• Latest
δημαρχειο κοζανης

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης

13 Ιανουαρίου 2023
«Η αφθαρσία της φθοράς»: Ατομική έκθεση φωτογραφίας της Καίτης Παπαναούμ στη Θεσσαλονίκη

«Η αφθαρσία της φθοράς»: Ατομική έκθεση φωτογραφίας της Καίτης Παπαναούμ στη Θεσσαλονίκη

5 Μαΐου 2026
Ο Πάρις Κουκουλόπουλος για τις συνεργασίες διακυβέρνησης

Π. Κουκουλόπουλος: Θα δεήσει ποτέ να έρθει το Υπερταμείο για λογοδοσία στη Βουλή

5 Μαΐου 2026
ΚΚΕ

Εκδήλωση μνήμης και τιμής στο Νίκο Πλακοπίτη και τους 200 κομμουνιστές της Καισαριανής θα πραγματοποιήσει η ΤΕ Κοζάνης στις 9 Μαΐου

5 Μαΐου 2026
K Youth Fest 2026: Η Κοζάνη υποδέχεται δυναμικά το Φεστιβάλ Νεολαίας K Youth Fest 2026!

K Youth Fest 2026: Η Κοζάνη υποδέχεται δυναμικά το Φεστιβάλ Νεολαίας K Youth Fest 2026!

5 Μαΐου 2026
Σκύλος δάγκωμα

Πλατάνια Κοζάνης: Σκύλος ξέφυγε από ιδιοκτήτη και επιτέθηκε σε παιδιά και σε κοπέλα που είχε βγάλει βόλτα το σκυλί της

5 Μαΐου 2026
Συνδυασμός «ΕΛΠΙΔΑ»: “Η Καστοριά σε αδιέξοδο : Αναζητώντας Όραμα και Στρατηγική Ανάπτυξης”

Ζεμπιλιάδου: Εθνικά επικίνδυνη η εκχώρηση της Ενεργειακής ασφάλειας της Χώρας και θυσία χωρίς αντίκρισμα η Δυτική Μακεδονία

4 Μαΐου 2026
ΑΙΜΟΔΟΣΊΑ

Πώς προχωρά η συγκεντροποίηση της αιμοδοσίας-Ποια νοσοκομεία έχουν συνδεθεί με το ΕΚΕΑ

4 Μαΐου 2026
Δημήτρης Διαμαντίδης, Γιώργος Πρίντεζης, Λάζαρος Παπαδόπουλος και Νίκος Χατζηβρέττας.  Η καρδιά του αθλητισμού χτύπησε δυνατά στην Καστοριά

Δημήτρης Διαμαντίδης, Γιώργος Πρίντεζης, Λάζαρος Παπαδόπουλος και Νίκος Χατζηβρέττας. Η καρδιά του αθλητισμού χτύπησε δυνατά στην Καστοριά

4 Μαΐου 2026
απατη

Απίστευτη απάτη μέσω ΑΙ – Βάζουν τον Άγιο Παΐσιο να τους ζητά να γράψουν «Αμήν» και τους τρώνε χρήματα

4 Μαΐου 2026
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους

Άνδρας εισέβαλε σε τράπεζα με σφυρί και απειλούσε τους εργαζομένους

4 Μαΐου 2026
Παρσουσίαση Musical από το Καλλιτεχνικό Γυμνασίο με Λ.Τ. Κοζάνης

Παρσουσίαση Musical από το Καλλιτεχνικό Γυμνασίο με Λ.Τ. Κοζάνης

4 Μαΐου 2026
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια 

4 Μαΐου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τρίτη, 5 Μαΐου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης

sierafm by sierafm
13 Ιανουαρίου 2023
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
δημαρχειο κοζανης
0
SHARES
4
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης, διά ζώσης τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 13:00, στο Γραφείο Δημάρχου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» (ΦΕΚ 87/τ.Α), όπως ισχύει, για συζήτηση και λήψη απόφασης πάνω στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

 Έγκριση ή μη του από 22.12.2022 Πρακτικού ΙΙΙ της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ), Ελέγχου Κατάθεσης των Δικαιολογητικών του προσωρινού μειοδότη και κατακύρωση εκτέλεσης για τις «Υπηρεσίες Παιδιάτρου», προϋπολογισμού 13.860,00 ευρώ.  
 Έγκριση ή μη του από 23.12.2022 Πρακτικού Ι της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ) για τις «Υπηρεσίες Γιατρού Εργασίας στο Δήμο Κοζάνης», προϋπολογισμού 14.553,70 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 213/2022- Λήψη απόφασης.  
 Έγκριση ή μη της αριθμό 64/2022 (ΑΔΑ:9ΥΔ1ΟΚΨΕ-3ΚΠ) απόφασης Δ.Σ. του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Οργανισμός Αθλητισμού – Πολιτισμού – Νεολαίας Δήμου Κοζάνης» περί έγκρισης της 7ης Αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικ. έτους 2022.
 Έγκριση ή μη για τροποποίηση της με αριθμ. πρωτ. 2104/01.02.2021 σύμβασης με την εταιρεία «ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» για την «Προμήθεια Ανταλλακτικών Μεταφορικών Μέσων Δήμου Κοζάνης» προϋπολογισμού 264.100,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24%. και αριθμό μελέτης 87/2020. (Ομάδες 3,5,9,12,13,18 & 22).  
 Έγκριση ή μη για τροποποίηση της με αριθμ. πρωτ. 2220/02.02.2020 σύμβασης με την εταιρεία «ΒΕΡΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ» για την «Προμήθεια Ανταλλακτικών Μεταφορικών Μέσων Δήμου Κοζάνης» προϋπολογισμού 224.364,56 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24%. και αριθμό μελέτης 87/2020. (Ομάδες 1,2,4,6,7,8,10,11,14,15,16,17,19,20,21,25,26,28,29,30,31 & 32).  
 Έγκριση ή μη κίνησης εκτός ορίων ΠΕ των με αριθμό κυκλοφορίας α) ΚΗΙ 8526, β) ΚΗΗ 5448 και γ) ΚΗΗ 6537 οχημάτων του Δήμου για το 2023.
 Έγκριση ή μη θεώρησης ετήσιων Πιστοποιητικών Μητρώων Εργοληπτικών Επιχειρήσεων Δημοσίων Έργων (ΜΗ.Ε.Ε.Δ.Ε) ενός (1) έργου.  
 Έγκριση ή μη του δεύτερου (2ου) Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ) του έργου με τίτλο «Διαμόρφωση Κοιμητηρίων στην Κοινότητα Ρυμνίου ΔΕ Αιανής», προϋπολογισμού 89.500,00 ευρώ με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 124/2021.  
 Έγκριση ή μη του δεύτερου  (2ου) Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ) του έργου με τίτλο «Βελτίωση αντιπλημμυρικών & οδικών υποδομών οικισμών ΔΕ Αιανής», προϋπολογισμού 97.000,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 144/2020.  
 Έγκριση ή μη Πρωτοκόλλου Προσωρινής & Οριστικής Παραλαβής του έργου με τίτλο «Διαμόρφωση περιοχής γηπέδου & λοιπών χώρων ΤΚ Πρωτοχωρίου»  προϋπολογισμού 51.612,90 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 89/2020
 Έγκριση ή μη τρίτης (3ης) παράτασης της συνολικής προθεσμίας αποπεράτωσης του έργου με τίτλο «Αναβάθμιση πρασίνου – αναδασώσεις σε οικισμούς του Δήμου», προϋπολογισμού 300.000,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 26/2021, για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών, ήτοι έως 30.03.2023.  
 Έγκριση ή μη του από 21.12.2022 Πρακτικού Ι της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ) εκτέλεσης της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια (ΜΙΝΙΒUS) χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα», προϋπολογισμού 269.948,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 57/2022.  
 Έγκριση ή μη του από 17.11.2022 Πρακτικού Ι της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ) εκτέλεσης της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια Μουσειολογικού Εξοπλισμού Κέντρου Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Λίμνης Πολυφύτου στην Αιανή», προϋπολογισμού 117.800,00 ευρώ με ΦΠΑ 24%.  
 Έγκριση ή μη των τεχνικών προδιαγραφών, του τρόπου εκτέλεσης, τον καθορισμό των όρων δημοπράτησης και τη Συγκρότηση Επιτροπής Διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Συντήρηση τμημάτων Ε.Ο. επί των οδών Λαρίσης & Κ. Καραμανλή στην πόλη της Κοζάνης», προϋπολογισμού 930.000,00 με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 206/2022.
 Έγκριση ή μη γενόμενης μετακίνησης του Δημάρχου κ. Μαλούτα Λάζαρου στην Θεσσαλονίκη στις 04.12.2022.
 Έγκριση ή μη του 09.01.2023 Πρακτικού Ελέγχου Κατάθεσης των Δικαιολογητικών του προσωρινού μειοδότη της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών Προμηθειών και Γενικών Υπηρεσιών, για τη «Μίσθωση και αποκομιδή απορριμματοκιβωτίων με συμπίεση (press container)», προϋπολογισμού 14.582,40 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 90/2022.  
 Καθορισμός όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης Ε= 4.126,00 τ.μ., εντός του με αριθμό 1930στ χερσολίβαδου, της Κοινότητας Πολυμύλου του Δήμου Κοζάνης, για ανέγερση σταυλικών εγκαταστάσεων.
 Έγκριση ή μη υποβολής αιτήματος πρόσληψης τακτικού προσωπικού έξι (6) θέσεων κλάδου ΔΕ Δημοτικής του Δήμου Κοζάνης.
 Έγκριση ή μη σύναψης σύμβασης μίσθωσης έργου, στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης με τίτλο «Progressive lighthouse districts serving as green district Gate towards Leadership in Sustainability (ProLight)» στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του HORIZON-CL4-2021-RESILIENCE-02»
 Έγκριση ή μη γενόμενης μετακίνησης του Δημάρχου κ. Μαλούτα Λάζαρου στην Αθήνα στις 11.01.2023.
 Εξειδίκευση ή μη πίστωσης ποσού 2.000,00 ευρώ με ΦΠΑ 24%, για δαπάνες δεξιώσεων – εθνικών και τοπικών εορτών.
 Έγκριση ή μη πρόσληψης ασκούμενου δικηγόρου για δώδεκα (12) μήνες στο Δήμο Κοζάνης.
 Συγκρότηση επιτροπών του Δήμου Κοζάνης για την παρακολούθηση και παραλαβή προμηθειών και Υπηρεσιών, σύμφωνα με το άρθρο 132 του Ν. 4412/2016 (ΦΕΚ 147/τ.Α΄) για το έτος 2023.
 Έγκριση ή μη υποβολής πρότασης για ένταξη στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα (Ε.Α.Π) 2012-2016 τριών (3) έργων  με φορέα υλοποίησης το Δήμο Κοζάνης.
 Έγκριση ή μη της πρώτης (1ης) παράτασης (με αναθεώρηση) της συνολικής προθεσμίας του έργου για την «Φύτευση Κοινοχρήστων χώρων Νέου οικισμού Κλείτου» προϋπολογισμού 206.088,31 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελετών 214 & 215/2020, για χρονικό διάστημα τεσσάρων (4) συν δώδεκα (12) μηνών, ήτοι έως 25.05.2024.
 Έγκριση ή μη του τρόπου εκτέλεσης, του καθορισμού όρων διακήρυξης και Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, για την «Προμήθεια, εγκατάσταση, παραμετροποίηση και λειτουργία ενός ολοκληρωμένου συστήματος μίσθωσης ηλεκτρικών ποδηλάτων για τον Δήμο Κοζάνης», προϋπολογισμού 372.000,00 ευρώ μαζί με Φ.Π.Α. 24%, και αριθμό μελέτης 175/2022.
 Έγκριση ή μη πρώτης (1ης) υποχρεωτικής τροποποίησης – αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – δαπανών οικ. έτους 2023.
 Αιτήσεις – Έγγραφα- Ανακοινώσεις.  
Tags: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Previous Post

Λόγω διακοπής ρεύματος Αρρυθμία και διακοπή υδροδότησης την Κυριακή 15-1-23, σε Γούλες και Ρύμνιο.

Next Post

Θεατρική Ομάδα ΟνειρDrama – Ακύρωση Παραστάσεων

Next Post
ονειροδραμα

Θεατρική Ομάδα ΟνειρDrama - Ακύρωση Παραστάσεων

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • «Η αφθαρσία της φθοράς»: Ατομική έκθεση φωτογραφίας της Καίτης Παπαναούμ στη Θεσσαλονίκη
  • Π. Κουκουλόπουλος: Θα δεήσει ποτέ να έρθει το Υπερταμείο για λογοδοσία στη Βουλή
  • Εκδήλωση μνήμης και τιμής στο Νίκο Πλακοπίτη και τους 200 κομμουνιστές της Καισαριανής θα πραγματοποιήσει η ΤΕ Κοζάνης στις 9 Μαΐου
  • K Youth Fest 2026: Η Κοζάνη υποδέχεται δυναμικά το Φεστιβάλ Νεολαίας K Youth Fest 2026!
  • Πλατάνια Κοζάνης: Σκύλος ξέφυγε από ιδιοκτήτη και επιτέθηκε σε παιδιά και σε κοπέλα που είχε βγάλει βόλτα το σκυλί της

Πρόσφατα σχόλια

  1. Νεότερες πληροφορίες για την 59χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε ακάλυπτο οικοδομής στην Πτολεμαΐδα - SieraFM στο Σοκ στην Πτολεμαΐδα: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα σε ακάλυπτο οικοδομής
  2. Γεωργιος Κεραμαρης Τζεινας στο Bόιο: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωριτών «Η Πρόοδος» και 18 κατοίκων για τα παγκάκια στην πλατεία Ροδοχωρίου
  3. Εκδήλωση για τη Μάχη της Οσνίτσανης - GreekHumans στο Δήμος Βοΐου: Η Εκδήλωση για τον εορτασμό της Μάχης της Οσνίτσανης στη Δαμασκηνιά. Φωτογραφίες
  4. Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο - TsotiliNews στο Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο
  5. Λόζιος κι ανακατωσια στο Σιάτιστα: Έκλεψαν λόζιο, ( φουρφούρια) για τις κλαδαριές αλλά τους έγραψε η κάμερα. Βίντεο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr