντεο

19 Οκτωβρίου 2025
αστυνομια, συλληψη

3 συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Φλώρινας, της Πτολεμαΐδας και της Κοζάνης

19 Οκτωβρίου 2025
ταξιδι διακοπες

Νέο Voucher 150 ευρώ για διακοπές – Ξεκινούν οι αιτήσεις

19 Οκτωβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνέχεια καταγγελιών της Λαϊκής Συσπείρωσης Βοΐου

sierafm by sierafm
19 Σεπτεμβρίου 2023
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
Λαϊκή Συσπείρωση
0
SHARES
202
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Όλες τις προηγούμενες μέρες γινόμαστε μάρτυρες συγκεκριμένων πρακτικών από την Παράταξη της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής, με επικεφαλής τον κ. Ζευκλή.

Πρακτικές που καμία σχέση δεν έχουν με το πολιτικό ήθος και την αξιοπρέπεια για τα οποία μίλησε και μιλάει. Αναφέρουμε χαρακτηριστικά:

  • Την προηγούμενη Παρασκευή, 15/9, μέρα κατά την οποία η Λαϊκή Συσπείρωση Βοΐου παρουσίαζε το ψηφοδέλτιο της μπροστά στις επερχόμενες εκλογές, ο κ. Ζευκλής επέβαλε πρόστιμο 200 € για παράνομη αφισοκόλληση, απόφαση η οποία στηρίχθηκε σε απόφαση της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου την Τετάρτη 13/9. Στη συγκεκριμένη απόφαση αναφέρεται ότι απαγορεύεται στις υποψήφιες Παρατάξεις στις Δημοτικές Εκλογές η αφισοκόλληση, από την Τετάρτη 13/9 έως και την Τρίτη 19/9, μέρα κατά την οποία θα πραγματοποιούνταν σύσκεψη των υποψηφίων παρατάξεων για να οριστούν χώροι προβολής. Πρακτικά, απαγόρευε στην Λαϊκή Συσπείρωση να γνωστοποιήσει την εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης! Μιλάμε ουσιαστικά για προσπάθεια φίμωσης του μοναδικού πολιτικού αντιπάλου της παράταξης του κ. Ζευκλή, με πρακτικές «αποφασίζω και διατάζω».
  • Σήμερα, Τρίτη 19/9, ενώ ο υποψήφιος Δήμαρχος της Λαϊκής Συσπείρωσης Μιχάλης Καραμπατζιάς έδινε συνέντευξη στη Δημόσια Ραδιοφωνία, της οποίας ακολουθούσε συνέντευξη του κ. Ζευκλή, «τυχαία» και «συμπτωματικά» η Δημοτική Αστυνομία επέδωσε το πρόστιμο στο σπίτι του. Μιλάμε για ξεκάθαρη προσπάθεια τρομοκράτησης του ίδιου του Υποψηφίου Δημάρχου και της Λαϊκής Συσπείρωσης συνολικά. Ενημερώνουμε προκαταβολικά ότι αυτή η προσπάθεια θα πέσει στο κενό.
  • Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης των υποψήφιων παρατάξεων για τον ορισμό χώρων προβολής, ο Αντιδήμαρχος κ. Μαγιάγκας, αφού ενημέρωσε ότι ως προεδρεύων της σύσκεψης «κάνει ότι θέλει», έδωσε 1 λεπτό στους εκπροσώπους της Λαϊκής Συσπείρωσης να εκφράσουν την προφανή αντίθεση τους στην επιβολή του προστίμου, συνολικά στους όρους προεκλογικού αγώνα που επιβάλει με το «έτσι θέλω» η Δημοτική Αρχή. Όταν, δε, οι εκπρόσωποι της Λαϊκής Συσπείρωσης εξέφρασαν τις θέσεις τους για την επιβολή του προστίμου, αποχώρησε λέγοντας ότι «τελείωσε η διαδικασία», αφού όπως μας είπε «εγώ αποφασίζω»!
  • Ο ίδιος αντιδήμαρχος, άσκησε βέτο στην διενέργεια προγραμματισμένης συζήτησης στον τηλεοπτικό σταθμό WEST με την παρουσία του Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου με τη Λαϊκή Συσπείρωση Θωμά Παπαγούσια. Ο τηλεοπτικός σταθμός επικοινώνησε με εμάς γνωστοποιώντας την ακύρωση της τηλεοπτικής εκπομπής αν δεν «στείλουμε άλλον υποψήφιο» όπως απαίτησε ο κ. Μαγίαγκας. Φαίνεται ότι ο κύριος Μαγιάγκας, εκτός από το να μας επιβάλει αν θα κάνουμε γνωστή την συγκέντρωσή μας ή όχι, εκτός από το να μας «επιβάλει» τι θα πούμε σε θεσμικές διαδικασίες τις οποίες μπορεί να διακόπτει όποτε θέλει, πιστεύει μάλλον ότι έχει το δικαίωμα, ως άλλος Λουδοβίκος 14ος, να μας επιβάλει και το ποίος υποψήφιος μας θα παρουσιάσει τις θέσεις του σταθμού μας σε τηλεοπτικό σταθμό! Προφανώς και επιλέγουμε να παρευρεθούμε στην συγκεκριμένη συζήτηση, καθώς δεν θα επιτρέψουμε στον κ. Μαγιάγκα και την παράταξη στην οποία ανήκει, να προχωρήσει στην γνωστή τακτική του: να «ρίξει την μπάλα στην εξέδρα», να αποπροσανατολίσει και να μην ακουστούν τα προβλήματα του τόπου μας για τα οποία ο ίδιος και η Παράταξή του έχει τεράστια ευθύνη.

Καλούμε τον κ. Ζευκλή και την Παράταξη του να μην επιμείνει σε πρακτικές, αυταρχικές συμπεριφορές και αντιλήψεις που θυμίζουν άλλες εποχές και δεν προσφέρουν τίποτα στην ουσιαστική συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μπροστά στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Επιπλέον, καλούμε τον κ. Ζευκλή σε άμεσο και ουσιαστικό Δημόσιο Διάλογο με ίσους όρους. Αν αρνηθεί, αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι ο προεκλογικός αγώνας του ίδιου και της Παράταξής του στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στις εντυπώσεις, ότι φοβάται την ουσιαστική αντιπαράθεση με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Δυστυχώς, όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνουν ότι ο αυταρχικός κατήφορος της Δημοτικής Αρχής «αποφασίζομεν και διατάζομεν» δεν έχει σταματημό. Απάντηση η ανάδειξη της Λαϊκής Συσπείρωσης σε πλειοψηφία στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Tags: ΒΟΙΟΕΚΛΟΓΕΣΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
Previous Post

Κοζάνη: Στο εφετείο η υπόθεση θανάτου 5χρονου από ροτβάιλερ – Αλλαγή της κατηγορίας ζητά η οικογένεια (βίντεο)

Next Post

Ο Γιώργος Αμανατίδης και η ¨Συμμαχία για την Ανάπτυξη¨ στους φορείς και τις υπηρεσίες των Γρενενών. Συναντήσεις και με τον επιχειρηματικό κόσμο

Next Post
Ο Γιώργος Αμανατίδης και η ¨Συμμαχία για την Ανάπτυξη¨ στους φορείς και τις υπηρεσίες των Γρενενών. Συναντήσεις και με τον επιχειρηματικό κόσμο

Ο Γιώργος Αμανατίδης και η ¨Συμμαχία για την Ανάπτυξη¨ στους φορείς και τις υπηρεσίες των Γρενενών. Συναντήσεις και με τον επιχειρηματικό κόσμο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Αιμοδοτικός Σύλλογος Σιάτιστας: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο δωρεάν Μαστολογικός έλεγχος
  • Επιστράτευση στο καφέ μπαρ Τι!! Το νέο ξεκαρδιστικό βίντεο για την 28η Οκτωβρίου
  • Γ’ Εθνική: Νίκη για την Κοζάνη, ισοπαλία στην Πτολεμαΐδα
  • ΕΠΣ Κοζάνης: Το απόλυτο έχουν τα Κοίλα και ο Αλιάκμων Βοΐου
  • Ασταμάτητος ο Αλιάκμων Βοΐου – Τρίτη σερί νίκη και κορυφή στη Β’ Ερασιτεχνική!

Πρόσφατα σχόλια

  1. ΜΑΙΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ στο Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Δημήτρη (Τάκη) Τσιώνα στη Χρυσαυγή Βοΐου
  2. C.A.SAMPSONIDIS στο Δυο αγρότες από Γρεβενά και Βόιο φέρονται εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
  3. Κωστας στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  4. Ευδοκία Λιάτου στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  5. Ευδοκία Λιάτου στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr