• Latest
ασεπ

ΥΠΕΣ -3Κ: Αναρτήθηκαν οι πλήρεις πίνακες διοριστέων ανά δήμο -Αναλυτικές οδηγίες (εγκύκλιος)

4 Ιουλίου 2019
Με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα για την Ηλεκτρονική Απογραφή Δραστηριοτήτων μέσω της πλατφόρμας “Open Business” 

Με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα για την Ηλεκτρονική Απογραφή Δραστηριοτήτων μέσω της πλατφόρμας “Open Business” 

18 Νοεμβρίου 2025
Επίδομα στέγασης: Ποιοι κινδυνεύουν να χάσουν την πληρωμή Ιανουαρίου -Τι αλλάζει από το 2025

Επιστροφή Ενοικίου: Αλλαγή στην ημερομηνία πληρωμής

18 Νοεμβρίου 2025
Κτηματολόγιο

Σπίτι μου 2: Ανακοινώθηκαν αλλαγές στα κριτήρια

18 Νοεμβρίου 2025
Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Στο «μικροσκόπιο» οι επικοινωνίες του ανιψιού – Τα ερωτήματα και το μυστήριο με το λευκό αυτοκίνητο

Εξελίξεις για το φονικό στη Φοινικούντα – To «ντου» σε επιχείρηση, η έρευνα στο σπίτι του ανιψιού και η νέα κατάθεση της φίλης

18 Νοεμβρίου 2025
Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για Στελέχη Επιχειρήσεων:  «Ξαναχτίζοντας Εταιρείες, Μεταμορφώνοντας την Κοινωνία»

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για Στελέχη Επιχειρήσεων: «Ξαναχτίζοντας Εταιρείες, Μεταμορφώνοντας την Κοινωνία»

18 Νοεμβρίου 2025
Καθηγητής Λυκείου κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε μαθήτρια – Τέθηκε σε αργία

Π. Κουκουλόπουλος: «160 κακοποιημένα παιδιά στη Δυτ.Μακεδονία 2020-2025 – Πρώτη με 47% η Κοζάνη – Να λειτουργήσει επιτέλους Σπίτι του Παιδιού»

18 Νοεμβρίου 2025
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Μ.Π.Σ Γαλατινής

Μορφωτικός πολιτιστικός σύλλογος Γαλατινής: Έναρξη εγγραφών χορευτικών τμημάτων

17 Νοεμβρίου 2025
Συμπτύξεις τμημάτων: Σε βάρος της δημόσιας εκπαίδευσης  η ακολουθούμενη πολιτική του Υπουργείου Παιδείας

Το Νηπιαγωγείο έχει φτάσει στο 1…πόσο απέχει το 0;

17 Νοεμβρίου 2025
Γιάννης Κορεντσίδης

Ευχαριστήριο Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη

17 Νοεμβρίου 2025
φυσικο αεριο

Φλώρινα: Παύση νέων ενεργοποιήσεων φυσικού αερίου εν μέσω χειμώνα από τις εταιρείες που είναι απλήρωτες

17 Νοεμβρίου 2025
Υπογραφή σύμβασης εκπόνησης μελέτης για την προστασία και ασφάλεια του συστήματος ύδρευσης της Καστοριάς

Υπογραφή σύμβασης εκπόνησης μελέτης για την προστασία και ασφάλεια του συστήματος ύδρευσης της Καστοριάς

17 Νοεμβρίου 2025
Κοζάνη: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης  για τα Θύματα Τροχαίων Ατυχημάτων» με τίτλο «Δρόμοι Ασφαλείς για Όλους»

Κοζάνη: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα Τροχαίων Ατυχημάτων» με τίτλο «Δρόμοι Ασφαλείς για Όλους»

17 Νοεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τρίτη, 18 Νοεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

ΥΠΕΣ -3Κ: Αναρτήθηκαν οι πλήρεις πίνακες διοριστέων ανά δήμο -Αναλυτικές οδηγίες (εγκύκλιος)

sierafm by sierafm
4 Ιουλίου 2019
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ασεπ
1
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Οδηγίες προς τους δήμους και τους επιτυχόντες της 3Κ/2018 για τον διορισμό τους, δίνει με ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ του το υπουργείο Εσωτερικών. Συγκεκριμένα:

-Ανακοινώνει ότι έχουν αναρτηθεί διαδικτυακό τόπο του Υπουργείου για θέματα προσωπικού Τ.Α. ( https://aftodioikisi.ypes.gr/ ) πίνακες με τους διοριστέους / προσληπτέους κάθε φορέα, στους οποίους αποτυπώνονται πέραν των στοιχείων επικοινωνίας τους και η συνολική, καθώς και ανά κριτήριο, βαθμολογία που έλαβε ο καθένας εξ’ αυτών, σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης 3Κ/2018 (βλ. κριτήρια κατάταξης σελίδες 325-328 της προκήρυξης, Τεύχος ΑΣΕΠ 4/02.02.2018) , συμπεριλαμβανομένων και των ειδικών ιδιοτήτων που ελήφθησαν υπόψη για την κατάταξή τους και την ένταξή τους στον πίνακα διοριστέων/προσληπτέων.

-Παράλληλα υπενθυμίζει ότι σύμφωνα με την οικεία προκήρυξη (σελ. 329 – ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ε «Διορισμός-Πρόσληψη»), οι διοριζόμενοι/προσλαμβανόμενοι πρέπει να καταθέσουν κατά τον χρόνο του διορισμού/πρόσληψής τους στον οικείο φορέα, τα απαραίτητα κατά νόμο δικαιολογητικά διορισμού/πρόσληψης που βαρύνουν αποκλειστικά τους ίδιους, πλην εκείνων των  δικαιολογητικών τα οποία υποχρεούται αυτεπάγγελτα να αναζητήσει ο φορέας από τις αρμόδιες υπηρεσίες (ν.3242/2004, ν.3448/2006 και ΔΙΑΔΠ/Φ.Α.2.1/20562/19.7.2013).

-Σημειώνει ότι τα δικαιολογητικά που υποβάλλονται από τους υποψήφιους μπορεί να είναι πρόσφατης έκδοσης, ενώ «σε εξαιρετική περίπτωση που οι διοριστέοι κατέθεσαν στο ΑΣΕΠ πρωτότυπα δικαιολογητικά (τίτλος σπουδών, άδεια άσκησης επαγγέλματος), αντίγραφα αυτών θα τα αναζητήσουν από την εκδούσα αρχή. Στην περίπτωση που οι υποψήφιοι για διορισμό δεν διαθέτουν αντίγραφα των δικαιολογητικών που κατέθεσαν στο ΑΣΕΠ (βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα, βεβαίωση ανεργίας, βεβαίωση εμπειρίας κτλ) ομοίως πρέπει να τα αναζητήσουν οι ίδιοι από τους φορείς έκδοσης αυτών και εν συνεχεία να τα καταθέσουν στο φορέα που πρόκειται να διοριστούν.

Τέλος σημειώνεται ότι έχει προηγηθεί ο αυτεπάγγελτος και κατ’ ένσταση έλεγχος από το Α.Σ.Ε.Π. και επομένως οι φορείς πρέπει να περιοριστούν στον αυτεπάγγελτο έλεγχο γνησιότητας των δικαιολογητικών που θα υποβάλει ο υποψήφιος και τα οποία είναι απαραίτητα για την πρόσληψή του ή επηρέασαν οπωσδήποτε στην κατάταξή του κατά τη διαδικασία πρόσληψης (άρθρο 28 του Ν.4305/2014, όπως ισχύει) – βλ. σχετικά και κατά περίπτωση Παραρτήματα Α έως Ε, σελ. 331-363 της προκήρυξης και «ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ», σελ. 325-328 της προκήρυξης).

«Τυχόν υπεύθυνες δηλώσεις που απαιτούνται από την οικεία προκήρυξη για την απόδειξη της συνάφειας της εμπειρίας ή την διασφάλιση της παραίτησης λοιπών δικαιούχων υπέρ του διοριστέου/προσληπτέου που ανήκει στην ειδική κατηγορία Β΄ δεν χρειάζεται να υποβληθούν εκ νέου στους φορείς. Επιπλέον σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το Ν. 4250/2014 (άρθρο 1) αντί πρωτοτύπων ή επικυρωμένων αντιγράφων, υποβάλλονται και γίνονται υποχρεωτικά αποδεκτά από τις υπηρεσίες και τους φορείς ευκρινή φωτοαντίγραφα των πρωτοτύπων εγγράφων ή των ακριβών αντιγράφων τους. Παρακαλούμε για τυχόν ερωτήματά σας επί του περιεχομένου των πινάκων να απευθύνεστε απευθείας στο ΑΣΕΠ (υπεύθυνες: κα Πουλίδου τηλ. 213 1319255», καταλήγει η εγκύκλιος.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

Πηγή:aftodioikisi.gr

Tags: ΑΣΕΠ
Previous Post

6 συμπτώματα στο πρόσωπό σας που δείχνουν ανεπάρκεια βιταμινών

Next Post

Γιάννης Καλλιάνος: Τι καιρό θα κάνει στις εκλογές, πότε έρχεται το δεύτερο κύμα καύσωνα

Next Post
ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΚΑΙΡΟΣ

Γιάννης Καλλιάνος: Τι καιρό θα κάνει στις εκλογές, πότε έρχεται το δεύτερο κύμα καύσωνα

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Πρόσφατα άρθρα

  • Με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα για την Ηλεκτρονική Απογραφή Δραστηριοτήτων μέσω της πλατφόρμας “Open Business” 
  • Επιστροφή Ενοικίου: Αλλαγή στην ημερομηνία πληρωμής
  • Σπίτι μου 2: Ανακοινώθηκαν αλλαγές στα κριτήρια
  • Εξελίξεις για το φονικό στη Φοινικούντα – To «ντου» σε επιχείρηση, η έρευνα στο σπίτι του ανιψιού και η νέα κατάθεση της φίλης
  • Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για Στελέχη Επιχειρήσεων: «Ξαναχτίζοντας Εταιρείες, Μεταμορφώνοντας την Κοινωνία»

Πρόσφατα σχόλια

  1. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  2. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  3. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. Νεάπολη Βοΐου: Τελετή τιμής για τους ήρωες του Α’ Βαλκανικού Πολέμου - TsotiliNews στο Νεάπολη: Τίμησαν τους νεκρούς μαχητές Α΄ Βαλκανικού Πολέμου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Plinko.gr

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr