• Latest
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΣ ΒΟΙΟΥ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βοΐου την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

2 Φεβρουαρίου 2023
Η «δική» μου Δ.Ε.Η. – Ορμώμενος από την παράσταση «Γη της Επαγγελίας» του ΔΗ.ΠΕ.Θ.Ε. Κοζάνης σε συμπαραγωγή με το φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου. (του Θεοδωρίδη Ι. Γεώργιου)

Η «δική» μου Δ.Ε.Η. – Ορμώμενος από την παράσταση «Γη της Επαγγελίας» του ΔΗ.ΠΕ.Θ.Ε. Κοζάνης σε συμπαραγωγή με το φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου. (του Θεοδωρίδη Ι. Γεώργιου)

8 Σεπτεμβρίου 2026
Μακεδονικός Σιάτιστας: Αγώνας κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος την Πέμπτη

Μακεδονικός Σιάτιστας: Αγώνας κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος την Πέμπτη

8 Σεπτεμβρίου 2026
Δήμος Κοζάνης: Κλειστή η πισίνα του Λιάπειου λόγω έκτακτης τεχνικής βλάβης

Δήμος Κοζάνης: Πρόγραμμα Λιάπειου Kολυμβητηρίου για το κοινό 2026-2027

8 Σεπτεμβρίου 2026
ΣΥΛΛΗΨΗ

Πτολεμαΐδα: 53χρονος αλλοδαπός συνελήφθη επεισοδιακά για κακούργημα

8 Σεπτεμβρίου 2026
Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας στην Καλλιθέα της Καστοριάς- Υπογράφηκε από τον Δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη η σύμβαση ανάθεσης έργου

Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας στην Καλλιθέα της Καστοριάς- Υπογράφηκε από τον Δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη η σύμβαση ανάθεσης έργου

8 Σεπτεμβρίου 2026
Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ένστολων στη ΔΕΘ

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ένστολων στη ΔΕΘ

8 Σεπτεμβρίου 2026
Σωματείο εστίασης Κοζάνης Ερμής

Εξαγγελίες Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ: Αόρατη η εστίαση για τον Πρωθυπουργό!

8 Σεπτεμβρίου 2026
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Κοζάνης, 38χρονος  για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας

8 Σεπτεμβρίου 2026
Κοινή παρουσία των επτά Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της χώρας στην 90ή ΔΕΘ:  Όλοι μαζί για ένα κράτος δίπλα στον πολίτη

Κοινή παρουσία των επτά Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της χώρας στην 90ή ΔΕΘ: Όλοι μαζί για ένα κράτος δίπλα στον πολίτη

8 Σεπτεμβρίου 2026
Δήμος Βοΐου: Πρόγραμμα Αγιασμών Παιδικών Σταθμών

Δήμος Βοΐου: Πρόγραμμα Αγιασμών Παιδικών Σταθμών

8 Σεπτεμβρίου 2026
Κυνηγοί θησαυρών στην δυτική Μακεδονία

Κυνηγοί θησαυρών στην δυτική Μακεδονία

8 Σεπτεμβρίου 2026
Δυτική Μακεδονία: Παράταση μη καταβολής ΕΝΦΙΑ για περιοχές που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές σε Βόιο, Γρεβενά και Φλώρινα

Οι οικισμοί που καταργείται ο ΕΝΦΙΑ από το 2027 – Νεάπολη Βοΐου

8 Σεπτεμβρίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βοΐου την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

sierafm by sierafm
2 Φεβρουαρίου 2023
in ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΣ ΒΟΙΟΥ
0
SHARES
11
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βοΐου την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 7μμ με 26 θέματα ημερήσιας διάταξης:

1Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Βοΐου και ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. – Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την υλοποίηση της πράξης: «ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕΛΕΤΩΝ» – Ορισμός μελών στην Επιτροπή Παρακολούθησης. - Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Ζευκλής Χ.

2Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης με τη ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε. με θέμα: «Ενίσχυση του μηχανισμού καθαριότητας για την αποκομιδή ανακυκλώσιμων υλικών στο Δήμο Βοΐου από τη ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε.» – Ορισμός δύο εκπροσώπων του Δήμου στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης (ΚΕΠ) της συμβάσεως. –Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Πήττας Θ.

3Έγκριση αποδοχής παράτασης συμβατικού χρόνου του Ειδικού Δεσμευμένου Λογαριασμού στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων για την υλοποίηση της πράξης: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ» του Χρηματοδοτικού Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» Άξονας Προτεραιότητας 1 «Αστική Αναζωογόνηση». - Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Μαγιάγκας Γ.

4Έγκριση παράτασης της δράσης «Λειτουργίας της Δομής Ασυνόδευτων Ανηλίκων Πενταλόφου». - Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Μαγιάγκας Γ.

5Έγκριση του τελικού προϋπολογισμού έτους 2023 και του πίνακα στοχοθεσίας του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης, Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Βοΐου (Ν.Π.Δ.Δ.). - Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Μαγιάγκας Γ.

6Έγκριση της πέμπτης τροποποίησης του προϋπολογισμού έτους 2022 του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης, Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Βοΐου (Ν.Π.Δ.Δ.). - Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Μαγιάγκας Γ.

7Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού 2022, της ΔΗΚΕΒΟ. - Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Μαγιάγκας Γ.

8Έγκριση μείωσης των δημοτικών τελών σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (μονογονεϊκές, τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, απόρους, ΑμεΑ). - Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Μαγιάγκας Γ.

9Επιχορήγηση των σχολικών επιτροπών για λειτουργικές δαπάνες των Σχολείων του Δήμου  για το έτος 2023. – Εισηγητής ο κ. Μαγιάγκας Γ. Αντιδήμαρχος

10Έγκριση 1ης παράτασης προθεσμίας του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΑΥΛΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ».  - Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Μαγιάγκας Γ.

11Έγκριση ή μη 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΑΥΛΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ». - Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Μαγιάγκας Γ. 1

2Καταγγελίες επαγγελματικών μισθώσεων.- Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Μαγιάγκας Γ.

13Παράταση μίσθωσης δημοτικού αστικού ακινήτου στην Κοινότητα Κορυφής.- Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Μαγιάγκας Γ. 14Σύσταση επιτροπής για παραλαβή κινητών πραγμάτων του Ξενοδοχείου «Αρχοντικού». - Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Ζευκλής Χ.

15Έγκριση προϋπολογισμού έτους 2023 του Συνδέσμου Ύδρευσης  Δήμου Γρεβενών και Κοινοτήτων καθώς και ου Πίνακα Στοχοθεσίας Οικονομικών Αποτελεσμάτων για το έτος 2023 στο Πλαίσιο του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης του Συνδέσμου. -Εισηγήτρια η Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Νικολαΐδου Ε.

16Συγκρότηση επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής προμηθειών (άρθρο 221 παρ. 11β του Ν. 4412/16), για το έτος 2023. -Εισηγήτρια η Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Νικολαΐδου Ε.

17Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής υπηρεσιών (άρθρο 221 παρ. 11δ του Ν. 4412/16), για το έτος 2023. -Εισηγήτρια η Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Νικολαΐδου Ε.

18Συγκρότηση Επιτροπής αξιολόγησης ενστάσεων διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων (άρθρου 221 παρ. 11 του Ν. 4412/2016) για το έτος 2023. -Εισηγήτρια η Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Νικολαΐδου Ε.

19Μίσθωση αστικού ακινήτου για τη δημιουργία χώρου αναψυχής πλησίον της πλατείας στην Κοινότητα Εράτυρας. –Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Πήττας Θ.

20 Έγκριση εφαρμογής νέας Διαχειριστικής Μελέτης Δημοτικού Δάσους Πολυκαστάνου και Διαχείριση τμήματος 3 του Δημοτικού Δάσους Πολυκαστάνου για το έτος 2023. –Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Πήττας Θ.

21Διαχείριση του ½ της συστάδας 1β του Δημοτικού Δάσους Πεπονιάς για το έτος 2023. –Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Πήττας Θ.

22Διαχείριση του ½ της συστάδας 1α του Δημοτικού Δάσους Διχειμάρρου για το έτος 2023. –Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Πήττας Θ.

23Διαχείριση συστάδων του Δημοτικού Δάσους Νεάπολης στις θέσεις "Πυλωριώτικα"  &  "Λαγιώτικα". –Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Πήττας Θ.

24Έγκριση τοποθέτησης αγάλματος στην Τοπική Κοινότητα Πενταλόφου.-Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κ. Πάτρα Ν.

25Καθορισμός  θέσεων – τελών και   έγκριση  θρησκευτικών – επετειακών εορτών- εκδηλώσεων του Δήμου Βοΐου.- Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ώττας Β.

26Αιτήσεις.

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου     Ευανθία Νικολαΐδου
Previous Post

Το Ταμείο Ανάκαμψης δίνει πλήρη ευελιξία στα χρηματοδοτικά εργαλεία για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Next Post

Αμανατίδης: Ενίσχυση στους καλλιεργητές Κρόκου και στους αλιείς καραβίδας στη Λίμνη Πολυφύτου

Next Post
ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ

Αμανατίδης: Ενίσχυση στους καλλιεργητές Κρόκου και στους αλιείς καραβίδας στη Λίμνη Πολυφύτου

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Η «δική» μου Δ.Ε.Η. – Ορμώμενος από την παράσταση «Γη της Επαγγελίας» του ΔΗ.ΠΕ.Θ.Ε. Κοζάνης σε συμπαραγωγή με το φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου. (του Θεοδωρίδη Ι. Γεώργιου)
  • Μακεδονικός Σιάτιστας: Αγώνας κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος την Πέμπτη
  • Δήμος Κοζάνης: Πρόγραμμα Λιάπειου Kολυμβητηρίου για το κοινό 2026-2027
  • Πτολεμαΐδα: 53χρονος αλλοδαπός συνελήφθη επεισοδιακά για κακούργημα
  • Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας στην Καλλιθέα της Καστοριάς- Υπογράφηκε από τον Δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη η σύμβαση ανάθεσης έργου

Πρόσφατα σχόλια

  1. Νεκρή 55χρονη μετά από ανατροπή τρακτέρ στο Βόιο - Eordaia.org - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ στο Τσοτύλι: 55χρονη καταπλακώθηκε από τρακτέρ
  2. “Le Marron”-Tο νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο Πολυκάστανο Βοΐου. Βίντεο και φωτογραφίες από τα εγκαίνια - TsotiliNews στο “Le Marron”-Tο νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο Πολυκάστανο Βοΐου. Βίντεο και φωτογραφίες από τα εγκαίνια
  3. Ανακήρυξη ως Ευεργέτη του Παναγιώτη Ξενόπουλου από το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου - TsotiliNews στο Ανακήρυξη ως Ευεργέτη του Παναγιώτη Ξενόπουλου από το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου
  4. Vangelis Tzelepis στο Σιάτιστα- Δεκαπενταύγουστος: Η παρέα ” Τα Λεβεντόπαιδα”. Βίντεο και φωτογραφίες
  5. Xris στο Δήμος Βοΐου: Τέσσερις νέες παιδικές χαρές σε Γαλατινή, Σιάτιστα, Εράτυρα και Τσοτύλι. Φωτογραφίες
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr