• Latest
ΦΣ Κοζάνης

ΦΣ Κοζάνης: Έτσι πέρασε από τα Γιαννιτσά

15 Φεβρουαρίου 2022
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»

Καλλιόπη Βέττα: Ο τιμωρητικός χαρακτήρας του νέου Κ.Ο.Κ. δεν θα οδηγήσει στην βελτίωση της οδικής ασφάλειας

6 Ιουνίου 2025
Πρόγραμμα “Μαριέττα Γιαννάκου”:  Εντός του Ιουνίου ξεκινούν εργασίες  ανακαίνισης και αναβάθμισης του 1ου Ημερήσιου Γυμνασίου Γρεβενών

Πρόγραμμα “Μαριέττα Γιαννάκου”:  Εντός του Ιουνίου ξεκινούν εργασίες  ανακαίνισης και αναβάθμισης του 1ου Ημερήσιου Γυμνασίου Γρεβενών

6 Ιουνίου 2025
Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δ. Μακεδονίας και το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση του έργου “RRI-LEADERS: Leadership for Territorial Development through Responsible Science and Innovation”

Ψήφισμα της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας για την γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού

6 Ιουνίου 2025
Επιμελητήριο  Κοζάνης: Ολοκλήρωση  δράσης  επιμόρφωσης  στον  τομέα  πωλήσεων & εξυπηρέτησης

Επιμελητήριο  Κοζάνης: Ολοκλήρωση  δράσης  επιμόρφωσης  στον  τομέα  πωλήσεων & εξυπηρέτησης

6 Ιουνίου 2025
Λάζαρος Γκερεχτές: Προχωρά η κατασκευή κόμβων στη Μπάρα Σιάτιστας.  Φωτογραφίες

Λάζαρος Γκερεχτές: Προχωρά η κατασκευή κόμβων στη Μπάρα Σιάτιστας. Φωτογραφίες

6 Ιουνίου 2025
Εναρκτήρια συνάντηση του έργου ARMED: Ανάπτυξη ευφυούς συστήματος πρόληψης πλημμυρών με συντονιστή το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Εναρκτήρια συνάντηση του έργου ARMED: Ανάπτυξη ευφυούς συστήματος πρόληψης πλημμυρών με συντονιστή το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

6 Ιουνίου 2025
ΕΟΠΥΥ ΓΙΑΤΡΟΣ

Ξεκινά στις 16 Ιουνίου η καθολική κατ’ οίκον διανομή φαρμάκων από τον ΕΟΠΥΥ

6 Ιουνίου 2025
ΒΟΤΑΝΑ

Αυτό το μεσογειακό βότανο επιβραδύνει την εσωτερική γήρανση του σώματος

6 Ιουνίου 2025
ΚΑΦΕΣ

Η κατανάλωση καφέ συνδέεται με την υγιή γήρανση στις γυναίκες

6 Ιουνίου 2025
φορολογια

Υποχρεωτική δήλωση ΙΒΑΝ στο Μητρώο της ΑΑΔΕ

6 Ιουνίου 2025
ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Καταστήματα: Πότε μπαίνουν οι καλοκαιρινές εκπτώσεις

6 Ιουνίου 2025
απορριματοφορο

Νεκρή δημοτική υπάλληλος: Ταξί συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο

6 Ιουνίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 6 Ιουνίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΦΣ Κοζάνης: Έτσι πέρασε από τα Γιαννιτσά

sierafm by sierafm
15 Φεβρουαρίου 2022
in ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΦΣ Κοζάνης
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Παίζοντας με περίσσιο πάθος και προσήλωση στον στόχο από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα, η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνη πέρασε νικηφόρα από την δύσκολη έδρα των Γιαννιτσών, κάνοντας την 8η συνεχόμενη νίκη, κερδίζοντας την τοπική ομάδα με σκορ 0-1.

Η ομάδα της Κοζάνης, που πίεζε ψηλά από το 1ο λεπτό, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, αν οι επιθετικές της προσπάθειες ήταν καλύτερες το τελικό αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό.

Στο 4ο σλαλομ του Καραγιάννη σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να αναπηδά στον κακό αγωνιστικό χώρο και την μπάλα να φεύγει ψηλά πάνω από οριζόντιο δοκάρι.

Στο 8ο μετά από κόρνερ του Ιορδανίδη ο Κωστούλας θα πάρει την πρώτη κεφαλιά και ο Παπαργυργίου εξ επαφής πάνω στην γραμμή θα στείλει με κεφαλιά την μπάλα πάνω από οριζόντιο δοκάρι.

Στην συνέχεια στο 12ο σέντρα του Παπαργυρίου και ο Κωστούλας από καλή θέση θα στείλει την μπάλα με κεφαλιά άουτ.

Στο 17ο λεπτό ο Πρέτσι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Κυριακίδης σε μια μεγάλη απόκρουση με την άκρη των δαχτύλων ενώ στην συνέχεια η μπάλα θα βρει την συμβολή των δοκαριών.

Στο 23ο λεπτό μετα από φάουλ του Παπαργυρίου σουτ του ωραίο σουτ του Μαυροματίδη η μπάλα θα βρει σε σώματα αμυνομένων και θα καταλήξει κόρνερ.

Στο 25ο κλέψιμο του Ιορδανίδη έξω από την περιοχή των Γιαννιτσών, θα μπει με αξιώσεις στην περιοχή αλλά η κάθετη πάσα του θα αποκρουστεί από τους αμυντικούς.

Στο 30ο λεπτό  η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνη κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν ο Κατσουλίδης σέντραρε από δεξιά με τον Λεωνίδα Κωστούλα να ξεμαρκάρεται ωραία και από το ύψος της μικρής περιοχής να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Μούτσα.

Στο 40ο λεπτό ο Πιριτζάους κόβει πρώτος την μπάλα στο ύψος του κέντρου και δίνει πάσα στον Ιορδανίδη , εκείνος δίνει κάθετη πλάγια πάσα στον Μπακάλη από δεξιά, εκείνος θα κάνει την σέντρα, η μπάλα θα φτάσει στον Κωστούλα που θα στρώσει όμορφα στον Καραγιάννη εκείνος θα κάνει σουτ το οποίο θα περάσει λίγο έξω από τα δοκάρια.

Στο 43ο μετα από φάουλ του Ιορδανίδη θα αποκρούσει η άμυνα των Γιαννιτσών, η μπάλα θα φτάσει στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Μαυροματίδης θα σουτάρει και η μπάλα θα περάσει πάνω από οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε στο ίδιο μοτίβο με την ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου να μπαίνει πάρα πολύ καλά, να χάνει αρκετές ευκαιρίες, ενώ το σκορ θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο από το 0-1.

Στο 50ο ωραία προσπάθεια του Καραγιάννη θα ανοίξει στο ύψος του πέναλτι στον Μαυροματίδη εκείνος θα σπάσει την μπάλα στον Ιορδανίδη, αλλά το σουτ  θα φύγει πάνω από οριζόντιο δοκάρι.

Στο 60ο εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη , κεφαλιά του Ψιάνου αλλά η μπάλα θα φύγει πάνω από οριζόντιο δοκάρι.

Στο 62’ δυνατό σουτ του Ψιάνου έξω από την περιοχή, αποκρούει δύσκολα ο Μούτσα, η μπάλα πήρε ύψος, βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κωστούλας μόνος απέναντι στην εστία έστειλε με κεφαλιά την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα των Γιαννιτσών, για να χαθεί έτσι ακόμη μία τεράστια ευκαιρία για την ομάδα μας.

Στο 67’ σέντρα του Ιορδανίδη στον Μαυροματίδη και ο τελευταίος από καλή θέση πλάσαρε μόλις άουτ.

Στο 69’ η Κοζάνη ζήτησε πέναλτι όταν σε μια ωραία προσπάθεια του Ιορδανίδη, ο αμυντικός των Γιαννιτσών Χαραβητίδης έκανε την προβολή, βρίσκοντας μπάλα και παίκτη, ενώ ο διαιτητής είπε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 70’ ο Σάκης Παπαβασιλείου θέλησε να φρεσκάρει την ομάδα με αλλαγές, με τους Πάλλα αντί Μαυροματίδη και Τσώτσος αντί Κωστούλα.

Στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά, με το σκορ ακόμα στο 0-1, τα Γιαννιτσά πήραν μέτρα στο γήπεδο χωρίς όμως να απειλούν ιδιαίτερα, με την Κοζάνη να έχει τον έλεγχο. γιατί στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν.

Στην τελευταία φάση του αγώνα στο 95’ η ομάδας βγήκε στην αντεπίθεση, ο Παπαργυρίου έδωσε στον Πάλλα που έκανε το δυνατό σουτ, ο Μούτσα απέκρουσε δύσκολα, η μπάλα ήρθε στον Καραγιάννη που έδωσε ξανά στον Πάλλα που σούταρε ξανά και από θέση τετ-α-τετ αλλά ο Μούτσα έκανε νέα σωτήρια επέμβαση.

Με την νίκη της αυτή η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνη έφτασε τους 31 βαθμούς, παραμένοντας στην δεύτερη θέση, ενώ στην κορυφή παρέμεινε ο Μακεδονικός Θεσσαλονίκης με 34.

Συνθέσεις ομάδων:

Α.Σ. Γιαννιτσά (Γυριχίδης): Μούτσα, Πλατσιώτας Στ., Ιωσηφίδης, Χατζόπουλος, Τσιάκαλος (69′ Αθανασιάδης), Δεληχατζής, Χατζηαλεξιάδης (46′ Ξανθόπουλος), Πετράκης (46′ Belic), Χαραβητίδης, Πρέτσι και Μυλωνάς. Στον πάγκο έμειναν οι: Τοψής, Παπακαρμέζης, Πελτέκης και Ελευθεριάδης.

Φ.Σ. Κοζάνη (Παπαβασιλείου): Κυριακίδης, Πιρίτζαους, Ρογγότης, Κατσουλίδης, Παπαργυρίου, Μπακάλης, Ψιανός (90’+1’ Σερσέμης), Καραγιαννίδης, Ιορδανίδης (81’ Μπίντσης), Μαυροματίδης (70’ Πάλλας) και Κωστούλας (70’ Τσώτσος). Στον πάγκο έμειναν οι: Μπίκος, Αρσενίδης, Ντούκα, Κριεμάδι και Μωϋσιάδης.

Διαιτητής: Αργυρόπουλος-Σαφούρης (ΕΠΣ Σερρών). Βοηθοί: Α’ Βακουφτσής (ΕΠΣ Σερρών), Β’ Κρυωνάς (ΕΠΣ Σερρών).

Αναλυτικά όλα τα  αποτελέσματα: Γ’ Εθνική (2ος Όμιλος | 15η Αγωνιστική)

ΑΣ Γιαννιτσά – Κοζάνη ΦΣ                                                            0-1

Κτην. Αστέρας Καληράχης Γρεβενών – Μακεδονικός                  0-1

ΑΕΠ Κοζάνης – Εδεσσαϊκός                                         2-0

Μ. Αλέξ.Τρικάλων Ημαθίας ΑΟ – Ο.Φ. Αγίου Ματθαίου     1-1

Ηρακλής Αμπελοκήπων – Ποσειδών Ν. Μηχανιώνας                   1-1

ΑΕ Λευκίμμης – Θύελλα Σαρακηνών ΠΑΣ                        1-0

Ευχαριστήριο  «Ο κόσμος δείχνει την απέραντη αγάπη του»

Η διοίκηση του ΦΣ Κοζάνης, ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας για την εντυπωσιακή τους παρουσία στο γήπεδο των Γιαννιτσών. Οι φίλαθλοι της ομάδας μας για ακόμη μια φορά ήταν ο δωδέκατος παίκτης, στηρίζοντας μέχρι τέλους τις προσπάθειες των παικτών μας, δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να τους επευφημούν και στο τέλος πανηγύρισαν ακόμη ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Η Βαθμολογία έως τώρα:

ΘΕΣΗ  ΟΜΑΔΑ                      ΑΓΩΝΕΣ         ΒΑΘΜΟΙ

1 Μακεδονικός                                      15                34

2 Κοζάνη ΦΣ                                     15                   31

3 ΑΕΠ Κοζάνης                             15                26

4 Εδεσσαϊκός                               15                23

5 Θύελλα Σαρακηνών ΠΑΣ             15                21

6 ΑΕ Λευκίμμης                            15                21

7 Ποσειδών Ν. Μηχανιώνας            15                20

8 ΑΣ Γιαννιτσά                                       15                18

9 Μ. Αλέξ. Τρικάλων Ημαθίας         15                18

10 Ο.Φ. Αγίου Ματθαίου               15                16

11 Κτην. Ας. Καληράχης Γρεβενών  15                12

12 Ηρακλής Αμπελοκήπων             15                9

Η επόμενη 16η Αγωνιστική (20/02/2022)-15:00 – Γ’ Εθνική (2ος Όμιλος)

Κοζάνη ΦΣ – ΑΕΠ Κοζάνης

Ποσειδών Ν. Μηχανιώνας – Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης Γρεβενών

Ηρακλής Αμπελοκήπων – Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας ΑΟ

Ο.Φ. Αγίου Ματθαίου – ΑΣ Γιαννιτσά

Μακεδονικός – Θύελλα Σαρακηνών ΠΑΣ

Εδεσσαϊκός – ΑΕ Λευκίμμης

Tags: ΦΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Previous Post

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών (Σ.Ε.Ο.) Κοζάνης διοργανώνει εξόρμηση στo όρος Βέρμιο

Next Post

Οι Προτάσεις μας για πραγματικές μειώσεις των τιμών του Ηλεκτρικού Ρεύματος

Next Post
Αριστερή Συμπόρευση για την Ανατροπή

Οι Προτάσεις μας για πραγματικές μειώσεις των τιμών του Ηλεκτρικού Ρεύματος

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)

Πρόσφατα άρθρα

  • Καλλιόπη Βέττα: Ο τιμωρητικός χαρακτήρας του νέου Κ.Ο.Κ. δεν θα οδηγήσει στην βελτίωση της οδικής ασφάλειας
  • Πρόγραμμα “Μαριέττα Γιαννάκου”:  Εντός του Ιουνίου ξεκινούν εργασίες  ανακαίνισης και αναβάθμισης του 1ου Ημερήσιου Γυμνασίου Γρεβενών
  • Ψήφισμα της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας για την γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού
  • Επιμελητήριο  Κοζάνης: Ολοκλήρωση  δράσης  επιμόρφωσης  στον  τομέα  πωλήσεων & εξυπηρέτησης
  • Λάζαρος Γκερεχτές: Προχωρά η κατασκευή κόμβων στη Μπάρα Σιάτιστας. Φωτογραφίες

Πρόσφατα σχόλια

  1. Χαρά στο Δήμος Γρεβενών: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2025» -Το πρόγραμμα της 1ης περιόδου
  2. Σάκης στο Συνεδρίαση με ερώτηση για το κόστος συνδέσεων αερίου στη Γαλατινή. Βίντεο
  3. Βασιλω στο Προσλήψεις 3 ατόμων στο ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας
  4. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ στο Ο Δήμος Κοζάνης απαγορεύει ποδήλατα, πατίνια & μπάλες στην κεντρική πλατεία
  5. Νικοςασπραδακης ετών 80 στο Μπαράζ Ανόδου: Ο Εορδαϊκός ξανά στη Γ’ Εθνική
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr