• Latest
Πέμπτη 8-8, διακοπή υδροδότησης στο κάτω τμήμα της Τ.Κ.  Πετρανών, 10.00 με 13.00, λόγω εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης

Το νέο πλαίσιο διακανονισμού των οφειλών προς τη Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης

22 Σεπτεμβρίου 2026
ΕΠΣ Κοζάνης: Μοιράζονται την κορυφή Σιάτιστα και Εορδαϊκός

Ε.Π.Σ. Κοζάνης: Με νίκες συνέχισαν οι πρωτοπόροι – Τα αποτελέσματα, οι βαθμολογίες και η επόμενη αγωνιστική

1 Νοεμβρίου 2026
ΕΠΣ Κοζάνης: Η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου

Γ Εθνική: Πήρε τη νίκη η Δόξα απέναντι στην Άρτα. Η βαθμολογία

1 Νοεμβρίου 2026
Tροχαίο ατύχημα με δυο φορτηγά κοντά στα διόδια Πολυμύλου μέσα στην ομίχλη-Χάος και ουρά χιλιομέτρων στην Εγνατία Οδό. Βίντεο

Tροχαίο ατύχημα με δυο φορτηγά κοντά στα διόδια Πολυμύλου μέσα στην ομίχλη-Χάος και ουρά χιλιομέτρων στην Εγνατία Οδό. Βίντεο

1 Νοεμβρίου 2026
Από την Τρίτη 1/4 το θερινό ωράριο για το μειωμένο τιμολόγιο ρεύματος

Ρεύμα: Μείωση 50% στις χρεώσεις ΥΚΩ από το 2027 – Τι αλλάζει για τους καταναλωτές

1 Νοεμβρίου 2026
Η ιστορία του Πόντου στο επίκεντρο μιας ξεχωριστής εκδήλωσης στα Σέρβια

Η ιστορία του Πόντου στο επίκεντρο μιας ξεχωριστής εκδήλωσης στα Σέρβια

1 Νοεμβρίου 2026
ΣΥΛΛΗΨΗ

Κοζάνη: Συνελήφθη 33χρονος για ναρκωτικά

1 Νοεμβρίου 2026
ΔΕΥΑΒ: Διακοπή νερού στη Σιάτιστα λόγω βλάβης

ΔΕΥΑΒ: Διακοπή νερού στο Τσοτύλι

1 Νοεμβρίου 2026
Φθηνότερο πετρέλαιο μέσω myDiesel από σήμερα για τους αγρότες

Φθηνότερο πετρέλαιο μέσω myDiesel από σήμερα για τους αγρότες

1 Νοεμβρίου 2026
απατη

Απάτη εκατομμυρίων με εράνους για άρρωστα παιδιά: Πώς το κύκλωμα εξαπατούσε διάσημους δωρητές και οικογένειες

1 Νοεμβρίου 2026
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

53χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον αδερφό του για κτηματικές διαφορές

1 Νοεμβρίου 2026
κυνηγι καραμπινα

Τραυματίστηκε μοτοσικλετιστής από… σκάγια κυνηγού

1 Νοεμβρίου 2026
Από την Τρίτη 1/4 το θερινό ωράριο για το μειωμένο τιμολόγιο ρεύματος

Νυχτερινό ρεύμα: Σε ισχύ από σήμερα το χειμερινό ωράριο – Οι ώρες με μειωμένη χρέωση

1 Νοεμβρίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Κυριακή, 1 Νοεμβρίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το νέο πλαίσιο διακανονισμού των οφειλών προς τη Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης

sierafm by sierafm
22 Σεπτεμβρίου 2026
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
Πέμπτη 8-8, διακοπή υδροδότησης στο κάτω τμήμα της Τ.Κ.  Πετρανών, 10.00 με 13.00, λόγω εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης
0
SHARES
17
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης με την 257/2026 ομόφωνη απόφαση του ενέκρινε το νέο πλαίσιο διακανονισμού οφειλών των καταναλωτών.

Το νέο πλαίσιο προβλέπει τα εξής:

Α. Γενικό πλαίσιο Ρυθμίσεων

Με το άρθρο 272 του Νόμου 5314/2026 (ΦΕΚ Α΄ 103/29.06.2026) «Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης»  που αφορά τις Διευκολύνσεις οφειλετών Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης  προβλέπεται για πρώτη φορά νομοθετικά η παροχή διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής των οφειλών των καταναλωτών προς τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ με απόφαση του Γενικού Διευθυντή.

Σε εφαρμογή του ανωτέρω Νομοθετικού πλαισίου προτείνεται η θέσπιση προγράμματος ρύθμισης με τα ακόλουθα βασικά χαρακτηριστικά:

  1. Δικαίωμα ένταξης έχει: Κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο με ληξιπρόθεσμη οφειλή προς την Επιχείρηση ανεξαρτήτως της ύπαρξης εμπορικής ιδιότητας, της διακοπής της επιχειρηματικής δραστηριότητας ή της διακοπής/αλλαγής της ιδιότητας λόγω της οποίας δημιουργήθηκε η οφειλή, εφόσον υποβάλει σχετική αίτηση πριν από τη μεταφορά της οφειλής στην Α.Α.Δ.Ε.
  2. Η υπαγωγή της ληξιπρόθεσμης οφειλής σε ρύθμιση γίνεται κατόπιν κατάθεσης Υπεύθυνης Δήλωσης του αιτούντος οφειλέτη και εν συνεχεία απόφασης του Γενικού Διευθυντή. Με την Υπεύθυνη Δήλωση αναγνωρίζεται η οφειλή του καταναλωτή και γίνεται η αποδοχή της ρύθμισης τμηματικής καταβολής της. Στην εξαιρετική περίπτωση διακανονισμού ατομικής οφειλής σε οικοδομή, κατατίθενται: α) Υπεύθυνη Δήλωση του αιτούντος οφειλέτη και β) Υπεύθυνη Δήλωση του διαχειριστή της οικοδομής, στις οποίες δηλώνεται ότι αναγνωρίζεται η ατομική οφειλή του αιτούντος, ότι οι καταναλωτές της οικοδομής έλαβαν γνώση της ρύθμισης και ότι σε περίπτωση μη καταβολής δύο (2) λογαριασμών που αντιστοιχούν στις τρέχουσες οφειλές θα διακόπτονται οι παροχές των υπηρεσιών για τις οποίες υπάρχουν οι οφειλές στην οικοδομή . Όλες οι Υπεύθυνες Δηλώσεις της παρούσης παραγράφου θα εκδίδονται ηλεκτρονικά μέσω της υπηρεσίας Gov.gr. (Μπορεί να γίνει και μέσω ΚΕΠ).
  3. Η κλιμάκωση των δόσεων θα γίνεται ανάλογα με το ύψος της οφειλής, σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα Α1. Ο αναγραφόμενος αριθμός δόσεων ανά κατηγορία αποτελεί το ανώτατο όριο. Ο οφειλέτης δύναται να επιλέξει μικρότερο αριθμό δόσεων.
  4. Η ρύθμιση των οφειλών δεν δύναται να εκτείνεται σε χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των πέντε (5) ετών και σε περισσότερες από εξήντα (60) δόσεις.
  5. Η μηνιαία δόση δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 50,00 € ανεξάρτητα από την κατηγορία της οφειλής.
  6. Για ληξιπρόθεσμες οφειλές κάτω από 300,00 € δεν παρέχονται διευκολύνσεις τμηματικής καταβολής.
  7. Οι δόσεις των ρυθμίσεων είναι έντοκες και για το επιτόκιο των δόσεων εφαρμόζεται η παρ. 3 της υπό παραγράφου Α2 της παρ. Α του άρθρου πρώτου του ν. 4152/2013 (Α’ 107), περί της πάγιας ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών. Βάσει των δημοσιευμένων καταστάσεων της Τράπεζας Ελλάδος, το επιτόκιο για έως 12 δόσεις καθορίζεται σήμερα σε 4,34% και για άνω των 12 δόσεων καθορίζεται σήμερα σε 5,84%.
  8. Υφίσταται η δυνατότητα πρόωρης εξόφλησης του συνόλου της ρυθμισμένης οφειλής, χωρίς επιβάρυνση.
  9. Η παραγραφή των οφειλών, για τις οποίες υποβάλλεται αίτηση υπαγωγής στη ρύθμιση, αναστέλλεται και δεν συμπληρώνεται πριν παρέλθει ένα (1) έτος από τη λήξη της ρύθμισης.
  10. Η ρύθμιση χάνεται, με συνέπεια την υποχρεωτική άμεση καταβολή του υπολοίπου της οφειλής σύμφωνα με τα στοιχεία της αρχικής βεβαίωσης, την απώλεια των τυχόν ευεργετημάτων της ρύθμισης, και την άμεση επιδίωξη της είσπραξής της εάν ο οφειλέτης δεν καταβάλει: α) ποσό δόσεων που αντιστοιχεί σε δύο (2) συνεχόμενες δόσεις της ρύθμισης ή β) δύο (2) λογαριασμούς, που αντιστοιχούν στις τρέχουσες οφειλές του, εφόσον έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμοι.
  11. Σε περίπτωση μη εξόφλησης ή μη τήρησης του διακανονισμού οφειλής από το κόστος χρήσης των υπηρεσιών για περισσότερους από τρείς (3) λογαριασμούς θα αφαιρούνται είτε οι θερμικοί υποσταθμοί που χρησιμοποιούνται για την παροχή τηλεθέρμανσης είτε θα σφραγίζεται η παροχή υδροδότησης ( με την εξαίρεση των ευάλωτων καταναλωτών για τους οποίους ισχύουν ειδικοί όροι) μετά από έγγραφη ειδοποίηση στον οφειλέτη.
  12. Σε περίπτωση απώλειας της ρύθμισης θα διακόπτεται η παροχή των Υπηρεσιών για τις οποίες υπάρχουν οι οφειλές εντός 5 ημερών χωρίς νέα ειδοποίηση με εξαίρεση τυχόν ειδικές προβλέψεις που αφορούν ευάλωτους καταναλωτές και περιλαμβάνονται στο υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο. Σε περίπτωση παρακώλησης ή αδυναμίας ή άρνησης πρόσβασης με ευθύνη του καταναλωτή, στο χώρο των υδρομέτρων ή των θερμικών υποσταθμών για να διακοπεί η παροχή της υπηρεσίας, μετά από δύο επισκέψεις των αρμόδιων συνεργείων της Δ.Ε.ΥΑ ΚΟΖΑΝΗΣ, θα ακολουθείται η εξής διαδικασία :
    1. θα θυροκολλείται στην οικοδομή ειδοποίηση με θέμα «Γνωστοποίηση διακοπής λόγω οφειλών»,
    2. θα κοινοποιείται η παρακώλυση, ή η αδυναμία ή η άρνηση πρόσβασης με ευθύνη του καταναλωτή στον αρμόδιο δικηγόρο της Δ.Ε.ΥΑ ΚΟΖΑΝΗΣ για τις νομικές ενέργειες αποστολής εξωδίκων και κάθε άλλη νόμιμη ενέργεια,
    3. οι καταναλωτές των αντίστοιχων υπηρεσιών θα θεωρείται ότι λειτουργούν αυθαίρετα και θα επιβάλλονται τα προβλεπόμενα πρόστιμα
  13. Ζητήματα περί καταβολής των οφειλών, παροχής τυχόν ευεργετημάτων, διαδικασιών υπαγωγής της ρύθμισης, καθώς και κάθε άλλο ζήτημα εφαρμογής του παρόντος ρυθμίζονται με τους κανονισμούς του άρθρου 258, περί κανονισμών λειτουργίας και διαχείρισης Δ.Ε.Υ.Α.
  14. Η ενημέρωση των οφειλετών θα γίνεται μέσω ατομικών ειδοποιητηρίων, ανάρτησης στην ιστοσελίδα της Επιχείρησης και ανακοινώσεων στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

 

Πίνακας Α1. Πίνακας κλιμάκωσης δόσεων

Ύψος οφειλής Μέγιστος αριθμός δόσεων
Έως 300,00 € έως 6 δόσεις
300,01 € – 1.000,00 € έως 12 δόσεις
1.000,01 € – 3.000,00 € έως 24 δόσεις
3.000,01 € – 5.000,00 € έως 36 δόσεις
5.000,01 € – 10.000,00 € έως 48 δόσεις
Άνω των 10.000,00 € Έως 60 δόσεις

Η ανωτέρω κλιμάκωση τίθεται προς έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο και δύναται να αναπροσαρμόζεται με μεταγενέστερη απόφασή του.

 

Β. Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών υφιστάμενων κατά το χρόνο έκδοσης απόφασης για το νέο κανονιστικό πλαίσιο

  1. Ληξιπρόθεσμες οφειλές κατά το χρόνο έκδοσης της απόφασης του αρμοδίου συλλογικού οργάνου της επιχείρησης δύναται είτε να εξοφλούνται άμεσα είτε εφόσον αυτό δεν είναι εφικτό να ρυθμιστούν / διακανονιστούν  με βάση το προαναφερόμενο πλαίσιο εντός χρονικού διαστήματος τριάντα (30) ημερών από την δημοσίευση και ανάρτηση της σχετικής απόφασης στη Διαύγεια. Μετά από άκαρπη παρέλευση του διαστήματος αυτού θα ακολουθηθούν οι διαδικασίες των ενοτήτων Γ και Δ για τη διαδικασία Βεβαίωσης Οφειλών και Μέτρων είσπραξης.
  2. Στη ρύθμιση δύνανται να υπάγονται και οφειλές που τελούν ήδη σε προγενέστερη ρύθμιση η οποία έχει απωλεσθεί, επί του εναπομείναντος ποσού.
  3. Σε περίπτωση μη ρύθμισης των ανωτέρω οφειλών  της παραγράφου Α.1 θα διακόπτεται η παροχή των υπηρεσιών σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου Α.11.

 

Γ. Διαδικασία Βεβαίωσης Οφειλών

  1. Η αρμόδια Οικονομική Υπηρεσία της Επιχείρησης προβαίνει, σε τακτά μηνιαία χρονικά διαστήματα, σε καταγραφή και επικαιροποίηση καταστάσεων ληξιπρόθεσμων οφειλετών.

 

  1. Για κάθε οφειλή που καθίσταται ληξιπρόθεσμη, αποστέλλεται έγγραφη ατομική ειδοποίηση (όχληση) προς τον οφειλέτη, με πρόσκληση τακτοποίησης ή ένταξης σε πρόγραμμα ρύθμισης εντός δέκα  (10) ημερών.
  2. Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ οι οποίες είτε  δεν έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση σύμφωνα με το άρθρο 272 του Νόμου 5314/2026 (ΦΕΚ Α 103/29.06.2026)  περί “Διευκολύνσεων οφειλετών Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης” όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, είτε αυτών των οποίων η ρύθμιση δεν εξυπηρετείται, μετά την άπρακτη παρέλευση της ταχθείσας προθεσμίας, θα βεβαιώνονται οριστικά με σχετική πράξη/κατάσταση βεβαίωσης εις ολόκληρον σε κάθε οφειλέτη. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ, ΤΟΤΕ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΜΗ ΡΥΘΜΙΣΑΝΤΩΝ ΤΟ ΠΟΣΟ. ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΗ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΟΦΕΙΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΟΦΕΙΛΕΤΩΝ.
  3. Η βεβαιωμένη οφειλή, εφόσον παραμείνει ανεξόφλητη και εκτός ρύθμισης για διάστημα άνω των έξι (6) μηνών, υπάγεται στις κυρώσεις του άρθρου 271 του Ν. 5314/2026 (πρόστιμο 50%) και στα αναγκαστικά μέτρα είσπραξης της ενότητας

Δ. Μέτρα είσπραξης

Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ οι οποίες είτε  δεν έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση σύμφωνα με το άρθρο 272 του Νόμου 5314/2026 (ΦΕΚ Α 103/29.06.2026)  περί “Διευκολύνσεων οφειλετών Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης” όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, είτε αυτών των οποίων η ρύθμιση δεν εξυπηρετείται, μετά την παρέλευση έξι (6) μηνών από τη λήξη της προθεσμίας αποπληρωμής τους, θα βαρύνονται με πρόστιμο ίσο με το πενήντα τοις εκατό (50%) της οφειλής, το οποίο θα επιβάλλεται με απόφαση του Γενικού Διευθυντή της ΔΕΥΑ ΚΟΖΑΝΗΣ και εισπράττονται υποχρεωτικά σύμφωνα με τις παρ. 3 και 4. του άρθρου 271 περί “Είσπραξη εσόδων Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης” του ιδίου νόμου.

Ειδικότερα η διαδικασία για την υπαγωγή των ληξιπρόθεσμων οφειλών και των προστίμων της προηγούμενης παραγράφου στο άρθρο 98 του ν. 4270/2014 (Α’ 143/28.06.2014 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει), περί απόδοσης εσόδων υπέρ τρίτων, εκκινεί κατόπιν αιτήματος του γενικού διευθυντή της Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης.

Η ανάθεση της είσπραξης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων πραγματοποιείται με την απόφαση του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, που προβλέπεται στο ίδιο άρθρο (άρθρο 98 του ν. 4270/2014 (Α’ 143), περί απόδοσης εσόδων υπέρ τρίτων).

Για κάθε είδους οφειλές, το ύψος των οποίων υπερβαίνει τις πέντε χιλιάδες (5.000) ευρώ, ο οφειλέτης δικαιούται να υπαχθεί, με αίτησή του, στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών του ν. 4738/2020 (Α’ 207). Σε αυτήν την περίπτωση, το χρέος ως σύνολο απαιτήσεων (αρχικού οφειλόμενου ποσού, τυχόν προστίμων και προσαυξήσεων) βεβαιώνεται στη Φορολογική Διοίκηση. Κατά τα λοιπά ισχύουν οι διατάξεις του άρθρου 514 του Νόμου 5314/2026 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Οι προαναφερόμενες διατάξεις εφαρμόζονται και για την είσπραξη οφειλών προς τη Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης των φορέων Γενικής Κυβέρνησης, εξαιρουμένων των φορέων Κεντρικής Διοίκησης και των δήμων.

Από τη Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης

Tags: ΔΕΥΑΚ
Previous Post

Την σκότωσε κυνηγός που την πέρασε για ελάφι!

Next Post

ΔΕΥΑΒ: Διακοπή νερού στην Εράτυρα

Next Post
Πέμπτη 9 Οκτωβρίου, διακοπή υδροδότησης και αρρυθμίες σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κοζάνης

ΔΕΥΑΒ: Διακοπή νερού στην Εράτυρα

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Ε.Π.Σ. Κοζάνης: Με νίκες συνέχισαν οι πρωτοπόροι – Τα αποτελέσματα, οι βαθμολογίες και η επόμενη αγωνιστική
  • Γ Εθνική: Πήρε τη νίκη η Δόξα απέναντι στην Άρτα. Η βαθμολογία
  • Tροχαίο ατύχημα με δυο φορτηγά κοντά στα διόδια Πολυμύλου μέσα στην ομίχλη-Χάος και ουρά χιλιομέτρων στην Εγνατία Οδό. Βίντεο
  • Ρεύμα: Μείωση 50% στις χρεώσεις ΥΚΩ από το 2027 – Τι αλλάζει για τους καταναλωτές
  • Η ιστορία του Πόντου στο επίκεντρο μιας ξεχωριστής εκδήλωσης στα Σέρβια

Πρόσφατα σχόλια

  1. R-G στο Η Σιάτιστα γιορτάζει τον Πολιούχο Άγιο Δημήτριο. Ο Εσπερινός και η περιφορά της Εικόνας. Βίντεο και φωτογραφίες
  2. Xris στο Fiesta Voio 2026: Στα 95.000 – 98.000 ευρώ το κόστος για τον Δήμο Βοΐου – Τι ειπώθηκε στη συνεδρίαση λογοδοσίας.  Βίντεο
  3. LYROGIANNIMARINA στο ΔΥΠΑ -Πρόγραμμα 55+: Ανοιχτές 8.000 θέσεις -Τι πρέπει να κάνουν οι άνεργοι
  4. Βασίλης Στρέμπας στο Με καταγωγή από την Εράτυρα ο 62χρονος που έχασε τη ζωή του στη Ρόδο εξαιτίας της κακοκαιρίας
  5. Κωνσταντίνος Καραγιάννης στο Η 34η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας, σε δύο λεπτά και σαράντα πέντε δευτερόλεπτα ! (video)
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr