Δήμος Κοζάνης: Έναρξη 44ων Λασσανείων με την παράσταση «LOOM-QUANTA»
Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Καστοριάς με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης για τον σχεδιασμό των επόμενων δράσεων
ξερα χορτα οικοπεδο
Ενημερωτική δράση του «Βοήθεια στο Σπίτι» Δήμου Καστοριάς με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για την Κακοποίηση των Ηλικιωμένων
Τσοτύλι: Ξεκίνησαν οι εργασίες για το πρόβλημα των πλημμυρών. Φωτογραφίες
Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης: «Έκφραση στήριξης στις κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου».
Πέμπτη 8-8, διακοπή υδροδότησης στο κάτω τμήμα της Τ.Κ.  Πετρανών, 10.00 με 13.00, λόγω εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης
Γρεβενά: «Όλοι οι Χοροί, Μια Παρέα»
Συναυλία Μουσικών Συνόλων Δημοτικού Ωδείου Βοΐου «Χαρίλαος Περπέσας»
«Μηδενική Ανοχή στη μη χρήση κράνους»: Πραγματοποιήθηκαν 461 τροχονομικοί έλεγχοι σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας
ΔΙΑΔΥΜΑ: Δεύτερη συνάντηση του έργου CIRCLE – Πάρκο Κυκλικής Οικονομίας
Γέφυρα Ζωής: Καλοκαιρινή 19η Αιμοδοσία του 2025

Φρίκη: Βρήκαν έμβρυο σε τάπερ – Το είχαν πετάξει σε κάδο ανακύκλωσης

Σε μία φρικιαστική αποκάλυψη προέβη ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο εργοστάσιο ανακύκλωσης του Δήμου Ηρακλείου, Δημόκριτος Σαλούστρος κατά τη διάρκεια της χθεσινής πρώτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για τη νέα περίοδο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σαλούστρος αποκάλυψε ότι εργαζόμενη του εργοστασίου ανακύκλωσης υπέστη σοκ όταν βρήκε ένα έμβρυο σε τάπερ. Όπως διευκρινίστηκε επρόκειτο για έμβρυο, προφανώς από αποβολή, που πετάχτηκε στα σκουπίδια μέσα σε τάπερ στις αρχές του 2018.

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι μια ενεργή οβίδα εντοπίστηκε στον ιμάντα της ανακύκλωσης του Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ) του Ηρακλείου, ακριβώς ένα χρόνο πριν από το έμβρυο, δηλαδή στις αρχές του 2017.

Επισημάνθηκε ακόμη ότι σε 1,5 χρόνο έχουν γίνει 14 εργατικά ατυχήματα. Οι εργαζόμενοι όμως προχώρησαν και σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία αναφορικά με τον τρόπο που ο ιδιώτης εργολάβος λειτουργεί το εργοστάσιο, λέγοντας ότι τα ανακυκλώσιμα υλικά που οι δημότες πετούν στους μπλε κάδους… αντί να πηγαίνουν στην ανακύκλωση καταλήγουν στον ΧΥΤΑ των Πέρα Γαλήνων.

Όπως είπαν, το ίδιο έκανε ο εργολάβος πετώντας επί 180 ημέρες τα ανακυκλώσιμα υλικά στον ΧΥΤΑ των Πέρα Γαλήνων και δε γινόταν ανακύκλωση, αφού το εργοστάσιο δε λειτουργούσε.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια