Τσάφος: Επιβεβλημένη η κατεδάφιση των παλιών μονάδων – Το data center της ΔΕΗ μπορεί να δημιουργήσει υπεραξία που δεν δημιούργησε ποτέ ο λιγνίτης
Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης: «Έκφραση στήριξης στις κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου».
Ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου
Έπαινοι και διακρίσεις για την τράπεζα αίματος του Σπάρτακου και όλους τους συναδέλφους εθελοντές αιμοδότες
Θεατρικό εργαστήρι Δήμου Βοΐου: Με μεγάλη επιτυχία η παράσταση «Μύθοι του Αισώπου».
Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονης από τρεις 16χρονες – Στο νοσοκομείο το κορίτσι
ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
απατη
ΔΥΠΑ
Όλες οι αλλαγές σε επίδομα παιδιού, επίδομα ενοικίου, ελάχιστο εγγυημένο και ανεργίας
Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση για το πρόγραμμα εκσκαφών οπτικών ινών (10 Μαρτίου – 15 Μαρτίου 2025)
51χρονος έσφαξε τον ανιψιό του

Υπάλληλοι βενζινάδικου απέτρεψαν ληστεία σε απέναντι πρατήριο

Απόπειρα ληστείας, αποτράπηκε στα Καμίνια, όταν υπάλληλοι από το απέναντι πρατήριο καυσίμων από αυτό που είχαν “βάλει στο μάτι οι ληστές”, έσπευσαν να βοηθήσουν τον υπάλληλο του βενζινάδικου.
Όπως περιέγραψε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” ένας από τους υπαλλήλους που βοήθησαν στην αποτροπή της ληστείας, άκουσαν τον υπάλληλο από απέναντι πρατήριο να φωνάζει, φωνάξαμε “φύγετε από εκεί” και με το που το άκουσαν οι επίδοξοι ληστές, ο ένας έτρεξε και οι άλλοι δύο, έφυγαν σιγά-σιγά, σα να μη συμβαίνει τίποτα.

Όπως είπαν οι υπάλληλοι, φορούσαν κουκούλες και δεν ήταν ευκρινή τα χαρακτηριστικά τους ενώ όπως έμαθαν, είχαν μαχαίρια και λοστούς. Ο υπάλληλος που βρέθηκε αντιμέτωπος με τους ληστές, όπως περιέγραψαν ήταν σε κατάσταση σοκ “έτρεμε”.

“Δεν πρέπει να φοβόμαστε, η νύχτα είναι δύσκολη… Την κάνω τη δουλειά 20 χρόνια και πάντα τους προστατεύουμε τους συναδέλφους” είπε ακόμη ο ένας από τους δύο υπαλλήλους.

ΠΗΓΗ

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια