αστυνομια, ασθενοφορο
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ
ΦΥΛΑΚΗ
ηλιακος θερμοσιφωνας
bullying, βια, ξυλο, σχολειο
ΗΛΙΟΣ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΙΡΟΣ
σπιτια, ενοικιο
Λογοτεχνία και κινηματογράφος στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας
Fiesta Voio
Θρήνος στην κηδεία του αστυνομικού στα Γρεβενά. Βίντεο
Γιάννης Κοκκαλιάρης: «Ανεκτίμητη η προσφορά πολιτών και εθελοντών στην ορθή διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς» – Στο Δημοτικό Κτηνιατρείο ο Δήμαρχος Κοζάνης (Φωτογραφίες)
φαναρια κοζανη

1.900 πρόσφυγες και μετανάστες στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – 1.200 στα Γρεβενά

Σύμφωνα με νέα επίσημα στοιχεία του prlogos 1.894 πρόσφυγες και μετανάστες φιλοξενούνται σε ξενοδοχειακές δομές της Δυτικής Μακεδονίας.

Περισσότεροι από τα 3/5 αυτών βρίσκονται στα Γρεβενά, τα οποία δέχτηκαν άλλους 200 τις τελευταίες είκοσι μέρες με μεγάλο κομμάτι αυτών να είναι από τη Συρία.

Συγκεκριμένα 1.235 βρίσκονται σε δομές στο Νομό Γρεβενών, 300 στο Νομό Καστοριάς, 188 στο Νομό Φλώρινας και 171 στο Νομό Κοζάνης , ο οποίος αν και είναι πολύ μεγαλύτερος, φιλοξενεί αναλογικά τους λιγότερους.350 ήρθαν μέσα σε είκοσι μέρες στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας κυρίως Σύριοι και Αφγανοί.

Στον αριθμό αυτό δεν συνυπολογίζονται οι τρεις δομές ασυνόδευτων σε Αιανή , Πεντάλοφο Κοζάνης και Κορησσό Καστοριάς με 120 παιδιά το ανώτερο και οι τρεις μαζί.

Με την καθημερινή έλευση 500 και πλέον ατόμων και τις ανεξέλεγκτες ροές είναι πραγματικά δύσκολο να μιλήσει κανείς για τον τελικό συνολικό αριθμό τους στην χώρα και τη Δυτική Μακεδονία.

Ιωάννα Παπαδημητρίου  prlogos.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nako