• Latest
ΤΡΑΚΤΕΡ

Τιμάμε αγωνιστικά το Κιλελέρ την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019.

13 Μαρτίου 2019
ΕΠΣ Κοζάνης: Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του Σαββατοκύριακου 21-22/12/2024

ΕΠΣ Κοζάνης: Οι τρεις ομάδες που ανεβαίνουν κατηγορία

18 Απριλίου 2026
Με την Βουλευτή Π.Ε Κοζάνης κα. Καλλιόπη Βέττα συναντήθηκε ο Σπάρτακος

Με την Βουλευτή Π.Ε Κοζάνης κα. Καλλιόπη Βέττα συναντήθηκε ο Σπάρτακος

18 Απριλίου 2026
Άργος Ορεστικό: Άρπαξε 10 χρυσές λίρες και 1.000 ευρώ από 93χρονη, αλλά τον άρπαξε η Αστυνομία

Άργος Ορεστικό: Άρπαξε 10 χρυσές λίρες και 1.000 ευρώ από 93χρονη, αλλά τον άρπαξε η Αστυνομία

18 Απριλίου 2026
Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας στην Κέρκυρα

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας στην Κέρκυρα

18 Απριλίου 2026
ΠΑΙΔΙ, ΒΡΕΦΟΣ, μωρο,

Δημογραφικό: Βαθαίνει η κρίση στην Ελλάδα – Διπλάσιοι θάνατοι από γεννήσεις

18 Απριλίου 2026
Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονης από τρεις 16χρονες – Στο νοσοκομείο το κορίτσι

12χρονος τηλεφώνησε στο «Χαμόγελο του Παιδιού», γιατί ο πατέρας τον ανάγκαζε να πουλάει λουλούδια

18 Απριλίου 2026
απατη

Ξέθαψαν 100.000 ευρώ από κήπο ηλικιωμένης με το «κόλπο» του λογιστή

18 Απριλίου 2026
Άρπαξαν από ηλικιωμένη 40.000 ευρώ – Πώς την έπεισαν να αφήσει τα χρήματα στον κάδο απορριμμάτων

Τηλεφωνική απάτη: Πώς να την αναγνωρίσετε

18 Απριλίου 2026
ΒΕΝΖΙΝΗ

Πότε κλείνουν οι αιτήσεις στο gov.gr για το Fuel Pass

18 Απριλίου 2026
χρημα

Ακριβότερη η εξαγορά πλασματικών ετών – Παραδείγματα για το νέο κόστος

18 Απριλίου 2026
Καστοριά: Αλλοδαπός έκοβε παράνομα ξύλα

Καστοριά: Αλλοδαπός έκοβε παράνομα ξύλα

18 Απριλίου 2026
Γρεβενά:  19χρονος συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, σε περιοχή των Γρεβενών

Γρεβενά: 19χρονος συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, σε περιοχή των Γρεβενών

18 Απριλίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Κυριακή, 19 Απριλίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Τιμάμε αγωνιστικά το Κιλελέρ την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019.

sierafm by sierafm
13 Μαρτίου 2019
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΤΡΑΚΤΕΡ
0
SHARES
7
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΤΙΜΑΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΚΙΛΕΛΕΡ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα 12 το μεσημέρι

Συνάδελφοι αγρότες – κτηνοτρόφοι,

Η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων σάς καλεί να συμμετάσχετε μαζικά στο μαχητικό αγροτικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μάρτη, στις 12 το μεσημέρι, στο χώρο της θυσίας των κολίγων στο Κιλελέρ.

Είναι η συνέχεια των αγωνιστικών κινητοποιήσεων και των μπλόκων. Η αφετηρία νέων αγώνων στην πάλη για την επιβίωσή μας, κόντρα στην πολιτική της κυβέρνησης και την ΚΑΠ της ΕΕ, που μας οδηγούν στη φτώχεια, την εξαθλίωση,  και το ξεκλήρισμα.

Το μήνυμα της εξέγερσης των κολίγων πριν από 109 χρόνια παραμένει και σήμερα επίκαιρο. Το Κιλελέρ αποτελεί φάρο και οδηγό της δράσης μας. Η ηρωική εξέγερση των αγροτών του θεσσαλικού κάμπου ενάντια στους καταπιεστές και εκμεταλλευτές τους αποτελεί εξέγερση – σταθμό στην ιστορία του αγροτικού κινήματος. Τότε οι κολίγοι, αντιμέτωποι με τους τσιφλικάδες και το κράτος τους, με την πάλη που ήταν υπόθεση χρόνων κι όχι ενός μόνο αγώνα, και με τη θυσία τους, κατάφεραν μετά από χρόνια να πάρουν τα χωράφια τους.

Σήμερα αντιμετωπίζουμε τους σύγχρονους “τσιφλικάδες”, τους μεγαλοεπιχειρηματίες, που ορμούν ν’ αρπάξουν το βιος μας και να μας μετατρέψουν ξανά σε κολίγους. Σήμερα αυτή η πολιτική οδηγεί σε πιο γρήγορη συγκέντρωση της παραγωγής αλλά και της γης σε λίγα χέρια επιχειρηματιών – μεγαλοαγροτών και στη δημιουργία των σύγχρονων τσιφλικιών, μεγάλων καπιταλιστικών αγροτικών επιχειρήσεων και τους μικρομεσαίους αγρότες να χάνουν τη γη τους.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όπως και οι προηγούμενες, στέκονται εχθρικές απέναντι στα δίκαια αιτήματα μας (μείωση κόστους παραγωγής, κατάργηση ανοιχτών τιμών και εγγυημένες τιμές κ.α). Αυτό φάνηκε περίτρανα στα φετινά μπλόκα όπου η κυβέρνηση αρνήθηκε να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα μας την ίδια στιγμή που έδωσε πακτωλούς χρημάτων και προνομίων στους αντιπάλους μας, τους εμποροβιομήχανους, τραπεζίτες, εφοπλιστές, βιομηχάνους. Η κυβέρνηση έχει διαλέξει στρατόπεδο και βρίσκεται απέναντι μας, η πολιτική της πρέπει να τσακιστεί στην συνείδηση των αγροτών και κτηνοτρόφων που βλέπουν τον κόπο και τον μόχθο τους να πάει χαμένος και το εισόδημα τους να μειώνεται συνεχώς.

Όπως και τότε έτσι και φέτος η κυβέρνηση αντιμετώπισε με αυταρχισμό, ποινικοποίηση και αγροτοδικεία το δίκαιο αγώνα μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να μας τρομοκρατήσουν ούτε να ανακόψουν τους αγώνες μας. Το κατηγορητήριο απέναντι στους συνδικαλιστές περί «ηθικής αυτουργίας» κατέπεσε πανηγυρικά στο δικαστήριο με την συμμετοχή και συμπαράσταση εκατοντάδων αγροτών και εκπροσώπων μαζικών φορέων. Οι αγώνες είναι ώριμο τέκνο της ανάγκης και της οργής που γεννάει η αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων και δεν αντιμετωπίζονται με αυταρχισμό αλλά με ικανοποίηση των αιτημάτων μας που θα επιβάλει το οργανωμένο αγροτικό κίνημα με την πάλη του και την μαζική συμμετοχή.

Οι αγώνες που έδωσε το οργανωμένο αγροτικό κίνημα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και φέτος, δείχνουν ότι με οργάνωση, μαζική συμμετοχή, αγωνιστικό πλαίσιο, και την κοινή δράση, αλληλεγγύη και συμμαχία με τους εργατοϋπαλλήλους και αυτοαπασχολούμενους, μπορούμε να ανακόψουμε την επ»ίθεση που δεχόμαστε και να έχουμε κάποιες κατακτήσεις.

Παλεύουμε ενάντια στη μοιρολατρία, στη λογική ότι δεν γίνεται τίποτα. Ο μόνος χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν γίνεται.

Στην οργάνωσή μας η δύναμη – Στους αγώνες μας η ελπίδα

Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων αποτελεί μεγάλη κατάκτηση του αγροτικού κινήματος, συγκροτήθηκε μέσα στη φωτιά των αγώνων, παλεύει για την πραγματική ενότητα αγροτών και κτηνοτρόφων, στη βάση όχι μόνο των κοινών προβλημάτων αλλά και στη συμφωνία με το πλαίσιο πάλης, που ξεκαθαρίζει ποιοι είναι οι αντίπαλοί μας, ποιους έχουμε απέναντι και αντιπαλεύουμε: Κυβερνήσεις, ΚΑΠ της ΕΕ, βιομηχάνους που αγοράζουν κοψοχρονιά τη σοδειά μας και πουλάνε πανάκριβα μέσα και εφόδια, τραπεζίτες, μεγαλοαγρότες και επιχειρηματίες που θέλουν να πάρουν τη γη μας για ένα κομμάτι ψωμί.

Το οργανωμένο αγροτικό κίνημα είναι αυτό που τους τρομάζει, γιατί η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και όσοι θέλουν να γίνουν κυβέρνηση ξέρουν ότι θα ακολουθήσουν την ίδια αντιλαϊκή πολιτική υπέρ των κερδών για τους λίγους, των μνημονίων που όλοι μαζί έχουν ψηφίσει, και δεν θέλουν απέναντί τους να υπάρχει αυτό το οργανωμένο αγροτικό συνδικαλιστικό κίνημα.

Η επίθεση που γίνεται σχεδιασμένα σε όλη τη χώρα τα τελευταία χρόνια απέναντι στο οργανωμένο αγροτικό κίνημα δείχνει ποιος είναι ο πραγματικός τους αντίπαλος.

Σας καλούμε να κλείσετε τα αυτιά σας στη βρώμικη επίθεση και να έρθετε μαζί μας να οργανώσουμε καλύτερα τον αγώνα μας.

  • Με δυνατούς, ζωντανούς, δραστήριους Αγροτικούς Συλλόγους και Ομοσπονδίες σε κάθε περιοχή, που θα ενημερώνουν, θα οργανώνουν και θα κινητοποιούν, διεκδικώντας λύσεις στα προβλήματά μας.
  • Με τη συγκρότηση νέων Αγροτικών Συλλόγων σε όλη τη χώρα.
  • Με ενότητα στο πλαίσιο πάλης που εκφράζει τα συμφέροντα της συντριπτικής πλειοψηφίας αγροτών και κτηνοτρόφων.
  • Ενάντια στη μοιρολατρία και την απογοήτευση ότι “δεν γίνεται τίποτα”, στα ψέματα ότι με τους αγώνες δεν κερδίζουμε.
  • Για κοινή δράση και συμμαχία με τους εργαζόμενους και τους αυτοαπασχολούμενους, γιατί έχουμε κοινά συμφέροντα και αντίπαλο, γιατί μπορεί να δώσει δύναμη και προοπτική στους αγώνες μας.
  • Για τη δημιουργία των προϋποθέσεων που θα εξασφαλίζουν την ανάπτυξη των τεράστιων παραγωγικών δυνατοτήτων της χώρας προς όφελός μας, με παραγωγή ποιοτικών και φθηνών προϊόντων για τη λαϊκή κατανάλωση, πρώτων υλών για τη βιομηχανία.

Αγρότες και κτηνοτρόφοι, στέλνουμε μήνυμα αντίστασης και αντεπίθεσης από το Κιλελέρ, την Κυριακή 17 Μάρτη στις 12 το μεσημέρι.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ!

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ των ΜΠΛΟΚΩΝ

ΜΑΡΤΗΣ 2019

Tags: ΤΡΑΚΤΕΡ
Previous Post

Συνελήφθη 41χρονος σε περιοχή της Καστοριάς για μεταφορά και διευκόλυνση εξόδου τριών (3) παράτυπων μεταναστών

Next Post

Όλα τα μυστικά για το επίδομα ενοικίου και το επίδομα παιδιού

Next Post
επιδομα παιδιου χρημα

Όλα τα μυστικά για το επίδομα ενοικίου και το επίδομα παιδιού

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • ΕΠΣ Κοζάνης: Οι τρεις ομάδες που ανεβαίνουν κατηγορία
  • Με την Βουλευτή Π.Ε Κοζάνης κα. Καλλιόπη Βέττα συναντήθηκε ο Σπάρτακος
  • Άργος Ορεστικό: Άρπαξε 10 χρυσές λίρες και 1.000 ευρώ από 93χρονη, αλλά τον άρπαξε η Αστυνομία
  • Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας στην Κέρκυρα
  • Δημογραφικό: Βαθαίνει η κρίση στην Ελλάδα – Διπλάσιοι θάνατοι από γεννήσεις

Πρόσφατα σχόλια

  1. Γεωργιος Κεραμαρης Τζεινας στο Bόιο: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωριτών «Η Πρόοδος» και 18 κατοίκων για τα παγκάκια στην πλατεία Ροδοχωρίου
  2. Εκδήλωση για τη Μάχη της Οσνίτσανης - GreekHumans στο Δήμος Βοΐου: Η Εκδήλωση για τον εορτασμό της Μάχης της Οσνίτσανης στη Δαμασκηνιά. Φωτογραφίες
  3. Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο - TsotiliNews στο Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο
  4. Λόζιος κι ανακατωσια στο Σιάτιστα: Έκλεψαν λόζιο, ( φουρφούρια) για τις κλαδαριές αλλά τους έγραψε η κάμερα. Βίντεο
  5. Γιατί η online ψυχαγωγία έχει γίνει μια μικρή απόδραση για τους εργαζόμενους - SieraFM στο Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Ψυχαγωγίας στην Ελλάδα: Πέρα από τα Παραδοσιακά Όρια
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr