• Latest
δημαρχειο κοζανης

Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Κοζάνης την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου

27 Σεπτεμβρίου 2021
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής

Π. Κουκουλόπουλος: Η αύξηση του ακατάσχετου ορίου των τραπεζικών λογαριασμών είναι ένα θετικό αλλά εξαιρετικά καθυστερημένο και ανεπαρκές μέτρο

6 Ιουνίου 2026
Κακο-εκπαιδεύοντας τα συστήματα της Τεχνητής Νοημοσύνης: «Μ’ όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις»

Κακο-εκπαιδεύοντας τα συστήματα της Τεχνητής Νοημοσύνης: «Μ’ όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις»

6 Ιουνίου 2026
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία οι 13 συλληφθέντες που κατηγορούνται για το νέο κύκλωμα της Κοζάνης

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία οι 13 συλληφθέντες που κατηγορούνται για το νέο κύκλωμα της Κοζάνης

6 Ιουνίου 2026
34χρονος σκαρφάλωσε στον 2ο όροφο πολυκατοικίας για να κλέψει 500 ευρώ από τη γιαγιά του

34χρονος σκαρφάλωσε στον 2ο όροφο πολυκατοικίας για να κλέψει 500 ευρώ από τη γιαγιά του

6 Ιουνίου 2026
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή

Συνελήφθησαν τρία άτομα που παρίσταναν τους υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ για να εξαπατήσουν 38χρονο

6 Ιουνίου 2026
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους

Ηλικιωμένος σπάμαρε με mail τον Δήμο και κατηγορείται για διαταράξη λειτουργίας υπηρεσίας

6 Ιουνίου 2026
Μαμάτσειο: Λειτουργία Τακτικού Εξωτερικού Ιατρείου Μαστού, με τη Γιώτα Σασοπούλου

Μαμάτσειο: Λειτουργία Τακτικού Εξωτερικού Ιατρείου Μαστού, με τη Γιώτα Σασοπούλου

5 Ιουνίου 2026
Λάζαρος Γκερεχτές: Συναντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής  Πέτρο Καμπούρη

Λάζαρος Γκερεχτές: Συναντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής Πέτρο Καμπούρη

5 Ιουνίου 2026
STRANAFEST: Το φεστιβάλ στο φράγμα Περδίκκα. Πασχαλίδης, Ιωαννίδης, Βλάχος, Κούπες!!

STRANAFEST: Το φεστιβάλ στο φράγμα Περδίκκα. Πασχαλίδης, Ιωαννίδης, Βλάχος, Κούπες!!

5 Ιουνίου 2026
Όλγα Μαρκογιαννάκη

Όλγα Μαρκογιαννάκη: Στόχος μας να κάνουμε πράξη μια προοδευτική διακυβέρνηση που θα βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών

5 Ιουνίου 2026
Επίσκεψη του Κέντρου Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων στο Κέντρο Γυναικών Ίριδα στη Θεσσαλονίκη

Επίσκεψη του Κέντρου Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων στο Κέντρο Γυναικών Ίριδα στη Θεσσαλονίκη

5 Ιουνίου 2026
Γρεβενά: Συλλαλητήριο κατοίκων και φορέων για τον ποταμό Βενέτικο

Γρεβενά: Συλλαλητήριο κατοίκων και φορέων για τον ποταμό Βενέτικο

5 Ιουνίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Σάββατο, 6 Ιουνίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Κοζάνης την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου

sierafm by sierafm
27 Σεπτεμβρίου 2021
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
δημαρχειο κοζανης
0
SHARES
3
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Κοζάνης, διά περιφοράς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) την  Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021 και από ώρα 13:00 έως 14:00, με 35 θέματα.

 

  1. Έγκριση ή μη της αριθμό 86/2021 (ΑΔΑ:ΨΠΛ8ΟΕ9Μ-Σ7Φ) απόφασης Δ.Σ. του ΝΠΙΔ με την επωνυμία «Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κοζάνης (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ)» «περί έγκρισης της 4ης Αναμόρφωσης προϋπολογισμού χρήσης 2021»

 

  1. Έγκριση ή μη του 2ου/31.08.2021 Πρακτικού της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Κοζάνης και του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας για το έργο «Πιλοτικές Ψηφιακές Εφαρμογές Έξυπνης Πόλης για το Δήμο Κοζάνης», προϋπολογισμού 122.000,00 ευρώ με ΦΠΑ 24%.

 

  1. Έγκριση ή μη της 76/2019 μελέτης, του τρόπου εκτέλεσης, τον καθορισμό των όρων δημοπράτησης και τη Συγκρότηση Επιτροπής Διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Βελτίωση και εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων στο ΛΙΑΠΕΙΟ Αθλητικό Κέντρο Κοζάνης», προϋπολογισμού 578.000,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24%.

 

  1. Έγκριση ή μη της 141/2021 μελέτης, του τρόπου εκτέλεσης, τον καθορισμό των όρων δημοπράτησης και τη Συγκρότηση Επιτροπής Διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Αντικατάσταση κουφωμάτων στο Α΄ΚΑΠΗ Κοζάνης», προϋπολογισμού 55.600,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24%.

 

  1. Έγκριση ή μη Πρωτοκόλλου Προσωρινής & Οριστικής Παραλαβής του έργου «Βελτίωση εγκαταστάσεων Γυμνάσιο Καπνοχωρίου», προϋπολογισμού 20.000,00 ευρώ με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 109/2017.

 

  1. Έγκριση ή μη του πρώτου (1ου) Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ) και του πρώτου (1ου) Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδος Νέων εργασιών (ΠΚΤΜΝΕ) του έργου «Διαμόρφωση περιοχής γηπέδου & λοιπών χώρων ΤΚ Πρωτοχωρίου» προϋπολογισμού 51.612,90 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 89/2020.

 

  1. Έγκριση ή μη του από 09.09.2021 Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ) εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Ανάπλαση Πλατείας στο Ο.Τ. 597 στην Κοζάνη» προϋπολογισμού 52.945,98 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 126/2021.

 

  1. Έγκριση ή μη πρώτης (1ης) παράτασης (με αναθεώρηση) συνολικής προθεσμίας αποπεράτωσης του έργου με τίτλο «Προσαρμογή Δημοτικών Βρεφικών, Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 99/2017 Δήμου Κοζάνης» προϋπολογισμού 228.750,00 ευρώ με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 6/2020, για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών, έως 25.03.2022.

 

  1. Έγκριση ή μη του από 10.09.2021 Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ) εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Διαμόρφωση Κοιμητηρίων στην Κοινότητα Ρυμνίου ΔΕ Αιανής», προϋπολογισμού 89.500,00 ευρώ με ΦΠΑ 24%.

 

  1. Έγκριση ή μη του από 17.09.2021 Πρακτικού Αποσφράγισης Οικονομικών Προσφορών, της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών Προμηθειών και Γενικών Υπηρεσιών, για τις «Εργασίες Αποχιονισμού και Θεομηνιών ΔΕ Κοζάνης» προϋπολογισμού 70.477,88 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 107/2021.

 

  1. Έγκριση ή μη του 15.09.2021 Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ), για την «Προμήθεια Κάδων Απορριμμάτων», προϋπολογισμού 19.939,20 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% – Λήψη απόφασης.

 

  1. Έγκριση ή μη του από 13.09.2021 Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ) για την «Προμήθεια και εγκατάσταση μπασκετών Ολυμπιακού τύπου και λοιπού εξοπλισμού αθλητικών χώρων», προϋπολογισμού 20.956,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 113/2021.

 

  1. Έγκριση ή μη τροποποίησης της με αριθμ. πρωτ. 14127/31.05.2021 σύμβασης για την «Προμήθεια και εγκατάσταση αστικού εξοπλισμού Κοινοχρήστου χώρου» προϋπολογισμού 270.692,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 11/2020.

 

  1. Έγκριση ή μη έβδομης (7ης) διαγραφής και επαναβεβαίωση διαφόρων ποσών στον προϋπολογισμό οικ. έτους 2021.

 

  1. Καθορισμός όρων διακήρυξης για την χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης – υποτροφίας από έσοδα του Κληροδοτήματος ¨ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ¨ που βρίσκεται στην Δημοτική Κοινότητα Αιανής του Δήμου Κοζάνης στους αποφοιτήσαντες τα σχολικά έτη 2015-2016, 2016-2017, 2017-2018, 2018-2019 και 2019–2020 από το Γυμνάσιο Αιανής μαθητές και μαθήτριες με βαθμό άριστα και λίαν καλώς.

 

  1. Εξειδίκευση πίστωσης ποσού 3.500,00 ευρώ με ΦΠΑ 24%, για έκδοση πρακτικών του Β΄ Επιστημονικού Συνεδρίου που γίνεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την συμπλήρωση 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 με θέμα «Ο διαρκής Αγώνας για την Απελευθέρωση στη Δυτική Μακεδονία».

 

  1. Έγκριση ή μη γενόμενης μετακίνησης του Αντιδημάρχου κ. Σημανδράκου Ευαγγέλου στην Θεσσαλονίκη, στις 14.09.2021.

 

  1. Έγκριση ή μη γενόμενης μετακίνησης του Δημάρχου κ. Μαλούτα Λάζαρου στην Θεσσαλονίκη, στις 09.09.2021.

 

  1. Έγκριση ή μη γενόμενης μετακίνησης του Δημάρχου κ. Μαλούτα Λάζαρου στην Θεσσαλονίκη, στις 13.09.2021.

 

  1. Έγκριση ή μη γενόμενης μετακίνησης του Δημάρχου κ. Μαλούτα Λάζαρου στην Θεσσαλονίκη, στις 10.09.2021.

 

  1. Έγκριση ή μη γενόμενης μετακίνησης του Δημάρχου κ. Μαλούτα Λάζαρου στην Αθήνα, στις 23.09.2021.

 

  1. Έγκριση ή μη πρακτικών φανερής προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση οριζόντιων ιδιοκτησιών ακινήτου που βρίσκεται στη Κοινότητα Κοζάνης επί της οδού Ειρήνης 17 του Δήμου Κοζάνης – Λήψη απόφασης.

 

  1. Έγκριση ή μη πρακτικού φανερής προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίου Ε=22,836 τ.μ. που βρίσκεται εντός του αγροκτήματος της Κοινότητας Αλωνακίων του Δήμου Κοζάνης, για καλλιέργεια ψυχανθών.

 

  1. Έγκριση ή μη πρακτικού φανερής προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων Ε=30,918 στρεμμάτων που βρίσκονται εντός του αγροκτήματος της Κοινότητας Αγίου Δημητρίου του Δήμου Κοζάνης, για καλλιέργεια.

 

  1. Έγκριση ή μη πρακτικού φανερής προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων Ε= 34,46137 στρεμμάτων που βρίσκονται εντός του αγροκτήματος της Κοινότητας Σκήτης του Δήμου Κοζάνης, για καλλιέργεια

 

  1. Έγκριση ή μη πρακτικού φανερής προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων Ε= 50.850 στρεμμάτων που βρίσκονται εντός του αγροκτήματος της Κοινότητας Σιδερών του Δήμου Κοζάνης, για καλλιέργεια.

 

  1. Τροποποίηση της με αριθμό 507/2021 (ΑΔΑ:ΩΙΙΓΩΛΠ-ΦΚ5) απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής «περί καθορισμού όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικών εκτάσεων Ε=80.568,68 τ.μ., στην Κοινότητα Σκήτης του Δήμου Κοζάνης, για εγκατάσταση αιολικού σταθμού «ΑΣΚΙΟ ΙΙ», συνολικής ισχύος 33,6 ΜW»

 

  1. Τροποποίηση της με αριθμό 506/2021 (ΑΔΑ:ΩΘΩΤΩΛΠ-ΓΟΡ) απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής «περί καθορισμού όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικών εκτάσεων Ε=49.994,55 τ.μ., στην Κοινότητα Σκήτης του Δήμου Κοζάνης, για εγκατάσταση αιολικού σταθμού «ΑΣΚΙΟ ΙΙΙ» συνολικής ισχύος 50,4 ΜW»

 

  1. Καθορισμός όρων διακήρυξης φανερής προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης, Ε=301.784,95 τ.μ., τμήμα του υπ΄αριθ. 798 χερσολίβαδου της Κοινότητας Μαυροδενδρίου του Δήμου Κοζάνης, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου.

 

  1. Καθορισμός όρων διακήρυξης φανερής προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης, Ε=10.468,39 τ.μ., εντός του με αριθμό 798 χερσολίβαδου, στην Κοινότητα Μαυροδενδρίου του Δήμου Κοζάνης, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 499,5 KWp.

 

  1. Καθορισμός όρων διακήρυξης φανερής προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης, Ε=10.638,34 τ.μ., εντός του με αριθμό 798 χερσολίβαδου, στην Κοινότητα Μαυροδενδρίου του Δήμου Κοζάνης, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 499,5 KWp.

 

  1. Καθορισμός όρων διακήρυξης φανερής προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης, Ε=11.033,35 τ.μ., εντός του με αριθμό 798 χερσολίβαδου, στην Κοινότητα Μαυροδενδρίου του Δήμου Κοζάνης, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 499,5 KWp.

 

  1. Καθορισμός όρων διακήρυξης φανερής προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης Ε=10.938,72 τ.μ., εντός του με αριθμό 798 χερσολίβαδου, στην Κοινότητα Μαυροδενδρίου του Δήμου Κοζάνης, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 499,5 KWp.

 

  1. Καθορισμός όρων διακήρυξης φανερής προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης Ε=11.361,21 τ.μ., εντός του με αριθμό 798 χερσολίβαδου, στην Κοινότητα Μαυροδενδρίου του Δήμου Κοζάνης, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 499,5 KWp.

 

  1. Αιτήσεις – Έγγραφα- Ανακοινώσεις.
Tags: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Previous Post

Γονικές παροχές: Η Εφορία θα ελέγχει το «πόθεν έσχες» των γονιών που δωρίζουν μεγάλα χρηματικά ποσά στα παιδιά τους

Next Post

Εναρκτήρια ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση του τμήματος Ahepa Κοζάνης στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης

Next Post
ΑΗΕΡΑ Κοζάνης, αχεπα

Εναρκτήρια ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση του τμήματος Ahepa Κοζάνης στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Π. Κουκουλόπουλος: Η αύξηση του ακατάσχετου ορίου των τραπεζικών λογαριασμών είναι ένα θετικό αλλά εξαιρετικά καθυστερημένο και ανεπαρκές μέτρο
  • Κακο-εκπαιδεύοντας τα συστήματα της Τεχνητής Νοημοσύνης: «Μ’ όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις»
  • ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία οι 13 συλληφθέντες που κατηγορούνται για το νέο κύκλωμα της Κοζάνης
  • 34χρονος σκαρφάλωσε στον 2ο όροφο πολυκατοικίας για να κλέψει 500 ευρώ από τη γιαγιά του
  • Συνελήφθησαν τρία άτομα που παρίσταναν τους υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ για να εξαπατήσουν 38χρονο

Πρόσφατα σχόλια

  1. Self Care για Εσένα και το Κατοικίδιό σου - SieraFM στο Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
  2. Το Σπίτι, το Σώμα και οι Στιγμές Ξεκούρασης - SieraFM στο Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων
  3. Η Εμπειρία Διακοπών που Συνεχίζεται στο Σπίτι - SieraFM στο Παρουσίαση των Βιβλίων του Δημήτρη Χριστόπουλο, “Ταξίδι στο Κράτος” και “Χρόνια Δοκιμασίας”
  4. Νεότερες πληροφορίες για την 59χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε ακάλυπτο οικοδομής στην Πτολεμαΐδα - SieraFM στο Σοκ στην Πτολεμαΐδα: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα σε ακάλυπτο οικοδομής
  5. Γεωργιος Κεραμαρης Τζεινας στο Bόιο: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωριτών «Η Πρόοδος» και 18 κατοίκων για τα παγκάκια στην πλατεία Ροδοχωρίου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr