• Latest
τρια παιδια νεκρα πατρα

Φως στο Τούνελ Πάτρα: Στην τελική ευθεία για την αλήθεια…

19 Μαρτίου 2022
Π. Κουκουλόπουλος: «Τρεις δεσμεύσεις για τη Δυτική Μακεδονία στις 100 πρώτες μέρες διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ»

Κουκουλόπουλος σε Παπασταύρου: «Ακούστε τις προτάσεις του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας για παράταση και βελτιώσεις στα προγράμματα “Εξοικονομώ”»

20 Ιουνίου 2026
Τσάφος: Επιβεβλημένη η κατεδάφιση των παλιών μονάδων – Το data center της ΔΕΗ μπορεί να δημιουργήσει υπεραξία που δεν δημιούργησε ποτέ ο λιγνίτης

Τσάφος: Επιβεβλημένη η κατεδάφιση των παλιών μονάδων – Το data center της ΔΕΗ μπορεί να δημιουργήσει υπεραξία που δεν δημιούργησε ποτέ ο λιγνίτης

20 Ιουνίου 2026
Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης: «Έκφραση στήριξης στις κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου».

Συλλυπητήριο μήνυμα του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

20 Ιουνίου 2026
Ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου

Δήμος Βοΐου: Προσλήψεις 8 ατόμων στην Υπηρεσία Πρασίνου

20 Ιουνίου 2026
Έπαινοι και διακρίσεις για την τράπεζα αίματος του Σπάρτακου και όλους τους συναδέλφους εθελοντές αιμοδότες

Έπαινοι και διακρίσεις για την τράπεζα αίματος του Σπάρτακου και όλους τους συναδέλφους εθελοντές αιμοδότες

20 Ιουνίου 2026
Θεατρικό εργαστήρι Δήμου Βοΐου: Με μεγάλη επιτυχία η παράσταση «Μύθοι του Αισώπου».

Θεατρικό εργαστήρι Δήμου Βοΐου: Με μεγάλη επιτυχία η παράσταση «Μύθοι του Αισώπου».

20 Ιουνίου 2026
Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονης από τρεις 16χρονες – Στο νοσοκομείο το κορίτσι

Εκβίαζαν 13χρονο και του πήραν 370.000 ευρώ!

20 Ιουνίου 2026
ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Πήγε να στήσει τηλεφωνική απάτη αλλά το σήκωσε αστυνομικός!

20 Ιουνίου 2026
απατη

Άρπαξαν 50.000 ευρώ λέγοντας στα θύματά τους ότι θα πάρουν φωτιά οι κουζίνες τους

20 Ιουνίου 2026
ΔΥΠΑ

ΔΥΠΑ: Έρχονται ειδικά προγράμματα 15.000 προσλήψεων σε Δημόσιο & ΟΤΑ

20 Ιουνίου 2026
Όλες οι αλλαγές σε επίδομα παιδιού, επίδομα ενοικίου, ελάχιστο εγγυημένο και ανεργίας

Την επόμενη εβδομάδα η πληρωμή των 150 ευρώ για κάθε παιδί

20 Ιουνίου 2026
Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση για το πρόγραμμα εκσκαφών οπτικών ινών (10 Μαρτίου – 15 Μαρτίου 2025)

Προσλήψεις 10 ατόμων στο Δήμο Κοζάνης

20 Ιουνίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Σάββατο, 20 Ιουνίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Φως στο Τούνελ Πάτρα: Στην τελική ευθεία για την αλήθεια…

sierafm by sierafm
19 Μαρτίου 2022
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
τρια παιδια νεκρα πατρα
0
SHARES
3
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Η υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά αδελφάκια που έχει «παγώσει» το πανελλήνιο, φαίνεται ότι βρίσκεται πλέον σε τροχιά εξιχνίασης.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής, την Παρασκευή 18 Μαρτίου, δόθηκε στην Αγγελική Νικολούλη μία σοβαρή μαρτυρία. Η ίδια ακούστηκε σοκαρισμένη να λέει πως «ένα από τα τρία παιδιά, φαίνεται να μιλάει στους ερευνητές μέσα από τον τάφο του».

Σύμφωνα με τις αξιόπιστες πληροφορίες που έφτασαν στην εκπομπή, ένα σημαντικό στοιχείο που έχει βρεθεί κατά τη διάρκεια της εξονυχιστικής έρευνας, μένει να εδραιωθεί για να «δέσει» η υπόθεση και να λάμψει η αλήθεια.

Το «Τούνελ» παρουσίασε και νέες μαρτυρίες με στοιχεία, που προκάλεσαν αίσθηση.

Μάρτυρας που προέρχεται από τα Σώματα Ασφαλείας, ανέφερε ότι η μητέρα των τριών παιδιών λίγους μήνες πριν παντρευτεί τον εν διαστάσει πλέον σύζυγό της, είχε εμφανιστεί σε συγγενικά του πρόσωπα σαν ετοιμοθάνατη από καρκίνο.

Την ενδιέφερε, σύμφωνα με την καταγγελία, το νεαρό μέλος της οικογένειας που ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο, με τον οποίο σύναψε σχέση. Μάλιστα, έλεγε στους γονείς του, να του επιτρέψουν να μείνει κοντά της το σύντομο διάστημα που της απέμενε στη ζωή.

Η οικογένεια έδειξε ευαισθησία, αφού το ίδιο πρόβλημα υγείας αντιμετώπιζε και ένα μέλος της. Όταν αντιλήφθηκαν από την έρευνά τους ότι η Ρούλα τους έλεγε ψέματα, απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Μία άλλη μαρτυρία μετέφερε την έρευνα σε ιατρικό χώρο, με την άτυχη Τζωρτζίνα μελανιασμένη στο σώμα της και τη μητέρα να κατηγορεί γι’ αυτό, νοσηλευτές.

Στην εκπομπή μίλησε και ο πατέρας των παιδιών για όλα όσα συμβαίνουν και λέγονται τον τελευταίο καιρό. Επιβεβαίωσε το χωρισμό με τη γυναίκα του, κάτι που η ίδια είχε αναφέρει στο «Τούνελ» και αναφέρθηκε και στους θανάτους των παιδιών του.

«Θα έδινα και την ψυχή μου για να μην φωνάζουν την κόρη μου φόνισσα…»

Ο παππούς από την πλευρά της μητέρας των παιδιών μίλησε σοκαρισμένος στην εκπομπή για την τραγωδία που τους χτύπησε.

«Πλησιάζει το Πάσχα κι εμείς τραβάμε ένα Γολγοθά, σηκώνουμε τον δικό μας Σταυρό και θα έπρεπε πιστεύω να μας σεβαστούν όλοι. Απευθύνω έκκληση προς όλους τους εμπλεκόμενους. Αστυνομικές Αρχές, ιατροδικαστικές Αρχές και όσοι είναι αρμόδιοι. Να το τελειώσουν πολύ γρήγορα, να ηρεμήσουμε όλοι. Αν μπορούσα να δώσω την ψυχή μου για να σταματήσουν να διαπομπεύουν τα παιδάκια, τις ψυχούλες που χάθηκαν και να φωνάζουν την κόρη μου φόνισσα, θα την έδινα. Δεν έχω καμία αμφιβολία για το παιδί μου, ό,τι και να λένε…»

Είχε ολοκληρώσει τον κύκλο «στο μυαλό ενός δράστη»…

Η Έφη Λαμπροπούλου Καθηγήτρια εγκληματολογίας Παντείου Πανεπιστημίου, διδάσκει στο σεμινάριο εφαρμοσμένης εγκληματολογίας, που παρακολουθούσε η μητέρα των τριών άτυχων κοριτσιών. Η ίδια μιλώντας στο «Τούνελ», ανέφερε:

«Έχουμε μεταξύ άλλων ένα πρόγραμμα εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης, το οποίο μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να επιλέξει το πότε θα το παρακολουθήσει. Απ’ όσο ξέρω, η μητέρα έχει ολοκληρώσει τον κύκλο, έχει καταθέσει και την εργασία της, αλλά δεν ξέρω εάν έχει βαθμολογηθεί ακόμα. Εμείς αναλύουμε τις κοινωνικές συνθήκες εγκληματικότητας, τους κινδύνους θυματοποίησης και τις στρατηγικές πρόληψης. Με τέτοια ζητήματα κυρίως ασχολούμαστε σε αυτή την ενότητα ή με θέματα που έχουν σχέση με την κοινωνιολογική ανάλυση της εγκληματικότητας και τους τρόπους πρόληψής της. Ο τίτλος του σεμιναρίου είναι “Στο μυαλό ενός δράστη…” και η εν λόγω κυρία είναι ένα από τα 1500 άτομα που το έχουν παρακολουθήσει.»

Η μητέρα από την Πάτρα είχε μιλήσει στην Αγγελική Νικολούλη για το ενδιαφέρον που είχε για την εγκληματολογία και για το μάθημα το οποίο είχε παρακολουθήσει, ωστόσο όπως ανέφερε δεν είχε προλάβει να το ολοκληρώσει με το πρόβλημα που παρουσίασε η Τζωρτζίνα…

Γιαγιά: Δε συμβαίνει σ’ εμάς αυτό…

Η μητέρα του Μάνου μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, μίλησε στο «Τούνελ» και ανέφερε τα εξής:

«Δεν μπορώ, έχουν φύγει τρία παιδιά. Όχι δε συμβαίνει αυτό το πράγμα, ούτε για αστείο, δε μου έχει περάσει αυτό από το μυαλό για κανένα λόγο. Με ενδιαφέρει να δούμε τι γίνεται με τα παιδιά. Να μάθουμε από τι φύγανε και να τελειώσει όλο αυτό…»

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Τούνελ», οι επόμενες δέκα ημέρες θα είναι καθοριστικές για τη μορφή που θα λάβει η έρευνα για την υπόθεση.

Η άτυπη επιτροπή των ιατροδικαστών που έχει συσταθεί για τους θανάτους των τριών παιδιών, θα έχει έτοιμο το τελικό συμπέρασμα. Φαίνεται πως ήδη οι επιστήμονες έχουν συγκεντρώσει τα στοιχεία που αναζητούσαν από τους ιατρικούς φακέλους, τόσο της Μαλένας όσο και της Ίριδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, στις δύο από τις τρεις περιπτώσεις καταλήγουν πως οι θάνατοι δεν οφείλονται σε προϋπάρχουσες παθήσεις ή γενετικό αίτιο, αλλά προκλήθηκαν από μη αιτιολογημένη παθολογικά, έλλειψη οξυγόνου.

Διαβάστε λεπτομέρειες για την υπόθεση εδώ.

Πηγή: anikolouli.gr

Previous Post

Δασταμάνης: «Πρώτος των πρώτων ο Τεντόγλου» – Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών

Next Post

Νηπιαγωγεία – Δημοτικά Σχολεία: Παράταση εγγράφων

Next Post
ΣΧΟΛΕΙΟ

Νηπιαγωγεία - Δημοτικά Σχολεία: Παράταση εγγράφων

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Κουκουλόπουλος σε Παπασταύρου: «Ακούστε τις προτάσεις του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας για παράταση και βελτιώσεις στα προγράμματα “Εξοικονομώ”»
  • Τσάφος: Επιβεβλημένη η κατεδάφιση των παλιών μονάδων – Το data center της ΔΕΗ μπορεί να δημιουργήσει υπεραξία που δεν δημιούργησε ποτέ ο λιγνίτης
  • Συλλυπητήριο μήνυμα του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
  • Δήμος Βοΐου: Προσλήψεις 8 ατόμων στην Υπηρεσία Πρασίνου
  • Έπαινοι και διακρίσεις για την τράπεζα αίματος του Σπάρτακου και όλους τους συναδέλφους εθελοντές αιμοδότες

Πρόσφατα σχόλια

  1. Self Care για Εσένα και το Κατοικίδιό σου - SieraFM στο Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
  2. Το Σπίτι, το Σώμα και οι Στιγμές Ξεκούρασης - SieraFM στο Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων
  3. Η Εμπειρία Διακοπών που Συνεχίζεται στο Σπίτι - SieraFM στο Παρουσίαση των Βιβλίων του Δημήτρη Χριστόπουλο, “Ταξίδι στο Κράτος” και “Χρόνια Δοκιμασίας”
  4. Νεότερες πληροφορίες για την 59χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε ακάλυπτο οικοδομής στην Πτολεμαΐδα - SieraFM στο Σοκ στην Πτολεμαΐδα: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα σε ακάλυπτο οικοδομής
  5. Γεωργιος Κεραμαρης Τζεινας στο Bόιο: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωριτών «Η Πρόοδος» και 18 κατοίκων για τα παγκάκια στην πλατεία Ροδοχωρίου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr