• Latest
δημαρχειο κοζανης

Συνεδριάζει η επιτροπή ποιότητας ζωής του Δήμου Κοζάνης δια περιφοράς την Τρίτη 27 Οκτωβρίου

23 Οκτωβρίου 2020
ΑΛΑΤΙ

Μειωμένο αλάτι αλλά και αυξημένο κάλιο για ρυθμισμένη πίεση

9 Σεπτεμβρίου 2026
ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Αλλάζουν όλα στις πινακίδες κυκλοφορίας των ΙΧ: Το νέο σύστημα

9 Σεπτεμβρίου 2026
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή

Συνελήφθη γνωστός influencer και πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών – Εξέδιδε ανήλικες στο διαδίκτυο

9 Σεπτεμβρίου 2026
κλοπη, πορτοφολι

Εργαζόμενη σε Κέντρο Υγείας κατηγορείται ότι «ξάφριζε» την προϊσταμένη της

9 Σεπτεμβρίου 2026
Προσοχή στις απάτες τύπου Caller ID spoofing: Από πλαστές τηλεφωνικές κλήσεις μέχρι deepfake φωνές και βίντεο χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι

Θύμα απάτης του… Παύλου Ντε Γκρες περιγράφει το εξωφρενικό τηλεφώνημα που δέχτηκε: «Κυρία Βιβή; Θα σας συνδέσω με τον “πρίγκιπα”»

9 Σεπτεμβρίου 2026
ΚΟΥΝΟΥΠΙ

Κουνούπια τσίμπησαν τουρίστα σε ξενοδοχείο και… ζήτησε αποζημίωση

9 Σεπτεμβρίου 2026
καιρος βροχη

Έρχεται φθινόπωρο: Η μέρα που αλλάζει ο καιρός με δροσιά και έντονες βροχές

9 Σεπτεμβρίου 2026
Γαλατινή: Γιόρτασε το εξωκλήσι της Παναγίας. Φωτογραφίες

Γαλατινή: Γιόρτασε το εξωκλήσι της Παναγίας. Φωτογραφίες

8 Σεπτεμβρίου 2026
Δήμος Κοζάνης: Υπεγράφη η σύμβαση για συντήρηση, επισκευή και ανακατασκευή κοινόχρηστων υποδομών

Δήμος Κοζάνης: Υπεγράφη η σύμβαση για συντήρηση, επισκευή και ανακατασκευή κοινόχρηστων υποδομών

8 Σεπτεμβρίου 2026
Δήμος Κοζάνης: Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή διαχωριστικών ασφαλείας στο Κλειστό της Λευκόβρυσης

Δήμος Κοζάνης: Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή διαχωριστικών ασφαλείας στο Κλειστό της Λευκόβρυσης

8 Σεπτεμβρίου 2026
«Οδός Κωνσταντίνου Σημίτη» – Μια οφειλόμενη τιμή στον Πρωθυπουργό που μεγάλωσε τα Σέρβια! (του Κυριάκου Μ. Τσολακίδη)

Καστανιά Σερβίων: Χωρίς νερό τέσσερις κτηνοτροφικές μονάδες

8 Σεπτεμβρίου 2026
Δήμος Κοζάνης: Υπεγράφη η σύμβαση για τον Περιφερειακό Δρόμο του Κρόκου

Δήμος Κοζάνης: Υπεγράφη η σύμβαση για τον Περιφερειακό Δρόμο του Κρόκου

8 Σεπτεμβρίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνεδριάζει η επιτροπή ποιότητας ζωής του Δήμου Κοζάνης δια περιφοράς την Τρίτη 27 Οκτωβρίου

sierafm by sierafm
23 Οκτωβρίου 2020
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
δημαρχειο κοζανης
0
SHARES
10
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Συνεδριάζει η επιτροπή ποιότητας ζωής του Δήμου Κοζάνης δια περιφοράς την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020 στις 14:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης πάνω στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης :

  1. Έγκριση ή μη της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΑΕΠΟ) του έργου «Βόρειο τμήμα Παραλίμνιας Χάραξης» στα πλαίσια το έργου Μελέτες οδοποιίας οδικού δικτύου Ν. Κοζάνης στην Π.Ε. Κοζάνης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με φορέα του έργου την Π.Ε. Κοζάνης.
  1. Έγκριση ή μη της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΑΕΠΟ) του έργου :

«Α. Για το τμήμα ΓΜ 150 KV Λάρισας – Πτολεμαϊδα & Λαμία Πτολεμαϊδα στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού

Β. Για το τμήμα ΓΜ 400 KV Αχαρναί – Πτολεμαϊδα & Καρδιά -Τρίκαλα στο Δήμο Κοζάνης, ΠΕ Κοζάνης με φορέα του έργου ΑΔΜΗΕ Α.Ε.

  1. Γνωμοδότηση επί της με αριθμ. πρωτ. 8582/20.03.2020 αίτησης του κ. Μουρατίδη Κων/νου του Μιχαήλ, για έγκριση ή μη εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης Ε=5.212,61 τ.μ. εντός του χερσολίβαδου με αριθμ. 838, αναμόρφωσης 1962) της Κοινότητας Ακρινής του Δήμου Κοζάνης, για την ανέγερση σταυλικών εγκαταστάσεων.
  1. Γνωμοδότηση επί της με αριθμ. πρωτ. 17835/19.06.2020 αίτησης της εταιρείας «ΑΦΟΙ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΙΔΗ», για έγκριση ή μη εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης Ε=48.372,74 τ.μ., τμήμα του υπ΄αριθ. 455 χερσολίβαδου της Κοινότητας Αλωνακίων του Δήμου Κοζάνης, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου.
  1. Γνωμοδότηση επί της με αριθμ. πρωτ16867/30.06.2020 αίτησης της εταιρείας «ECOSOLAR M.I.K.E.», για έγκριση ή μη εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης Ε=275.954,04 τ.μ., τμήμα του υπ΄αριθ. 455 χερσολίβαδου της Κοινότητας Αλωνακίων  του Δήμου Κοζάνης, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου.
  1. Γνωμοδότηση επί της με αριθμ. πρωτ. 13568/02.06.2020 αίτησης της εταιρείας «SMART ENERGY SOLUTIONS M.I.K.E.», για έγκριση ή μη εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης Ε=305.388,31 τ.μ., τμήμα του υπ΄αριθ. 419Δ χερσολίβαδου της Κοινότητας Σιδερών του Δήμου Κοζάνης, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου..
  1. Γνωμοδότηση επί της με αριθμ. πρωτ. 6931/05.03.2020 αίτησης της εταιρείας «MAXIMUS TERRA A.E.», για έγκριση ή μη εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης Ε=573.695.00 τ.μ., τμήμα του υπ΄αριθ. 419Δ χερσολίβαδου της Κοινότητας Σιδερών του Δήμου Κοζάνης, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου.
  1. Γνωμοδότηση επί της με αριθμ. πρωτ. 6930/05.03.2020 αίτησης της εταιρείας «MAXIMUS TERRA A.E.», για έγκριση ή μη εκμίσθωσης δημοτικών εκτάσεων Ε=38.302,1 τ.μ., Ε=27.772,51 τ.μ., Ε= 95.414,70 τ.μ., Ε= 17.998,63 τ.μ., Ε= 10.511,62 τ.μ., τμήμα του υπ΄αριθ. 419Δ χερσολίβαδου της Κοινότητας Σιδερών του Δήμου Κοζάνης, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου.
  1. Γνωμοδότηση επί της με αριθμ. πρωτ. 6932/05.03.2020 αίτησης της εταιρείας «MAXIMUS TERRA A.E.», για έγκριση ή μη εκμίσθωσης δημοτικών εκτάσεων Ε=309.732,35 τ.μ., Ε=8.458,23 τ.μ., τμήμα του υπ΄αριθ. 419Δ χερσολίβαδου της Κοινότητας Σιδερών του Δήμου Κοζάνης, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου.
  1. Γνωμοδότηση επί της με αριθμ. πρωτ. 24895/14.08.2019 αίτησης της εταιρείας «MAXIMUS TERRA A.E.», για έγκριση ή μη εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης Ε=131.891,35 τ.μ., τμήμα του υπ΄αριθ. 419Δ χερσολίβαδου της Κοινότητας Σιδερών του Δήμου Κοζάνης, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου.
  1. Γνωμοδότηση επί της με αριθμ. πρωτ. 27406/09.09.2019 αίτησης της εταιρείας «MAXIMUS TERRA A.E.», για έγκριση ή μη εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης, Ε=69.769,00 τ.μ., τμήμα του υπ΄αριθ. 1Δ χερσολίβαδου της Κοινότητας Λιβερών του Δήμου Κοζάνης, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου.
  1. Γνωμοδότηση επί της με αριθμ. πρωτ. 27411/09.09.2019 αίτησης της εταιρείας «MAXIMUS TERRA A.E.», για έγκριση ή μη εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης, Ε=151.490,00 τ.μ., τμήμα του υπ΄αριθ. 1Δ χερσολίβαδου της Κοινότητας Λιβερών του Δήμου Κοζάνης, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου.
  1. Γνωμοδότηση επί της με αριθμ. πρωτ. 8562/20.03.2020 αίτησης της εταιρείας «ΣΚΟΥΝΤΕΡΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Ι.Κ.Ε.», για έγκριση ή μη εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης, Ε=12.194,44 τ.μ., τμήμα του υπ΄αριθ. 798 χερσολίβαδου της Κοινότητας Μαυροδενδρίου του Δήμου Κοζάνης, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου.
  1. Γνωμοδότηση επί της με αριθμ. πρωτ. 8561/20.03.2020 αίτησης της εταιρείας «PV PARK M.Ι.Κ.Ε.», για έγκριση ή μη εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης, Ε=12.125,97 τ.μ., τμήμα του υπ΄αριθ. 798 χερσολίβαδου της Κοινότητας Μαυροδενδρίου του Δήμου Κοζάνης, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου.
  1. Γνωμοδότηση επί της με αριθμ. πρωτ. 8556/20.03.2020 αίτησης της εταιρείας «ΓΑΙΟΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.», για έγκριση ή μη εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης, Ε=11.838,62 τ.μ., τμήμα του υπ΄αριθ. 798 χερσολίβαδου της Κοινότητας Μαυροδενδρίου του Δήμου Κοζάνης, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου.
  1. Γνωμοδότηση επί της με αριθμ. πρωτ. 8559/20.03.2020 αίτησης της εταιρείας «SOLAR PARK M.I.K.Ε.», για έγκριση ή μη εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης, Ε=10.911,20 τ.μ., τμήμα του υπ΄αριθ. 798 χερσολίβαδου της Κοινότητας Μαυροδενδρίου του Δήμου Κοζάνης, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου.
  1. Γνωμοδότηση επί της με αριθμ. πρωτ. 8560/20.03.2020 αίτησης της εταιρείας «SOLAR PARK M.I.K.Ε.», για έγκριση ή μη εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης, Ε=10.624,55 τ.μ., τμήμα του υπ΄αριθ. 798 χερσολίβαδου της Κοινότητας Μαυροδενδρίου του Δήμου Κοζάνης, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου.
  1. Γνωμοδότηση επί της με αριθμ. πρωτ. 8567/20.03.2020 αίτησης της εταιρείας «SOLAR POWER M.I.K.Ε.», για έγκριση ή μη εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης, Ε=10.624,55 τ.μ., τμήμα του υπ΄αριθ. 798 χερσολίβαδου της Κοινότητας Μαυροδενδρίου του Δήμου Κοζάνης, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου.
  1. Γνωμοδότηση επί της με αριθμ. πρωτ. 8564/20.03.2020 αίτησης της εταιρείας «PHOTOVOLTAIC ENERGY M.I.K.Ε.», για έγκριση ή μη εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης, Ε=11.596,72 τ.μ., τμήμα του υπ΄αριθ. 798 χερσολίβαδου της Κοινότητας Μαυροδενδρίου του Δήμου Κοζάνης, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου.
  1. Έγκριση ή μη κατάργησης της θέσης και την απομάκρυνση του κενωθέντος περιπτέρου στην περιοχή Αγ. Αθανάσιος επί της οδού Αιανής στην Κοινότητα Κοζάνης.
  1. Αιτήσεις – Έγγραφα-  Ανακοινώσεις.

 

 

Α κ ρ ι β έ ς  Α ν τ ί γ ρ α φ ο

Κοζάνη,  23 Οκτωβρίου  2020

 

 

Γρηγοριάδης Ιωάννης

κλ. ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού

Ο Πρόεδρος

Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

 

Μαλούτας Ν. Λάζαρος

Δήμαρχος Κοζάνης

 

Tags: ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Previous Post

Εξειδίκευση προτάσεων από ΕΒΕ και οργανώσεις για στήριξη επιχειρήσεων του Δήμου Κοζάνης

Next Post

Στις 27 Οκτωβρίου θα αποφασιστεί τελικά αν παραταθεί η καραντίνα στην ΠΕ Κοζάνης – Λάθος ο τρόπος αναγραφής της απόφασης στο ΦΕΚ

Next Post
μασκα

Στις 27 Οκτωβρίου θα αποφασιστεί τελικά αν παραταθεί η καραντίνα στην ΠΕ Κοζάνης – Λάθος ο τρόπος αναγραφής της απόφασης στο ΦΕΚ

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Μειωμένο αλάτι αλλά και αυξημένο κάλιο για ρυθμισμένη πίεση
  • Αλλάζουν όλα στις πινακίδες κυκλοφορίας των ΙΧ: Το νέο σύστημα
  • Συνελήφθη γνωστός influencer και πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών – Εξέδιδε ανήλικες στο διαδίκτυο
  • Εργαζόμενη σε Κέντρο Υγείας κατηγορείται ότι «ξάφριζε» την προϊσταμένη της
  • Θύμα απάτης του… Παύλου Ντε Γκρες περιγράφει το εξωφρενικό τηλεφώνημα που δέχτηκε: «Κυρία Βιβή; Θα σας συνδέσω με τον “πρίγκιπα”»

Πρόσφατα σχόλια

  1. Νεκρή 55χρονη μετά από ανατροπή τρακτέρ στο Βόιο - Eordaia.org - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ στο Τσοτύλι: 55χρονη καταπλακώθηκε από τρακτέρ
  2. “Le Marron”-Tο νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο Πολυκάστανο Βοΐου. Βίντεο και φωτογραφίες από τα εγκαίνια - TsotiliNews στο “Le Marron”-Tο νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο Πολυκάστανο Βοΐου. Βίντεο και φωτογραφίες από τα εγκαίνια
  3. Ανακήρυξη ως Ευεργέτη του Παναγιώτη Ξενόπουλου από το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου - TsotiliNews στο Ανακήρυξη ως Ευεργέτη του Παναγιώτη Ξενόπουλου από το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου
  4. Vangelis Tzelepis στο Σιάτιστα- Δεκαπενταύγουστος: Η παρέα ” Τα Λεβεντόπαιδα”. Βίντεο και φωτογραφίες
  5. Xris στο Δήμος Βοΐου: Τέσσερις νέες παιδικές χαρές σε Γαλατινή, Σιάτιστα, Εράτυρα και Τσοτύλι. Φωτογραφίες
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr