• Latest
δημαρχειο κοζανης

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης την Τρίτη, 8 Αυγούστου

7 Αυγούστου 2023
Η Δήμητρα Καρπόζηλου και πάλι πρωταθλήτρια Ελλάδας

Δύο χρυσές νίκες για τη Δήμητρα Καρπόζηλου στο διεθνές τουρνουά << Ivan Sertic>>. Βίντεο

20 Σεπτεμβρίου 2026
συνδυασμος ελπιδα, ΖΕΜΠΙΛΙΑΔΟΥ

Ζεμπιλιάδου: ΔΕΗ–Amazon: Η Δυτική Μακεδονία δικαιούται απαντήσεις, όχι πανηγυρισμούς

20 Σεπτεμβρίου 2026
Αιμοδοτικός Σύλλογος Σιάτιστας: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία, την Κυριακή 20/9

Αιμοδοτικός Σύλλογος Σιάτιστας: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία, την Κυριακή 20/9

20 Σεπτεμβρίου 2026
Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2026: «Περίπατος στα μονοπάτια του Kastraki Trail»

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2026: «Περίπατος στα μονοπάτια του Kastraki Trail»

20 Σεπτεμβρίου 2026
Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Γρεβενών για την ξαφνική απώλεια της Γλυκερίας Μησιοπούλου-Μπιρμπίλη

Οικολογική Κίνηση Κοζάνης: Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Παναγιώτη Δημόπουλου

20 Σεπτεμβρίου 2026
Πένθος

Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»: Συλλυπητήρια στην οικογένεια, του Παναγιώτη Δημόπουλου

20 Σεπτεμβρίου 2026
Συλλυπητήρια από το σωματείου “ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ – ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ” για τον Πενταλοφίτη μάστορα Κώστα Ταρνανά

Γιάννης Κοκκαλιάρης: «Φτωχότερη από σήμερα η Κοζάνη» -Το Συλλυπητήριο Μήνυμα του Δημάρχου Κοζάνης για την απώλεια του Παναγιώτη Δημόπουλου

20 Σεπτεμβρίου 2026
Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2026: «Υπαίθρια Διαγενεακή Περιπέτεια» στο Πάρκο Μανιταριών

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2026: «Υπαίθρια Διαγενεακή Περιπέτεια» στο Πάρκο Μανιταριών

20 Σεπτεμβρίου 2026
Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2026 – «Κινητικότητα για όλους»: Πολυθεματικό πρόγραμμα δράσεων από τον Δήμο Γρεβενών.

Δήμος Κοζάνης: Το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας για τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου

20 Σεπτεμβρίου 2026
Έξι συλλήψεις για χρηματισμούς στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης – Οι παράνομες ταριχεύσεις και καλλωπισμοί νεκρών με το αζημίωτο

Κρόκος: Δωρεά οργάνων από 62χρονο που έφυγε από τη ζωή

20 Σεπτεμβρίου 2026
Πένθος στην Κοζάνη-Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών ο συνθέτης,πρώην αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Βιβλιοθήκης Παναγιώτης Δημόπουλος

Πένθος στην Κοζάνη-Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών ο συνθέτης,πρώην αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Βιβλιοθήκης Παναγιώτης Δημόπουλος

20 Σεπτεμβρίου 2026
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Έως 10.000 ευρώ για μετεγκατάσταση στις Π.Ε. Κοζάνης, Γρεβενών, Φλώρινας και Καστοριάς – Τον Οκτώβριο ανοίγει η πλατφόρμα

20 Σεπτεμβρίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης την Τρίτη, 8 Αυγούστου

sierafm by sierafm
7 Αυγούστου 2023
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
δημαρχειο κοζανης
0
SHARES
19
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης την Τρίτη, 8 Αυγούστου 2023 και ώρα 13:00, στο Γραφείο Δημάρχου, για συζήτηση και λήψη απόφασης πάνω στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

 

1. Έγκριση ή μη έβδομης (7ης) τροποποίησης – αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – δαπανών οικ. έτους 2023.
2. Έγκριση ή μη του από 20.07.2023 Πρακτικού ΙΙ της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ) και κατακύρωση για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Τεχνικό Έργο Cut & Cover (τούνελ) στη περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κοζάνης» προϋπολογισμού 7.633.378,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 178/2021.

 

3. Έγκριση ή μη του από 20.07.2023 Πρακτικού Ι της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ) την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια φωτιστικών Led για φωτισμό οδών και πλατειών», προϋπολογισμού 50.000,00 ευρώ μαζί με Φ.Π.Α. 24%.
4. Έγκριση ή μη της με αριθμό 142/2023 μελέτης, του τρόπου εκτέλεσης, του καθορισμού όρων διακήρυξης και Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Έργα Τοπικής Ανάπτυξης & Κοινωνικής Υποστήριξης ΔΕ Δημ. Υψηλάντη», προϋπολογισμού 349.999,99 ευρώ μαζί με Φ.Π.Α. 24%.
5. Έγκριση ή μη του από 18.07.2023 Πρακτικού Ι της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ) για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Ψηφιακές δράσεις αξιοποίησης και ανάδειξης του Πολιτιστικού αποθέματος της ΚΔΒΚ», προϋπολογισμού 571.783,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 52/2023.

 

6. Έγκριση ή μη εξειδίκευσης πίστωσης ποσού 1.000,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24%, για  την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια λοιπών αναλώσιμων – 3 ψυγεία αποθήκευσης γάλακτος», για τις ανάγκες της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.
7. Έγκριση ή μη εξειδίκευσης πίστωσης ποσού 4.277,83 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24%, για  κάλυψη δαπανών που θα προκύψουν από την παροχή εθελοντικής εργασίας ομάδων / οργανισμών/συλλόγων κτλ σε σχέση με τη διαχείριση/στείρωση και σίτιση αδέσποτων ζώων συντροφιάς.
8. Έγκριση ή μη εξειδίκευσης πίστωσης ποσού 4.000,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24%, για  την φιλοξενία αντιπροσωπειών του Δήμου Αλέξινατς Σερβίας και Χισάρ Βουλγαρίας και την ορχήστρα νέων Δήμου Λαυρεωτικής στα πλαίσια των εορτών «ΗΜΕΡΕΣ ΦΙΛΙΑΣ».
9. Έγκριση ή μη εξειδίκευσης πίστωσης ποσού 5.000,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24%, για  την υλοποίηση εκδηλώσεων στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2023.
10. Έγκριση ή μη των από 20.07.2023 & 24.07.2023 Πρακτικών Ι & ΙΙ της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ), για την εκτέλεση της εργασίας με τίτλο «Συντήρηση χώρων πρασίνου ΔΕ Κοζάνης», προϋπολογισμού 162.200,80 ευρώ μαζί με Φ.Π.Α. 24% και αριθμό μελέτης 55/2023.
11. Έγκριση ή μη πρακτικού δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού (χώρου) εμβαδού 169,77 τ.μ. που βρίσκεται στο πρώην Δημοτικό Σχολείο της Κοινότητας Αγ. Δημητρίου του Δήμου Κοζάνης.
12. Έγκριση ή μη καθορισμού όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης Ε= 5.000,00 τ.μ., εντός του με αριθμό 1 χερσολίβαδου, της Κοινότητας Ακρινής του Δήμου Κοζάνης, για ανέγερση σταυλικών εγκαταστάσεων.
13. Έγκριση ή μη καθορισμού όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης Ε= 6.346,00 τ.μ., εντός του με αριθμό 6 χερσολίβαδου, της Κοινότητας Κοίλων του Δήμου Κοζάνης, για ανέγερση σταυλικών εγκαταστάσεων.
14. Έγκριση ή μη καθορισμού όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης Ε= 7.914,11 τ.μ., εντός του με αριθμό 1Α χερσολίβαδου, της Κοινότητας Σκήτης του Δήμου Κοζάνης, για ανέγερση σταυλικών εγκαταστάσεων.
15. Έγκριση ή μη καθορισμού όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης Ε= 24.121,53 τ.μ., εντός του με αριθμό 6 χερσολίβαδου, της Κοινότητας Κοίλων του Δήμου Κοζάνης, για απόθεση υλικών μορφοποίηση και κατεργασίας λίθων για διακοσμητικούς – οικοδομικούς σκοπούς).
16. Έγκριση ή μη καθορισμού όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης Ε= 1.515.767,072 τ.μ., εντός του με αριθμό 1 χερσολίβαδου, της Κοινότητας Σκήτης του Δήμου Κοζάνης, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 100 ΜW.
17. Έγκριση ή μη τροποποίησης – συμπλήρωσης της με αριθμό 22/2022 (ΑΔΑ:ΨΠΩΥΩΛΠ-ΑΧΨ) απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής «περί σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Κοζάνης και της Δημοτικής Επιχείρησης Ενεργού Πολεοδομίας Κοζάνης Α.Ε. (Δ.ΕΠ.Ε.ΠΟ.Κ. Α.Ε.) για την Πράξη “Υλοποίηση έργου “Πολυ-λειτουργικού συγκροτήματος της ΖΕΠ Κοζάνης» – Ορισμός δύο (2) εκπροσώπων στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης».
18. Έγκριση ή μη γενόμενης μετακίνησης του Δημάρχου κ. Μαλούτα Λάζαρου, στην Αθήνα,  στις 07.08.2023.
19. Αιτήσεις – Έγγραφα- Ανακοινώσεις.

 

Tags: ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Previous Post

Όχι στην τηλεθέρμανση από καύση σκουπιδιών!

Next Post

Ο Σάκης Κωτούλας με τον Λάζαρο Μαλούτα

Next Post
Ο Σάκης Κωτούλας με τον Λάζαρο Μαλούτα

Ο Σάκης Κωτούλας με τον Λάζαρο Μαλούτα

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Δύο χρυσές νίκες για τη Δήμητρα Καρπόζηλου στο διεθνές τουρνουά << Ivan Sertic>>. Βίντεο
  • Ζεμπιλιάδου: ΔΕΗ–Amazon: Η Δυτική Μακεδονία δικαιούται απαντήσεις, όχι πανηγυρισμούς
  • Αιμοδοτικός Σύλλογος Σιάτιστας: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία, την Κυριακή 20/9
  • Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2026: «Περίπατος στα μονοπάτια του Kastraki Trail»
  • Οικολογική Κίνηση Κοζάνης: Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Παναγιώτη Δημόπουλου

Πρόσφατα σχόλια

  1. Νεκρή 55χρονη μετά από ανατροπή τρακτέρ στο Βόιο - Eordaia.org - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ στο Τσοτύλι: 55χρονη καταπλακώθηκε από τρακτέρ
  2. “Le Marron”-Tο νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο Πολυκάστανο Βοΐου. Βίντεο και φωτογραφίες από τα εγκαίνια - TsotiliNews στο “Le Marron”-Tο νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο Πολυκάστανο Βοΐου. Βίντεο και φωτογραφίες από τα εγκαίνια
  3. Ανακήρυξη ως Ευεργέτη του Παναγιώτη Ξενόπουλου από το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου - TsotiliNews στο Ανακήρυξη ως Ευεργέτη του Παναγιώτη Ξενόπουλου από το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου
  4. Vangelis Tzelepis στο Σιάτιστα- Δεκαπενταύγουστος: Η παρέα ” Τα Λεβεντόπαιδα”. Βίντεο και φωτογραφίες
  5. Xris στο Δήμος Βοΐου: Τέσσερις νέες παιδικές χαρές σε Γαλατινή, Σιάτιστα, Εράτυρα και Τσοτύλι. Φωτογραφίες
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr