• Latest
δημαρχειο κοζανης

Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Κοζάνης την Παρασκευή 16 Ιουνίου

13 Ιουνίου 2023
Πτολεμαΐδα: Νεκρή 90χρονη μετά από φωτιά σε διαμέρισμα

Πτολεμαΐδα: Νεκρή 90χρονη μετά από φωτιά σε διαμέρισμα

31 Μαΐου 2026
Πελεκάνος: Καθαρίστηκε το πέτρινο γεφύρι

Πελεκάνος: Καθαρίστηκε το πέτρινο γεφύρι

31 Μαΐου 2026
Νεάπολη: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο χορωδιακό αντάμωμα. Βίντεο και φωτογραφίες

Νεάπολη: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο χορωδιακό αντάμωμα. Βίντεο και φωτογραφίες

31 Μαΐου 2026
πετρελαιο θερμανσης

Επίδομα θέρμανσης: Η νέα “ευκαιρία” για τους δικαιούχους

31 Μαΐου 2026
απατη

Νέα απάτη με παραπλανητικό email από την ΕΛΑΣ – Τι να προσέξουν οι πολίτες

31 Μαΐου 2026
ΕΜΒΟΛΙΟ

Πειραματικό εμβόλιο κατά του καρκίνου εξαφάνισε τον όγκο ασθενών – Τα ελπιδοφόρα αποτελέσματα της δοκιμής

31 Μαΐου 2026
Πόλος έλξης Μετέωρα, Καλαμάτα, Ιωάννινα και Σιάτιστα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Βίντεο

Πόλος έλξης Μετέωρα, Καλαμάτα, Ιωάννινα και Σιάτιστα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Βίντεο

30 Μαΐου 2026
Καλλιόπη Βέττα: Οι μικρές κοινότητες και τα χωριά της Π.Ε. Κοζάνης, αλλά και όλης της χώρας, εκπέμπουν S.O.S.

Καλλιόπη Βέττα: Οι μικρές κοινότητες και τα χωριά της Π.Ε. Κοζάνης, αλλά και όλης της χώρας, εκπέμπουν S.O.S.

30 Μαΐου 2026
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Φλώρινα: Συνελήφθησαν 24χρονη  και ανήλικη  για κλοπή προϊόντων από κατάστημα

30 Μαΐου 2026
Η ενημέρωση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου σχετικά με τη χθεσινή σύσκεψη που αφορούσε αποκλειστικά τους μετακινούμενους κτηνοτρόφους

Η ενημέρωση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου σχετικά με τη χθεσινή σύσκεψη που αφορούσε αποκλειστικά τους μετακινούμενους κτηνοτρόφους

30 Μαΐου 2026
Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης: Αγιασμός Σχολής Βυζαντινής Μουσικής

Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Σιατίστης

30 Μαΐου 2026
Δήμος Βοΐου: Εγκαίνια Ιππικού Κέντρου Σιάτιστας- Σάββατο 6 Ιουνίου 2026

Δήμος Βοΐου: Εγκαίνια Ιππικού Κέντρου Σιάτιστας- Σάββατο 6 Ιουνίου 2026

30 Μαΐου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Κυριακή, 31 Μαΐου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Κοζάνης την Παρασκευή 16 Ιουνίου

sierafm by sierafm
13 Ιουνίου 2023
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
δημαρχειο κοζανης
0
SHARES
21
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Κοζάνης την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 και ώρα 13:00,  για συζήτηση και λήψη απόφασης πάνω στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

 

1. Έγκριση ή μη της με αριθμό 64/2023 μελέτης, του τρόπου εκτέλεσης, του καθορισμού όρων διακήρυξης και Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Διανοίξεις Δημοτικών Οδών», προϋπολογισμού 550.000,00 ευρώ μαζί με Φ.Π.Α. 24%.
2. Έγκριση ή μη της με αριθμό 114/2023 μελέτης, του τρόπου εκτέλεσης, του καθορισμού όρων διακήρυξης και Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, για την εκτέλεση της μελέτης με τίτλο «Σύνταξη Κυκλοφοριακής Μελέτης για την πόλη της Κοζάνης», προϋπολογισμού 216.445,41 ευρώ μαζί με Φ.Π.Α. 24%.
3. Έγκριση ή μη εξειδίκευσης πίστωσης ποσού 152.015,30 ευρώ με ΦΠΑ 24%, για «Υπογειώσεις δικτύων μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος σε Κοινότητες του Δήμου Κοζάνης (οδοί Αρχελάου & Παλαμά Κοζάνη».
4. Έγκριση ή μη του από 01.06.2023 Πρακτικού ΙΙ της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ) και κατακύρωση εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Αναδιαμορφώσεις & Αποκαταστάσεις πεζοδρόμων πόλης Κοζάνης», προϋπολογισμού 250.000,00 με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 181/2022.

 

5. Έγκριση ή μη Σύστασης Επιτροπής Διερεύνησης Τιμών για την κατάθεση πρότασης στο πρόγραμμα ΠΠΑ Δυτικής Μακεδονίας για το έργο με τίτλο «Εξοπλισμός γηπέδων ποδοσφαίρου Δήμου Κοζάνης».
6. Έγκριση ή μη του από 08.06.2023 Πρακτικού ΙΙ της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ) και κατακύρωση εκτέλεσης της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια, Εξοπλισμού του Εκθεσιακού Χώρου», προϋπολογισμού 454.708,00 ευρώ μαζί με Φ.Π.Α. 24%, και αριθμό μελέτης 106/2022.

 

7. Έγκριση ή μη του από 07.06.2023 Πρακτικού ΙΙΙ της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ) και κατακύρωση εκτέλεσης της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια Μέσων Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π) 2023-2024», προϋπολογισμού 288.044,93 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 84/2022.
8. Έγκριση ή μη της με αριθμό 116/2023 μελέτης, του τρόπου εκτέλεσης, του καθορισμού όρων διακήρυξης και Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, για την εκτέλεση της εργασίας με τίτλο «Κλάδεμα υψηλών και επικίνδυνων δένδρων», προϋπολογισμού 59.997,40 ευρώ μαζί με Φ.Π.Α. 24%, και αριθμό μελέτης 116/2023.
9. Έγκριση ή μη της με αριθμό 55/2023 μελέτης, του τρόπου εκτέλεσης, του καθορισμού όρων διακήρυξης και Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, για την εκτέλεση της εργασίας με τίτλο «Συντήρηση χώρων πρασίνου ΔΕ Κοζάνης», προϋπολογισμού 162.200,80 ευρώ μαζί με Φ.Π.Α. 24%, και αριθμό μελέτης 55/2023.
10. Έγκριση ή μη επιβεβλημένης κίνησης εκτός ορίων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, του αυτοκινήτου με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΗ 9245 (VW T CROSSVOLKSWAGEN) στις 10 Ιουνίου 2023, στα Τρίκαλα.

 

11. Έγκριση ή μη επιβεβλημένης κίνησης εκτός ορίων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, του αυτοκινήτου με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΗ 9245 (VW T CROSSVOLKSWAGEN) στις 9 Ιουνίου 2023, στη Θεσσαλονίκη.
12. Καθορισμός όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων Ε= 21,819 στρεμμάτων που βρίσκονται εντός του αγροκτήματος της Κοινότητας Αλωνακίων του Δήμου Κοζάνης.
13. Καθορισμός όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων Ε= 47,624 στρεμμάτων που βρίσκονται εντός του αγροκτήματος της Κοινότητας Πετρανών του Δήμου Κοζάνης.
14. Καθορισμός όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων Ε= 35,46485 στρεμμάτων που βρίσκονται εντός του αγροκτήματος της Κοινότητας Ανθοτόπου του Δήμου Κοζάνης.
15. Καθορισμός όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων Ε= 56,250 στρεμμάτων που βρίσκονται εντός του αγροκτήματος της Κοινότητας Αγ. Χαραλάμπους του Δήμου Κοζάνης.
16. Καθορισμός όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων Ε= 44,491 στρεμμάτων που βρίσκονται εντός του αγροκτήματος της Κοινότητας Πτελέας του Δήμου Κοζάνης.
17. Έγκριση ή μη γενόμενης μετακίνησης του Δημάρχου κ. Μαλούτα Λάζαρου, στην Αθήνα, στις 18.05.2023.
18. Έγκριση ή μη γενόμενης μετακίνησης του Αντιδημάρχου κ. Δουγαλή Γεωργίου,  στο Δήμο Αλέξινατς της Σερβίας, στις 04.06.2022.
19. Έγκριση ή μη γενόμενης μετακίνησης του Δημοτικού Συμβούλου κ. Δαβιδόπουλου Ιερεμία,  στο Δήμο Αλέξινατς της Σερβίας, στις 04.06.2022.
20. Έγκριση ή μη γενόμενης μετακίνησης του Δημάρχου κ. Μαλούτα Λάζαρου, στα Τρίκαλα, στις 10.06.2023.
21. Έγκριση ή μη γενόμενης μετακίνησης του Δημάρχου κ. Μαλούτα Λάζαρου, στην Αθήνα, στις 14.06.2023.
22. Έγκριση ή μη της με αριθμό 38/2022 μελέτης, του τρόπου εκτέλεσης, του καθορισμού όρων διακήρυξης και Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια φωτιστικών Led για φωτισμό οδών και πλατειών », προϋπολογισμού 50.000,00 ευρώ μαζί με Φ.Π.Α. 24%.
23. Έγκριση ή μη του από 12.06.2023 Πρακτικού Ι της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ), για την εκποίηση εξορυγμένου υλικού (φυσικοί λίθοι – διακοσμητικά πετρώματα) στην περιοχή ¨ΤΥΡΠΑΝΙ» της Κοινότητας Δρεπάνου του Δήμου Κοζάνης.
24. Έγκριση ή μη του τρόπου εκτέλεσης, του καθορισμού όρων διακήρυξης και Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Αναβάθμιση – Ανάδειξη Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Δήμου Κοζάνης», προϋπολογισμού 2.041.816,89 ευρώ με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 238/2022.
25. Αιτήσεις – Έγγραφα- Ανακοινώσεις.

 

Tags: ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Previous Post

Συντονισμός φορέων για τη διαχείριση φυσικών καταστροφών  σε διασυνοριακές περιοχές

Next Post

Τον πρώην Υφυπουργό Κώστα Φραγκογιάννη συνόδευσε σε μεγάλες επιχειρήσεις των Γρεβενών ο Δήμαρχος Γιώργος Δασταμάνης

Next Post
Τον πρώην Υφυπουργό Κώστα Φραγκογιάννη συνόδευσε σε μεγάλες επιχειρήσεις των Γρεβενών ο Δήμαρχος Γιώργος Δασταμάνης

Τον πρώην Υφυπουργό Κώστα Φραγκογιάννη συνόδευσε σε μεγάλες επιχειρήσεις των Γρεβενών ο Δήμαρχος Γιώργος Δασταμάνης

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Πτολεμαΐδα: Νεκρή 90χρονη μετά από φωτιά σε διαμέρισμα
  • Πελεκάνος: Καθαρίστηκε το πέτρινο γεφύρι
  • Νεάπολη: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο χορωδιακό αντάμωμα. Βίντεο και φωτογραφίες
  • Επίδομα θέρμανσης: Η νέα “ευκαιρία” για τους δικαιούχους
  • Νέα απάτη με παραπλανητικό email από την ΕΛΑΣ – Τι να προσέξουν οι πολίτες

Πρόσφατα σχόλια

  1. Self Care για Εσένα και το Κατοικίδιό σου - SieraFM στο Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
  2. Το Σπίτι, το Σώμα και οι Στιγμές Ξεκούρασης - SieraFM στο Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων
  3. Η Εμπειρία Διακοπών που Συνεχίζεται στο Σπίτι - SieraFM στο Παρουσίαση των Βιβλίων του Δημήτρη Χριστόπουλο, “Ταξίδι στο Κράτος” και “Χρόνια Δοκιμασίας”
  4. Νεότερες πληροφορίες για την 59χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε ακάλυπτο οικοδομής στην Πτολεμαΐδα - SieraFM στο Σοκ στην Πτολεμαΐδα: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα σε ακάλυπτο οικοδομής
  5. Γεωργιος Κεραμαρης Τζεινας στο Bόιο: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωριτών «Η Πρόοδος» και 18 κατοίκων για τα παγκάκια στην πλατεία Ροδοχωρίου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr