• Latest
ασεπ

ΥΠΕΣ -3Κ: Αναρτήθηκαν οι πλήρεις πίνακες διοριστέων ανά δήμο -Αναλυτικές οδηγίες (εγκύκλιος)

4 Ιουλίου 2019
ΑΡΣΥ: Ανοιχτή επιστολή στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας: Να ανακληθούν οι απολύσεις στο λιγνιτωρυχείο Αχλάδας

ΑΡΣΥ: Το Πολυτεχνείο ζει στους αγώνες του σήμερα για «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία» – «Έξω οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ»

16 Νοεμβρίου 2025
Αφιερωματική εκδήλωση μετονομασίας του Δημοτικού Ωδείου Σιάτιστας σε Δημοτικό Ωδείο Βοΐου «Χαρίλαος Περπέσας»

Αφιερωματική εκδήλωση μετονομασίας του Δημοτικού Ωδείου Σιάτιστας σε Δημοτικό Ωδείο Βοΐου «Χαρίλαος Περπέσας»

16 Νοεμβρίου 2025
ΕΠΣ Κοζάνης: Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του Σαββατοκύριακου 21-22/12/2024

Γ Εθνική: Ήττα για την Κοζάνη από την πρωτοπόρο Βέροια. Άνετα ο Εορδαϊκός

16 Νοεμβρίου 2025
ΕΠΣ Κοζάνης: Με τεσσάρα πέρασε ο Μακεδονικός Σιάτιστας από την Άρδασσα

ΕΠΣ Κοζάνης: Η κορυφή μένει ίδια στις δύο κατηγορίες. Αποτελέσματα και βαθμολογίες

16 Νοεμβρίου 2025
Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας λεκάνης Βεγορίτιδας: Ζεσταίνουμε τις μηχανές των τρακτέρ μετά την σύσκεψη!

Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας λεκάνης Βεγορίτιδας: Ζεσταίνουμε τις μηχανές των τρακτέρ μετά την σύσκεψη!

16 Νοεμβρίου 2025
Ευχέλαιο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου εξ αφορμής της ενάρξεως της Σαρακοστής των Χριστουγέννων

Ιερό Ευχέλαιο την Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2025 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου Σιατίστης

16 Νοεμβρίου 2025
ΤΡΑΠΕΖΑ

Εθνική Τράπεζα: Βάζει «λουκέτο» σε ένα ακόμα κατάστημα στη Δυτική Μακεδονία

16 Νοεμβρίου 2025
Προσοχή στις απάτες τύπου Caller ID spoofing: Από πλαστές τηλεφωνικές κλήσεις μέχρι deepfake φωνές και βίντεο χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι

Πώς να μπλοκάρετε τις ανεπιθύμητες κλήσεις μία για πάντα – Ποιος δικαιούται αποζημίωση 10.000 ευρώ

16 Νοεμβρίου 2025
ταξιδι διακοπες

Πώς θα δείτε αν είστε στους νέους δικαιούχους στο «Τουρισμός για Όλους»

16 Νοεμβρίου 2025
καιρος

Καιρός: Πότε αλλάζει από την άνοιξη στα πρώτα δείγματα χειμώνα

16 Νοεμβρίου 2025
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που εξαπατούσε πολίτες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας- Έγιναν 45 συλλήψεις

16 Νοεμβρίου 2025
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ

Όσα αλλάζουν για e-shops και καταναλωτές με το κλείσιμο του «παραθύρου» για τα αφορολόγητα μικροδέματα από τις αρχές του 2026

16 Νοεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

ΥΠΕΣ -3Κ: Αναρτήθηκαν οι πλήρεις πίνακες διοριστέων ανά δήμο -Αναλυτικές οδηγίες (εγκύκλιος)

sierafm by sierafm
4 Ιουλίου 2019
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ασεπ
1
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Οδηγίες προς τους δήμους και τους επιτυχόντες της 3Κ/2018 για τον διορισμό τους, δίνει με ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ του το υπουργείο Εσωτερικών. Συγκεκριμένα:

-Ανακοινώνει ότι έχουν αναρτηθεί διαδικτυακό τόπο του Υπουργείου για θέματα προσωπικού Τ.Α. ( https://aftodioikisi.ypes.gr/ ) πίνακες με τους διοριστέους / προσληπτέους κάθε φορέα, στους οποίους αποτυπώνονται πέραν των στοιχείων επικοινωνίας τους και η συνολική, καθώς και ανά κριτήριο, βαθμολογία που έλαβε ο καθένας εξ’ αυτών, σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης 3Κ/2018 (βλ. κριτήρια κατάταξης σελίδες 325-328 της προκήρυξης, Τεύχος ΑΣΕΠ 4/02.02.2018) , συμπεριλαμβανομένων και των ειδικών ιδιοτήτων που ελήφθησαν υπόψη για την κατάταξή τους και την ένταξή τους στον πίνακα διοριστέων/προσληπτέων.

-Παράλληλα υπενθυμίζει ότι σύμφωνα με την οικεία προκήρυξη (σελ. 329 – ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ε «Διορισμός-Πρόσληψη»), οι διοριζόμενοι/προσλαμβανόμενοι πρέπει να καταθέσουν κατά τον χρόνο του διορισμού/πρόσληψής τους στον οικείο φορέα, τα απαραίτητα κατά νόμο δικαιολογητικά διορισμού/πρόσληψης που βαρύνουν αποκλειστικά τους ίδιους, πλην εκείνων των  δικαιολογητικών τα οποία υποχρεούται αυτεπάγγελτα να αναζητήσει ο φορέας από τις αρμόδιες υπηρεσίες (ν.3242/2004, ν.3448/2006 και ΔΙΑΔΠ/Φ.Α.2.1/20562/19.7.2013).

-Σημειώνει ότι τα δικαιολογητικά που υποβάλλονται από τους υποψήφιους μπορεί να είναι πρόσφατης έκδοσης, ενώ «σε εξαιρετική περίπτωση που οι διοριστέοι κατέθεσαν στο ΑΣΕΠ πρωτότυπα δικαιολογητικά (τίτλος σπουδών, άδεια άσκησης επαγγέλματος), αντίγραφα αυτών θα τα αναζητήσουν από την εκδούσα αρχή. Στην περίπτωση που οι υποψήφιοι για διορισμό δεν διαθέτουν αντίγραφα των δικαιολογητικών που κατέθεσαν στο ΑΣΕΠ (βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα, βεβαίωση ανεργίας, βεβαίωση εμπειρίας κτλ) ομοίως πρέπει να τα αναζητήσουν οι ίδιοι από τους φορείς έκδοσης αυτών και εν συνεχεία να τα καταθέσουν στο φορέα που πρόκειται να διοριστούν.

Τέλος σημειώνεται ότι έχει προηγηθεί ο αυτεπάγγελτος και κατ’ ένσταση έλεγχος από το Α.Σ.Ε.Π. και επομένως οι φορείς πρέπει να περιοριστούν στον αυτεπάγγελτο έλεγχο γνησιότητας των δικαιολογητικών που θα υποβάλει ο υποψήφιος και τα οποία είναι απαραίτητα για την πρόσληψή του ή επηρέασαν οπωσδήποτε στην κατάταξή του κατά τη διαδικασία πρόσληψης (άρθρο 28 του Ν.4305/2014, όπως ισχύει) – βλ. σχετικά και κατά περίπτωση Παραρτήματα Α έως Ε, σελ. 331-363 της προκήρυξης και «ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ», σελ. 325-328 της προκήρυξης).

«Τυχόν υπεύθυνες δηλώσεις που απαιτούνται από την οικεία προκήρυξη για την απόδειξη της συνάφειας της εμπειρίας ή την διασφάλιση της παραίτησης λοιπών δικαιούχων υπέρ του διοριστέου/προσληπτέου που ανήκει στην ειδική κατηγορία Β΄ δεν χρειάζεται να υποβληθούν εκ νέου στους φορείς. Επιπλέον σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το Ν. 4250/2014 (άρθρο 1) αντί πρωτοτύπων ή επικυρωμένων αντιγράφων, υποβάλλονται και γίνονται υποχρεωτικά αποδεκτά από τις υπηρεσίες και τους φορείς ευκρινή φωτοαντίγραφα των πρωτοτύπων εγγράφων ή των ακριβών αντιγράφων τους. Παρακαλούμε για τυχόν ερωτήματά σας επί του περιεχομένου των πινάκων να απευθύνεστε απευθείας στο ΑΣΕΠ (υπεύθυνες: κα Πουλίδου τηλ. 213 1319255», καταλήγει η εγκύκλιος.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

Πηγή:aftodioikisi.gr

Tags: ΑΣΕΠ
Previous Post

6 συμπτώματα στο πρόσωπό σας που δείχνουν ανεπάρκεια βιταμινών

Next Post

Γιάννης Καλλιάνος: Τι καιρό θα κάνει στις εκλογές, πότε έρχεται το δεύτερο κύμα καύσωνα

Next Post
ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΚΑΙΡΟΣ

Γιάννης Καλλιάνος: Τι καιρό θα κάνει στις εκλογές, πότε έρχεται το δεύτερο κύμα καύσωνα

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Πρόσφατα άρθρα

  • ΑΡΣΥ: Το Πολυτεχνείο ζει στους αγώνες του σήμερα για «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία» – «Έξω οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ»
  • Αφιερωματική εκδήλωση μετονομασίας του Δημοτικού Ωδείου Σιάτιστας σε Δημοτικό Ωδείο Βοΐου «Χαρίλαος Περπέσας»
  • Γ Εθνική: Ήττα για την Κοζάνη από την πρωτοπόρο Βέροια. Άνετα ο Εορδαϊκός
  • ΕΠΣ Κοζάνης: Η κορυφή μένει ίδια στις δύο κατηγορίες. Αποτελέσματα και βαθμολογίες
  • Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας λεκάνης Βεγορίτιδας: Ζεσταίνουμε τις μηχανές των τρακτέρ μετά την σύσκεψη!

Πρόσφατα σχόλια

  1. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  2. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  3. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. Νεάπολη Βοΐου: Τελετή τιμής για τους ήρωες του Α’ Βαλκανικού Πολέμου - TsotiliNews στο Νεάπολη: Τίμησαν τους νεκρούς μαχητές Α΄ Βαλκανικού Πολέμου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Plinko.gr

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr