• Latest
Ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Βοΐου την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2026

11 Σεπτεμβρίου 2026
16ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου “Μνήμες Λιγνίτη”

Πληροφορίες που αφορούν στην ταυτοποίηση των δρομέων του Πανελληνίου Αγώνα Δρόμου ¨Μνήμες Λίγνίτη¨

1 Οκτωβρίου 2026
Ολοκληρώνεται το έργο στον Περιφερειακό Οδικό Άξονα του Κρόκου Κοζάνης. Βίντεο

Ολοκληρώνεται το έργο στον Περιφερειακό Οδικό Άξονα του Κρόκου Κοζάνης. Βίντεο

1 Οκτωβρίου 2026
Στην τελική ευθεία για την έναρξη του «Νιάημερου» – Στον χώρο της εμποροπανήγυρης ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης – Έφτασαν οι πρώτοι εκθέτες (Βίντεο+Φωτογραφίες)

Στην τελική ευθεία για την έναρξη του «Νιάημερου» – Στον χώρο της εμποροπανήγυρης ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης – Έφτασαν οι πρώτοι εκθέτες (Βίντεο+Φωτογραφίες)

1 Οκτωβρίου 2026
ΕΠΣ Κοζάνης: Η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου

Γ Εθνική: Επόμενη στάση στην Καστοριά για τον Μακεδονικό Σιάτιστας. Το πρόγραμμα

1 Οκτωβρίου 2026
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Σε δύο φάσεις οι εργασίες για τη Γέφυρα Πολυφύτου

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Σε δύο φάσεις οι εργασίες για τη Γέφυρα Πολυφύτου

1 Οκτωβρίου 2026
Καλλιόπη Βέττα: «Η τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία των ανθρώπων κι όχι εργαλείο για την όξυνση των ανισοτήτων»

Καλλιόπη Βέττα: Να σταματήσουν οι εξαιρέσεις και η άνιση μεταχείριση – Επιτακτική η θέσπιση ενιαίων και αντικειμενικών γεωγραφικών κριτηρίων για το επίδομα παραμεθορίου στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

1 Οκτωβρίου 2026
Πραγματοποιήθηκε  στο Γυμνάσιο Τρανοβάλτου η επιστημονική ημερίδα με τίτλο «Άγνωστα μνημεία, ζωντανή μνήμη: οι αρχαιότητες των Καμβουνίων αποκαλύπτονται»

Πραγματοποιήθηκε στο Γυμνάσιο Τρανοβάλτου η επιστημονική ημερίδα με τίτλο «Άγνωστα μνημεία, ζωντανή μνήμη: οι αρχαιότητες των Καμβουνίων αποκαλύπτονται»

1 Οκτωβρίου 2026
Ο Πάρις Κουκουλόπουλος για τις συνεργασίες διακυβέρνησης

Π. Κουκουλόπουλος: Τι ζήτησε και τι πήρε η Δυτική Μακεδονία από τις 20.870 προσλήψεις που ενέκρινε χθες το Υπουργικό Συμβούλιο για το 2027

1 Οκτωβρίου 2026
Το Συμβούλιο Διοίκησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Διασφάλισης Ποιότητας

Εννέα ερευνητικά έργα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας εγκρίθηκαν στη Δράση «Ερευνώ – Καινοτομώ»

1 Οκτωβρίου 2026
Δήμος Βοΐου: Παιδικό θεατρικό εργαστήρι

Δήμος Βοΐου: Παιδικό θεατρικό εργαστήρι

1 Οκτωβρίου 2026
Δήμος Καστοριάς: Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού

Δήμος Καστοριάς: Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού

1 Οκτωβρίου 2026
ΑΙΜΟΔΟΣΊΑ

Εθελοντική Αιμοδοσία από τον ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟ¨

1 Οκτωβρίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Βοΐου την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2026

sierafm by sierafm
11 Σεπτεμβρίου 2026
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
Ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου
0
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Βοΐου την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2026 και ώρα 11:00

ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

1. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης και των όρων αυτής μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και Δήμου Βοΐου για το έργο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ BOΪΟΥ» – Ορισμός μελών στην Επιτροπή Παρακολούθησης – Εξουσιοδότηση για την υπογραφή.

2. Έγκριση ή μη Μελέτης και σχεδίου Διακήρυξης ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια ενός καινούριου μεσαίου λεωφορείου (Mini-Bus) για τις ανάγκες της Μαθητικής Εστίας Πενταλόφου του Δήμου Βοΐου».

3. Έγκριση ή μη Μελέτης και σχεδίου Διακήρυξης ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια κάδων απορριμμάτων και ανακύκλωσης για τις ανάγκες του Δήμου Βοΐου».

4. Έγκριση ή μη Μελέτης, έγκριση διενέργειας προμήθειας και υποβολή πρότασης στο Στρατηγικό Σχέδιο Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027 (ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027) – Παρέμβαση Π3-77-4.1 «ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ LEADER (ΤΑΠΤΟΚ – ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ)» της πράξης: «Προμήθεια εκθεσιακού εξοπλισμού του παλαιού Σχολείου Κορυφής Δήμου Βοΐου».

5. Έγκριση ή μη Μελέτης, έγκριση διενέργειας προμήθειας και υποβολή πρότασης στο Στρατηγικό Σχέδιο Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027 (ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027) – Παρέμβαση Π3-77-4.1 «ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ LEADER (ΤΑΠΤΟΚ – ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ)» της πράξης: «Προμήθεια ειδικού μεσαίου λεωφορείου (Midi-Bus) για την μετακίνηση ευάλωτων ομάδων του Δήμου Βοΐου».

6. Έγκριση ή μη Μελέτης, έγκριση διενέργειας προμήθειας και υποβολή πρότασης στο Στρατηγικό Σχέδιο Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027 (ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027) – Παρέμβαση Π3-77-4.1 «ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ LEADER (ΤΑΠΤΟΚ – ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ)» της πράξης: «ΕΞΥΠΝΟ ΠΑΡΚΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ».

7. Αποδοχή της αρ. 132313/26-08-2026 Απόφασης Ένταξης της Πράξης: «ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ» με Κωδικό ΟΠΣ 5229868 στο «ΠΠΑ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2026-2030».

8. Αποδοχή της αρ. 348.3.1/2026 Απόφασης Διοικητικού Συμβουλίου Πράσινου Ταμείου Ένταξης της δράσης: «Εκπόνηση Σχεδίου Αστικής Ανθεκτικότητας (Σ.Α.Α.) στο Δήμο Βοΐου», στον Άξονα Προτεραιότητας 1 «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» του Χρηματοδοτικού Προγράμματος: «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ 2026».

9. Λήψη απόφασης περί ολοκλήρωσης του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Δ.Ε. ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ» ενταγμένου στο πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ (πρώην ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι).

10. Έγκριση ή μη της μελέτης “Μελέτη γεωλογικής καταλληλότητας στην προτεινόμενη θέση ανέγερσης σωφρονιστικού καταστήματος, στο Δήμο Βοΐου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης”.

11. Υποβολή πρότασης της πράξης: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΖΩΝΗ – ΠΟΛΥΚΑΣΤΑΝΟ» στο «ΠΠΑ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2026-2030» – Άξονας προτεραιότητας 2.3: «Οδικές Υποδομές» με τίτλο: «Έργα Οδικών Υποδομών στο Οδικό Δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας» – κωδ. Πρόσκλησης: Π185-14 – Έγκριση μελέτης.

12. Υποβολή πρότασης στο Στρατηγικό Σχέδιο Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027 (ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027) – Παρέμβαση Π3-77-4.1 «ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ LEADER (ΤΑΠΤΟΚ – ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ)» της πράξης: «ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ – Ψηφιακή Πύλη Καταγραφής, Διατήρησης και Ανάδειξης της Γαστρονομικής και Οινικής Παράδοσης της Σιάτιστας».

13. Yποβολή πρότασης στο Στρατηγικό Σχέδιο Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027 (ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027) – Παρέμβαση Π3-77-4.1 «ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ LEADER (ΤΑΠΤΟΚ – ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ)» της πράξης: «Ψηφιακή Πύλη Πολιτισμού του Δήμου Βοΐου: «VOIO CULTURE HELP DESK».

14. Έγκριση ή μη σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης και των όρων αυτής μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης και Δήμου Βοΐου για το έργο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟ ΤΗΣ ΤΚ ΔΙΛΟΦΟΥ» – Ορισμός μελών στην Επιτροπή Παρακολούθησης – Εξουσιοδότηση για την υπογραφή.

15. Έγκριση της αριθμ. 3977/2026 απόφασης Δημάρχου Βοΐου – Ορισμός – Εξουσιοδότηση δικηγόρου.

16. Έγκριση της αριθμ. 4094/2026 απόφασης Δημάρχου Βοΐου – Ορισμός – Εξουσιοδότηση δικηγόρου.

17. Ανάκληση της αριθμ. 262/2025 απόφασης – ανάθεση εκτέλεσης εργασιών συντήρησης ακινήτου του κληροδοτήματος με την επωνυμία «Κληροδότημα ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ι. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ».

18. Ανάθεση κατασκευής του έργου: «Ανάδειξη πάρκου στον οικισμό Αυγερινού» από τα έσοδα του κληροδοτήματος «Γεωργίου Αθ. Διβανόπουλου» του δήμου Βοίου.

19. Τροποποίηση της αριθμ. 73/2026 απόφασης περί του ορισμού εκπροσώπων στο κληροδότημα του δήμου Βοίου με την επωνυμία «Κληροδότημα ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ι. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ».

20. Καθορισμός όρων δημοπρασίας για την εκτέλεση του έργου: του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΑΜΠΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΜΕΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ» – Συγκρότηση Επιτροπής Διαγωνισμού.

21. Έγκριση ή μη πρακτικών 1 & 2 ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την Προμήθεια ηλεκτρικών οχημάτων και σταθμών φόρτισης για την ανάπτυξη ηλεκτροκίνησης Δήμου Βοΐου.

22. Έγκριση ή μη πρακτικού 2 ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ REWASTE.

23. Έγκριση χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης οικογενειών για απόκτηση τέκνων.

24. Έγκριση εξειδίκευσης εγγεγραμμένων πιστώσεων του προϋπολογισμού.

25. Έγκριση πρακτικού της επιτροπής του άρθρου 4 του Π.Δ. 524/1980, για την πρόσληψη καλλιτεχνικού διδακτικού προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

26. Διοργάνωση Β΄ εμποροπανήγυρης Τσοτυλίου.

27. Έγκριση των αριθμ. 3717/2026, 3733/2026, 3807/2026, 3808/2026, 3826/2026, 3958/2026, 3960/2026 και 4041/2026, αποφάσεων Δημάρχου με θέμα: Έγκριση μετακίνησης υπηρεσιακού οχήματος εκτός των ορίων του Δήμου Βοίου.

28. Οικονομική ενίσχυση άπορων δημοτών.

Ο ΠΡΟΕΔΡOΣ

ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΕΥΚΛΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΪΟΥ

Tags: ΔΗΜΟΣ ΒΟΙΟΥΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΉ
Previous Post

Ο Αγιασμός στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας. Βίντεο και φωτογραφίες

Next Post

Ημέρα χωρίς πλαστική σακούλα στη Σιάτιστα

Next Post
Ημέρα χωρίς πλαστική σακούλα στη Σιάτιστα

Ημέρα χωρίς πλαστική σακούλα στη Σιάτιστα

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Πληροφορίες που αφορούν στην ταυτοποίηση των δρομέων του Πανελληνίου Αγώνα Δρόμου ¨Μνήμες Λίγνίτη¨
  • Ολοκληρώνεται το έργο στον Περιφερειακό Οδικό Άξονα του Κρόκου Κοζάνης. Βίντεο
  • Στην τελική ευθεία για την έναρξη του «Νιάημερου» – Στον χώρο της εμποροπανήγυρης ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης – Έφτασαν οι πρώτοι εκθέτες (Βίντεο+Φωτογραφίες)
  • Γ Εθνική: Επόμενη στάση στην Καστοριά για τον Μακεδονικό Σιάτιστας. Το πρόγραμμα
  • Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Σε δύο φάσεις οι εργασίες για τη Γέφυρα Πολυφύτου

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού στο προφράγμα Πραμόριτσας, στο ύψος του Αυγερινού - TsotiliNews στο Ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού στο προφράγμα Πραμόριτσας, στο ύψος του Αυγερινού
  2. Νεκρή 55χρονη μετά από ανατροπή τρακτέρ στο Βόιο - Eordaia.org - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ στο Τσοτύλι: 55χρονη καταπλακώθηκε από τρακτέρ
  3. “Le Marron”-Tο νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο Πολυκάστανο Βοΐου. Βίντεο και φωτογραφίες από τα εγκαίνια - TsotiliNews στο “Le Marron”-Tο νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο Πολυκάστανο Βοΐου. Βίντεο και φωτογραφίες από τα εγκαίνια
  4. Ανακήρυξη ως Ευεργέτη του Παναγιώτη Ξενόπουλου από το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου - TsotiliNews στο Ανακήρυξη ως Ευεργέτη του Παναγιώτη Ξενόπουλου από το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου
  5. Vangelis Tzelepis στο Σιάτιστα- Δεκαπενταύγουστος: Η παρέα ” Τα Λεβεντόπαιδα”. Βίντεο και φωτογραφίες
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr