κτηνοτροφια προβατα
Σοφία Ζαχαράκη
Το 9ο Συμπόσιο Λογοτεχνίας στην Κοζάνη στις  13-19 Οκτωβρίου με τιμώμενο πρόσωπο τον συγγραφέα και Πρόεδρο της Εθνικής Βιβλιοθήκης Ελλάδος, Σταύρο Ζουμπουλάκη
 34η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση για το πρόγραμμα εκσκαφών οπτικών ινών (10 Μαρτίου – 15 Μαρτίου 2025)
Πτολεμαΐδα: Θανατηφόρο τροχαίο – Νεκρός ο 19χρονος συνεπιβάτης δικύκλου
Ευλογιά προβάτων: Στο μικροσκόπιο η προέλευση των κρουσμάτων – Τα μέτρα που ελήφθησαν
Το Ιστορικό Σουηδικό Σχολείο Υφαντουργίας στη Βλάστη επαναλειτουργεί από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης την Τρίτη 13 Αυγούστου 2024
σκυλος αδεσποτα
Δήμος Γρεβενών: Την Μ. Πέμπτη η διεξαγωγή της Λαϊκής Αγοράς.

Το σχέδιο για τον νέο ΕΝΦΙΑ

Σε δύο προτάσεις με κλιμακωτούς συντελεστές μείωσης του ΕΝΦΙΑ από 10% έως και 30% το 2019, που αφορούν ιδιοκτήτες με ακίνητη περιουσία συνολικής αντικειμενικής αξίας έως και 150.000 ευρώ, έχει καταλήξει το υπουργείο Οικονομικών.

Η τελική απόφαση για την κλίμακα μείωσης θα «κλειδώσει» στις συναντήσεις με τους επικεφαλής των τεχνικών κλιμακίων της τρόικας εντός της εβδομάδας. Μετά τη συμφωνία, το σχέδιο μείωσης του ΕΝΦΙΑ θα έρθει στη Βουλή, στο πολυνομοσχέδιο με τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης. Με βάση το χρονοδιάγραμμα, η ψήφιση της μείωσης του ΕΝΦΙΑ θα γίνει πριν από την ψήφιση του Προϋπολογισμού, που θα κατατεθεί στη Βουλή στις 21 Νοεμβρίου. Η Βουλή, λοιπόν, θα θεσπίσει τη νέα κλίμακα υπολογισμού του φόρου για το 2019, ενώ οι πληροφορίες της Realnews αναφέρουν ότι δεν υπάρχει σε αυτό το στάδιο της νομοθέτησης σχετική πρόταση για περαιτέρω επέκτασης του ποσοστού μείωσης και το 2020. Η μείωση αφορά ιδιοκτήτες ακινήτων σε περιοχές όπως το Κερατσίνι, το Περιστέρι, το Κορδελιό, η Κέρκυρα, ο νομός Ρεθύμνης κ.ά.

Διαβάστε το δημοσίευμα της Realnews

Πηγή:Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *