Κοζάνη: Σήμερα Comedy Magic Show στο Sourdaki, στις 17:30
ΕΡΓΑΝΗ
ταξιδι διακοπες
καιρος βροχη
Eurovision
Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» με χαρά ανακοινώνει την έγκριση του νέου προγράμματος Erasmus+
Επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των Πεσόντων Αστυνομικών εν ώρα Υπηρεσίας
Εθιμοτυπική επίσκεψη του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού  Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας στο Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας
Πτολεμαΐδα: Θανατηφόρο τροχαίο – Νεκρός ο 19χρονος συνεπιβάτης δικύκλου
βεγγαλικά
Κοζάνη: Φωτιά σε μονοκατοικία – Ξεκίνησε από την κουζίνα του σπιτιού Βίντεο
ΣΥΛΛΗΨΗ

Τη Μνήμη του εμβληματικού Λάκη Χωλόπουλου, θα τιμήσει την Κυριακή 21/11 η ΑΕΠ

Η ΑΕΠ Κοζάνης θα τιμήσει, τον μόλις πριν από ένα χρόνο εκλιπόντα, τεράστιο παίκτη και άνθρωπο, Λάκη Χωλόπουλο.

Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, πριν τον αγώνα με το Φ.Σ. Κοζάνη, θα παραδοθεί τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του τέως προπονητή μας.

Ο Λάκης, υπήρξε μια διαχρονική αξία στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι του ποδοσφαίρου της Δυτικής Μακεδονίας, αφήνοντας τη σφραγίδα του τόσο σαν ποδοσφαιριστής με τα χρώματα της μεγάλης ομάδας της Κοζάνης στη δεκαετία του ’60, ενώ προσέφερε αμέτρητα και στη συνέχεια από τον πάγκο του προπονητή.

Καθώς οι προσωπικότητες αλλά και το ήθος από τον ταλαιπωρημένο ποδοσφαιρικό χώρο όλο και εξαφανίζονται, η ΑΕΠ θεωρεί τεράστια υποχρέωση της να θυμίζει στους νεότερους, όλους όσους ξεχώρισαν και έδωσαν με την παρουσια τους ειδικό βάρος στο άθλημα.

Ο Λάκης Χωλόπουλος που απεβίωσε πέρυσι το Δεκέμβριο σε ηλικία 78 ετών, αγωνίσθηκε για πολλά χρόνια με τα χρώματα της Κοζάνης, σε μια εποχή που η ομάδα ήταν πανίσχυρη, τα γήπεδα γεμάτα και το πάθος περίσσευε. Ο Λάκης, ένα πανύψηλο χωριατόπαιδο, αγωνιζόταν στη θέση του σεντερ μπακ και μαζί με τα αλλα “ιερά τέρατα” της δεκαετίας του ’60  (Σπανίδης, Σανόπουλος, Τσίρεκας…) έδωσαν μεγάλες χαρές στους αμέτρητους τότε φιλάθλους μας.

Στη συνέχεια, είχε τη χαρά η οικογένεια της ΑΕΠ, να τον έχει στον πάγκο της ομάδας της και φυσικά έγινε κομμάτι του σωματείου μας.

Πέρα από τον έξοχο οικογενειάρχη, όλοι μας θυμόμαστε στο πρόσωπο του ένα εκπληκτικό χαρακτήρα που δίδασκε ήθος και αγάπη.

 

 

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *