Επίσκεψη του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας  στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ
ΕΚΛΟΓΕΣ
ΑΠΑΤΗ
ΠΑΙΔΙ, ΚΙΝΗΤΟ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, διασωληνωμένος
παιδι
ΕΦΚΑ
Ε 65 ΕΓΝΑΤΙΑ ΙΟΝΙΑ
Δήμος Κοζάνης: Οδηγίες Προστασίας για Καταιγίδες-Πλημμύρες (Βίντεο)
Παράταση σύνδεσης των φωτοβολταϊκών σταθμών για τους μικρούς επενδυτές  της Δυτικής Μακεδονίας μετά από πρόταση του  Περιφερειάρχη Γιώργου Αμανατίδη
Δήμος Κοζάνης: Ορισμός Διοικητικών Συμβουλίων ΔΕΥΑΚ και ΔΗΠΕΘΕ

Ψηφίζεται σήμερα το νομοσχέδιο για 120 δόσεις και 13η σύνταξη

Αναμένεται τοποθέτηση του πρωθυπουργού στη Βουλή

Με την αναμενόμενη τοποθέτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ολοκληρώνεται σήμερα η τριήμερη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις 120 δόσεις, τις ρυθμίσεις για τις συντάξεις χηρείας και το πακέτο μέτρων του Ζάππειο με επίκεντρο τη μείωση του ΦΠΑ και την καταβολή της 13ης σύνταξης.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να μεταβεί στη Βουλή λίγο μετά από τις 12 το μεσημέρι, «σύγκρουση» πολιτικών αρχηγών ωστόσο δεν θα υπάρξει καθώς ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να μην ακυρώσει την περιοδεία του στη Θεσσαλία.

Αργά χθες το βράδυ η κυβέρνηση δια της Υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου κατέθεσε σειρά νέων βελτιωτικών ρυθμίσεων μειώνοντας τον ΦΠΑ σε καφέ και τσάι μόνο όμως στο ράφι, αυξάνοντας τη δυνατότητα για ρύθμιση οφειλών επιχειρήσεων στην εφορία μέχρι 36 δόσεις και μειώνοντας τον ΦΠΑ στην τηλεθέρμανση .

«Αυτά μπορούμε τώρα, αυτά κάνουμε.Θα έρθουν κι άλλες εκπλήξεις» είπε η ίδια στην ομιλία της.

Με την ψήφιση του νομοσχεδίου, το οποίο αναμένεται να υπερψηφιστεί με ευρεία πλειοψηφία η Βουλή ολοκληρώνει επί της ουσίας το νομοθετικό της έργο μέχρι τις ευρωεκλογές.

 

 

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nako