• Latest
κατανας χαρης

Χάρης Κάτανας: «Για να χτίσουμε το αύριο από την αρχή»

26 Σεπτεμβρίου 2017
Παιδιά εντόπισαν νεκρό 70χρονο χωρίς τα ρούχα του στην άκρη του δρόμου

ΔΕΥΑΒ: Διακοπή υδροδότησης στο Πυλωρί

23 Ιουνίου 2026
Μιχάλης Παπαδόπουλος: Επαναλειτουργία της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Κοζάνης!

Μιχάλης Παπαδόπουλος: Ουσιαστική ανακούφιση σε χιλιάδες δανειολήπτες με τη νέα νομοθετική ρύθμιση

23 Ιουνίου 2026
Σιάτιστα: Ενοικιάζεται στούντιο γκαρσονιέρα-

Σιάτιστα: Ενοικιάζεται στούντιο γκαρσονιέρα-

23 Ιουνίου 2026
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στη Σιάτιστα στο κέντρο

Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στη Σιάτιστα στο κέντρο

23 Ιουνίου 2026

Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, την Δευτέρα 29 Ιουνίου 2026

23 Ιουνίου 2026
Δήμος Κοζάνης: «Το βιβλίο είναι μόνο η αρχή…» 

Δήμος Κοζάνης: «Το βιβλίο είναι μόνο η αρχή…» 

23 Ιουνίου 2026
ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

«Χριστοπούλεια 2026» – «Το όνομά μου είναι γυναίκα»

23 Ιουνίου 2026
Δήμος Βοΐου: Προπώληση εισιτηρίων Fiesta Voio για τους Δημότες του Δήμου Βοΐου σε προνομιακή τιμή

Δήμος Βοΐου: Προπώληση εισιτηρίων Fiesta Voio για τους Δημότες του Δήμου Βοΐου σε προνομιακή τιμή

23 Ιουνίου 2026
Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στο Δήμο Βοΐου την Πέμπτη 25.06.2026

23 Ιουνίου 2026
Ημέρα χωρίς πλαστική σακούλα στα Γρεβενά

Ημέρα χωρίς πλαστική σακούλα στα Γρεβενά

23 Ιουνίου 2026
Προσοχή στις απάτες τύπου Caller ID spoofing: Από πλαστές τηλεφωνικές κλήσεις μέχρι deepfake φωνές και βίντεο χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι

Κοζάνη: 43χρονος αλλοδαπός απατεώνας, μέλος εγκληματικής οργάνωσης στα δίχτυα της αστυνομίας

23 Ιουνίου 2026
Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Κωνσταντίνου Βύζα με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στη Δυτική Μακεδονία

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Κωνσταντίνου Βύζα με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στη Δυτική Μακεδονία

23 Ιουνίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τετάρτη, 24 Ιουνίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χάρης Κάτανας: «Για να χτίσουμε το αύριο από την αρχή»

sierafm by sierafm
26 Σεπτεμβρίου 2017
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
κατανας χαρης
0
SHARES
4
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ο Χάρης Κάτανας γράφει με αφορμή την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ και για την απόφασή του να συνταχθεί στον πολιτικό αγώνα της Νέας Δημοκρατίας

Η πρόσφατη ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, ήταν μια ομιλία με πολλούς αποδέκτες και σίγουρα όχι μόνο για εμάς μέσα στο Βελλίδειο. Εμείς, είχαμε μπροστά μας, έναν πολιτικό που απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες, που μας καλεί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, για να πάμε την Ελλάδα μπροστά. Για να μας οδηγήσει σε ένα διαφορετικό μέλλον, ένα καλύτερο μέλλον στο οποίο θα χαιρόμαστε να ζούμε και να δημιουργούμε σε συνθήκες ελευθερίας, ευημερίας και ισονομίας, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Είχαμε μπροστά μας έναν πολιτικό, που δεν αναφέρθηκε στα συνηθισμένα εναντίον της κυβέρνησης, αλλά παρουσίασε με ειλικρίνεια την πολιτική πρότασή του κι ένα ρεαλιστικό σχέδιο για την ανάπτυξη της χώρας, χωρίς να σπαταλήσει χρόνο για λαϊκισμό εντυπώσεων, για παλαιοκομματικές κορώνες, για ανούσιες αντιπαραθέσεις και διχαστική παρελθοντολογία. Είχαμε μπροστά μας, έναν πολιτικό που είναι έτοιμος, όχι απλώς να γίνει πρωθυπουργός άμεσα, αλλά και να βάλει ψηλά τον πήχη της ανάπτυξης, όχι σχίζοντας μνημόνια αλλά φέρνοντας επενδύσεις.

Όμως άλλο είναι το σημαντικότερο κι έχει σχέση με αυτούς που δεν ήταν στο Βελλίδειο, αλλά άκουσαν τον Μητσοτάκη να θέτει τις προτεραιότητές του, για την οικονομία, την εργασία, την παιδεία, για όλα τα κρίσιμα θέματα που απασχολούν τη ζωή και την καθημερινότητά των Ελλήνων. Τον άκουσαν και έγινε κατανοητός, διότι έδειξε ότι καταλαβαίνει τα ζητούμενα της κοινωνίας καλύτερα από κάθε άλλον πολιτικό.

Στο διάστημα, μετά την εκδήλωση της ΔΕΘ, τόσο εγώ όσο και άλλοι, βγήκαμε έξω, μιλήσαμε με τον κόσμο για την ομιλία Μητσοτάκη, συζητήσαμε με συμπολίτες – συνεργάτες -συναδέλφους, για το περιεχόμενο της, ανταλλάξαμε απόψεις, ακούσαμε γνώμες και καταλήξαμε σε ένα συμπέρασμα. Ότι η ομιλία του, δεν έγινε αποδεκτή μόνο από ένα εσωτερικό ακροατήριο αλλά έγινε κατανοητή και θετικά αποδεκτή, από μια πολύ μεγάλη μερίδα του κόσμου, ξεπερνώντας τα ήδη διευρυμένα όρια της Νέας Δημοκρατίας. Διότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατόρθωσε να πείσει τον κόσμο, ότι μπορεί να εγγυηθεί ρεαλιστική έξοδο από την κρίση, ανάπτυξη και προοπτική, μέσα από τη συνάντηση όλων μας, στο πεδίο της σύγχρονης πολίτικης και της υγιούς αντιπαράθεσης, μακριά από αναίτιους διχασμούς, σπάζοντας τα δεσμά που κρατούν τον τόπο καθηλωμένο στο παρελθόν.

Σε ότι με αφορά προσωπικά, η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ ήταν το αποκορύφωμα της δικαίωσης, στην απόφαση να ενταχθώ στη Νέα Δημοκρατία, να συμπορευτώ και να γίνω απλός συναγωνιστής, στην προσπάθεια να αλλάξουμε σελίδα και να πάει η Ελλάδα μπροστά. Αυτή η χρονική στιγμή, μου δίνει μάλιστα την ευκαιρία, να διατυπώσω δημόσια, σκέψεις που με απασχολούν από καιρό.
Ανήκω σε αυτούς που τα προηγούμενα χρόνια, έκαναν λάθος πολιτικές επιλογές.

Το παραδέχομαι ενώπιον όλων. Όσων με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, όσων εξακολουθούν να με θεωρούν φίλο τους, αλλά και όσων έχουν άλλη εντύπωση για εμένα, για τους οποίους πάντα πίστευα και συνεχίζω να πιστεύω ότι περισσότερα είναι αυτά που μας ενώνουν, από αυτά που ενδεχομένως μπορεί να μας χωρίζουν.

Αναγνωρίζω ότι πολλά από όσα προηγήθηκαν, με χρεώνουν με πολιτικά βάρη, για τα οποία αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη, συνολικά. Εάν έμαθα κάτι, από τη μέχρι σήμερα παρουσία μου στην πολιτική, είναι να κοιτώ τον κόσμο ευθέως στα μάτια, στα λάθη να έχω το θάρρος της ειλικρινούς απολογίας, να αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν αλλά και να είμαι αληθινός για τις προθέσεις και για τις επιλογές μου. Αυτό κάνω και σήμερα δημοσίως. Είναι σημαντικό να μπορούμε να επικοινωνούμε μεταξύ μας, με αυτούς τους όρους. Έντιμα, ειλικρινά, υπεύθυνα, θαρραλέα.

Όσο για το μέλλον…
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κλείνοντας την ομιλία του στη ΔΕΘ τόνισε: «Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Να κάνουμε μαζί το μεγάλο άλμα στο μέλλον». Αυτό είναι το μήνυμα. Το μετερίζι δεν έχει σημασία, σημασία έχει η μάχη. Αυτή τη μάχη πρέπει να την κερδίσουμε κι αυτή είναι η γλώσσα που ξέρουμε να μιλάμε στην αγορά, όπου ανέκαθεν ασχολούμαι ως ελεύθερος επαγγελματίας. Με καθαρές κουβέντες.

Στη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Ελλάδα μας ενώνει, ο Νομός Κοζάνης μας ενώνει. Οι εποχές αλλάζουν και όλοι μαζί θα αλλάξουμε και θα φέρουμε το καινούργιο, αυτό που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Χωρίς αγκυλώσεις του παρελθόντος, χωρίς διαχωρισμούς. Με αξιοπιστία και αξιοκρατία, με δημοκρατία και με ίσες ευκαιρίες για όλους. Για να χτίσουμε το αύριο, από την αρχή.

Κάτανας Χάρης

Previous Post

Ποιο είδος καφέ δεν «πειράζει» στο στομάχι

Next Post

Ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την προκαλούμενη ατμοσφαιρική ρύπανση από τις εγκαταστάσεις θέρμανσης

Next Post
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την προκαλούμενη ατμοσφαιρική ρύπανση από τις εγκαταστάσεις θέρμανσης

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • ΔΕΥΑΒ: Διακοπή υδροδότησης στο Πυλωρί
  • Μιχάλης Παπαδόπουλος: Ουσιαστική ανακούφιση σε χιλιάδες δανειολήπτες με τη νέα νομοθετική ρύθμιση
  • Σιάτιστα: Ενοικιάζεται στούντιο γκαρσονιέρα-
  • Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στη Σιάτιστα στο κέντρο
  • Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, την Δευτέρα 29 Ιουνίου 2026

Πρόσφατα σχόλια

  1. Self Care για Εσένα και το Κατοικίδιό σου - SieraFM στο Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
  2. Το Σπίτι, το Σώμα και οι Στιγμές Ξεκούρασης - SieraFM στο Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων
  3. Η Εμπειρία Διακοπών που Συνεχίζεται στο Σπίτι - SieraFM στο Παρουσίαση των Βιβλίων του Δημήτρη Χριστόπουλο, “Ταξίδι στο Κράτος” και “Χρόνια Δοκιμασίας”
  4. Νεότερες πληροφορίες για την 59χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε ακάλυπτο οικοδομής στην Πτολεμαΐδα - SieraFM στο Σοκ στην Πτολεμαΐδα: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα σε ακάλυπτο οικοδομής
  5. Γεωργιος Κεραμαρης Τζεινας στο Bόιο: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωριτών «Η Πρόοδος» και 18 κατοίκων για τα παγκάκια στην πλατεία Ροδοχωρίου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr