• Latest
δημαρχειο κοζανης

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης την Τρίτη, 8 Αυγούστου

7 Αυγούστου 2023
Πελεκάνος: Καθαρίστηκε το πέτρινο γεφύρι

Πελεκάνος: Καθαρίστηκε το πέτρινο γεφύρι

31 Μαΐου 2026
Νεάπολη: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο χορωδιακό αντάμωμα. Βίντεο και φωτογραφίες

Νεάπολη: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο χορωδιακό αντάμωμα. Βίντεο και φωτογραφίες

31 Μαΐου 2026
πετρελαιο θερμανσης

Επίδομα θέρμανσης: Η νέα “ευκαιρία” για τους δικαιούχους

31 Μαΐου 2026
απατη

Νέα απάτη με παραπλανητικό email από την ΕΛΑΣ – Τι να προσέξουν οι πολίτες

31 Μαΐου 2026
ΕΜΒΟΛΙΟ

Πειραματικό εμβόλιο κατά του καρκίνου εξαφάνισε τον όγκο ασθενών – Τα ελπιδοφόρα αποτελέσματα της δοκιμής

31 Μαΐου 2026
Πόλος έλξης Μετέωρα, Καλαμάτα, Ιωάννινα και Σιάτιστα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Βίντεο

Πόλος έλξης Μετέωρα, Καλαμάτα, Ιωάννινα και Σιάτιστα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Βίντεο

30 Μαΐου 2026
Καλλιόπη Βέττα: Οι μικρές κοινότητες και τα χωριά της Π.Ε. Κοζάνης, αλλά και όλης της χώρας, εκπέμπουν S.O.S.

Καλλιόπη Βέττα: Οι μικρές κοινότητες και τα χωριά της Π.Ε. Κοζάνης, αλλά και όλης της χώρας, εκπέμπουν S.O.S.

30 Μαΐου 2026
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Φλώρινα: Συνελήφθησαν 24χρονη  και ανήλικη  για κλοπή προϊόντων από κατάστημα

30 Μαΐου 2026
Η ενημέρωση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου σχετικά με τη χθεσινή σύσκεψη που αφορούσε αποκλειστικά τους μετακινούμενους κτηνοτρόφους

Η ενημέρωση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου σχετικά με τη χθεσινή σύσκεψη που αφορούσε αποκλειστικά τους μετακινούμενους κτηνοτρόφους

30 Μαΐου 2026
Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης: Αγιασμός Σχολής Βυζαντινής Μουσικής

Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Σιατίστης

30 Μαΐου 2026
Δήμος Βοΐου: Εγκαίνια Ιππικού Κέντρου Σιάτιστας- Σάββατο 6 Ιουνίου 2026

Δήμος Βοΐου: Εγκαίνια Ιππικού Κέντρου Σιάτιστας- Σάββατο 6 Ιουνίου 2026

30 Μαΐου 2026
Γιατί νιώθουμε ναυτία μετά το φαγητό

Γιατί νιώθουμε ναυτία μετά το φαγητό

30 Μαΐου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Κυριακή, 31 Μαΐου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης την Τρίτη, 8 Αυγούστου

sierafm by sierafm
7 Αυγούστου 2023
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
δημαρχειο κοζανης
0
SHARES
17
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης την Τρίτη, 8 Αυγούστου 2023 και ώρα 13:00, στο Γραφείο Δημάρχου, για συζήτηση και λήψη απόφασης πάνω στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

 

1. Έγκριση ή μη έβδομης (7ης) τροποποίησης – αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – δαπανών οικ. έτους 2023.
2. Έγκριση ή μη του από 20.07.2023 Πρακτικού ΙΙ της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ) και κατακύρωση για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Τεχνικό Έργο Cut & Cover (τούνελ) στη περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κοζάνης» προϋπολογισμού 7.633.378,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 178/2021.

 

3. Έγκριση ή μη του από 20.07.2023 Πρακτικού Ι της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ) την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια φωτιστικών Led για φωτισμό οδών και πλατειών», προϋπολογισμού 50.000,00 ευρώ μαζί με Φ.Π.Α. 24%.
4. Έγκριση ή μη της με αριθμό 142/2023 μελέτης, του τρόπου εκτέλεσης, του καθορισμού όρων διακήρυξης και Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Έργα Τοπικής Ανάπτυξης & Κοινωνικής Υποστήριξης ΔΕ Δημ. Υψηλάντη», προϋπολογισμού 349.999,99 ευρώ μαζί με Φ.Π.Α. 24%.
5. Έγκριση ή μη του από 18.07.2023 Πρακτικού Ι της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ) για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Ψηφιακές δράσεις αξιοποίησης και ανάδειξης του Πολιτιστικού αποθέματος της ΚΔΒΚ», προϋπολογισμού 571.783,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 52/2023.

 

6. Έγκριση ή μη εξειδίκευσης πίστωσης ποσού 1.000,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24%, για  την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια λοιπών αναλώσιμων – 3 ψυγεία αποθήκευσης γάλακτος», για τις ανάγκες της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.
7. Έγκριση ή μη εξειδίκευσης πίστωσης ποσού 4.277,83 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24%, για  κάλυψη δαπανών που θα προκύψουν από την παροχή εθελοντικής εργασίας ομάδων / οργανισμών/συλλόγων κτλ σε σχέση με τη διαχείριση/στείρωση και σίτιση αδέσποτων ζώων συντροφιάς.
8. Έγκριση ή μη εξειδίκευσης πίστωσης ποσού 4.000,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24%, για  την φιλοξενία αντιπροσωπειών του Δήμου Αλέξινατς Σερβίας και Χισάρ Βουλγαρίας και την ορχήστρα νέων Δήμου Λαυρεωτικής στα πλαίσια των εορτών «ΗΜΕΡΕΣ ΦΙΛΙΑΣ».
9. Έγκριση ή μη εξειδίκευσης πίστωσης ποσού 5.000,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24%, για  την υλοποίηση εκδηλώσεων στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2023.
10. Έγκριση ή μη των από 20.07.2023 & 24.07.2023 Πρακτικών Ι & ΙΙ της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ), για την εκτέλεση της εργασίας με τίτλο «Συντήρηση χώρων πρασίνου ΔΕ Κοζάνης», προϋπολογισμού 162.200,80 ευρώ μαζί με Φ.Π.Α. 24% και αριθμό μελέτης 55/2023.
11. Έγκριση ή μη πρακτικού δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού (χώρου) εμβαδού 169,77 τ.μ. που βρίσκεται στο πρώην Δημοτικό Σχολείο της Κοινότητας Αγ. Δημητρίου του Δήμου Κοζάνης.
12. Έγκριση ή μη καθορισμού όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης Ε= 5.000,00 τ.μ., εντός του με αριθμό 1 χερσολίβαδου, της Κοινότητας Ακρινής του Δήμου Κοζάνης, για ανέγερση σταυλικών εγκαταστάσεων.
13. Έγκριση ή μη καθορισμού όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης Ε= 6.346,00 τ.μ., εντός του με αριθμό 6 χερσολίβαδου, της Κοινότητας Κοίλων του Δήμου Κοζάνης, για ανέγερση σταυλικών εγκαταστάσεων.
14. Έγκριση ή μη καθορισμού όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης Ε= 7.914,11 τ.μ., εντός του με αριθμό 1Α χερσολίβαδου, της Κοινότητας Σκήτης του Δήμου Κοζάνης, για ανέγερση σταυλικών εγκαταστάσεων.
15. Έγκριση ή μη καθορισμού όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης Ε= 24.121,53 τ.μ., εντός του με αριθμό 6 χερσολίβαδου, της Κοινότητας Κοίλων του Δήμου Κοζάνης, για απόθεση υλικών μορφοποίηση και κατεργασίας λίθων για διακοσμητικούς – οικοδομικούς σκοπούς).
16. Έγκριση ή μη καθορισμού όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης Ε= 1.515.767,072 τ.μ., εντός του με αριθμό 1 χερσολίβαδου, της Κοινότητας Σκήτης του Δήμου Κοζάνης, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 100 ΜW.
17. Έγκριση ή μη τροποποίησης – συμπλήρωσης της με αριθμό 22/2022 (ΑΔΑ:ΨΠΩΥΩΛΠ-ΑΧΨ) απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής «περί σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Κοζάνης και της Δημοτικής Επιχείρησης Ενεργού Πολεοδομίας Κοζάνης Α.Ε. (Δ.ΕΠ.Ε.ΠΟ.Κ. Α.Ε.) για την Πράξη “Υλοποίηση έργου “Πολυ-λειτουργικού συγκροτήματος της ΖΕΠ Κοζάνης» – Ορισμός δύο (2) εκπροσώπων στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης».
18. Έγκριση ή μη γενόμενης μετακίνησης του Δημάρχου κ. Μαλούτα Λάζαρου, στην Αθήνα,  στις 07.08.2023.
19. Αιτήσεις – Έγγραφα- Ανακοινώσεις.

 

Tags: ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Previous Post

Όχι στην τηλεθέρμανση από καύση σκουπιδιών!

Next Post

Ο Σάκης Κωτούλας με τον Λάζαρο Μαλούτα

Next Post
Ο Σάκης Κωτούλας με τον Λάζαρο Μαλούτα

Ο Σάκης Κωτούλας με τον Λάζαρο Μαλούτα

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Πελεκάνος: Καθαρίστηκε το πέτρινο γεφύρι
  • Νεάπολη: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο χορωδιακό αντάμωμα. Βίντεο και φωτογραφίες
  • Επίδομα θέρμανσης: Η νέα “ευκαιρία” για τους δικαιούχους
  • Νέα απάτη με παραπλανητικό email από την ΕΛΑΣ – Τι να προσέξουν οι πολίτες
  • Πειραματικό εμβόλιο κατά του καρκίνου εξαφάνισε τον όγκο ασθενών – Τα ελπιδοφόρα αποτελέσματα της δοκιμής

Πρόσφατα σχόλια

  1. Self Care για Εσένα και το Κατοικίδιό σου - SieraFM στο Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
  2. Το Σπίτι, το Σώμα και οι Στιγμές Ξεκούρασης - SieraFM στο Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων
  3. Η Εμπειρία Διακοπών που Συνεχίζεται στο Σπίτι - SieraFM στο Παρουσίαση των Βιβλίων του Δημήτρη Χριστόπουλο, “Ταξίδι στο Κράτος” και “Χρόνια Δοκιμασίας”
  4. Νεότερες πληροφορίες για την 59χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε ακάλυπτο οικοδομής στην Πτολεμαΐδα - SieraFM στο Σοκ στην Πτολεμαΐδα: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα σε ακάλυπτο οικοδομής
  5. Γεωργιος Κεραμαρης Τζεινας στο Bόιο: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωριτών «Η Πρόοδος» και 18 κατοίκων για τα παγκάκια στην πλατεία Ροδοχωρίου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr