• Latest
Μενέλαος Μακρυγιάννης

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας την Τρίτη 20/12

19 Δεκεμβρίου 2022
Πτολεμαΐδα: Νεκρή 90χρονη μετά από φωτιά σε διαμέρισμα

Πτολεμαΐδα: Νεκρή 90χρονη μετά από φωτιά σε διαμέρισμα

31 Μαΐου 2026
Πελεκάνος: Καθαρίστηκε το πέτρινο γεφύρι

Πελεκάνος: Καθαρίστηκε το πέτρινο γεφύρι

31 Μαΐου 2026
Νεάπολη: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο χορωδιακό αντάμωμα. Βίντεο και φωτογραφίες

Νεάπολη: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο χορωδιακό αντάμωμα. Βίντεο και φωτογραφίες

31 Μαΐου 2026
πετρελαιο θερμανσης

Επίδομα θέρμανσης: Η νέα “ευκαιρία” για τους δικαιούχους

31 Μαΐου 2026
απατη

Νέα απάτη με παραπλανητικό email από την ΕΛΑΣ – Τι να προσέξουν οι πολίτες

31 Μαΐου 2026
ΕΜΒΟΛΙΟ

Πειραματικό εμβόλιο κατά του καρκίνου εξαφάνισε τον όγκο ασθενών – Τα ελπιδοφόρα αποτελέσματα της δοκιμής

31 Μαΐου 2026
Πόλος έλξης Μετέωρα, Καλαμάτα, Ιωάννινα και Σιάτιστα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Βίντεο

Πόλος έλξης Μετέωρα, Καλαμάτα, Ιωάννινα και Σιάτιστα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Βίντεο

30 Μαΐου 2026
Καλλιόπη Βέττα: Οι μικρές κοινότητες και τα χωριά της Π.Ε. Κοζάνης, αλλά και όλης της χώρας, εκπέμπουν S.O.S.

Καλλιόπη Βέττα: Οι μικρές κοινότητες και τα χωριά της Π.Ε. Κοζάνης, αλλά και όλης της χώρας, εκπέμπουν S.O.S.

30 Μαΐου 2026
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Φλώρινα: Συνελήφθησαν 24χρονη  και ανήλικη  για κλοπή προϊόντων από κατάστημα

30 Μαΐου 2026
Η ενημέρωση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου σχετικά με τη χθεσινή σύσκεψη που αφορούσε αποκλειστικά τους μετακινούμενους κτηνοτρόφους

Η ενημέρωση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου σχετικά με τη χθεσινή σύσκεψη που αφορούσε αποκλειστικά τους μετακινούμενους κτηνοτρόφους

30 Μαΐου 2026
Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης: Αγιασμός Σχολής Βυζαντινής Μουσικής

Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Σιατίστης

30 Μαΐου 2026
Δήμος Βοΐου: Εγκαίνια Ιππικού Κέντρου Σιάτιστας- Σάββατο 6 Ιουνίου 2026

Δήμος Βοΐου: Εγκαίνια Ιππικού Κέντρου Σιάτιστας- Σάββατο 6 Ιουνίου 2026

30 Μαΐου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Κυριακή, 31 Μαΐου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας την Τρίτη 20/12

sierafm by sierafm
19 Δεκεμβρίου 2022
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
Μενέλαος Μακρυγιάννης
0
SHARES
5
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας την Τρίτη 20/12/2022 και ώρα 10:00  σε τηλεδιάσκεψη  με θέματα:

  1. Έγκριση πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης
  2. Έγκριση σχεδίου και όρων Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, του Ελληνικού Δημοσίου (Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας) και Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων του κτιρίου στη ΖΕΠ Κοζάνης ιδιοκτησίας της Α.Δ.Η.Δ..Μ., ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης και εξουσιοδότηση του Περιφερειάρχη για την υπογραφή (Εισηγητής: Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας – Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης και Οικονομικού)
  3. Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης της εργολαβίας του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΟΓΓΟΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ» έως 31/12/2022 (Εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης – Προϊστάμενος της Δ/νσης Τεχνικών  Υπηρεσιών)
  4. Έγκριση του Πρακτικού Ι διεξαγωγής ανοικτής – ηλεκτρονικής διαδικασίας της 27ης Σεπτεμβρίου 2022 για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ Ν. ΓΡΕΒΕΝΩΝ» (Εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών – Προϊστάμενος της Δ/νσης Τεχνικών  Υπηρεσιών)
  5. Έγκριση χορήγησης 3ης παράτασης προθεσμίας του έργου «Συντήρηση υφιστάμενων έργων αντιπλημμυρικής προστασίας Εθνικού Οδικού Δικτύου της Π.Ε. Φλώρινας, αρμοδιότητας Δ.Τ.Ε. (έδρα)/Π.Δ.Μ., έτους 2020», της ΣΑΕΠ 541 με κωδ. 2018ΕΠ54100001 (έδρα) (Εισηγητής: Προϊστάμενος της Δ/νσης Τεχνικών  Υπηρεσιών)
  6. Έγκριση  πρακτικού νέων δρομολογίων μεταφοράς μαθητών, χωρικής αρμοδιότητας  Δήμου Εορδαίας της Π.Ε Κοζάνης για το σχολικός έτος 2022-2023 (Β’ τρίμηνο) στη διαδικασία διαπραγμάτευσης τιμής για το αντικείμενο της κολύμβησης (Εισηγητής: Προϊστάμενος της Δ/νσης Οικονομικών  Υπηρεσιών)
  7. Έγκριση διενέργειας, έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός των όρων ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού, άνω των ορίων με τίτλο «Προμήθεια δύο Λεωφορείων Μεταφοράς Ατόμων με Αναπηρία» του επιχειρησιακού προγράμματος Δυτική Μακεδονία 2014-2020, του άξονα προτεραιότητας 9 «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης & Καταπολέμηση της φτώχειας & κάθε διάκρισης», με κωδ. ΟΠΣ/MIS 5131905, με την συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) (Εισηγητής: Προϊστάμενος της Δ/νσης Οικονομικών  Υπηρεσιών)
  8. Έγκριση απογραφής 31-12-2020 Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (Εισηγητής: Προϊστάμενος της Δ/νσης Οικονομικών  Υπηρεσιών)
  9. Έγκριση Ισολογισμού έναρξης 1-1-2021 Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (Εισηγητής: Προϊστάμενος της Δ/νσης Οικονομικών  Υπηρεσιών)
  10. Τροποποίηση προϋπολογισμού Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 23η/2022 (Εισηγητής: Προϊστάμενος της Δ/νσης Οικονομικών  Υπηρεσιών)
  11. Έγκριση 4ης παράτασης της σύμβασης από 01/01/2023 έως 30/06/2023  «Μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση υπηρεσιών του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) της Π.Ε. Γρεβενών» και της σχετικής δαπάνης που θα προκληθεί (Εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών – Προϊστάμενος της Δ/νσης Διοικητικών και Οικονομικών  Υπηρεσιών)
  12. Έγκριση του πρακτικού διαγωνισμού Ι που αφορά στον Ανοικτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ-ΖΩΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ LIFE SAFE-CROSSING», προϋπολογισμού 170.000,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% (Εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών – Προϊστάμενος της Δ/νσης Διοικητικών και Οικονομικών  Υπηρεσιών)
  13. Παροχή Εντολής και Πληρεξουσιότητας εκπροσώπησης της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς (Εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς – Προϊστάμενος της Δ/νσης Διοικητικών και Οικονομικών  Υπηρεσιών)
  14. Έγκριση δαπάνης Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (Εισηγητής: Προϊστάμενος της Δ/νσης Οικονομικών  Υπηρεσιών)
  15. Έγκριση δαπάνης Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας (Π.Δ.Μ.) (Εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας – Προϊστάμενος της Δ/νσης Διοικητικών και Οικονομικών  Υπηρεσιών)
  16. Έγκριση δαπανών Π.Ε. Καστοριάς (Εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς – Προϊστάμενος της Δ/νσης Διοικητικών και Οικονομικών  Υπηρεσιών)
  17. Έγκριση Πρακτικού Γνωμοδότησης τροποποίησης – παράτασης σύμβασης προμήθειας γάλακτος για τους υπαλλήλους της Π.Ε. Κοζάνης και ΠΔΜ (Εισηγητής: Προϊστάμενος της Δ/νσης Οικονομικών  Υπηρεσιών)
  18. Έγκριση σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης για την πράξη: «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΙΕΡΩΝ ΝΑΩΝ, ΙΕΡΩΝ ΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤ/ΣΗ, ΑΠΟΚ/ΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥΣ» ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΕΠ 041 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ 139783/30-12-2020 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ, Ε.Φ.071 (Εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών)

Tags: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Previous Post

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Σερβίων για την απώλεια του Ανδρέα Γκουτζιομήτρου υπάλληλου του Δήμου

Next Post

40η (Χριστουγεννιάτικη)  Αιμοδοσία  για το 2022

Next Post
ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ αιμοδοσια

40η (Χριστουγεννιάτικη)  Αιμοδοσία  για το 2022

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Πτολεμαΐδα: Νεκρή 90χρονη μετά από φωτιά σε διαμέρισμα
  • Πελεκάνος: Καθαρίστηκε το πέτρινο γεφύρι
  • Νεάπολη: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο χορωδιακό αντάμωμα. Βίντεο και φωτογραφίες
  • Επίδομα θέρμανσης: Η νέα “ευκαιρία” για τους δικαιούχους
  • Νέα απάτη με παραπλανητικό email από την ΕΛΑΣ – Τι να προσέξουν οι πολίτες

Πρόσφατα σχόλια

  1. Self Care για Εσένα και το Κατοικίδιό σου - SieraFM στο Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
  2. Το Σπίτι, το Σώμα και οι Στιγμές Ξεκούρασης - SieraFM στο Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων
  3. Η Εμπειρία Διακοπών που Συνεχίζεται στο Σπίτι - SieraFM στο Παρουσίαση των Βιβλίων του Δημήτρη Χριστόπουλο, “Ταξίδι στο Κράτος” και “Χρόνια Δοκιμασίας”
  4. Νεότερες πληροφορίες για την 59χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε ακάλυπτο οικοδομής στην Πτολεμαΐδα - SieraFM στο Σοκ στην Πτολεμαΐδα: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα σε ακάλυπτο οικοδομής
  5. Γεωργιος Κεραμαρης Τζεινας στο Bόιο: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωριτών «Η Πρόοδος» και 18 κατοίκων για τα παγκάκια στην πλατεία Ροδοχωρίου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr