ΚΕ.Π.ΚΑ.: Πρόσκληση σε τακτική Γενική συνέλευση.
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Συνάντηση του Περιφερειάρχη με αγρότες και εκπροσώπους του ΕΛΓΑ
Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης: Κώστας Χατζής και  Daniela:  «Τα χρόνια της μπουάτ σε δύο βράδια»
ΚΚΕ
Π. Κουκουλόπουλος από τον ΑΗΣ Μελίτης: «Κυνική η αδιαφορία της Κυβέρνησης για 120 εργολαβικούς εργαζομένους και τις οικογένειές τους»
1η Εθελοντική Αιμοδοσία  Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
Αγώνας ποδοσφαίρου Γυναικών στο δημοτικό στάδιο Σιάτιστας
Αγώνας ποδοσφαίρου Γυναικών στο δημοτικό στάδιο Σιάτιστας
γυμνασιο λυκειο σιατιστας
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Επίσκεψη του Γυμνασίου Νεάπολης στη ΔΥΠΡΑ.
Πέντε νεαρούς ταυτοποιήθηκαν από την  αστυνομία για την εισβολή και επίθεση σε σχολείο της Πτολεμαΐδας

Χωρίς δικηγόρο ο 45χρονος που εισήλθε στη ΔΟΥ Κοζάνης – Αναβλήθηκε η δίκη του

Στο Mικτό Ορκωτό Δικαστήριο Φλώρινας βρέθηκε τη Δευτέρα το πρωί ο 45χρονος με το τσεκούρι που εισήλθε στη ΔΟΥ Κοζάνης στις 16 Ιουλίου 2020. Δεν είχε δικηγόρο και ως εκ τούτου ορίστηκε από το δικαστήριο με τη δίκη να αναβάλλεται για την Παρασκευή. Επίσης ορίστηκαν οι τέσσερις ένορκοι.

Θυμίζουμε ότι από τις αποτρόπαιες πράξεις του 45χρονου, έφυγε από τη ζωή ο 57χρονος εφοριακός μετά από πολλαπλές επεμβάσεις, ενώ μια ακόμα 56χρονη υπάλληλος έχει χάσει τον οφθαλμό της. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι αυτές της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράνομης οπλοκατοχής -οπλοχρησίας.

Ιωάννα Παπαδημητρίου

Πηγή: prlogos.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nako