Νέα κυκλοφορία: Μηνύματα από νέους καλλιτέχνες της Σιάτιστας. Βίντεο
απατη
Πώς να επιλέξετε την ιδανική πλατφόρμα gaming για τις ανάγκες σας
Ο Χορός της Ρόκας στο Γυμνάσιο Γαλατινής
Στη Σιάτιστα ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Δημήτρης Τσιόδρας. Βίντεο
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ
Ανακαλύψτε τα πέντε κορυφαία τυχερά παιχνίδια στην Ελλάδα
Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας
ΔΑΝΕΙΑ, ΧΡΗΜΑ, ΦΟΡΟ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΥΠΝΟΣ
ΣΩΜΑ ΕΛΙΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χρήστος Ζευκλής: Οι εργαζόμενοι έκαναν ασφαλιστικά υποκινούμενοι με δικηγόρους του ΚΚΕ και έχασαν πανηγυρικά σε τρία λεπτά – Κρίμα για σας και τις φαμίλιες σας

Προτεραιότητα έχει να μείνει η δομή τόνισε ο δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής στο δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής.

«Οι εργαζόμενοι έκαναν ασφαλιστικά μέτρα υποκινούμενοι από τον κ. Καραμπατζιά με δικηγόρους του ΚΚΕ και έχασαν πανηγυρικά σε τρία λεπτά Μακάρι να τα κέρδιζαν»

Πρόκειται για θύματα της προπαγάνδας είναι που έχασαν τις δουλειές τους. Συνεχίστε να παραμυθιάζετε τον κόσμο. Σας προσφέρθηκαν οι θέσεις και αρνηθήκατε να τις καταλάβετε. Αυτό το αίσχος σε μια κοινωνία που πεινάει, κρίμα για σας και τις φαμίλιες σας».

Και στη συνέχεια είπε: «Δεν έχουμε κανένα θέμα με ανθρώπους που ψάχνουν για δουλειά. Ομόφωνα αποφασίσαμε ότι η δομή πρέπει να συνεχιστεί γιατί λήγουν οι συμβάσεις, δεν απολύσαμε κανέναν. Το πρόβλημα είναι ότι ο δήμος δεν είναι ΜΚΟ, έχει την επιπλέον νομοθεσία του Υπουργείου Εσωτερικών. Η Εργάνη έληξε τις συμβάσεις. Αν έφευγε όλος ο κόσμος έπρεπε να κλείσουμε τη δομή .Και ανέλαβα να συνεχιστεί η δομή, πήγα Πεντάλοφο, κάναμε τους λογαριασμούς μας, είδαμε ότι έχουμε να λάβουμε 250.000 ευρώ, το πρόγραμμα θα κάνει 4-5 μήνες και βρήκαμε ένα μισθό ικανοποιητικό μέχρι την έγκριση του σχεδίου.

Δεν εξαιρείται κανένας, ο δήμος προσφέρει συμβάσεις αξίας 1.200 ευρώ για Π.Ε. και .1.000 ευρώ για τις υπόλοιπες περιπτώσεις. Οι μεν παίρνουν καθαρά 900 ευρώ και 800 ευρώ, 700 ή 600 ευρώ στο χέρι και την επιστροφή φόρου πλέον της δαπάνης ΕΦΚΑ. Κάποιους δεν συνέφερε και έφυγαν, κάποιοι άλλοι 12 έμειναν. Τότε δεν εκφράστηκαν απορίες, την άλλη μέρα ακούσαμε ότι μας απολύουν.

Σκοπός είναι να πάμε σε κανονικότατους μισθούς .Πέρα από τα ασφαλιστικά, κάποιοι πήγαν και στον εισαγγελέα, τα παιδιά τα εκθέτουν σε κίνδυνο είπαν, δεν έχουν τέσσερις ψυχολόγους, έχουν δύο .Μακάρι να τους δικαιώσει το δικαστήριο.

Ο Μιχάλης Καραμπατζιάς θεώρησε απαράδεκτα τα όσα είπε ο δήμαρχος και μίλησε για κατάφωρη παραβίαση των εργασιακών σχέσεων «Αυτό που ενόχλησε είναι ότι κάποιοι κατάφεραν να τα βάλουν με το δήμαρχος που θέλει πειθήνια όργανα με τίτλους κτήσης και μπλοκάκι .

Στο χέρι οι εργαζόμενοι θα πάρουν 600 ευρώ με 250 ευρώ βενζίνη. Τώρα θα αποφασίσουν τα δικαστήρια.»

Ιωάννα Παπαδημητρίου prlogos.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nako