• Latest
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Υπόθεση Ροτβάιλερ: “Είχα κλείσει την πόρτα για τα σκυλιά…μετά πώς άνοιξε;” – Η κατάθεση των κατηγορούμενων για τον τραγικό θάνατο του 5χρονου Στάθη

14 Νοεμβρίου 2023
Υφυπουργός Παιδείας Νίκος Παπαϊωάννου: «Στηρίζουμε έμπρακτα ένα Πανεπιστήμιο που επενδύει στη γνώση, στην έρευνα και στην καινοτομία»

Υφυπουργός Παιδείας Νίκος Παπαϊωάννου: «Στηρίζουμε έμπρακτα ένα Πανεπιστήμιο που επενδύει στη γνώση, στην έρευνα και στην καινοτομία»

3 Σεπτεμβρίου 2026
Το πρόγραμμα των 44ων Λασσανείων του Δήμου Κοζάνης

44α Λασσάνεια: Οι Εκδηλώσεις «Τροχιά 26» του Δήμου Κοζάνης για την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2026

3 Σεπτεμβρίου 2026
Το πρόγραμμα των 44ων Λασσανείων του Δήμου Κοζάνης

44α Λασσάνεια: Οι Εκδηλώσεις «Τροχιά 26» του Δήμου Κοζάνης για το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2026

3 Σεπτεμβρίου 2026
Ο Σπάρτακος ζητά από την κυβέρνηση να αποσύρει το σχέδιο νόμου που φαλκιδεύει το δικαίωμα της συλλογικής διαπραγμάτευσης

ΔΕΘ: Όλοι πρέπει να δώσουμε δυναμικό παρών

3 Σεπτεμβρίου 2026
Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Γρεβενών για την ξαφνική απώλεια της Γλυκερίας Μησιοπούλου-Μπιρμπίλη

Η διοίκηση και το προσωπικό της ΔΕΥΑ Βοΐου εκφράζουν τη βαθιά θλίψη και τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον πρόωρο και άδικο χαμό της Βασιλικής Σεμερτζίδου

3 Σεπτεμβρίου 2026

Βελβεντό: 3.000 ευρώ για κάθε νέα γέννηση χωρίς εισοδηματικά κριτήρια

3 Σεπτεμβρίου 2026
Συνδυασμός «ΕΛΠΙΔΑ»: “Η Καστοριά σε αδιέξοδο : Αναζητώντας Όραμα και Στρατηγική Ανάπτυξης”

“ΕΛΠΙΔΑ” – Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Δεν αποδεχόμαστε να βαφτίζεται «ψέμα» ένα συλλογικό αίτημα

3 Σεπτεμβρίου 2026
Στον Δήμο Σερβίων η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σέβη Βολουδάκη

Στον Δήμο Σερβίων η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σέβη Βολουδάκη

3 Σεπτεμβρίου 2026
Εσπερίδα για το Μεταλυκειακό Έτος Τάξη Μαθητείας από το ΕΠΑΛ Σιάτιστας

ΕΠΑΛ Γρεβενών: Εγγραφές στο Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας 2026–2027

3 Σεπτεμβρίου 2026
Ξεκινούν οι εγγραφές στο Εικαστικό και Φωτογραφικό Εργαστήρι του Δήμου Κοζάνης

Ξεκινούν οι εγγραφές στο Εικαστικό και Φωτογραφικό Εργαστήρι του Δήμου Κοζάνης

3 Σεπτεμβρίου 2026
Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης: Με επιτυχία η εκδήλωση με τίτλο “Πάρε με φεγγάρι να χαρείς”

Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης: Με επιτυχία η εκδήλωση με τίτλο “Πάρε με φεγγάρι να χαρείς”

3 Σεπτεμβρίου 2026
ΠΑΣΟΚ: Επίσκεψη του Υποψήφιου Προέδρου Μιχάλη Κατρίνη στον Νομό Κοζάνης

ΠΑΣΟΚ Κοζάνης: Ανακοίνωση για την 3η Σεπτέμβρη

3 Σεπτεμβρίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Υπόθεση Ροτβάιλερ: “Είχα κλείσει την πόρτα για τα σκυλιά…μετά πώς άνοιξε;” – Η κατάθεση των κατηγορούμενων για τον τραγικό θάνατο του 5χρονου Στάθη

sierafm by sierafm
14 Νοεμβρίου 2023
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
0
SHARES
130
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Στην τελική ευθεία εισήλθε σήμερα, Τρίτη, η εκδίκαση, η εκδίκαση, σε δεύτερο βαθμό, της υπόθεσης, ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα το 2016, όταν ένας 5χρονος είχε τραυματιστεί θανάσιμα από επίθεση σκυλιού ροτβάιλερ έξω από τον Άργιλο Κοζάνης.

Ασφαλώς το μεγάλο ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στην κατάθεση του κατηγορούμενου και ιδιοκτήτη των σκύλων Ιωάννη Μαρά, ο οποίος μεταξύ άλλων,  αρχικά αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας τόσο τα δικά του όσο και της συζύγου του. Στη συνέχεια και σε ερώτηση της προέδρου εξήγησε τους λόγους για τους οποίους είχε τα οχτώ σκυλιά στο σπίτι, λέγοντας πως αυτά προήλθαν από επιθυμητές εγκυμοσύνες το διάστημα που έλειπε από το σπίτι, ενώ, σύμφωνα με τον ίδιο, είχε δώσει εντολή στον κτηνίατρο να δοθούν για υιοθεσία και τα σκυλιά τα είχε εκπαιδεύσει εκείνος,περιγράφοντας και τις συνθήκες φύλαξης.

Σύμφωνα με τον Ιωάννη Μαρά “Κάποιος μετακίνησε το σωλήνα αντιστήριξης”, ενώ άφησε αιχμές κατά της μητέρας ότι σε προηγούμενη κατάθεση της ανέφερε πως ήταν κλειδωμένη η πόρτα που ήταν τα σκυλιά και ανέφερε “πως μετά άνοιξε;”. Συνέχισε λέγοντας πως τα έκλεισε τα σκυλιά εκείνη τη μέρα, διότι γνώριζε πως ο μικρός Στάθης είχε έναν σκύλο και τον κακομεταχειριζόταν και γι ‘αυτό επέλεξε να τα κλείσει μέσα!

Όπως υποστήριξε ο κατηγορούμενος, ο τότε σύντροφος της μητέρας προσπαθεί να πετάξει τις κατηγορίες από πάνω του και υπάρχει ζήτημα ψευδορκίας. Στη συνέχεια η πρόεδρος της έδρας του θύμισε πως σε προηγούμενη κατάθεση του είχε αναφέρει ότι το ατύχημα ήταν προμελετημένο από τη μητέρα για να διεκδικήσει αποζημίωση και τον ρώτησε αν επιμένει σε αυτή την άποψη. “Όχι δεν επιμένω, τότε προσπαθούσα να ελέγξω όλα τα ενδεχόμενα” απάντησε ο Ιωάννης Μαράς, ο οποίος έκλεισε την απολογία του υποστηρίζοντας πως η σύζυγός του είναι αθώα.

“Τόσα χρόνια μια συγγνώμη δε ζητήσατε…”

Σημαντική η στιγμή που πρόεδρος του δικαστηρίου σχολίασε προς τον κατηγορούμενο “Ένα συγγνώμη δε ζητήσατε τόσα χρόνια από τη μάνα”, με τον τελευταίο να απαντά αμήχανα πως “προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε αλλά δεν μας άφησαν….η οδύνη μου είναι μεγάλη, η μοναδική συγγνώμη που ζητάω είναι από τον Θεό και κάθε φορά μνημονεύω τον μικρό Στάθη σε κάθε εκκλησάκι που κάνω”.

Ακολούθησε η κατάθεση της συζύγου του Ιωάννη Μαρά και επίσης κατηγορούμενης, η οποία ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως “είμαι αθώα, είχα κατάστημα και δούλευα,,, δεν είχα χρόνο για τα σκυλιά, με τα σκυλιά δεν είχα κάποια ιδιαίτερη σχέση ούτε τα τάισα ούτε τα έκανα μπάνιο ούτε τίποτα” και συνέχισε λέγοντας πως ο σύζυγος της τα πρόσεχε πολύ τα σκυλιά και τον άκουγαν. Για ακόμα μια φορά αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον γείτονα και γνωστό οδοντίατρο της Κοζάνης, ισχυριζόμενη πως “χτύπησε τον ένα σκύλο και από τότε έγινε πιο επιθετικός….”

Η κατηγορούμενη υποστήριξε πως “Ένα τραύμα αριστερά πάνω στο κεφάλι και ένα δεξιά στο λαιμό έφερε το παιδί…εγώ το πήρα αγκαλιά δεν είχε τόσο σοβαρά τραύματα ανέπνεε κανονικά. Είχε έναν βουβό λυγμό. Ούτε εγώ δεν λερώθηκα λέει από τα αίματα….”,ενώ ισχυρίστηκε πως “πήγα σπίτι τους να ζητήσω συγγνώμη και δε με δέχτηκαν δεν ήθελαν καν να με δουν”.

Στην έναρξη της συνεδρίασης η πλευρά των συνηγόρων υπεράσπισης υποστήριξε πως το σημαντικό φωτογραφικό υλικό που προσκόμισε στις αρχές Οκτωβρίου ο χειρουργός του Μαμάτσειου Μιχάλης Δουλγεράκης είτε είναι σκηνοθετημένο, είτε είναι φωτογραφίες μετά τον θάνατο του παιδιού, με τραύματα που έχουν γίνει από μαχαιρι και όχι από τα σκυλιά και δε θα πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Επίσης ο ιατροδικαστής Ιάκωβος Γερούδης, μάρτυρας της πλευρά του κατηγορούμενου και της συζύγου του, μίλησε για καθυστερημένη αντίδραση των γιατρών και ανικανότητα.

Η εκδίκαση της υπόθεσης συνεχίζεται στο Τριμελές Εφετείο και αναμένεται ίσως και σήμερα η απόφαση. Πρωτόδικα είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης πέντε ετών, εξαγοράσιμη προς 20 ευρώ την ημέρα, για τον ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ και τη σύζυγό του.
Δέσποινα Μπεσίρη-Παναγιώτης Πλιάτσιος
kozanimedia.gr
Tags: ΔΙΚΗΡΟΝΤΒΑΙΛΕΡ
Previous Post

Eκδήλωση τιμής και μνήμης για την 50η επέτειο της εξέγερσης των ηρωικών αγωνιστών του Πολυτεχνείου την Παρασκευή 17/11

Next Post

Μπαίνει φρένο στις προσφορές και στα 1+1 προϊόντα στα σούπερ μάρκετ

Next Post
Σούπερ μάρκετ, super market

Μπαίνει φρένο στις προσφορές και στα 1+1 προϊόντα στα σούπερ μάρκετ

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Υφυπουργός Παιδείας Νίκος Παπαϊωάννου: «Στηρίζουμε έμπρακτα ένα Πανεπιστήμιο που επενδύει στη γνώση, στην έρευνα και στην καινοτομία»
  • 44α Λασσάνεια: Οι Εκδηλώσεις «Τροχιά 26» του Δήμου Κοζάνης για την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2026
  • 44α Λασσάνεια: Οι Εκδηλώσεις «Τροχιά 26» του Δήμου Κοζάνης για το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2026
  • ΔΕΘ: Όλοι πρέπει να δώσουμε δυναμικό παρών
  • Η διοίκηση και το προσωπικό της ΔΕΥΑ Βοΐου εκφράζουν τη βαθιά θλίψη και τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον πρόωρο και άδικο χαμό της Βασιλικής Σεμερτζίδου

Πρόσφατα σχόλια

  1. “Le Marron”-Tο νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο Πολυκάστανο Βοΐου. Βίντεο και φωτογραφίες από τα εγκαίνια - TsotiliNews στο “Le Marron”-Tο νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο Πολυκάστανο Βοΐου. Βίντεο και φωτογραφίες από τα εγκαίνια
  2. Ανακήρυξη ως Ευεργέτη του Παναγιώτη Ξενόπουλου από το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου - TsotiliNews στο Ανακήρυξη ως Ευεργέτη του Παναγιώτη Ξενόπουλου από το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου
  3. Vangelis Tzelepis στο Σιάτιστα- Δεκαπενταύγουστος: Η παρέα ” Τα Λεβεντόπαιδα”. Βίντεο και φωτογραφίες
  4. Xris στο Δήμος Βοΐου: Τέσσερις νέες παιδικές χαρές σε Γαλατινή, Σιάτιστα, Εράτυρα και Τσοτύλι. Φωτογραφίες
  5. sierafm στο Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στη Σιάτιστα στο κέντρο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr