• Latest
δημαρχειο κοζανης

Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Κοζάνης την Τετάρτη 18 Μαΐου

14 Μαΐου 2022
Στην εκρίζωση όλων των δέντρων στην πλ. Ελευθερίας προχωρά ο Δήμος Κοζάνης, με πόρους (;) από τη Δίκαιη Μετάβαση

Στην εκρίζωση όλων των δέντρων στην πλ. Ελευθερίας προχωρά ο Δήμος Κοζάνης, με πόρους (;) από τη Δίκαιη Μετάβαση

18 Αυγούστου 2026
Γρεβενά: Εκδηλώσεις εορτασμού του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού

Γρεβενά: Εκδηλώσεις εορτασμού του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού

18 Αυγούστου 2026
Ο Μανώλης Χαραλαμπίδης στον Μακεδονικό Σιάτιστας

Ο Μανώλης Χαραλαμπίδης στον Μακεδονικό Σιάτιστας

18 Αυγούστου 2026
Σεεν, ΣΕΕΕΝ σωματείο εργαζομένων στην ενεργεια

ΣΕΕΝ: Όλοι στην κινητοποίηση Πέμπτη 20 Αυγούστου στο ΛΚΔΜ – Να σταματήσουν οι απολύσεις των εργολαβικών

18 Αυγούστου 2026
Τα πανηγύρια της Σιάτιστας στα παλιά χρόνια… του Λάζαρου Κώτσικα

Τα πανηγύρια της Σιάτιστας στα παλιά χρόνια… του Λάζαρου Κώτσικα

18 Αυγούστου 2026
«Αννίτσα»: Εκεί που λύγισε ο «Άξονας»-Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Γρεβενιώτες Ήρωες του Ελληνοϊταλικού Πολέμου

Στις 23 Αυγούστου στο Ύψωμα «Αννίτσα» η ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους Γρεβενιώτες Πεσόντες κατά τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο

18 Αυγούστου 2026
Καστοριά: Νέα σύλληψη μεθυσμένου οδηγού – Πέντε φορές πάνω από το επιτρεπτό όριο έδειξε το αλκοτέστ

Καστοριά: Συνελήφθη 26χρονος αλλοδαπός. Οδηγούσε μεθυσμένος

18 Αυγούστου 2026

Διάθεση θέσεων Μαθητείας από επιχειρήσεις ιδιωτικού τομέα για το Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας των ΕΠΑ.Λ. περιόδου 2026-2027 (ΙΑ΄ Φάση)

18 Αυγούστου 2026
Κάλεσμα σε συνάντηση των γουνοποιών που απορρίφθηκαν από τις ενισχύσεις

Η Επιτροπή Διαβούλευσης του 3ου Προγράμματος για τη Γούνα, ολοκλήρωσε το στόχο της. Ευχαριστήρια σε όσους εργάστηκαν για το αποτέλεσμα

18 Αυγούστου 2026
Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Βίκινγκ: «Φουριόζοι» οι Κροάτες

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Βίκινγκ: «Φουριόζοι» οι Κροάτες

18 Αυγούστου 2026
ποδια

Ποδόλουτρο με αλάτι και ξύδι: Ποια τα οφέλη και γιατί το συνιστούν οι ειδικοί

18 Αυγούστου 2026
ΜΑΜΑ ΠΑΙΔΙ

Νέα έρευνα: Οι γυναίκες με δύο έως τρία παιδιά γερνούν πιο αργά

18 Αυγούστου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τρίτη, 18 Αυγούστου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Κοζάνης την Τετάρτη 18 Μαΐου

sierafm by sierafm
14 Μαΐου 2022
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
δημαρχειο κοζανης
0
SHARES
8
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Κοζάνης την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 και ώρα 13:00, στο Γραφείο Δημάρχου,  για συζήτηση και λήψη απόφασης πάνω στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

  1. Έγκριση ή μη του από 03.05.2022 Πρακτικού ΙV Ελέγχου Κατάθεσης των Δικαιολογητικών του προσωρινού μειοδότη και κατακύρωση, με τίτλο «Προμήθεια και τοποθέτηση στεγάστρων για την αναβάθμιση των στάσεων του Δήμου Κοζάνης», προϋπολογισμού 99.987,40 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 123/2019.

 

  1. Έγκριση ή μη του από 01.04.2022 Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ) εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Αναβάθμιση & Συντήρηση υποδομών Κοινότητας Δρεπάνου», προϋπολογισμού 150.000,00 ευρώ με ΦΠΑ 24%.

 

  1. Έγκριση ή μη της με αριθμό 52/2022, μελέτης, του τρόπου εκτέλεσης, τον καθορισμό των όρων δημοπράτησης και τη Συγκρότηση Επιτροπής Διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Συντήρηση Δημοτικών Κτιρίων (Δημαρχείο & Πανδώρα) Δήμου Κοζάνης», προϋπολογισμού 97.000,00 ευρώ με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 52/2022.

 

  1. Έγκριση ή μη Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου με τίτλο «Επισκευή σκαλοστασίων και νεκροταφείου πόλης Κοζάνης» προϋπολογισμού 399.979,60 ευρώ με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 260/2018.

 

  1. Έγκριση ή μη δεύτερης (2ης) παράτασης (με αναθεώρηση) της συνολικής προθεσμίας αποπεράτωσης του έργου με τίτλο «Υποδομές 2020 – 2021 ΔΕ Δημ. Υψηλάντη», προϋπολογισμού 80.000,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 174/2020, για χρονικό διάστημα ενός (1) μήνα, ήτοι έως 22.06.2022.

 

  1. Έγκριση ή μη δεύτερης (2ης) παράτασης της συνολικής προθεσμίας αποπεράτωσης του έργου με τίτλο «Κατασκευή μονώροφου κτιρίου με υπόγειο – 15ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης», προϋπολογισμού 1.350.000,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 108/2012, για χρονικό διάστημα τεσσεράμισι (4,5) μηνών, έως 31.08.2022.

 

  1. Έγκριση ή μη τέταρτης (4ης) παράτασης της συνολικής προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Κοζάνης – Κατασκευή Νέας Πτέρυγας και Αναμόρφωση – Αναβάθμιση Υπάρχουσας Πτέρυγας Β΄» προϋπολογισμού 3.350.000,00 ευρώ με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 143/2018, για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών, ήτοι έως 07.05.2023.

 

  1. Έγκριση ή μη δεύτερης (2ης) παράτασης της συνολικής προθεσμίας αποπεράτωσης του έργου με τίτλο «Ενεργειακή αναβάθμιση Δημοτικού Π.Σ Ν. Καρδιάς», προϋπολογισμού 105.700,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 3/2021, για χρονικό διάστημα ενός (1) μήνα, ήτοι έως 27.06.2022.

 

  1. Έγκριση ή μη πρώτης (1ης) παράτασης της προθεσμίας αποπεράτωσης της μελέτης με τίτλο «Ενέργειες και διαδικασίες μελετητικής ωρίμανσης του έργου ¨Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Κοζάνης¨» προϋπολογισμού 72.944,49 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 235/2020, για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών, ήτοι έως 10.05.2022 για τον καθαρό μελετητικό χρόνο και έως 10.06.2022 του συνολικού χρόνου.

 

  1. Έγκριση ή μη του από 04.03.2022 Πρακτικού ΙΙ Αξιολόγησης Οικονομικών Προσφορών της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών Προμηθειών και Γενικών Υπηρεσιών, για την «Προμήθεια Οχημάτων Δήμου Κοζάνης 2021», προϋπολογισμού 93.360,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24%.

 

  1. Έγκριση ή μη των από 03.05.2022 & 06.05.2022 Πρακτικών Ελέγχου Κατάθεσης Δικαιολογητικών Συμμετοχής & Τεχνικών και Οικονομικών Προσφορών, αντίστοιχα, της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών Προμηθειών και Γενικών Υπηρεσιών, για την «Μεταφορά νηπίων με ιδιωτικά αυτοκίνητα Δ.Χ. με οδηγό Ο.Ε. 2022-2023», προϋπολογισμού 50.840,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24%. και αριθμό μελέτης 10/2022.

 

  1. Έγκριση ή μη αποδοχής της από 06.05.2022 αίτησης της κ. Γκαλγκουράνα Άννας του Ιωάννη για παράταση σύμβασης για τρία (3) έτη της εκμίσθωσης ακινήτου Ε= 80 τ.μ. επί της οδού Εγνατίας αρ. 130 στη Θεσσαλονίκη ιδιοκτησίας του Κληροδοτήματος ¨ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ¨ που βρίσκεται στην Δημοτική Κοινότητα Αιανής του Δήμου Κοζάνης.

 

  1. Ανακαθορισμός ή μη των τελών άρδευσης, για το έτος 2022 (άρθρο 10 της με αριθμό 566/2013 (ΑΔΑ ΒΛΛ5ΩΛΠ-1ΔΡ) απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

  1. Καθορισμός όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης Ε= 4.850,00 τ.μ., εντός του με αριθμό 1 χερσολίβαδου, της Κοινότητας Ακρινής του Δήμου Κοζάνης, για ανέγερση σταυλικών εγκαταστάσεων.

 

  1. Καθορισμός όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης Ε= 4.100,00 τ.μ., εντός του με αριθμό 1 χερσολίβαδου, της Κοινότητας Ακρινής του Δήμου Κοζάνης, για ανέγερση σταυλικών εγκαταστάσεων.

 

  1. Καθορισμός όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση ενός (1) ακινήτου για τις ανάγκες στέγαση του Γ΄ΚΑΠΗ Κοζάνης στην Κοινότητα Κοζάνης του Δήμου Κοζάνης.

 

  1. Έγκριση ή μη υποβολής πρότασης στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», της πράξης με τίτλο «Προμήθεια εξοπλισμού και δαπάνες στείρωσης αδέσποτων ζώων», προϋπολογισμού 74.400,00 ευρώ με ΦΠΑ 24%.

 

  1. Έγκριση ή μη της με αριθμό 102/2022, μελέτης, της Δ/νσης Περιβάλλοντος με τίτλο «Προμήθεια αναγνωστών σήμανσης ζώων συντροφιάς και λοιπού πάγιου εξοπλισμού για τη συμμόρφωση του Δήμου Κοζάνης με το ν. 4830-2021», προϋπολογισμού 35.191,20 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24%.

 

  1. Έγκριση ή μη της με αριθμό 104/2022, μελέτης, της Δ/νσης Περιβάλλοντος με τίτλο «Δαπάνες που αφορούν τη στείρωση αδέσποτων ζώων συντροφιάς σύμφωνα με τις υποχρεώσεις του δήμου Κοζάνης που απορρέουν από τον ν.4830/2021,», προϋπολογισμού 35.200,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24%.

 

  1. Έγκριση ή μη αποδοχής της με αριθμ. πρωτ. 35873/21.12.2021 αίτησης του κ. Ευκολίδη Γεωργίου του Χριστοφόρου, για καταβολή αποζημίωσης ποσού 3.150,30 ευρώ από καταστροφή προϊόντων στο κατάστημά του.

 

  1. Έγκριση ή μη αποδοχής της με αριθμ. πρωτ. 7811/18.03.2022 αίτησης της εταιρείας «ALEXUNDER WEAR ΙΚΕ», για παράταση μίσθωσης ακινήτου του Κληροδοτήματος ¨ΛΑΖΑΡΟΥ Ι. ΓΚΕΚΑ¨ που βρίσκεται στην Δημοτική Κοινότητα Κοζάνης του Δήμου Κοζάνης.

 

  1. Εξόφληση ή μη της με αριθμό 234/2022 απόφασης του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Κοζάνης σχετικά με την αγωγή αποζημίωσης των α) Κων/νου Πελεκούδα του Δημητρίου και β) Ουρανίας Πετρίδου του Ιωάννη.

 

  1. Ορισμός ή μη πληρεξούσιου δικηγόρου για κατάθεση αίτησης καθορισμού τιμής μονάδας ενώπιον του αρμόδιου δικαστηρίου, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία της απαλλοτρίωσης των εκτάσεων που αφορούν την κατασκευή των νέων κοιμητηρίων του Δήμου Κοζάνης.

 

  1. Αιτήσεις – Έγγραφα- Ανακοινώσεις.
Tags: ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Previous Post

Συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας 15-5-2022 στα Γρεβενά

Next Post

Δήμος Κοζάνης: Η Γενοκτονία μέσα από τις Φωνές των Νέων

Next Post

Δήμος Κοζάνης: Η Γενοκτονία μέσα από τις Φωνές των Νέων

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Στην εκρίζωση όλων των δέντρων στην πλ. Ελευθερίας προχωρά ο Δήμος Κοζάνης, με πόρους (;) από τη Δίκαιη Μετάβαση
  • Γρεβενά: Εκδηλώσεις εορτασμού του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού
  • Ο Μανώλης Χαραλαμπίδης στον Μακεδονικό Σιάτιστας
  • ΣΕΕΝ: Όλοι στην κινητοποίηση Πέμπτη 20 Αυγούστου στο ΛΚΔΜ – Να σταματήσουν οι απολύσεις των εργολαβικών
  • Τα πανηγύρια της Σιάτιστας στα παλιά χρόνια… του Λάζαρου Κώτσικα

Πρόσφατα σχόλια

  1. Xris στο Δήμος Βοΐου: Τέσσερις νέες παιδικές χαρές σε Γαλατινή, Σιάτιστα, Εράτυρα και Τσοτύλι. Φωτογραφίες
  2. sierafm στο Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στη Σιάτιστα στο κέντρο
  3. Σιμος Μιμής στο Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στη Σιάτιστα στο κέντρο
  4. Το Μυστικό μιας Ποιοτικής Καθημερινότητας - SieraFM στο Αγχος και καθημερινότητα -Οι 12 αλλαγές που πρέπει να κάνετε στον τρόπο ζωής σας για να το μειώσετε
  5. Οι Καλύτερες Επενδύσεις Ξεκινούν από τις Σωστές Αποφάσεις - SieraFM στο Επένδυση στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Κοζάνη?
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr