• Latest
Βαγγέλη Γιακουμάκη

Υπόθεση Γιακουμάκη: Ξέσπασε η μητέρα του στο δικαστήριο για τα βασανιστήρια

10 Ιουνίου 2021
Ορειβατικός Σύλλογος Σιάτιστας

Εκλογές για τον Ορειβατικό Σύλλογο Σιάτιστας

7 Σεπτεμβρίου 2026
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»

Καλλιόπη Βέττα: «Η κυβέρνηση αφήνει εκτός Σώματος χιλιάδες έμπειρους πυροσβέστες – Μόλις 26 θέσεις στη Δυτική Μακεδονία από τις 600 που προκηρύχθηκαν »

7 Σεπτεμβρίου 2026
Δήμος Κοζάνης: Εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης/Εκπαιδευτική χρονιά 2026 – 2027

Δήμος Κοζάνης: Εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης/Εκπαιδευτική χρονιά 2026 – 2027

7 Σεπτεμβρίου 2026

Έκτακτη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας δια ζώσης

7 Σεπτεμβρίου 2026
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Διαγωνισμός Καινοτομίας «WestBeyond» της Δυτικής Μακεδονίας

7 Σεπτεμβρίου 2026
ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Διακοπή Ηλεκτρικού Ρεύματος

7 Σεπτεμβρίου 2026
«Μηδενική Ανοχή στη μη χρήση κράνους»: Πραγματοποιήθηκαν 461 τροχονομικοί έλεγχοι σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας

«Μηδενική ανοχή στη μη χρήση κράνους», σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας

7 Σεπτεμβρίου 2026
ΑΡΣΙΣ

ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Συμμετοχική Τοιχογραφία και Εργαστήριο Παρασκευής χαρτιού με την Ana Zdravkovic από την Σερβία στο Kozani Unfold Festival

7 Σεπτεμβρίου 2026
Δήμος Βοΐου: Ο Μπούρινος φιλοξένησε τον τελευταίο σταθμό του «VoioRace Series 2026»

Δήμος Βοΐου: Ο Μπούρινος φιλοξένησε τον τελευταίο σταθμό του «VoioRace Series 2026»

7 Σεπτεμβρίου 2026
Εκδήλωση με θέμα: «Αρχαιότητες στην ευρύτερη περιοχή της Νεάπολης και η Γεωφυσική Έρευνα στην Κοινότητα  Αλιάκμονα Βοΐου»

Εκδήλωση με θέμα: «Αρχαιότητες στην ευρύτερη περιοχή της Νεάπολης και η Γεωφυσική Έρευνα στην Κοινότητα  Αλιάκμονα Βοΐου»

7 Σεπτεμβρίου 2026
3ο Νηπιαγωγείο Σιάτιστας: Οι γονείς ζητούν απάντηση στο αίτημα επανεξέτασης

3ο Νηπιαγωγείο Σιάτιστας: Οι γονείς ζητούν απάντηση στο αίτημα επανεξέτασης

7 Σεπτεμβρίου 2026
Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση για το πρόγραμμα εκσκαφών οπτικών ινών (10 Μαρτίου – 15 Μαρτίου 2025)

Δήμος Κοζάνης: Αλλαγή ώρας για το Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 9 Σεπτεμβρίου 2026 – Στις 6 το απόγευμα η έναρξη της συνεδρίασης

7 Σεπτεμβρίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Υπόθεση Γιακουμάκη: Ξέσπασε η μητέρα του στο δικαστήριο για τα βασανιστήρια

sierafm by sierafm
10 Ιουνίου 2021
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
Βαγγέλη Γιακουμάκη
0
SHARES
11
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη για την υπόθεση του άτυχου, Βαγγέλη Γιακουμάκη ο οποίος είχε εντοπιστεί νεκρός τον Μάρτιο του 2015, με τραύματα από μαχαίρι.

Συγκλονιστική είναι η κατάθεση της μητέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, κατά την έναρξη της δίκης σε β’ βαθμό σχετικά με τον θάνατο του άτυχου νέου, σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μετά από πολυήμερες αναζητήσεις, σε κοντινή απόσταση από τη Σχολή τον Μάρτιο του 2015.

Υπενθυμίζεται ότι στις 28 Ιουνίου 2019 το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων είχε κρίνει ένοχους τους 8 από τους 9 κατηγορουμένους για περιστατικά βίας εις βάρος του αδικοχαμένου σπουδαστή. Οι γονείς του Βαγγέλη για μία ακόμα φορά βρέθηκαν στην πόλη των Ιωαννίνων, με τη μητέρα του να καταθέτει πρώτη.

Οπως είπε η κυρία Φρονιμάκη, σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, ο Βαγγέλης τον πρώτο χρόνο έμενε με τους Κρητικούς ενώ τον Μάρτιο του 2014 ενημερώθηκε η ίδια από την υπεύθυνη της Εστίας ότι υπήρχαν κάποια προβλήματα.

Σε επικοινωνία που είχε μαζί του ο γιος της την καθησύχασε διαβεβαιώντάς την πως όλα ήταν καλά και ό,τι συνέβαινε ήταν στο πλαίσιο αστείων που κάνουν μεταξύ τους οι φίλοι.

«Ο Βαγγέλης δεν μας είπε την αλήθεια και μας παραπλάνησε ενώ για τα περιστατικά που συνέβαιναν μάθαμε από άλλα παιδιά της Σχολής», είπε η μητέρα του Βαγγέλη τονίζοντας πως ο γιος της έκανε παρέα με όλους και με τους συμπατριώτες του. Οι Κρητικοί όμως δεν ήθελαν να κάνει παρέα με άλλους και τον κατέκριναν γι’ αυτό.

Η κυρία Φρονιμάκη στην κατάθεσή της ανέφερε πως ενημερώθηκε πως ο διευθυντής της σχολής γνώριζε τα πάντα για την κατάσταση που επικρατούσε. Οταν δε ο γιος της άλλαξε δωμάτιο οι Κρητικοί όπως είπε τον απομάκρυναν και τον φώναζαν «ρουφιάνο» στους διαδρόμους της σχολής και τον έδιωξαν από την παρέα τους ενώ μόνο δύο παιδιά από τη συγκεκριμένη παρέα του μιλούσαν.

Η οικογένεια του Βαγγέλη θεωρούσε αυτά τα παιδιά φίλους του όταν αναζητούσαν το παιδί και ενώ στην αρχή τους υποστήριζαν όταν άρχισαν να ανοίγουν στόματα απομακρύνθηκαν και τους ρωτούσαν τί μάθαιναν από άλλους.

Η κυρία Φρονιμάκη αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπιζε το παιδί της (πέταγμα φρούτων, δέσιμο σε καρέκλα, σφαλιάρες, δέσιμο με πετσέτα και σύρσιμο, πέταγμα ζεστού νερού από καζάνι στο λαιμό του κ.α). Η σταγόνα όμως, όπως σημείωσε, που ξεχείλισε το ποτήρι και ανάγκασε το παιδί της να αλλάξει δωμάτιο ήταν όταν του έβαλαν χρώμα στο σαμπουάν.

Όταν ρωτήθηκε από τους συνηγόρους γιατί τα άλλα παιδιά δεν μιλούσαν για όλα αυτά η κυρία Φρονιμάκη είπε πως δεν μιλούσαν γιατί φοβούνταν. Ο Βαγγέλης ήθελε να τα έχει καλά με όλους και με τους συμππατριώτες του, είπε.

«Αυτοί λένε ότι ήταν αστεία εγώ δεν ξέρω πως μπορεί κάτι τέτοιο να είναι αστείο» τόνισε σε κάποιο σημείο της κατάθεσής της η κυρία Φρονιμάκη. Ο Βαγγέλης ήθελε να τελειώσει τη σχολή και να φύγει και γι΄ αυτό δεν έλεγε τίποτα για να μην δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα. Ηταν δυναμικός, κοινωνικός και όλα αυτά που έζησε του τα επέβαλλαν να τα υποστεί. «Το γιατί δεν μας μίλησε μας “τρώει” όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Φρονιμάκη.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του, του είχε πει πως οι φίλοι δεν σε κάνουν να υποφέρεις συμπληρώνοντας πως στην Κρήτη ποτέ ο Βαγγέλης δεν είχε αντιμετωπίσει ανάλογα προβλήματα. Οταν η μητέρα ανέφερε πως ότι και να αποδειχθεί στο τέλος ευθύνονται αυτά τα παιδιά, προκάλεσε την αντίδραση των συνηγόρων.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της κατάθεσής της η μητέρα του ήταν ψύχραιμη ωστόσο δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της όταν ένας από τους συνηγόρους έδειξε στην έδρα μία φωτογραφία που ήταν όλη η παρέα μαζί και, ένα βίντεο το οποίο φέρεται να τράβηξε ο Βαγγέλης, με τη μητέρα του από πλευράς της να ζητά να απομακρυνθούν και τα δύο καθώς δεν μπορούσε ούτε τη φωτογραφία να βλέπει, ενώ αρνήθηκε πως η φωνή που ακούγονταν στο βίντεο ήταν η φωνή του παιδιού της.

Πηγή: cnn.gr

Tags: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ
Previous Post

Πρώτος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Καράτε ο Χρήστος Τζίλιας με καταγωγή από το Μικρόκαστρο

Next Post

Εμβόλιο κορωνοϊός: Γιατί μερικοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό τους

Next Post
ΕΜΒΟΛΙΟ

Εμβόλιο κορωνοϊός: Γιατί μερικοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό τους

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Εκλογές για τον Ορειβατικό Σύλλογο Σιάτιστας
  • Καλλιόπη Βέττα: «Η κυβέρνηση αφήνει εκτός Σώματος χιλιάδες έμπειρους πυροσβέστες – Μόλις 26 θέσεις στη Δυτική Μακεδονία από τις 600 που προκηρύχθηκαν »
  • Δήμος Κοζάνης: Εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης/Εκπαιδευτική χρονιά 2026 – 2027
  • Έκτακτη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας δια ζώσης
  • Διαγωνισμός Καινοτομίας «WestBeyond» της Δυτικής Μακεδονίας

Πρόσφατα σχόλια

  1. Νεκρή 55χρονη μετά από ανατροπή τρακτέρ στο Βόιο - Eordaia.org - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ στο Τσοτύλι: 55χρονη καταπλακώθηκε από τρακτέρ
  2. “Le Marron”-Tο νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο Πολυκάστανο Βοΐου. Βίντεο και φωτογραφίες από τα εγκαίνια - TsotiliNews στο “Le Marron”-Tο νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο Πολυκάστανο Βοΐου. Βίντεο και φωτογραφίες από τα εγκαίνια
  3. Ανακήρυξη ως Ευεργέτη του Παναγιώτη Ξενόπουλου από το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου - TsotiliNews στο Ανακήρυξη ως Ευεργέτη του Παναγιώτη Ξενόπουλου από το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου
  4. Vangelis Tzelepis στο Σιάτιστα- Δεκαπενταύγουστος: Η παρέα ” Τα Λεβεντόπαιδα”. Βίντεο και φωτογραφίες
  5. Xris στο Δήμος Βοΐου: Τέσσερις νέες παιδικές χαρές σε Γαλατινή, Σιάτιστα, Εράτυρα και Τσοτύλι. Φωτογραφίες
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr