• Latest
αστυνομια, ασθενοφορο

Φρίκη στον Αλιάκμονα: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για το νεκρό βρέφος, τι λέει ο δικηγόρος της μητέρας

3 Ιανουαρίου 2023
Το Συμβούλιο Διοίκησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Διασφάλισης Ποιότητας

Διεθνής ερευνητική διάκριση για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: 16 επιστήμονες στη λίστα Stanford–Elsevier 2026

13 Οκτωβρίου 2026
Έκθεση από την ” Ηλιαχτίδα”

Έκθεση από την ” Ηλιαχτίδα”

13 Οκτωβρίου 2026
Κοζάνη: 47χρονος καλλιεργούσε κάνναβη!!

Κοζάνη: 47χρονος καλλιεργούσε κάνναβη!!

13 Οκτωβρίου 2026
Ολοκληρώθηκε η ημερίδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, για την προστασία και την ευζωία των ζώων

Ολοκληρώθηκε η ημερίδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, για την προστασία και την ευζωία των ζώων

13 Οκτωβρίου 2026
6ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής και Ερμηνείας Πρωτότυπων Μονολόγων επί Σκηνής

6ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής και Ερμηνείας Πρωτότυπων Μονολόγων επί Σκηνής

13 Οκτωβρίου 2026
Ξεκινά η λειτουργία των Γωνιών Ανακύκλωσης με υπογειοποιημένους κάδους στον Δήμο Κοζάνης (Βίντεο+Φωτογραφίες)

Πρόσκληση σε εκδήλωση: «Επαναχρησιμοποίηση & Ανακύκλωση στην πράξη» στο Δισπηλιό

13 Οκτωβρίου 2026
Δήμος Κοζάνης: Χτίζουμε την Πανδώρα του αύριο

Δήμος Κοζάνης: Χτίζουμε την Πανδώρα του αύριο

13 Οκτωβρίου 2026
Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας  και Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης  (Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ΤΝ)

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Εγκρίσεις τρόπων δημοπράτησης σημαντικών έργων από την Περιφερειακή Επιτροπή

13 Οκτωβρίου 2026
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Αυτοκίνητο τούμπαρε στο δρόμο Γαλατινής- Σιάτιστας

13 Οκτωβρίου 2026
Γρεβενά: Ο Δήμαρχος ακύρωσε την παρέλαση, αλλά οι μαθητές παρέλασαν χωρίς μουσική! Βίντεο

Γρεβενά: Ο Δήμαρχος ακύρωσε την παρέλαση, αλλά οι μαθητές παρέλασαν χωρίς μουσική! Βίντεο

13 Οκτωβρίου 2026
Δήμος Γρεβενών: Με λαμπρότητα και συγκίνηση ο εορτασμός των 114ων Ελευθερίων της πόλης

Δήμος Γρεβενών: Με λαμπρότητα και συγκίνηση ο εορτασμός των 114ων Ελευθερίων της πόλης

13 Οκτωβρίου 2026
πετρελαιο θερμανσης

Πετρέλαιο θέρμανσης: Στα 1,60 ευρώ η τιμή εκκίνησης με επιδότηση 35 λεπτών – Πώς συγκρίνεται η Ελλάδα με την Ευρώπη

13 Οκτωβρίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στον Αλιάκμονα: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για το νεκρό βρέφος, τι λέει ο δικηγόρος της μητέρας

sierafm by sierafm
3 Ιανουαρίου 2023
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
αστυνομια, ασθενοφορο
0
SHARES
4
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για το φριχτό θάνατο του βρέφους στον Αλιάκμονα, στη Βέροια.

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Βέροιας και όχι μόνο παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση της 29χρονης που κατηγορείται ως υπεύθυνη για τον θάνατο του 11 μηνών μωρού της, το οποίο ανασύρθηκε νεκρό από το φράγμα του Αλιάκμονα.

Στη μητέρα έχει απαγγελθεί η κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και η ίδια ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη (4/1).

«Δεν σκότωσα το παιδί μου, δεν ξέρω τι έγινε», φέρεται να ισχυρίστηκε η μητέρα, που μένει σε χωριό της Ημαθίας και φαίνεται να είχε διαμάχη με τον πατέρα του παιδιού, ο οποίος σύμφωνα με ντόπιους προσπαθούσε να πάρει την επιμέλεια του βρέφους.

Τι έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή

Η νεκροψία-νεκροτομή που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας έδειξε ασφυκτικό θάνατος εντός ύδατος. Στο νοσοκομείο εκτός από τον θάνατο διαπιστώθηκε πως το άτυχο κοριτσάκι έφερε δαγκωματιές από ζώα στο σώμα του. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα ευρήματα του ιατροδικαστή κατέδειξαν ότι το κορμάκι του άτυχου βρέφους έφερε δαγκωματιές όταν ήταν ήδη νεκρό, με συνέπεια την απώλεια μυϊκής μάζας.

Τι λέει ο δικηγόρος της

Η πληροφορία που μεταδόθηκε ότι η μητέρα πέταξε το παιδί της στα παγωμένα νερά και στη συνέχεια πήγε σε ρεβεγιόν διαψεύστηκε κατηγορηματικά σήμερα από τον δικηγόρο της 29χρονης, Αντώνη Μπιδέρη. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο δικηγόρος διέψευσε ότι η πελάτισσά του πήγε και γιόρτασε την Πρωτοχρονιά, ενώ επισημαίνει ότι απομονώθηκε πλήρως για να μην βλέπει κανέναν.

Ο Αντώνης Μπιδέρης δήλωσε πως «η εντολέας του δεν έχει συνειδητοποιήσει την έκβαση του συμβάντος, διότι πουθενά από την δικογραφία δεν προκύπτει ομολογία ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και από δόλο». Διέψευσε επίσης ότι μετά την πράξη της πήγε σε ρεβεγιόν, λέγοντας ότι πήγε και απομονώθηκε χωρίς να βλέπει κανέναν.

Παράλληλα σημείωσε πως «πρέπει να ανοίξει ένα μεγάλο θέμα σχετικά με την κατάσταση του καταλογισμού, με τις ακούσιες νοσηλείες» και συμπλήρωσε πως «σήμερα είναι που θα βάλουμε βαθιά το χέρι στην δικογραφία και θα ερευνήσουμε το αν αυτή η γυναίκα είχε πάρε – δώσε με ψυχιατρικές κλινικές».

«Είμαστε συντετριμμένοι. Υπήρχε μία ατμόσφαιρα πολύ ευχάριστη στο σπίτι με τον παππού και την μητέρα της Ελευθερίας. Είναι αλήθεια πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ωστόσο το τελευταίο διάστημα με την ιατρική παρακολούθηση ήταν όλα καλά, Την επισκέπτονταν οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου. Η μητέρα της Ελευθερίας πήγαινε το μωρό κάθε Κυριακή στην Εκκλησία, το παιδί ήταν σε άριστη κατάσταση. Το παιδί επισκεπτόταν συχνά και ο πατέρας του», ανέφερε στον ΑΝΤ1, ο πρόεδρος της Κοινότητας Σταυρού Ημαθίας Γιάννης Κεϊσίδης.

«Είμαστε συγκλονισμένοι»

Την ίδια ώρα κάτοικοι της περιοχής μιλώντας στο ThessToday.gr δηλώνουν εμφανώς συγκλονισμένοι για την αποτρόπαια υπόθεση, ενώ υποστηρίζουν πως το σημείο που φαίνεται να υπέδειξε η 29χρονη ότι πέταξε το βρέφος είναι πολυσύχναστο και ότι κατά μήκος του δρόμου κυκλοφορούν παντού αδέσποτα.

Η μητέρα φέρεται να έφυγε μαζί με το παιδάκι της από το σπίτι όπου διαμένει με τους γονείς την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς επέστρεψε στο σπίτι χωρίς το παιδί με αποτέλεσμα οι δικοί της να ενημερώσουν τις Αρχές.

«Ξεσπά» ο πατέρας του βρέφους

χθες έγινε μυστικά η κηδεία του μωρού που βρέθηκε πνιγμένο σε όχθη του Αλιάκμονα. Από την κηδεία απουσίαζε ο πατέρας, ο οποίος είπε στο Star ότι δεν ειδοποιήθηκε από την οικογένεια, αλλά από άνθρωπο που βρισκόταν στο κοιμητήριο.

«Ήταν ένα αγγελούδι, χαρούμενο… Ποιανού η καρδιά δεν πονάει.. Εγώ όταν πήγαινα έβλεπα το παιδί, ήταν καλοσυντηρημένο, ήταν ταϊσμένο, το πήγαινα στους γιατρούς… Προσπάθησα ό,τι καλύτερο γι’ αυτό το παιδί», δήλωσε συγκλονισμένος ο πατέρας του αδικοχαμένου βρέφους.

Ο άνδρας ισχυρίστηκε ακόμα ότι από τη μέρα που το παιδί γεννήθηκε εκείνος προσπαθούσε να το αναγνωρίσει.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Previous Post

Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης – Μνημόσυνο για τον Μακαριστό Παύλο και Καστορίας Σεραφείμ

Next Post

Δημοτική Αστυνομία: Πότε θα βγει η προκήρυξη για τις 1.264 μόνιμες θέσεις – Το χρονοδιάγραμμα

Next Post
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ

Δημοτική Αστυνομία: Πότε θα βγει η προκήρυξη για τις 1.264 μόνιμες θέσεις – Το χρονοδιάγραμμα

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Διεθνής ερευνητική διάκριση για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: 16 επιστήμονες στη λίστα Stanford–Elsevier 2026
  • Έκθεση από την ” Ηλιαχτίδα”
  • Κοζάνη: 47χρονος καλλιεργούσε κάνναβη!!
  • Ολοκληρώθηκε η ημερίδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, για την προστασία και την ευζωία των ζώων
  • 6ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής και Ερμηνείας Πρωτότυπων Μονολόγων επί Σκηνής

Πρόσφατα σχόλια

  1. Κωνσταντίνος Καραγιάννης στο Η 34η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας, σε δύο λεπτά και σαράντα πέντε δευτερόλεπτα ! (video)
  2. Ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού στο προφράγμα Πραμόριτσας, στο ύψος του Αυγερινού - TsotiliNews στο Ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού στο προφράγμα Πραμόριτσας, στο ύψος του Αυγερινού
  3. Νεκρή 55χρονη μετά από ανατροπή τρακτέρ στο Βόιο - Eordaia.org - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ στο Τσοτύλι: 55χρονη καταπλακώθηκε από τρακτέρ
  4. “Le Marron”-Tο νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο Πολυκάστανο Βοΐου. Βίντεο και φωτογραφίες από τα εγκαίνια - TsotiliNews στο “Le Marron”-Tο νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο Πολυκάστανο Βοΐου. Βίντεο και φωτογραφίες από τα εγκαίνια
  5. Ανακήρυξη ως Ευεργέτη του Παναγιώτη Ξενόπουλου από το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου - TsotiliNews στο Ανακήρυξη ως Ευεργέτη του Παναγιώτη Ξενόπουλου από το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr