• Latest
ΔΗΜΟΣ ΒΟΙΟΥ

Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Βοΐου και το πρόγραμμα τουριστικής προβολής για το 2018

26 Ιανουαρίου 2018
STRANAFEST: Το φεστιβάλ στο φράγμα Περδίκκα. Πασχαλίδης, Ιωαννίδης, Βλάχος, Κούπες!!

STRANAFEST: Το φεστιβάλ στο φράγμα Περδίκκα. Πασχαλίδης, Ιωαννίδης, Βλάχος, Κούπες!!

5 Ιουνίου 2026
Όλγα Μαρκογιαννάκη

Όλγα Μαρκογιαννάκη: Στόχος μας να κάνουμε πράξη μια προοδευτική διακυβέρνηση που θα βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών

5 Ιουνίου 2026
Επίσκεψη του Κέντρου Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων στο Κέντρο Γυναικών Ίριδα στη Θεσσαλονίκη

Επίσκεψη του Κέντρου Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων στο Κέντρο Γυναικών Ίριδα στη Θεσσαλονίκη

5 Ιουνίου 2026
Γρεβενά: Συλλαλητήριο κατοίκων και φορέων για τον ποταμό Βενέτικο

Γρεβενά: Συλλαλητήριο κατοίκων και φορέων για τον ποταμό Βενέτικο

5 Ιουνίου 2026
Ο απολογισμός της Έκθεσης «ΒΑΣΩ ΚΑΤΡΑΚΗ:ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ»

Ο απολογισμός της Έκθεσης «ΒΑΣΩ ΚΑΤΡΑΚΗ:ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ»

5 Ιουνίου 2026
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Ευρεία συνάντηση εργασίας για την πορεία των επενδύσεων στο πλαίσιο της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης και την ενίσχυση της συνεργασίας με την Περιφέρεια.

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Ευρεία συνάντηση εργασίας για την πορεία των επενδύσεων στο πλαίσιο της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης και την ενίσχυση της συνεργασίας με την Περιφέρεια.

5 Ιουνίου 2026
ΔΕΗ: Επιταχύνει την πράσινη μετάβαση με επενδύσεις €24 δισ. 

ΔΕΗ: Επιταχύνει την πράσινη μετάβαση με επενδύσεις €24 δισ. 

5 Ιουνίου 2026
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής

Παραδοχή Τσάφου προς Κουκουλόπουλο: «Καμία αδειοδότηση δεν έχει η ΔΕΗ για το mega data center στην Κοζάνη»

5 Ιουνίου 2026
Το Συμβούλιο Διοίκησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Διασφάλισης Ποιότητας

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και του Πανεπιστημίου Negeri της Τζακάρτα

5 Ιουνίου 2026
Δήμος Κοζάνης: Ενημερωτική ημερίδα για την ψυχική υγεία και τη στήριξη των ανθρώπων του αθλητισμού στην ΚΔΒΚ

Δήμος Κοζάνης: Ενημερωτική ημερίδα για την ψυχική υγεία και τη στήριξη των ανθρώπων του αθλητισμού στην ΚΔΒΚ

5 Ιουνίου 2026
ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Δήμος Καστοριάς: Ευχαριστήριο προς όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη φιλοξενία της αποστολής του εθνικού διαγωνισμού ομορφιάς «Miss Albania 2026»

5 Ιουνίου 2026
Έναρξη εγγραφών στο Δημοτικό Ωδείο Σερβίων

Τριήμερο ρεσιτάλ από νέες μουσικούς στο Δημοτικό Ωδείο Σερβίων

5 Ιουνίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 5 Ιουνίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Βοΐου και το πρόγραμμα τουριστικής προβολής για το 2018

sierafm by sierafm
26 Ιανουαρίου 2018
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
ΔΗΜΟΣ ΒΟΙΟΥ
0
SHARES
5
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ψηφίστηκε, κατά πλειοψηφία, ο προϋπολογισμός του Δήμου Βοΐου για το 2018, σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018, ο οποίος ανέρχεται στις 18.300.000€.

Ισοσκελισμένο ως προς τα έσοδα και τα έξοδα χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό του 2018  η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κα Γλυκερία Παπαδιώτη – Νταβατζή,  μέσα από τον οποίο η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει το αυτοδιοικητικό της έργο, παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που επικρατούν.

Η κα Παπαδιώτη τόνισε ότι « Ο Δήμος μας   συνεχίζει την προσπάθεια νοικοκυρέματος στα οικονομικά του, να μην έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές, να είναι φερέγγυος σε όσους συναλλάσσονται μαζί του και να χρηματοδοτεί από δικούς του πόρους τα νομικά του πρόσωπα για να συνεχίσει να επιτελεί το έργο του και  την στήριξη των αδύναμων κοινωνικών ομάδων».

Ο Δήμαρχος Βοΐου, Δημήτριος Λαμπρόπουλος, κατά την εισήγησή του ανέφερε «Συντάσσοντας τον προϋπολογισμό του, ο Δήμος έχει συγκεκριμένους στόχους: 1. Να καλύψει τις ανελαστικές δαπάνες, που είναι απολύτως αναγκαίες για τη λειτουργία του, όπως μισθοδοσία, προμήθεια καυσίμων και άλλων υλικών, εξασφάλιση αναγκαίων υπηρεσιών κ.λ.π. 2. Να υποστηρίξει οικονομικά τις πολιτικές του, που μπορούν να αφορούν την παιδεία, την πρόνοια, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό κ.λ.π. 3. Να διασφαλίσει την εκτέλεση συγκεκριμένων έργων ή εργασιών, που αφορούν είτε την συντήρηση των υφιστάμενων υποδομών ή την υλοποίηση νέων, προς όφελος των δημοτών.

Δυστυχώς, η συνεχιζόμενη μείωση των διαθέσιμων πόρων, έχει σαν αποτέλεσμα τη σταδιακή αύξηση του ποσοστού των οικονομικών πόρων που κατευθύνεται σε κάλυψη ανελαστικών δαπανών σε βάρος των χρημάτων που αξιοποιούνται για την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων και πολιτικών. Έτσι, το ΕΣΠΑ και γενικότερα τα προγράμματα χρηματοδότησης αποτελούν πλέον μονόδρομο για την εξασφάλιση επιπλέον πόρων για την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων και πολιτικών για την περιοχή ευθύνης μας».

Ισοσκελίζεται στα 18.300.000 ευρώ στα έσοδα και τα έξοδα και αναλυτικότερα:

  ΕΣΟΔΑ         ΕΞΟΔΑ    
  Τακτικά : 5.639.106,46     Λειτουργικές δαπάνες : 7.522.295,26
  Έκτακτα Έσοδα : 6.153.012,94     Επενδύσεις : 5.829.309,54
  Έσοδα ΠΟΕ : 34.000,00          
  Εισπράξεις από Δάνεια & Απαιτήσεις ΠΟΕ : 1.710.156,42     Πληρωμές ΠΟΕ Λοιπές δαπάνες & Αποδόσεις : 4.730.861,74
  Εισπράξεις υπέρ του  Δημοσίου και Τρίτων : 1.246.050,00     Αποθεματικό Δήμου & κληροδοτημάτων : 217.533,46
  Χρηματικό Υπόλοιπο: : 3.517.674,18          
  ΣΥΝΟΛΟ :            18.300.000     ΣΥΝΟΛΟ : 18.300.000

 

Κατά πλειοψηφία ψηφίστηκε και το ετήσιο πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου για το 2018, στην τακτική συνεδρίαση της Πέμπτης 25 Ιανουαρίου 2018.

Το θέμα εισηγήθηκε ο Δήμαρχος Βοΐου αναφέροντας «Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου για το τρέχον έτος περιλαμβάνει δράσεις οι οποίες ακολουθούν τις τάσεις του σύγχρονου τουριστικού μάρκετινγκ,  συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού και της εκπόνησης στρατηγικής. Περιλαμβάνονται, επίσης, δράσεις τουριστικής προβολής, αξιοποιώντας όλα τα σύγχρονα μέσα προβολής και ενημέρωσης, υλοποιώντας συγκεκριμένες ενέργειες συμπεριλαμβανομένης και της στελέχωσης των εκθεσιακών συμμετοχών στις κύριες αγορές της Ελλάδας, της οργάνωσης προωθητικών ενεργειών και γενικά της χρήσης όλων των απαραίτητων «εργαλείων» προσέγγισης των αγορών – στόχων.

Οι βασικοί άξονες του προγράμματος καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος των διαθέσιμων εργαλείων και τεχνικών για την προβολή του τουριστικού προϊόντος του Βοΐου, ενώ αξιοποιείται σαν κυρίαρχο στοιχείο η προβολή της πολιτισμικής και ιστορικής ταυτότητας της περιοχής, σε συνδυασμό με μορφές εναλλακτικού τουρισμού που συνθέτουν το τουριστικό προϊόν».

Πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση έγινε η κοπή πίτας του Δημοτικού Συμβουλίου, με τις ευχές για καλή και αποδοτική χρονιά. Το φλουρί έπεσε στην Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Νεάπολης κ. Αναστασία Παρίντα.

Tags: ΔΗΜΟΣ ΒΟΙΟΥ
Previous Post

Ντέρμπι: ΓΣ Σιάτιστας- Ηρακλής Κοζανης

Next Post

Ε.Π.Σ. Κοζάνης: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου 27 και 28/1 2018

Next Post
ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ε.Π.Σ. Κοζάνης: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου 27 και 28/1 2018

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • STRANAFEST: Το φεστιβάλ στο φράγμα Περδίκκα. Πασχαλίδης, Ιωαννίδης, Βλάχος, Κούπες!!
  • Όλγα Μαρκογιαννάκη: Στόχος μας να κάνουμε πράξη μια προοδευτική διακυβέρνηση που θα βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών
  • Επίσκεψη του Κέντρου Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων στο Κέντρο Γυναικών Ίριδα στη Θεσσαλονίκη
  • Γρεβενά: Συλλαλητήριο κατοίκων και φορέων για τον ποταμό Βενέτικο
  • Ο απολογισμός της Έκθεσης «ΒΑΣΩ ΚΑΤΡΑΚΗ:ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ»

Πρόσφατα σχόλια

  1. Self Care για Εσένα και το Κατοικίδιό σου - SieraFM στο Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
  2. Το Σπίτι, το Σώμα και οι Στιγμές Ξεκούρασης - SieraFM στο Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων
  3. Η Εμπειρία Διακοπών που Συνεχίζεται στο Σπίτι - SieraFM στο Παρουσίαση των Βιβλίων του Δημήτρη Χριστόπουλο, “Ταξίδι στο Κράτος” και “Χρόνια Δοκιμασίας”
  4. Νεότερες πληροφορίες για την 59χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε ακάλυπτο οικοδομής στην Πτολεμαΐδα - SieraFM στο Σοκ στην Πτολεμαΐδα: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα σε ακάλυπτο οικοδομής
  5. Γεωργιος Κεραμαρης Τζεινας στο Bόιο: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωριτών «Η Πρόοδος» και 18 κατοίκων για τα παγκάκια στην πλατεία Ροδοχωρίου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr